Értelek én,h eredmények miatt jó döntés, de SZERINTEM egy -ha nem a legnagyobb- nagy klub nem engedhetné meg magát,hogy az eredményeket akár a hagyományokat megszégyenítve, előtérbe hozzák.LG írta:....
Pepe típusú játékos,és Mourinho típusú edzővel szerintem mindennel szembe mennek,amit több mint 100évig a nevüket fémjelezte. Mourinhonál sem a tudással van a gond, hanem a viselkedésével, ami ELVILEG nem szabadna,hogy összeforrjon a Real címerével.
Tényleg mindenhol utálták az aktuális csapatát, főleg Jose miatt, Chelsea,Inter,Madrid, mindenhol olyan eszközökkel él,amivel nem lenne szabad,h éljen egy edző. És még magát állítja be áldozati bárányként,amikor végre kap egy-egy büntetést. Madridisták pedig bólogatnak rá.
Nekem ez fura, átéltem én jó pár eredmény nélküli évet Barca fanként,mégsem kívántam olyan játékosokat,esetleg edzőt akinek a filozófiája, homlokegyenest más képviselnek,és inkább szánalmasak. Ha mégis ilyenek kötöttek ki itt, nem tapsikoltam minden arcátlan megmozdulásoknál,és nem dicsőítettem őket.
De ez én vagyok, meg még itt sokan.
Visszatérve az esélyekre:
Bajnokság tényleg nagyon szoros lesz, Riva ezt neked is be kell látni, igazából szerintem ugyanakkora különbség lesz legalább a 3. és az első kettő között mint legutóbb volt. Nincs olyan csapat spanyolban akinek reaális esélyei lennének pontokat elvenni ettől a két csapattól,és ezért lesznek ismét csak nagyon fontosak az Klasszikusok. Idegenben, akármilyen formában is leszünk, nem leszünk esélyesebbek, bármi benne lehet, otthon ugyanez.
Megpróbálva elvonatkoztatni a mi felkészülési szintünktől, szerintem is jobb lett a Madrid.
Viszont ha lehet,akkor még benne van bőven,h mi is jobbak leszünk egy kicsit mint voltunk tavaly,és a keret mélyebb lett, így az is benne van,h február-március környékén nem lesz akkora visszaesés sem részünkről, mint volt 2011ben.
Szóval nálam minimálisan,de esélyesebbek vagyunk, de leszakadni nem szabad, az biztos, semmikor sem.
Így különösen fontos lesz az első pár forduló, mert JELENLEG a Madrid lényegesen közelebb van a top formájához,mint Mi, remélhetőleg így sem okoz gondot a tökéletes kezdés addigra számunkra.