Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.06.18. 21:45:59

Stalkyard írta:
jelwaz írta:Lehalászozni is suttyóság. Részemről meg max. respect Baccának, nem való az agresszivitás a pályára, de ne maradjon már minden megtorlatlanul. Helyre kell tenni a pályán időként, aki nem tud viselkedni. Csapattársért kiállni nem gáz, ilyen áron sem. Elhiszem, hogy elpattant a cérna, akkor max. utána kibékülnek, de az a meccs utáni nyilatkozat...
Ettől még számomra pl. mindig nem derült ki hogy mit követett el Neymar, amit meg kellett torolni? Tényleg nem tudom, a videókban nem mutatják.

Legyintett egyet a fejével Neymar a kolumbiai játékosnak, amivel lehet el is találta.
Persze már az ellenoldal meg a sajtó úgy hozta le hogy "Neymar verekedni kezdett Baccával"
BFC
Jugador d'estrella

2015.06.18. 21:35:35

Stalkyard írta:
jelwaz írta:Lehalászozni is suttyóság. Részemről meg max. respect Baccának, nem való az agresszivitás a pályára, de ne maradjon már minden megtorlatlanul. Helyre kell tenni a pályán időként, aki nem tud viselkedni. Csapattársért kiállni nem gáz, ilyen áron sem. Elhiszem, hogy elpattant a cérna, akkor max. utána kibékülnek, de az a meccs utáni nyilatkozat...
Ettől még számomra pl. mindig nem derült ki hogy mit követett el Neymar, amit meg kellett torolni? Tényleg nem tudom, a videókban nem mutatják.
Erőből előtte a labdát eltalálta valamelyik játékost már nem tudom pontosan kit. Aztán valamelyik kolumbiai odament magyarázni neki, Neymar meg odafejelt egyet (kb úgy mint valamelyik barcás meccsen is tette) ezek után rohant oda Bacca és lökte el Neymart.

Szerk.: itt a videó https://www.youtube.com/watch?v=On3K3Q6D0oM
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BFC 2015.06.18. 22:11:25-kor.
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.06.18. 21:30:28

Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
jelwaz
Entrenador del Barça

2015.06.18. 20:34:45

Alfa írta:Csak én nem értem, hogy Neymart miért állítottak ki ??? Amit a videókban láttam az alapján én nem értem. Bacca pedig mindig is egy idegbeteg suttyó halász volt és az is marad.
Lehalászozni is suttyóság. Részemről meg max. respect Baccának, nem való az agresszivitás a pályára, de ne maradjon már minden megtorlatlanul. Helyre kell tenni a pályán időként, aki nem tud viselkedni. Csapattársért kiállni nem gáz, ilyen áron sem. Elhiszem, hogy elpattant a cérna, akkor max. utána kibékülnek, de az a meccs utáni nyilatkozat...
Kash
Entrenador del Barça

2015.06.18. 18:07:17

Sajnálom Neymart, amiért ilyen analfabétákkal kell együtt játszania, Dunga egy sötét ember, Tata Martinoval kézenfogva mehetnének uj csapatot guberálni ha rajtam múlna a dolog. Remélem az argentinok kilábalnak a tócsából és szép játékkal megnyerik a copát, a brazilok Neymar kiesése után nem hiszem, hogy sokáig eljutnak, amig ilyen fredek rohangálnak ott nem is fognak. (akit már csak a neve miatt sem vennék be a válogatottba...Egy életre elég nekem a fredekből)
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2015.06.18. 12:56:43

visca el barca írta:
Alfa írta:Csak én nem értem, hogy Neymart miért állítottak ki ??? Amit a videókban láttam az alapján én nem értem. Bacca pedig mindig is egy idegbeteg suttyó halász volt és az is marad.
izomból teliberúgta a labdával.

remélem eltiltják vagy 3 meccsre aztán jöhet haza pihenni. nélküle uis kiesnek.
Azon a videón nem volt rajta amit én néztem. Akkor már érthető a kiállítás és jogos. Az a baj ,hogy a csoportból kiesni nagyobb szám mint továbbjutni mivel a harmadikok közül a legjobb kettő is tovabbjut és én nem hiszem ,hogy ezért elfogják tiltani
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
visca el barca
Presidente del Barça

