Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.18. 16:40:29

LG írta:....
Értelek én,h eredmények miatt jó döntés, de SZERINTEM egy -ha nem a legnagyobb- nagy klub nem engedhetné meg magát,hogy az eredményeket akár a hagyományokat megszégyenítve, előtérbe hozzák.

Pepe típusú játékos,és Mourinho típusú edzővel szerintem mindennel szembe mennek,amit több mint 100évig a nevüket fémjelezte. Mourinhonál sem a tudással van a gond, hanem a viselkedésével, ami ELVILEG nem szabadna,hogy összeforrjon a Real címerével.

Tényleg mindenhol utálták az aktuális csapatát, főleg Jose miatt, Chelsea,Inter,Madrid, mindenhol olyan eszközökkel él,amivel nem lenne szabad,h éljen egy edző. És még magát állítja be áldozati bárányként,amikor végre kap egy-egy büntetést. Madridisták pedig bólogatnak rá.

Nekem ez fura, átéltem én jó pár eredmény nélküli évet Barca fanként,mégsem kívántam olyan játékosokat,esetleg edzőt akinek a filozófiája, homlokegyenest más képviselnek,és inkább szánalmasak. Ha mégis ilyenek kötöttek ki itt, nem tapsikoltam minden arcátlan megmozdulásoknál,és nem dicsőítettem őket.

De ez én vagyok, meg még itt sokan.

Visszatérve az esélyekre:

Bajnokság tényleg nagyon szoros lesz, Riva ezt neked is be kell látni, igazából szerintem ugyanakkora különbség lesz legalább a 3. és az első kettő között mint legutóbb volt. Nincs olyan csapat spanyolban akinek reaális esélyei lennének pontokat elvenni ettől a két csapattól,és ezért lesznek ismét csak nagyon fontosak az Klasszikusok. Idegenben, akármilyen formában is leszünk, nem leszünk esélyesebbek, bármi benne lehet, otthon ugyanez.

Megpróbálva elvonatkoztatni a mi felkészülési szintünktől, szerintem is jobb lett a Madrid.

Viszont ha lehet,akkor még benne van bőven,h mi is jobbak leszünk egy kicsit mint voltunk tavaly,és a keret mélyebb lett, így az is benne van,h február-március környékén nem lesz akkora visszaesés sem részünkről, mint volt 2011ben.

Szóval nálam minimálisan,de esélyesebbek vagyunk, de leszakadni nem szabad, az biztos, semmikor sem.

Így különösen fontos lesz az első pár forduló, mert JELENLEG a Madrid lényegesen közelebb van a top formájához,mint Mi, remélhetőleg így sem okoz gondot a tökéletes kezdés addigra számunkra.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca2010
Jugador d'estrella

2011.08.18. 16:25:19

Majd kíváncsi leszek, hogy amikor 100 % os állapotban leszünk, akkor is ilyen bátran letámadnak majd? A racionális futball az nagyon eredményes tud lenni sok mindenki ellen, de amikor a művészek elkezdenek játszani, akkor a racionalitást fel lehet tenni a polcra. Na ez történik a Barca-Real meccseken. Xavi-Ini-Fabregas-Busquets vs. Alonso-Khedira-Marcelo-Di Maria, mindenki látja a különbséget ugye? A többi csapatrész egyenlő szerintem, de a középpálya tudáskülönbsége az iszonyat.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Initom
Entrenador del Barça

2011.08.18. 16:19:25

recrea írta:
albicelesteX írta:Ezek a dolgok nem lesznek szankcionálva egyébként?Gondolok itt a SpecialTahó megmozdulására.Marcelo és a többiek pirosa pedig mit ér?Majd ha egyszer netalán szuperkupát játszanak megint akkor nem játszhat?
Nehogy azt hidd, ezért fogják újra és újra megengedni maguknak a durvaságot, alattomosságot. Én még azt is el tudom képzelni, h Mou utasítja őket erre az öltözőben. Valaki okosat mondott itt a fórumon, én 13 éve nézem az klasszikusokat, de ilyen meccsek nem voltak addig, amíg nem Mou volt az edző. Ez az egyik oka, a másik pedig, h már 3 éve folyamatosan ütjük őket, ilyen mértékű egyoldalúságra én nem emlékszem a két csapat történelmében, h 3 szezonban nem tudott vmelyik csapat nyerni a másik ellen.
Az én voltam recrea :) am. igazat adok :)
Abi & Tito
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.18. 16:19:16

