Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
mess2009
Director del Fútbol

2015.06.21. 12:13:31

végig néztem, engem valahogy nem győz meg ez az Argentín válogatott...valami hiányzik belőlük... ha kontráznak az nem elég gyors, ha passzolgatnak abban nincs elgondolás, túl sok az egyénieskedés, DiMaria hajt és jól is játszik,de csak a saját feje után megy....Messi tegnap a takarék fazonját hozta, de egyébként sem ízlett neki a sok drabális néger.... Higuain ugye tízből egy, ha jó napja van... ettől persze még össze jöhet nekik de sok pénzt nem tennék rájuk (már ha fogadnék.. :wink:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.06.21. 00:37:14

kanty írta:Argentinok nagyban lazulnak Jamaica ellen, de így is vezetnek eggyel a félidőben.
Amúgy Rojo hihetetlenül gyenge, rossz passzok, gyenge labdaátvevések sorozatát mutatta be.
Tolt egy rabonát, el van nézve minden.. :mrgreen: Nekem Biglia a kedvencem, SR is bátrabb nála komolyan. Remélem igazak a Reallal kapcsolatos pletykái, lenne egy új Gagojuk.. :lol:
kanty
Llegenda del Barça

2015.06.21. 00:22:14

Argentinok nagyban lazulnak Jamaica ellen, de így is vezetnek eggyel a félidőben.
Amúgy Rojo hihetetlenül gyenge, rossz passzok, gyenge labdaátvevések sorozatát mutatta be.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.06.20. 11:52:04

Kash írta:
hajnesz írta:Remélem jó helyre írok!
Szerbia u20-as világbajnok 8) Szerintem megérdemeltük, mert a brazilokat nagyon nyomták a bírók is az egész torna alatt, míg ellenünk volt pár érdekes döntésük, viszont tovább hajtottak a fiúk, és meglett az eredménye. Alakul valami itt, az U21-es válogatott 1-1-et játszott a németekkel, Ter Stegennel a kapuban :)
Itt látszik meg a különbség a két rendszer között, amit mondtam már a találkozón is. Nálunk a 17-18 éves tehetségek nem akadémiákban tengődnek, hanem kőkemény meccseket játszanak az 1. osztályban, 20évesen a legjobbak meg már külföldön vannak. Ugyanez a modell Horvátországban is, ott is lehet látni, hogy milyen minőséges játékosok vannak...
Hát gratulálok neked, ha te Magyar létedre képes vagy szurkolni a Szerbeknek, mert én képtelen lennék rá :D A legnagyobb gond az ilyesmivel az az, hogy még tovább nő a szerbek egója, pedig tulajdonképpen nincs mire egoisták legyenek, de hát ez egy ilyen nép. Gratulálni persze normális, hiszen nem kis dolog megnyerni egy világbajnokságot, de szurkolni...Áh.
Amúgy is, nem komálják a magyarok a szerbiai magyarokat, szóval ilyesmit írni kész öngyilkosság, főleg annak fényében, hogy a pont ez a szerb válogatott verte meg a magyar válogatottat.

Szerk..:
Magyar-szerb meccsen a szerbeknek, mert hiába vagyok magyar, Szerbiában élek
Na ne csináld ember :lol:
Attól, hogy oda adózol még Magyar lelked/szíved van(!?), hogy vagy képes erre? :lol:
Nem megfelelő emberekkel beszélgettél akkor, mert én eddig amikor M.O.-n jártam, senki se szólt egy rossz szót sem azért, mert délvidéki vagyok... És szerintem valahol az lenne a normális, egy tökéletes világban, hogy mindenki "haza" szurkolna.
Minden országnak megvan egy sajátos stílusa, lehet mondani, hogy a szerbek agresszívek, beképzeltek stb. de akkor azt is meg kell említeni, hogy az egyik legjobban összetartó csapat, kevés egyéniséggel, de annál nagyobb csapatmorállal, akik a győzelemért képesek bármire.
Tegnap néztem, 4,6-os szorzó volt rájuk, erre tessék... Nem az első ilyen eset.
Kash
Entrenador del Barça