2015.06.18. 11:47:24

izomból teliberúgta a labdával.

remélem eltiltják vagy 3 meccsre aztán jöhet haza pihenni. nélküle uis kiesnek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2015.06.18. 11:43:30

Csak én nem értem, hogy Neymart miért állítottak ki ??? Amit a videókban láttam az alapján én nem értem. Bacca pedig mindig is egy idegbeteg suttyó halász volt és az is marad.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
roby122
Entrenador del Barça

2015.06.18. 09:32:36

Neymar egyébként sem játszhatott volna Venezuela ellen. Kíváncsi leszek, hogy ott mit alkotnak nélküle.
Ilyen kp-ra Kaka-t is meg lehetett volna hívni, bőven befért volna. Remélem elgondolkozik Dunga, mert ebből megint égés lehet a vége.
Azért Kolumbiától sem kell annyira elszállni, ha ott is csak egy James vagy Cuadrado lenne, ők is égnének rendesen. Venezuelatól még így is képesek voltak kikapni.
kristop
Entrenador del Barça

2015.06.18. 07:47:14

Alcantara írta:Ezen a Fred gyereken mit esznek a szövetségi kapitányok? egyszer valaki megindokolná részletesen, hogy ez a szerencsétlenség, hogy lehet stabil kezdő állandóan.
akire te gondolsz az magas középcsatár, aki nem tudott átvenni úgy egy labdát, hogy ne pattanjon el tőle, és van vagy harminc éves már. ez viszont most egy másik fred, ez egy fiatal srác, aki valószínűleg csak a sérülések miatt került a kezdő közelébe. de igazából mindegy is, mert egyik se brazil válogatott szint.

az első félidőben még voltak szép összjátékok a középpályán, meg jó kényszerítők, neymar is mutatta a skilljeit, de nagyon látszott hogy más szinten van, mint a körülötte a csapattársai. frusztráló lehet, hogy eddig iniestától, messitől, suareztől, busquetstől kapta vissza a labdákat, és lehetett velük összejátszani, most meg fejben mindenki lassabb nála. esküszöm csak körbe kellene rakni neymart technikás, intelligens, labdaügyes játékosokkal és akkor nem is kellene normális középcsatár nekik. (gondolom firminoval valami ilyesmit próbál dunga elérni)

a végén meg mi volt? azt láttam, hogy még a lefújás előtt bacca és alves kakaskodott, de hogy került oda és mit csinált a végén neymar amiért pirosat kapott?
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Alcantara
Director del Fútbol

2015.06.18. 07:08:02

Ezen a Fred gyereken mit esznek a szövetségi kapitányok? egyszer valaki megindokolná részletesen, hogy ez a szerencsétlenség, hogy lehet stabil kezdő állandóan. Elias? Vicc kategória.
Dunga éppen azt képviseli, ami miatt utáltam egy időben a brazilokat.
Nézni is szörnyű ezeket.

Baccát meg az ilyen meccs utáni mozdulataiért simán hazaküldeném. Agyhalott ember.
Diego Costa hozzá képest a megtestesült nyugalom.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.06.18. 04:17:18

Hat ami otletes megmozdulas volt a masodik felidobe, az 80%-ban Coutinhotol indult. Nem ertem miert nem kezdett, o se jatszott kifejezetten jol, de benne legalabb voltak varatlan, es kreativ megoldasok. Neymar szornyu napot fogott ki, Firminot most lattam eloszor jatszani, szoval nem nyilatkozok komolyabban rola, gondolom nem a mai jateka alapjan akarka a MU.. 13 m-rol szemben az ures kapuval folelovi.. De meg ez is tobb volt, mimt fantomFred produkcioja az elsp felidoben, de William se csinalt sokat..