Rivaldo11 írta:
LG írta: Figyelembe vettem, és sztem így 50-50.
Szted ez nem lenéző? Szted ez így korrekt? Költői kérdés, mert tudom, h szted az. De legyen úgy. :lol:
Ha figyelembe vetted, annál rosszabb. Akkor a Te ítélőképességeddel is baj van. a strandos dolgot meg nem én említettem, úgyhogy az nem rám tartozik, én mindössze azt mondom, ha fizikailag ott leszünk, ahol kell, nem kell tartanunk semmitől, nálunk az esély.
Mondom, lehet szimpatizálni murinnyó-féle madriddal, csak nem kell az objektivitás álcája mögé bújtatni mindezt...
Amúgy ott van Miki hsz-e, ahogyan Ő, úgy én is a hiányos felkészülésünknek tudom be a játék képét. Tudom hogy Te nem így vagy ezzel, szerinted murinnyómegintkitaláltvalamithűdeerősezamadrid. amivel nibncs is semmi gond, mert erősek, csak mindent figyelembe véve az 50-50 nekem inkább 60-40 ide.
Ajánlom lejjebb Atlantis hsz-ét. Én is hasonló képen látom.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.18. 16:16:35

ozsimiki írta:
LG írta:
Sztem ha elhatárolódunk a 2. meccs végén történt dolgoktól, akkor elmondhatjuk: sztem mindét meccs elég jó iramú, izgalmas, és színvonalas volt. A sikerünk szvsz nem teljesen megérdemelt, az első meccsek sztem egyértelműen jobbak voltak, a második meccsen kb. egy szint volt a két csapat. Ők csapatként jobban működtek, minket pedig egyéni villanások mentettek meg a kudarctól. Elsősorban Messi, aki 3 nagyon szép góllal, és 2 gólpasszal vette ki a részét a dologból. Villa kb. mind2 meccsen 0 volt játékban, de a gólja vmi egészen pazar volt. Az sem mondhatjuk, h igazán komoly lövőhelyzetből született, vmi egészen hihetetlen íve volt annak a labdának. :shock: Alves kell még kiemelni, akinek hátul köszönhetünk sokat.
Sztem nagyon jó ez a Madrid, jelenleg a bajnoki címre 50-50 százalékot adnék a két csapatnak.
Az a baj,h nem lehet elhatárolódni, amúgy igazad van, partiban voltak, volt,h jobbak is voltak hosszú percekig, első meccsen majdnem végig, de előrébb is tartottak felkészülésben,és fizikálisan is, én egyelőre ennek tudom be. És így óriási eredmény ez a győzelem!

Viszont ha már minden lehetőséget megragadsz,h méltasd amikor méltatni lehet Jose-t, most leírhatnád,h szerinted nem e árt továbbra is ez az ember a labdarúgásnak. Gondolom az ilyen cselekedetei miatt már nem bírod annyira...

Talán Barcásnak könnyebb elmagyaráznom,mint pár elvakult madridistának, hogy hiába jó edző Mourinho,de teljesen elbillen a mérleg az ilyen aljadék húzásai miatt, egyszerűen ártalmas a labdarúgást körülvevő fílingre ez az ember. Nem számít neki semmi más csak az eredmény, és bemocskol mindent amit csak úgy érez,h be kell, hogy azt elérje.

Ezek után meg érthető hogy elég sokan magasról tojnak rá,hogy amúgy remek pszich(opata:D)iáter, és amit elképzel azt a játékosok maradéktalanul betartják. Sajnos nagyon benne van a keze,h meccsről meccsre ugyanazokat a tarolásokat megengedi magának pár madrid játékos, hiszen mit látnak az edzőtől? Ugyan spori nem volt semmi, csak férfiak vagyunk, na meg ha kell kinyomom még a szemét is sunyiban a másiknak.