2015.06.20. 11:39:30

Szerbia u20-as világbajnok 8) Szerintem megérdemeltük, mert a brazilokat nagyon nyomták a bírók is az egész torna alatt, míg ellenünk volt pár érdekes döntésük, viszont tovább hajtottak a fiúk, és meglett az eredménye. Alakul valami itt, az U21-es válogatott 1-1-et játszott a németekkel, Ter Stegennel a kapuban :)
Itt látszik meg a különbség a két rendszer között, amit mondtam már a találkozón is. Nálunk a 17-18 éves tehetségek nem akadémiákban tengődnek, hanem kőkemény meccseket játszanak az 1. osztályban, 20évesen a legjobbak meg már külföldön vannak. Ugyanez a modell Horvátországban is, ott is lehet látni, hogy milyen minőséges játékosok vannak...
Hát gratulálok neked, ha te Magyar létedre képes vagy szurkolni a Szerbeknek, mert én képtelen lennék rá :D A legnagyobb gond az ilyesmivel az az, hogy még tovább nő a szerbek egója, pedig tulajdonképpen nincs mire egoisták legyenek, de hát ez egy ilyen nép. Gratulálni persze normális, hiszen nem kis dolog megnyerni egy világbajnokságot, de szurkolni...Áh.
Amúgy is, nem komálják a magyarok a szerbiai magyarokat, szóval ilyesmit írni kész öngyilkosság, főleg annak fényében, hogy a pont ez a szerb válogatott verte meg a magyar válogatottat.

Szerk..:
Magyar-szerb meccsen a szerbeknek, mert hiába vagyok magyar, Szerbiában élek
Na ne csináld ember :lol:
Attól, hogy oda adózol még Magyar lelked/szíved van(!?), hogy vagy képes erre? :lol:
Kép
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.06.20. 11:38:00

S.Agüero írta:
Kíváncsiságból kérdem, ha nem baj. Te kinek szurkolsz egy magyar-szerb meccsen? :)
Magyar-szerb meccsen a szerbeknek, mert hiába vagyok magyar, Szerbiában élek, ide adózok :D
Minden más meccsen a magyaroknak/szerbeknek.
MatyiG
Adminisztrátor

2015.06.20. 11:31:57

Kíváncsiságból kérdem, ha nem baj. Te kinek szurkolsz egy magyar-szerb meccsen? :)
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.06.20. 11:07:28

Remélem jó helyre írok!
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.06.19. 17:39:45

Stalkyard írta:
MessiNeymarSuarez írta:

Én is, remélem idén, vagy akár jövőre megnyeri a Copa Americát, igazán megérdemelnék már.
Legalább a fanyalgók is befognák a szájukat akik szerint Messi csak a Barcelonában tud teljesíteni.
Jövőre maximum Playstationön nyeri meg a Copa Américát.
Jövőre is lesz Copa America, a 100-adik évforduló alkalmából, és első olyan Copa America rendezvény lesz, amelyik nem Dél-Amerikában kerül rendezésre.

https://en.wikipedia.org/wiki/Copa_Am%C ... Centenario" target="_blank

De ez sokaknak újdonság, nekem is az volt nemrég :D
visca el barca
Presidente del Barça

2015.06.19. 16:38:23

Stalkyard írta:Jövőre maximum Playstationön nyeri meg a Copa Américát.
jövőre is lesz copa. centenáriumi torna usában, usa részvételével.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.06.19. 16:22:46

MessiNeymarSuarez írta:

Én is, remélem idén, vagy akár jövőre megnyeri a Copa Americát, igazán megérdemelnék már.
Legalább a fanyalgók is befognák a szájukat akik szerint Messi csak a Barcelonában tud teljesíteni.
Jövőre maximum Playstationön nyeri meg a Copa Américát.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.06.19. 15:30:56

BarcafanTomee írta:A csoportkör után hogy alakulnak ki a párok?

A1-B2, A2-B1, C1-második legjobb 3. , C2-első a harmadikok között?