Hat, finoman szolva se erte meg fennmaradni, bar a Cuadrado, Neymar es Coutinho harmas legalabb neha focira emlekezteto dolgokat csinalt. Ez is valami..:D
danianevem
Entrenador del Barça

2015.06.18. 04:02:40

Luiz? Valahogy nem tudom hiányolni az(oka)t az ember(eke)t, aki(k) aktív részesei voltak a brazilok tavalyi hazai rendezésű VB-jükön való történelmi vereségeknek...

Nulla volt ez a "brazil csapat", Neymar rossz napot fog ki, Firmino is a rosszabbik oldalát mutatja és ezzel vége is a támadásaiknak... A kp is elképesztően gyenge, ilyen Eliasokkal meg Fredekkel legfeljebb azt éri el Dunga, hogy Oscar játékának is tudjon örülni az ember.

Különösebben nem sajnálnám, ha kiesnének, egyrészt a barcások pihenhetnének, másfelől meg ilyen játékkal vallatni lehetne.
Pavel
Entrenador del Barça

2015.06.18. 04:01:07

Hát ezért kár volt fennmaradni.
Ez a brazil válogatott egy kalap s*ar.
A képlet egyszerű. Vedd le Neymart és vége a brazil csapatnak.
Ezekkel a támadókkal mit akar Dunga. Az U20-asban jobbak vannak.
roby122
Entrenador del Barça

2015.06.18. 03:02:09

Luiz Peru ellen is leszerepelt, Mirandara nem lehet panasz, küzd amennyire tud. Itt a kp-n kell a hibát keresni. Coutinho-nak jönnie kell Fred helyett mindenképpen. Firmino is elég gyamoltalan, oda Robinho mehetne.
Kolumbia csapatábol Cuadrado viszi a prímet. Murillo is jól játszik.
crixus
Entrenador del Barça

2015.06.18. 02:51:41

fanbarca írta: Nehéz elképzelni, hogy ez az argentin csapat nyerjen, pedig Messi miatt nagyon szurkolok nékik. Szegény Tata nehezen tudja kezelni a csapatot.. Megint..
Nem csak ők, a brazilok is rém gyengék.
Neymar-on kívül nincs egy épkézláb támadójuk. Talán Willian van még a jelenlegi keretben, aki hozzá is tud valamit tenni és játszik is. Robinho és Coutinho eddig 0 perc 0 mp... :roll: Mondjuk azt sem igazán értem, hogy Miranda hol jobb, mint David Luiz, főleg, hogy T. Silva-val párban Luiz-nak az összeszokottsággal sem lehet baja. Nem értem ezek a dél-amerikai edzőket... :roll:
roby122
Entrenador del Barça

2015.06.18. 02:49:38

Hát ha itt Neymar nem villant valamit akkor ez sima Kolumbia lesz. Dunga ezzel a Fred, Elias kp-val kezd már vicces lenni. Remélem Coutinho jön a 2. Félidőben.
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2015.06.17. 06:33:40

Bár szoktam szorítani a mieinknek, hogy válogatott szinten is eredményesek legyenek, most mégis inkább annak örülnék, ha minnél hamarabb kiesnének...
Ha jól tudom, akkor a csoportkörben szinte lehetetlen ezt megvalósítani, mert csoportonként csak 1 esik ki, de azért megpróbálhatnák. :-)

Suarez legalább tudatosan előre lezsírozta a vakációját.
fanbarca
Entrenador del Barça

2015.06.17. 06:06:31

S.Agüero írta:
MessiNeymarSuarez írta:Az igaz hogy jövőre is lesz Copa America a 100 éves évforduló miatt? :shock: :D
Igen, de az az USÁ-ban lesz, így ők is részt vesznek.