Perez ennél jobban nem tudta volna rombolni a Madrid imázst,h őt idehozta. Capello féle foci is távol volt az igazi Madrid mentalitástól,de ez meg a legtávolabb, ami a sunyiságot, aprítást, focipályára nem illő dolgokat érinti.

Sajnos akkora az eredménykészer odaát,hogy a nézők ennek ellenére kinyalják a seggét,és dicsőítik, memóriájukra rosszul hathat az utóbbi idők eredménytelensége, Magyar drukkerekről nem is beszélve.

nah mind1.
Van igazság abban amit mondasz. Ahogy tavaly a BL-ben viselkedett ellenünk, azt én is elfogadhatatlannak tartom. De egyedül nemcsak őt tenném sarasnak a dologban, illetve nem is csak a madridi oldalt, mert azért nálunk is van egy-két ember, akit nem kell félteni. Ettől függetlenül igaz, h JM miatt is fajultak idáig a dolgok a két klub között.

Abban viszont nem értek egyet, h hiba volt Pereztől odavinni. Sztem a játékra sem lehet panasz, ami a csapatával játszik. A BL elődöntőben ellenünk tényleg bunkerfocit játszottak. De azt leszámítva sztem elég szép, és gólerős játékot mutatnak fel, pl. most is a Szuperkupán jól nyomták, főleg az első meccsen. A másik dolog, h JM előtt a Madrid Európában csak egy középcsapatnak számított. Legalábbis Lyon, és Roma szintű csapatok is ki tudták ejteni őket, illetve egy kicsit erősebb Pool-tól szabályos alázást kaptak. Ahhoz képest, most ott vannak top 3-ban Európában. Persze van JM-nek árnyoldala is. De szted jobb lenne Pereznek, és a Madridistáknak, ha botránymentesen, de tavasszal csak TV-ből néznék a BL-t, illetve a bajnokságban esélyük sem lenne, illetve a kupában alacsonyabb osztályú csapatok csinálnának bohócot belőlük. Igen, eredménykényszer alatt vannak. Az eredményességre egy ilyen Barca ellenében persze még JM sem garancia, de velük van a legtöbb esélyünk azért szvsz.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.18. 16:13:57

LG írta: Figyelembe vettem, és sztem így 50-50.
Szted ez nem lenéző? Szted ez így korrekt? Költői kérdés, mert tudom, h szted az. De legyen úgy. :lol:
Ha figyelembe vetted, annál rosszabb. Akkor a Te ítélőképességeddel is baj van. a strandos dolgot meg nem én említettem, úgyhogy az nem rám tartozik, én mindössze azt mondom, ha fizikailag ott leszünk, ahol kell, nem kell tartanunk semmitől, nálunk az esély.
Mondom, lehet szimpatizálni murinnyó-féle madriddal, csak nem kell az objektivitás álcája mögé bújtatni mindezt...
Amúgy ott van Miki hsz-e, ahogyan Ő, úgy én is a hiányos felkészülésünknek tudom be a játék képét. Tudom hogy Te nem így vagy ezzel, szerinted murinnyómegintkitaláltvalamithűdeerősezamadrid. amivel nibncs is semmi gond, mert erősek, csak mindent figyelembe véve az 50-50 nekem inkább 60-40 ide.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Firefox
Capitá del Barça

2011.08.18. 16:09:24

ab1daL írta:Kép

Mi a közös a képekben? :lol:
A Real mind a 4-en barátkozni próbál :lol:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.18. 16:06:53

Kép

Mi a közös a képekben? :lol:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.08.18. 16:04:36