Semmi nem rémlik, hogy korábban hogy volt :D

szerk: közben megtaláltam, tehát:

NEGYEDDÖNTŐ
Június 25., csütörtök, 1.30 A/1–A LEGJOBB HARMADIK
Június 26., péntek, 1.30 C/2–A/2
Június 27., szombat, 1.30 B/1–MÁSODIK LEGJOBB HARMADIK
Június 27., szombat, 23.30 C/1–B2

ELŐDÖNTŐ
Június 30., kedd, 1.30 ELSŐ NEGYEDDÖNTŐ GYŐZTESE–MÁSODIK NEGYEDDÖNTŐ GYŐZTESE
Július 1., szerda, 1.30 HARMADIK NEGYEDDÖNTŐ GYŐZTESE–NEGYEDIK NEGYEDDÖNTŐ GYŐZTESE
A 3. HELYÉRT
Július 4., szombat, 1.30
DÖNTŐ
Július 4., szombat, 22.00

Nagyon szurkolok Messinek, hogy a válogatottal is összejöjjön végre egy trófea.

BarcafanTomee
Director del Fútbol

2015.06.19. 14:53:34

A csoportkör után hogy alakulnak ki a párok?

A1-B2, A2-B1, C1-második legjobb 3. , C2-első a harmadikok között?

Semmi nem rémlik, hogy korábban hogy volt :D

szerk: közben megtaláltam, tehát:

NEGYEDDÖNTŐ
Június 25., csütörtök, 1.30 A/1–A LEGJOBB HARMADIK
Június 26., péntek, 1.30 C/2–A/2
Június 27., szombat, 1.30 B/1–MÁSODIK LEGJOBB HARMADIK
Június 27., szombat, 23.30 C/1–B2

ELŐDÖNTŐ
Június 30., kedd, 1.30 ELSŐ NEGYEDDÖNTŐ GYŐZTESE–MÁSODIK NEGYEDDÖNTŐ GYŐZTESE
Július 1., szerda, 1.30 HARMADIK NEGYEDDÖNTŐ GYŐZTESE–NEGYEDIK NEGYEDDÖNTŐ GYŐZTESE
A 3. HELYÉRT
Július 4., szombat, 1.30
DÖNTŐ
Július 4., szombat, 22.00

Nagyon szurkolok Messinek, hogy a válogatottal is összejöjjön végre egy trófea.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.06.19. 14:22:38

ZBarca írta:
MessiNeymarSuarez írta:Faustino Asprilla (former Colombian player): "Neymar needs to go back to Hollywood."
Asprilla: "Neymar is a bad thing for football.

Amikor meg oktatja a népet pont az ilyenek, mint ők dicsérik agyon. :lol:

Sajnos nagyon sok ember előítéletes Neymarral szemben az előélete (értsd a régi színészkedései) miatt. Pl. ez a két ember most végre kimutathatja, hogy mennyire utálják Neyt, miután szegénynek nem nagyon jött össze semmi a meccsen + még ki is állították.

danianevem írta:Peru legyőzte Venezuelát... A C csoport valamennyi csapata így 3 ponttal vág neki a harmadik fordulónak. Ha mázlink van, akkor a brazilok nem lesznek jók egy pontra sem a venezuelai csapattal szemben, illetve Uruguay legalább egy pontot szerez Paraguay ellen, akkor a Selecao ki is esik a Copáról. Ha jól számolom.

Érdekes lesz a végjáték, de szerintem a brazilok valahogy továbbjutnak 2.-ként.

A durva az, hogy Neymart akkor is szídják amikor remekül játszik... Bl döntő után is kapta a savat, nem pedig arról szólt hogy egy vitathatóan meg nem adott gólt fejelt, és egy olyan gólt lőtt a kedvenc kapusa ellen hogy pont a 2 lába között ment el a labda, és jól is játszott...

