Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem kell ennyi kérdőjel, érti 1-el is mindenkititónia írta:Közvetíti a magyar adók egyike??????????????????????????????
Ez nagyon nagy!18Barca99 írta:Kicsit más téma a Barca - Realon belül de szerintem inkább ide illik mint humor topicba : ))) Nagyon nagy
http://www.youtube.com/watch?v=X0LjJlV8Muw
ezt úgy írtad, mintha mi lennék híresek az utolsó 5 percben csakbepattanvalahogy gólokróldaffy írta:ugye nem a védelemre gondoltál?Chino írta: Nekünk nagyon kell a gól, a védelmünk pedig nincs a top-on, nekik pedig most az a legerősebb csapatrészük.
ha mindenképp tippelni kell,akkor 1-1. cé az első félidőben és messi a 90+ percben.
kizártnak tartom a nyílt sisakos focit.
Nem. Úgy értettem, hogy a védelmünk elég gyenge, a támadósorortok pedig most nagyon jó, bár ezt egyelőre még csak harmatgyenge csapatok ellen bizonyították a legjobb összeállításban, és Benzema sem szokott villogni tétmeccsen nagy csapat ellen. Ez persze nem azt jelenti hogy így is lesz, de én bízom benne. Ha nem lesz akkora területük, és agresszívan visszatámadunk labdavesztés után nem lesz önnyű dolgotok. Viszont a kontráktól kicsit tartok.daffy írta:ugye nem a védelemre gondoltál?Chino írta: Nekünk nagyon kell a gól, a védelmünk pedig nincs a top-on, nekik pedig most az a legerősebb csapatrészük.
ha mindenképp tippelni kell,akkor 1-1. cé az első félidőben és messi a 90+ percben.
kizártnak tartom a nyílt sisakos focit.
ugye nem a védelemre gondoltál?Chino írta: Nekünk nagyon kell a gól, a védelmünk pedig nincs a top-on, nekik pedig most az a legerősebb csapatrészük.
a milanba fog menni és jól is teszi. a feltörekvő braziloknak nem a real a legjobb SZERINTEM. neymar és ganso is átjöhetne a télen a portoba,aztán másfél év múlva akár már a realba is,de most még nem.
én 50-50et mondanék az első meccsreValakinek van elképzelése, hogy egy felkészülési zavar miatt miért ugrott így meg a Barca szorzója? Nevetséges, hiszen minimum 1-3 lesz az eredmény...nyugodtan tegyétek meg. Ez nem az a film, amiben játszani fog a Real. De ha komolyabb pénzt akartok nyerni, akkor itt a lehetőség...tutti hozni fogják a meccset...vitán felül. Laughing
Hát azért ezzel a tuti győzelemmel várnék,nem épp 100%os a csapat,sok játékos bajlódik kisebb nagyobb sérüléssel,Messi is csak nemrég edz,sztem jobb állapotban van jelenleg a Madrid...Hogy ki a jobb sztem se kérdés,de hogy ki van per pillanat jobb formában az megint más tészta...Arról nem is beszélve hogy 2 ilyen csapat meccsénél nem lehet semmit biztosra venni,a fogadóirodák is azért adnak csak nagyobb esélyt a Madridnak mert otthon vannak,amúgy sztem kb egál...Az első gólt ki lövi azon fog sok múlni,az fogja meghatározni a meccset,ha egyáltalán lesz első gól...tszabee írta:Valakinek van elképzelése, hogy egy felkészülési zavar miatt miért ugrott így meg a Barca szorzója? Nevetséges, hiszen minimum 1-3 lesz az eredmény...nyugodtan tegyétek meg. Ez nem az a film, amiben játszani fog a Real. De ha komolyabb pénzt akartok nyerni, akkor itt a lehetőség...tutti hozni fogják a meccset...vitán felül.
Másik topicban írtam már, de szerintem ez hülyeség. Ha hivatalossá tennék, akkor mindenki szépen kiörülhetné magát és megnyugodna. Így várakozással teli izgalom van talán még az öltözőben is kicsit (bár nagyon úgy néz ki ők jobban értesültek), az sokkal rosszabb. Fabregasnak meg nem kell minden áron Barcelonában bohóckodnia, persze tudom, hogy Rosell nem tudná elviselni, ha nem vihogna azonnal a fotósoknak Fabregast ölelgetve a Barca címer előtt...bottlikakos írta:Egyébként igaza van Guardiolának,hogy Fábri csak hétfőn érkezzen,mivel így nem vonja el a játékosok elől a figyelmet,mint ma (Puyol,Piqué,Alves örömködése,persze ez teljesen érthető ebben a pillanatban...)és hogy csak a classico-ra öszpontosítsanak,ez most sokkal fontosabb.![]()
Az edzésre kell most fókuszálni,no meg Guardioláról is lekerült egy teher erre a hétvégére.(Jajj csak meg ne zavarja őket ez az örömteli igazolás...
)
Hajrá Barca![]()
![]()
![]()
Amúgy tényleg!Chino írta:Hiába, a megszokás...kakasugynok007 írta:![]()
![]()
ELNÉZÉST
![]()
![]()
![]()
Hibát követtem el amikor Real Barca meccset írtam.Ugyanis Porto Barca meccset akartam írni a BL es topicba.
![]()
![]()
![]()
![]()