LG írta:
Sztem ha elhatárolódunk a 2. meccs végén történt dolgoktól, akkor elmondhatjuk: sztem mindét meccs elég jó iramú, izgalmas, és színvonalas volt. A sikerünk szvsz nem teljesen megérdemelt, az első meccsek sztem egyértelműen jobbak voltak, a második meccsen kb. egy szint volt a két csapat. Ők csapatként jobban működtek, minket pedig egyéni villanások mentettek meg a kudarctól. Elsősorban Messi, aki 3 nagyon szép góllal, és 2 gólpasszal vette ki a részét a dologból. Villa kb. mind2 meccsen 0 volt játékban, de a gólja vmi egészen pazar volt. Az sem mondhatjuk, h igazán komoly lövőhelyzetből született, vmi egészen hihetetlen íve volt annak a labdának. :shock: Alves kell még kiemelni, akinek hátul köszönhetünk sokat.
Sztem nagyon jó ez a Madrid, jelenleg a bajnoki címre 50-50 százalékot adnék a két csapatnak.
Az a baj,h nem lehet elhatárolódni, amúgy igazad van, partiban voltak, volt,h jobbak is voltak hosszú percekig, első meccsen majdnem végig, de előrébb is tartottak felkészülésben,és fizikálisan is, én egyelőre ennek tudom be. És így óriási eredmény ez a győzelem!

Viszont ha már minden lehetőséget megragadsz,h méltasd amikor méltatni lehet Jose-t, most leírhatnád,h szerinted nem e árt továbbra is ez az ember a labdarúgásnak. Gondolom az ilyen cselekedetei miatt már nem bírod annyira...

Talán Barcásnak könnyebb elmagyaráznom,mint pár elvakult madridistának, hogy hiába jó edző Mourinho,de teljesen elbillen a mérleg az ilyen aljadék húzásai miatt, egyszerűen ártalmas a labdarúgást körülvevő fílingre ez az ember. Nem számít neki semmi más csak az eredmény, és bemocskol mindent amit csak úgy érez,h be kell, hogy azt elérje.

Ezek után meg érthető hogy elég sokan magasról tojnak rá,hogy amúgy remek pszich(opata:D)iáter, és amit elképzel azt a játékosok maradéktalanul betartják. Sajnos nagyon benne van a keze,h meccsről meccsre ugyanazokat a tarolásokat megengedi magának pár madrid játékos, hiszen mit látnak az edzőtől? Ugyan spori nem volt semmi, csak férfiak vagyunk, na meg ha kell kinyomom még a szemét is sunyiban a másiknak.

Perez ennél jobban nem tudta volna rombolni a Madrid imázst,h őt idehozta. Capello féle foci is távol volt az igazi Madrid mentalitástól,de ez meg a legtávolabb, ami a sunyiságot, aprítást, focipályára nem illő dolgokat érinti.

Sajnos akkora az eredménykészer odaát,hogy a nézők ennek ellenére kinyalják a seggét,és dicsőítik, memóriájukra rosszul hathat az utóbbi idők eredménytelensége, Magyar drukkerekről nem is beszélve.

nah mind1.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.18. 15:59:42

Rivaldo11 írta:
LG írta: Most akkor ez hogy??? Baj van az itélőképességgel, ugyanakkor Te vagy az, aki kihagyja az 50-50%-os számításából azt a nyilvánvaló tényt, hogy a csapatunk fizikailag korántsincs topközelben??? Meg az mi, hogy nem teljesen megérdemelt a győzelmünk? Most akkor kinek fals az itélőképessége?
Azért, mert szimpatikus Neked murinnyó, meg özil és társai, még nem kell átesni a ló túloldalára... :roll:
barca2010 nagyon is jól látja ezt a kb 60%-ot. Ettől még nem nézi le az ellent, és nem elfogult.
Figyelembe vettem, és sztem így 50-50. Majd meglátjuk később mi lesz. De sztem akik azt gondolják, h majd nagyon nagy formába jövünk, és mindenkit agyonverünk nagyot tévednek. De ezt nem alapozom semmire, csak megérzés.
Nem teljesen megérdemelt győzelmünk :arrow: A Madrid többet dominált, több helyzetük volt a két meccsen, ezen mit kell magyarázni? :lol:
még a strandról is megverünk egy ilyen Reált.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.08.18. 15:59:06

LG írta: ...Sztem ha elhatárolódunk a 2. meccs végén történt dolgoktól, akkor elmondhatjuk: sztem mindét meccs elég jó iramú, izgalmas, és színvonalas volt...