Bilbao elleni kupadöntőn sem az ment hogy 2 gólt lőtt, az egyiket tévesen elvették ahogy szokták, hanem az hogy mekkora egy szimuláns idióta aki mindenkivel kötekszik, miközben 2 kézzel lökték oldalról el, és csak leült, felállt és sétált vissza... #-o

Ellentáborba meg mindenhol is az megy hogy Neymar mekkora egy szimuláns és folyton csak szimulál, miközben már sokkal kevesebbszer, ellenben 1-2 olyannal akik minden meccsen többször is be "dive-olják" magukat a 16-oson belülre mintha medencébe ugranának, de persze az teljesen rendben van.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.06.19. 10:28:27

MessiNeymarSuarez írta:Faustino Asprilla (former Colombian player): "Neymar needs to go back to Hollywood."
Amikor meg oktatja a népet pont az ilyenek, mint ők dicsérik agyon. :lol:

Sajnos nagyon sok ember előítéletes Neymarral szemben az előélete (értsd a régi színészkedései) miatt. Pl. ez a két ember most végre kimutathatja, hogy mennyire utálják Neyt, miután szegénynek nem nagyon jött össze semmi a meccsen + még ki is állították.
danianevem írta:Peru legyőzte Venezuelát... A C csoport valamennyi csapata így 3 ponttal vág neki a harmadik fordulónak. Ha mázlink van, akkor a brazilok nem lesznek jók egy pontra sem a venezuelai csapattal szemben, illetve Uruguay legalább egy pontot szerez Paraguay ellen, akkor a Selecao ki is esik a Copáról. Ha jól számolom.
Érdekes lesz a végjáték, de szerintem a brazilok valahogy továbbjutnak 2.-ként.
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2015.06.19. 09:27:41

Peru legyőzte Venezuelát... A C csoport valamennyi csapata így 3 ponttal vág neki a harmadik fordulónak. Ha mázlink van, akkor a brazilok nem lesznek jók egy pontra sem a venezuelai csapattal szemben, illetve Uruguay legalább egy pontot szerez Paraguay ellen, akkor a Selecao ki is esik a Copáról. Ha jól számolom.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.06.19. 01:18:34

Faustino Asprilla (former Colombian player): "Neymar needs to go back to Hollywood."

Azért bírom az ilyen megnyilvánulásokat...Tény hogy nem kell félteni őt, de ne csináljon már mindenki úgy mintha minden játékos a legkeményebb belépőknél is a talpán maradna meghazudtolva a fizikát, és csak Neymar dobálná magát...
Amikor mások csinálnak mégnagyobb színészi alakításokat, amin akár meccsek dőlnek el akkor miért nincs ilyen lejáratókampány ellene?

Azt meg igazán kifejthette volna hogy miért rossz Neymar a focivilágnak, attól még hogy ő nem kedveli emberileg, mert különben a napjaink focijában (sajnos)egy ritkuló stílusú játékos, aki színesíti a játékot, persze nem a színészkedésekkel, hanem a remek cseleivel és megoldásaival.
Persze minden áron kell megint a lejáratókampány, csak most nem az volt a hibája hogy cselezni mert, mert ha az bűn lett volna akkor Ronaldinho is rég börtönbem lenne.

J. Rodrigueznek viszont respect, ő legalább rendesen nyílvánult meg:
https://www.facebook.com/culedefcbarcel ... =1&theater" target="_blank
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.06.18. 22:10:42

BFC írta:
MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Bacca is 2 meccses eltiltást kapott?
Én csak Neymar-ról olvastam, hogy 2 meccses eltiltást kapott, nem rémlik, hogy Bacca-t is említették volna. Egyébként ez a brazil válogatott halott Neymar nélkül, egy normális csatáruk nincs...
Akkor szerintem ő nem kapott plusz eltiltást.
Amúgy szerintem se Neymar, se Bacca esete nem volt piros, max sárgás. Gyakran vannak ilyen dulakodások, és általában csak sárgával díjjazzák.

Bár ezzel a bíróval alapból nem lesznek Neymarral puszipajtások, mert szerintem elég erős volt meccsközben amikor kapu előtt kezelt véletlen akkor azért sárgát adni. :)
BFC
Jugador d'estrella

2015.06.18. 22:06:56

MessiNeymarSuarez írta:Amúgy Bacca is 2 meccses eltiltást kapott?
Én csak Neymar-ról olvastam, hogy 2 meccses eltiltást kapott, nem rémlik, hogy Bacca-t is említették volna. Egyébként ez a brazil válogatott halott Neymar nélkül, egy normális csatáruk nincs...