Lesz mit nézni az EB mellett, aki nem érettségizik. :mrgreen:
Ehh, tényleg.. Érettségi, a túró.. :mrgreen:

Nehéz elképzelni, hogy ez az argentin csapat nyerjen, pedig Messi miatt nagyon szurkolok nékik. Szegény Tata nehezen tudja kezelni a csapatot.. Megint..
més que un club
Erxy
Entrenador del Barça

2015.06.17. 02:57:11

ezt az argentin csapatot nezve olyan erzesem van, mintha a tavalyi Barca-Atletit neznem :(
Messi csak szenved Tata kezei alatt, nagy kar, hogy mar nem Sabella az edzojuk, o feltudott epiteni egy rendes csapatot, s jol hasznalta Leot is.
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2015.06.17. 02:30:15

Eddig egy értelmes támadásuk volt az argentinoknak, azaz Agüero fejes. Pastore számomra rejtély, hogy mit keres a kezdőben. Banega-val mivan!? Lesérült? Mert nagyon hiányolom. Messit basszus szó-szerint megeszik középen, labdát sem kap, nem csoda, hogy ideges. Di Maria jobb oldalon...ő szélső, bal lábas szélsőként bal oldalon a helye (bár az is igaz, hogy ott kezdte a mérkőzést...) + Martinot elküldik, remélem nem lesz nagy égés ez a Copa :D
Kép
csabooo
Capitá del Barça

2015.06.16. 23:26:18

Sziasztok, egy kis erdekesseg igy estere... :mrgreen:

http://www.szekelyhon.ro/sport/labdarug ... zekelyfold

Azert azt megjegyzem hogy a naggyarol eddig nem is hallottam :oops: .. De jo hogy van ilyen kezdemenyezes is, s foleg aki Debreceni, meg aktualis is lehet egy delutani szorakozasnak :D

Mondjuk agyaltam egy keveset a `Roma` valogatotton... :D most Róma-i valogatottra is gondoltam eloszor, de aztan csak leesett hogy nem irnak ekezet nelkul :) minden esetre vicces is, meg elgondolkodtato is...

Hajra Szekelyek :!: :!:
Barça,Barça,Baaarça!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2015.06.16. 13:47:33

MessiNeymarSuarez írta:Az igaz hogy jövőre is lesz Copa America a 100 éves évforduló miatt? :shock: :D
Igen, de az az USÁ-ban lesz, így ők is részt vesznek.

Lesz mit nézni az EB mellett, aki nem érettségizik. :mrgreen:
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.06.16. 03:07:17

Az igaz hogy jövőre is lesz Copa America a 100 éves évforduló miatt? :shock: :D
kristop
Entrenador del Barça

2015.06.16. 00:43:48

palesz77 írta: Közben olyanokat olvastam, hogy mindketten sérültek, Lucas alapból azért nem került be, Coutinho meg edzésen sérült meg, ezért nincsenek. Erre csak azt tudom mondani, hogy rohadjanak meg, hogy most kell nekik is lesérülni.. :lol:
lucas még előtte volt sérült a psgben, a szezon végére épült fel, max azt lehetett rá mondani, hogy nem volt még teljes erőben, de két hónapja már meccseken játszik (igaz, végig egyet se).

countinhoról meg tényleg a napokban írták, hogy lehet nem tud játszani. ezen felül marcelo megsérült a felkészülésnél, danilo szintén, luis gustavot operálni kellett, oscar még a chelseanél szedett össze valamit. szóval szerencse se volt a sérülésekkel. edit: ja és diego alves ugye keresztszalag-szakadást szenvedett az utolsó valencia meccsen.

de ettől még dunga a szokásosat tolja. alex sandro (porto) helyett filipe luist hívta be, aki alig játszott a chelseaben, és miután marcelo kiesett, valami noname geferson jött a helyére, megint nem a portos srác (de még az atleticos siqueira is értelmesebb választás lett volna). felipe anderson (lazio) helyett olyan arc van a keretben, aki a közel-keleten játszik, everton riberio, al-ahli :D középpályán lehetne még egy hernanes is. igazi csatár meg nincs, de talán a shaktaros luiz adriano befért volna a keretbe.

tardelli nem olyan vészesen béna amúgy, de mégiscsak kínában játszik, és sose volt egy top játékos. a csatárkérdést még scolari rontotta el azzal, hogy leszarta diego costát, mert neki fontosabb volt jo, meg fred.

ebből nem hiszem, hogy lesz copa, azon múlnak majd a meccsek, hogy neymar, willian, alves közül villan-e valaki, vagy hogy miranda/david luiz fejel-e szöglet gólt. reménytelen.
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Válasz küldése