majd ha a madrid elhatárolódik az edzőjüktől, akkor én is aránylag könnyen túlteszem magam az egészen, de amióta ez az ember ott van, azóta sajnos az ilyen szituk evidens részei lettek a klasszikusoknak.
nem mondom, h hónapokig ezeken a szitukon kell túráztatnia magát az embernek, de engem pl elég keményen fel tud húzni az, amikor állandóan azt hallom, olvasom egy ilyen fazontól, h ilyen meg olyan szrok voltunkvagyunkleszünk, és kizárólag csak vmi külső körülmény miatt, vmi zavartól az erőtérben történt az, h most sem, a 89. meccsünkön sem sikerült leverniük bennünket, pedig nagyságrendekkel jobban játszottak nálunk, azaz tulajdonképpen lefociztak minket a pályáról.
több mint 30 éve nézek focit és nehezen nyelem már be, ha egy ilyen fallosz akar ezekkel a dolgokkal megdumálni. folyamatosan fikázza a csapatomat, az edzőinket, a játékosainkat, a klubunkat. nagypofával hazudozik, ámokfutásot rendez/rendeztet a közös meccseinken és ezt a jelek szerint karbatett kézzel tűrik a gazdái, a szurkolóik nagy része pedig birkaként ünnepli ezt az egészet. ezeket a dolgokat egyszerűen nem tudom, és nem is akarom figyelmen kívűl hagyni!
nem akarom futtatni pepet, de guardiolának a cipőjét sem köthetné meg ez a fszi, és erről ugyanez lenne a véleményem, ha évek óta a kiesés ellen kűzdenénk, nem pedig a reallal nézetnénk a seggünket.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Atlantis
Capitá del Barça

2011.08.18. 15:58:26

Rivaldo11 írta: Most akkor ez hogy??? Baj van az itélőképességgel, ugyanakkor Te vagy az, aki kihagyja az 50-50%-os számításából azt a nyilvánvaló tényt, hogy a csapatunk fizikailag korántsincs topközelben??? Meg az mi, hogy nem teljesen megérdemelt a győzelmünk? Most akkor kinek fals az itélőképessége?
Azért, mert szimpatikus Neked murinnyó, meg özil és társai, még nem kell átesni a ló túloldalára... :roll:
barca2010 nagyon is jól látja ezt a kb 60%-ot. Ettől még nem nézi le az ellent, és nem elfogult.
A bajnokság sorsa alapvetően nem csak az egymás ellen elért eredményeken múlik. Csinálnak undorító dolgokat, stb., de attól még egy erős csapat, amelyik simán végigmegy a többi spanyol csapaton. És ha a Barcát elkapja egy formahanyatlás szokás szerint, az elhullajtott pontok könnyen megbosszulhatják a dolgot...
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.08.18. 15:49:49

ab1daL írta:Lehet itt sarazni a Barcát, a Madridot, mindent, de a vége megint ugyanaz: A Barca győz, a Madrid veszít. Ameddig ez így van, addig azt mond, amit akar a drága José mester. Inkább ezt magyarázza meg, ne azt hogy milyen a "férfias" játék.
Férfias játék...műringyónál vmi nagyon nincs rendben...Na meg őt férfinak nevelték...azért ment oda Villanovához és nyúlt bele a szemébe úgy,hogy Villanova háttal állt az egésznek...ja és miután ezt megtette,szépen megpróbált elosonni onnan...ez ám a férfiasság....
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.08.18. 15:47:06

LG írta:
barca2010 írta:Madrid drukkerek jól figyeljetek! El ne szálljatok ettől a produkciótól, mert egy 60 % os erőállapotú Barca ellen értétek el, ezt a tulajdonképpen semmit, mert a kupa ismét oda került ahol a helye van. Ti erre készült már 2 hónapja, nekünk meg jóformán volt két nap amikor együtt edzett mindenki. Magyarul még a strandról is megverünk egy ilyen Reált. :lol:
az ítélőképességél is baj van.
Most akkor ez hogy??? Baj van az itélőképességgel, ugyanakkor Te vagy az, aki kihagyja az 50-50%-os számításából azt a nyilvánvaló tényt, hogy a csapatunk fizikailag korántsincs topközelben??? Meg az mi, hogy nem teljesen megérdemelt a győzelmünk? Most akkor kinek fals az itélőképessége?
Rivaldo-A Legnagyobb.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.08.18. 15:45:55

