Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ehhez képest egy hónapja azt írtad, hogy már nem érdekel annyira a focimessideco írta:A Gladbachot úgy szétkapkodják, ahogyan kell. Szerintem jövőre akár kieshetnek
Kíváncsi leszek az új Milanra is.
Jövőre pedig megnézek minden Barca meccset, lehetőleg minél több Arsenal és Ajax meccset, követem a Juve, Schalke, Újpest meccseit fokozott figyelemmel.
Hmmm, az biztos. Varasból már kaptunk ízelítőt, nagyon kíváncsi leszek, hogy ki számít majd első számúnak, illetve távozik-e közülük valaki.bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... tt-2133243
Diego LopezSevilla
Jól jártak vele nagyon, bár ott több jó képességű kapus is van. Annak ellenére, h Palop idős.
nson olvastam h havi 1.2 m a bére es 45 milla a kivasarlasi ara, és hogy 2015 feb. helyett 2014 nyaraig van szerz.daffy írta:sok,én heti 392.000 dollárról tudok. a szerződése eredetileg 15ig szólt,de novemberben újítottak(?) rajta és most már csak 14ig. ha jól tudom 45milla az áravisca el barca írta:igazábol nemtom' melyik topicba fér el, ide teszem. most olvasom az nso-n, h neymar heti fizetése 300k/hét. ennyit szerintem még ronaldo, meg agüero sem keres![]()
és mindezt braziliaban
sok,én heti 392.000 dollárról tudok. a szerződése eredetileg 15ig szólt,de novemberben újítottak(?) rajta és most már csak 14ig. ha jól tudom 45milla az áravisca el barca írta:igazábol nemtom' melyik topicba fér el, ide teszem. most olvasom az nso-n, h neymar heti fizetése 300k/hét. ennyit szerintem még ronaldo, meg agüero sem keres![]()
és mindezt braziliaban
Update:Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/mi ... ol-2112454
hoppá!![]()
Maxi nem is jár olyan rosszul ezzel az átigazolással
Ha jól emlékszem, akkor Alexis 26+11,5 volt és Fabre meg 35+5. (vagy 36+4) Ebből ki tudja, hogy Alexis 11,5 millója hány opciót takar és abból mennyi lesz ténylegesen kifizetve. Fabre meg zsebből fizette ki azt a maradék 4-5 millát, így nekünk ő nem került 40-be. (nem azért írom, mintha olyan eszeveszettül fontos lenne, csak a pontosság kedvéért)daffy írta:opciókkal ha jól olvasom 40 volt sanchez és 40 fabregas ugyan így. szóval olyan nagy eltérés nem volt
Nyilván drága lesz, de ez az összeg egy Európában játszó játékosért is sok lenne. Nem tudom elképzelni, hogy ténylegesen ennyiért elhoznánk.daffy írta:a pontos szerződése nincs fent neten. 45millió eurós árról cikkeztek a szerződéshosszabbítás körül,de ez ugye a rengeteg kérőnek hála,akár változhat is. lefelé aligha. de ha belegondolsz,egy aktuális brazil csodagyereket vinne a real,barca,city,chelsea és minden nagyobb csapat,akkor annak meg kell kérni az árát. főleg egy olyan csapatnak,akinek sok ekkora dobása nem lesz,mert ganso nem ennyiért fog elmenniEzt a hivatalos árat honnan szeded?
Benne van a szerződésébe vagy mi?
opciókkal ha jól olvasom 40 volt sanchez és 40 fabregas ugyan így. szóval olyan nagy eltérés nem voltP.U.Y.O.L. írta:Én se nagyon örülnék, ha idekerülne a brazil. Persze, még fiatal és akár meg is tanulhatna nálunk focizni, (barca stílus, védekezés...stb) de így elsőre arra van nagyobb esély, hogy nudli lesz. Ráadásul itt nem a brazil csapatok védelmei ellen kéne megoldania a cseleit...
Az árához csak annyit, hogy Alexis se volt mozdítható 50 misi alatt és Fabregasra is min 40-45öt mondtak, aztán mi lett belőle...
Inkább menne Pep? Jól értem?!zola8787 írta:Nem tudom mi ez a nagy Neymar ellenzés. Az ő pénzük, fizessék ki ha szerintük beválik. Ibránál sokkal nagyobbat buktunk... Tényleg nem ér meg ennyi pénzt ez a fiatal Neymar, de a benzin ára se ér ennyit, mégis ki kell fizetni. Ez van, ha kell akkor kell, max Pep nem szól hozzá fél évig és elküldik. (Bár menne Pep inkább)
persze hogy "mindegy" pepnek a pénz,de én a stílusával érzem ellentétesnek. eto'o elment,mert nem kellett középcsatár. jött ibra,egy középcsatár. elment ibra,mert nem kellett középcsatár.jött villa,egy középcsatár. de nem kell középcsatár. ki lesz a következő? gomez egész jól lövi a gólokat középről,szerintem pep megveszi és kirakja szélreMikaos írta:Valahol meg azt mondom, hogy Pep-nek tökmindegy, hogy ki-mennyibe kerül, azt döntse el a vezetés. Pl. El akarta adni Eto'o-t, de senki se akarta megvenni - pénz hiányában nem tudta megvenni elsődleges célpontját (Villa), így a választás Ibra-ra esett, ahol csak a már jól ismert anyagi feltételekkel lehetett nyélbe ütni az üzletet. Szerintem Guardiola-t nem érdekelte az ügy pénzes vonzata. Mourinho-t sem igazán érdekelheti, hogy mennyibe kerülnek az általa kért játékosok. Angliát kivéve ez sehol nem érdekli az edzőket.
Hazard-ot nem láttam focizni még. Nekem csak az a furcsa, hogy 21 éves, Európában van, évek óta szem előtt, és még mindig egy viszonylag kis csapatban játszik. Kezdem azt hinni, hogy csak az ügynöke zseniális (minden átigazolási szezonban a különböző újságokban Hazard nevét összeköti az 5-6 legnagyobb klubbal).
a pontos szerződése nincs fent neten. 45millió eurós árról cikkeztek a szerződéshosszabbítás körül,de ez ugye a rengeteg kérőnek hála,akár változhat is. lefelé aligha. de ha belegondolsz,egy aktuális brazil csodagyereket vinne a real,barca,city,chelsea és minden nagyobb csapat,akkor annak meg kell kérni az árát. főleg egy olyan csapatnak,akinek sok ekkora dobása nem lesz,mert ganso nem ennyiért fog elmenniEzt a hivatalos árat honnan szeded?
Benne van a szerződésébe vagy mi?