Szerk.: „A Barcelona klasszisát ugyanis két mérkőzésről eltiltották, amiért a lefújást követően tömegverekedést robbantott ki a kolumbiai Carlos Baccával közösen.” forrás:NSO
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.06.18. 22:03:27

Amúgy Bacca is 2 meccses eltiltást kapott?
BFC
Jugador d'estrella

2015.06.18. 21:59:19

Én szerintem azért a fejelésért kapta a pirosat nem azért mert el lőtte a labdát. Bár lehet akkora már lefújták a meccset nem tudom.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.06.18. 21:54:22

BFC írta:Szerk.: itt a videó https://www.youtube.com/watch?v=On3K3Q6D0oM
Durva ereje lehet Neymar lövésének, csoda hogy túlélte a csávó, látszik hogy nagyon fájt neki.. :lol: Szánalmasak ezek komolyan, tipikus mai foci. Cuadrado is mekkora cselkirály lehetne istenem, erre ha megfújja a szél már borul és várja a szabadot. Vicc.

Neymar meg paraszt volt, meg is érdemli a kiállítást. Eredetileg 2 meccses eltiltást is kapott amúgy, de most azt olvastam, hogy csökkentették egyre.
Stalkyard írta:És játék közben találta el Neymar a kolumbiait, vagy játékon kívül dühből belerúgta a labdát?
A második, ezért volt kiakadva mindenki. Jogosan is, de az a jelenet amit egy lőtt labdától lerendezett a csávó.. Gyökér azt se tudta mit fogjon fetrengés közbe.. :lol:
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.06.18. 21:51:25

És játék közben találta el Neymar a kolumbiait, vagy játékon kívül dühből belerúgta a labdát? Mert ha előbbi, akkor már megint nem értem mit kellett ezen eleve problémázni a kolumbiai arcoknak.
Ha játékon kívül volt, akkor viszont jogos.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.06.18. 21:45:59

Stalkyard írta:
jelwaz írta:Lehalászozni is suttyóság. Részemről meg max. respect Baccának, nem való az agresszivitás a pályára, de ne maradjon már minden megtorlatlanul. Helyre kell tenni a pályán időként, aki nem tud viselkedni. Csapattársért kiállni nem gáz, ilyen áron sem. Elhiszem, hogy elpattant a cérna, akkor max. utána kibékülnek, de az a meccs utáni nyilatkozat...
Ettől még számomra pl. mindig nem derült ki hogy mit követett el Neymar, amit meg kellett torolni? Tényleg nem tudom, a videókban nem mutatják.

Legyintett egyet a fejével Neymar a kolumbiai játékosnak, amivel lehet el is találta.
Persze már az ellenoldal meg a sajtó úgy hozta le hogy "Neymar verekedni kezdett Baccával"
BFC
Jugador d'estrella

2015.06.18. 21:35:35

Stalkyard írta:
jelwaz írta:Lehalászozni is suttyóság. Részemről meg max. respect Baccának, nem való az agresszivitás a pályára, de ne maradjon már minden megtorlatlanul. Helyre kell tenni a pályán időként, aki nem tud viselkedni. Csapattársért kiállni nem gáz, ilyen áron sem. Elhiszem, hogy elpattant a cérna, akkor max. utána kibékülnek, de az a meccs utáni nyilatkozat...
Ettől még számomra pl. mindig nem derült ki hogy mit követett el Neymar, amit meg kellett torolni? Tényleg nem tudom, a videókban nem mutatják.
Erőből előtte a labdát eltalálta valamelyik játékost már nem tudom pontosan kit. Aztán valamelyik kolumbiai odament magyarázni neki, Neymar meg odafejelt egyet (kb úgy mint valamelyik barcás meccsen is tette) ezek után rohant oda Bacca és lökte el Neymart.

Szerk.: itt a videó https://www.youtube.com/watch?v=On3K3Q6D0oM
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BFC 2015.06.18. 22:11:25-kor.
Válasz küldése