Lehet itt sarazni a Barcát, a Madridot, mindent, de a vége megint ugyanaz: A Barca győz, a Madrid veszít. Ameddig ez így van, addig azt mond, amit akar a drága José mester. Inkább ezt magyarázza meg, ne azt hogy milyen a "férfias" játék.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.18. 15:37:25

barca2010 írta:Madrid drukkerek jól figyeljetek! El ne szálljatok ettől a produkciótól, mert egy 60 % os erőállapotú Barca ellen értétek el, ezt a tulajdonképpen semmit, mert a kupa ismét oda került ahol a helye van. Ti erre készült már 2 hónapja, nekünk meg jóformán volt két nap amikor együtt edzett mindenki. Magyarul még a strandról is megverünk egy ilyen Reált. :lol:
Komolyan, az ilyen emberek miatt érzem már egy jó ideje kellemetlenül magam Barca drukkerként. A beképzeltség, és ellenfél lenézése számomra nagyon ellenszenves dolog, ráadásul az ítélőképességél is baj van.

Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.08.18. 15:32:42

nemtom volt-e már:
Xavi nyilatkozata:"Sajnos ez a Real-imázs. A felvételek magukért beszélnek. Csak rugdosódnak, állandóan keresik a perpatvart. Lehetsz agresszív, vagy túlhevült, de Marcelo sérülést akart okozni Cescnek! Szerencsére van igazság, és megkapta a méltó büntetését. Nem vagyunk a legjobb passzban, de még így is vertük a Realt, pedig milyen sokat készültek erre a két meccsre..."
Odanyomta a tutit a Realosoknak,szerintem ebben van egy cseppnyi cukkolás is,ami nekem nagyon tetszik :D :D :D
Guardiola:"Ennek nem szabadott volna megtörténnie. Ha ez így megy tovább, annak csúnya vége lesz. Tennünk kell valamit az ilyen viselkedés ellen. A játékosaimat rendre utasíthatom, de nem oktathatok ki akárkit az ellenféltől.Mourinhónak tudnia kell, ki ő. Én például ismerem Rui Fariát és Aitor Karankát. Tito nagyon fontos láncszem a Barcánál. A korosztályos csapatoknál dolgozott, most pedig nekem segít, sokan nem lennének itt a Barcában, ha ő nem lenne."
Guardiola is megmondta a tutit,természetesen a maga visszafogott,elegáns stílusában.
Pique:"Valakinek közbe kell avatkoznia, Mourinho tönkreteszi a spanyol focit. Állandóan rászáll a sajtó a katalánokra, pedig nem mi vagyunk ezért a felelősek, a bajok forrása Madridban van."
Nah végreeeeeeee!!!Valaki ki merte ezt mondani!!!Mi régóta szajkózzuk ezt a forumon,de ők nem merték kimondani,most végre valaki megtette!
Kép
hölör
Jugador del Barça

2011.08.18. 15:28:52

daffy írta:
azért ne röhögtesd ki magad teljesen
másként fogalmazva, én azt hiszem erre a kupára volt a legnagyobb esélye a madridnak, sőt én nagyobb esélyt adtam volna nekik előre mégis elbukták - bajnokságban szerintem nagyobb oddsot kap a barca, kupában egy rossz meccs betehet és itt is sanszosabbak vagyunk, bl-t meg sose lehet megjósolni, mert itt is egy rossz meccs dönthet, de a spanyol kupával ellentétben itt nagyágyúk rohangálnak a pályán
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.
Capon
Llegenda del Barça

