Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Durva ereje lehet Neymar lövésének, csoda hogy túlélte a csávó, látszik hogy nagyon fájt neki..BFC írta:Szerk.: itt a videó https://www.youtube.com/watch?v=On3K3Q6D0oM
A második, ezért volt kiakadva mindenki. Jogosan is, de az a jelenet amit egy lőtt labdától lerendezett a csávó.. Gyökér azt se tudta mit fogjon fetrengés közbe..Stalkyard írta:És játék közben találta el Neymar a kolumbiait, vagy játékon kívül dühből belerúgta a labdát?
Stalkyard írta:Ettől még számomra pl. mindig nem derült ki hogy mit követett el Neymar, amit meg kellett torolni? Tényleg nem tudom, a videókban nem mutatják.jelwaz írta:Lehalászozni is suttyóság. Részemről meg max. respect Baccának, nem való az agresszivitás a pályára, de ne maradjon már minden megtorlatlanul. Helyre kell tenni a pályán időként, aki nem tud viselkedni. Csapattársért kiállni nem gáz, ilyen áron sem. Elhiszem, hogy elpattant a cérna, akkor max. utána kibékülnek, de az a meccs utáni nyilatkozat...
Erőből előtte a labdát eltalálta valamelyik játékost már nem tudom pontosan kit. Aztán valamelyik kolumbiai odament magyarázni neki, Neymar meg odafejelt egyet (kb úgy mint valamelyik barcás meccsen is tette) ezek után rohant oda Bacca és lökte el Neymart.Stalkyard írta:Ettől még számomra pl. mindig nem derült ki hogy mit követett el Neymar, amit meg kellett torolni? Tényleg nem tudom, a videókban nem mutatják.jelwaz írta:Lehalászozni is suttyóság. Részemről meg max. respect Baccának, nem való az agresszivitás a pályára, de ne maradjon már minden megtorlatlanul. Helyre kell tenni a pályán időként, aki nem tud viselkedni. Csapattársért kiállni nem gáz, ilyen áron sem. Elhiszem, hogy elpattant a cérna, akkor max. utána kibékülnek, de az a meccs utáni nyilatkozat...
Ettől még számomra pl. mindig nem derült ki hogy mit követett el Neymar, amit meg kellett torolni? Tényleg nem tudom, a videókban nem mutatják.jelwaz írta:Lehalászozni is suttyóság. Részemről meg max. respect Baccának, nem való az agresszivitás a pályára, de ne maradjon már minden megtorlatlanul. Helyre kell tenni a pályán időként, aki nem tud viselkedni. Csapattársért kiállni nem gáz, ilyen áron sem. Elhiszem, hogy elpattant a cérna, akkor max. utána kibékülnek, de az a meccs utáni nyilatkozat...
Lehalászozni is suttyóság. Részemről meg max. respect Baccának, nem való az agresszivitás a pályára, de ne maradjon már minden megtorlatlanul. Helyre kell tenni a pályán időként, aki nem tud viselkedni. Csapattársért kiállni nem gáz, ilyen áron sem. Elhiszem, hogy elpattant a cérna, akkor max. utána kibékülnek, de az a meccs utáni nyilatkozat...Alfa írta:Csak én nem értem, hogy Neymart miért állítottak ki ??? Amit a videókban láttam az alapján én nem értem. Bacca pedig mindig is egy idegbeteg suttyó halász volt és az is marad.
Azon a videón nem volt rajta amit én néztem. Akkor már érthető a kiállítás és jogos. Az a baj ,hogy a csoportból kiesni nagyobb szám mint továbbjutni mivel a harmadikok közül a legjobb kettő is tovabbjut és én nem hiszem ,hogy ezért elfogják tiltanivisca el barca írta:izomból teliberúgta a labdával.Alfa írta:Csak én nem értem, hogy Neymart miért állítottak ki ??? Amit a videókban láttam az alapján én nem értem. Bacca pedig mindig is egy idegbeteg suttyó halász volt és az is marad.
remélem eltiltják vagy 3 meccsre aztán jöhet haza pihenni. nélküle uis kiesnek.
izomból teliberúgta a labdával.Alfa írta:Csak én nem értem, hogy Neymart miért állítottak ki ??? Amit a videókban láttam az alapján én nem értem. Bacca pedig mindig is egy idegbeteg suttyó halász volt és az is marad.
akire te gondolsz az magas középcsatár, aki nem tudott átvenni úgy egy labdát, hogy ne pattanjon el tőle, és van vagy harminc éves már. ez viszont most egy másik fred, ez egy fiatal srác, aki valószínűleg csak a sérülések miatt került a kezdő közelébe. de igazából mindegy is, mert egyik se brazil válogatott szint.Alcantara írta:Ezen a Fred gyereken mit esznek a szövetségi kapitányok? egyszer valaki megindokolná részletesen, hogy ez a szerencsétlenség, hogy lehet stabil kezdő állandóan.
Nem csak ők, a brazilok is rém gyengék.fanbarca írta: Nehéz elképzelni, hogy ez az argentin csapat nyerjen, pedig Messi miatt nagyon szurkolok nékik. Szegény Tata nehezen tudja kezelni a csapatot.. Megint..
Ehh, tényleg.. Érettségi, a túró..S.Agüero írta:Igen, de az az USÁ-ban lesz, így ők is részt vesznek.MessiNeymarSuarez írta:Az igaz hogy jövőre is lesz Copa America a 100 éves évforduló miatt?![]()
Lesz mit nézni az EB mellett, aki nem érettségizik.
Igen, de az az USÁ-ban lesz, így ők is részt vesznek.MessiNeymarSuarez írta:Az igaz hogy jövőre is lesz Copa America a 100 éves évforduló miatt?![]()