2011.08.18. 15:27:00

kanty írta:
Sanama írta:
Ameddig a legtöbb elvakult Real szurkoló nem veszi észre a helyzetet,addig sok javulásra nem számítok. Ameddig nekik ez vicces, meg "nagyarcság", addig ezt fogja csinálni.
Szerinted, ha a szurkolóknak nem tetszene ez az egész, akkor változtatna a viselkedésén?Nem hiszem.
Ő biztos nem változtatna a viselkedésén, de egy normális elnök úgy kirúgná, hogy egy életre elmenjen a kedve. Csak hát Madridban egy megalomán elnök van aki már annyi pénz elköltött, hogy abból Afrikát jól lehetne lakatni még sincs semmi eredménye és ez a paraszt az utolsó esélye, hogy ne bukjon meg megint mint elnök. Egyszer már elzavarták a francba és mindent hajlandó lenyelni amíg úgy érzi, hogy megnyerhet 1-2 értékesebb kupát.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.08.18. 15:26:44

kanty írta:
Sanama írta:
Ameddig a legtöbb elvakult Real szurkoló nem veszi észre a helyzetet,addig sok javulásra nem számítok. Ameddig nekik ez vicces, meg "nagyarcság", addig ezt fogja csinálni.
Szerinted, ha a szurkolóknak nem tetszene ez az egész, akkor változtatna a viselkedésén?Nem hiszem.
jó kérdés, mindenesetre az tény, hogy azért mer egyre többet megengedni magának, mert maga mögött érzi azt a sok ökröt (szurkoló, vezetés...), akiket a demagógiájával meg tudott vezetni. mourinho nagyon jól tudja, hogy az emberek többsége (van kivétel) jobban szeret a másikra mutogatni mint magába nézni, ezt használja ki.

a probléma az, hogy amíg otthon elpicsáznak ilyen almeriákat 7-1re addig a szurkoló tapsol. a szurkoló csak akkor fütyül, ha látványosan [auto_cenzúra] játékkal rukkolnak otthon elő. azért nem fogják kifütyülni mert kinyomta vki szemét vagy mert marcelo tarkón talpal valakit. azt el lehet intézni azzal, hogy végülis csak a kisujjával nyomott oda a szeméhez, nem is a mutatóval, ez így nem is olyan gáz, meg marcelo se volt annyira az csak nem látta a hajától, hogy mit csinál. rendkívül hatékony kártevő mourinho, mert azokat a tulajdonságokat használja ki, amire az ember büszkesége a legkényesebb.

még annyit, hogy már több helyen olvastam madridi siránkozást, miszerint 2 meccsen is lefociztak minket, mégse nyertek, azért ne hülyüljünk már meg. az első meccsen látványosan jobbak voltak ez tény, de amikor valaki lefocizza a másikat, akkor 5-0 szokott lenni a végeredmény, nem 2-2. tegnap az első 20 percben letámadtak, ami láthatóan hatékonyabb volt mint a bunkerfocijuk, de ezt intenzíven csak a meccs első harmadában tudták csinálni. ha fel tudtuk hozni a kp-ra a labdát és feltolódott a védelmünk, ugyan úgy sokszor nyomozták a labdát. a második féldiő meg inkább a mienk volt...a tavalyi siralmas real barca ellni produktuma és a mostani teljesítmény láttán néhányan kissé hajlamosak lettek pálfordulásról beszélni az erőviszonyokat illetően.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2011.08.18. 15:28:33-kor.
barca2010
Jugador d'estrella

2011.08.18. 15:25:55

daffy írta:
Miért is?
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)

"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello

BARCA FOREVER!!!
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2011.08.18. 15:23:22

Ez a lényeg:

Kép

mourinho és alattvalói pedig bevehetik...
daffy
Madridista

2011.08.18. 15:21:05

barca2010
Jugador d'estrella

2011.08.18. 15:11:32

Madrid drukkerek jól figyeljetek! El ne szálljatok ettől a produkciótól, mert egy 60 % os erőállapotú Barca ellen értétek el, ezt a tulajdonképpen semmit, mert a kupa ismét oda került ahol a helye van. Ti erre készült már 2 hónapja, nekünk meg jóformán volt két nap amikor együtt edzett mindenki. Magyarul még a strandról is megverünk egy ilyen Reált. :lol:

BARCA FOREVER!!!
Senyera
Jugador del Barça

2011.08.18. 15:03:33

Egy a lényeg.A győzelmet nem kell megmagyarázni.Csinálhatnak itt akármit,vádaskodhatnak,mutogathatnak ránk,bármit csinálhatnak ,a kupa a miénk.És ez a lényeg.
Válasz küldése