neymart én sem vettem volna meg idén,csak ha kölcsönbe lehetne adni. 275 millás mínuszt produkált nagyjából a real az utóbbi 4 év igazolásaival(az idei benne van,eddig neymar nélkül)shutterisland írta:csak tudod daffy, "ott" is olvastam, beszéltük, hogy igazából ez a madrid kész van, csak van 1-2 hiányposzt.
középpálya közepe, jobbhátvéd, meg mondtak még egy 3. számú csatárt.
sőt, ha lass megy, akkor kéne egy pitbull is még középre szvsz, de mind1.
tehát magyarul 2-3 igazolás, és komplett a csapat.
és gyakorlatilag neymarral együtt 6 új játékos jön.
(varane-t is beleszámoltam, mert első kerettel lesz gondolom)
ezt én sokallom, aztán majd kiderül.
engem igazából csak ez a 450 millió körüli kiadás 3 év alatt..ez sokkolt...kishíján fél milliárd euró, 125 milliárd forint...ha jól számoltam.
hasraestem még1x
(őő nem flémelni akartam, csak őszintén szólva valamiért picit zavar, hogy ennyit költenek...pedig nem az én zsém, nem is értem miért foglalkozok vele.)
Barça vs. Real - El Clásico
Illetve nem egészen korrekt, hisz néhány helyen már az eladások is bele vannak számolva, és ugye azt nem ide kéne. + Maxwell, és Affelay, Pique maradt ki, azt hiszem. Meg ugye Etoo, de őt te is említetted. Meg ugye hozzájuk már oda van Neymar számolva, de könnyen lehet, h hozzánk is érkezik sok pénzért még Fabregas.Tocy írta: henrique 8
alves 35
keita 17 körül, nemtom pontosan
cáceres16,5-3=13,5
hleb 17
ibra 40-24=16
csiga 25-15=10
keirrisson 14
adriano 9
mascherano 20
villa 40
sanchez 37.5
ez így 200nál kicsit több, lehet kihagytam valakit, plusz ugye ibráért odaadtuk eto'ot, bár azt nem lehet beleszámolni. mindenesetre baromi sokat költöttünk. ennek ellenére ti még bőven előttünk jártok ebben...
Szóval nincs olyan nagy különbség a két csapat igazolásai között. Természetes, h a miénk kisebb, hisz mi vagyunk sikeresebbek, nekünk kell kevesebbet változtatni a dolgokon. Ha jönne mondjuk két év, mikor a Madrid lenne a jobb, akkor sztem ezek az arányok is megfordulnának.
Szóval sztem ezért nekünk nem igazán van jogunk megszólni a Madridot, mert ha nem is bagoly mondja verébnek, de mondjuk tyúk mondja a libának, ha az arányokat vesszük.
Bogyó írta:De ki ám!Tocy írta:henrique 8
alves 35
cáceres16,5-3=13,5
hleb 17
ibra 40-24=16
csiga 25-15=10
keirrisson 14
adriano 9
mascherano 20
villa 40
sanchez 37.5
ez így 200nál kicsit több, lehet kihagytam valakit, plusz ugye ibráért odaadtuk eto'ot, bár azt nem lehet beleszámolni. mindenesetre baromi sokat költöttünk. ennek ellenére ti még bőven előttünk jártok ebben...Afellay!
Piqué

“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
De ki ám!Tocy írta:henrique 8
alves 35
cáceres16,5-3=13,5
hleb 17
ibra 40-24=16
csiga 25-15=10
keirrisson 14
adriano 9
mascherano 20
villa 40
sanchez 37.5
ez így 200nál kicsit több, lehet kihagytam valakit, plusz ugye ibráért odaadtuk eto'ot, bár azt nem lehet beleszámolni. mindenesetre baromi sokat költöttünk. ennek ellenére ti még bőven előttünk jártok ebben...

- shutterisland
- Director del Fútbol
csak tudod daffy, "ott" is olvastam, beszéltük, hogy igazából ez a madrid kész van, csak van 1-2 hiányposzt.
engem igazából csak ez a 450 millió körüli kiadás 3 év alatt..ez sokkolt...kishíján fél milliárd euró, 125 milliárd forint...ha jól számoltam.
hasraestem még1x
(őő nem flémelni akartam, csak őszintén szólva valamiért picit zavar, hogy ennyit költenek...pedig nem az én zsém, nem is értem miért foglalkozok vele.)
hasraestem még1x

henrique 8daffy írta:ehhez képest ti mennyit költöttetek eddig az utóbbi időben??shutterisland írta:hihetetlen, hogy konstans ennyit költenek, ha igaz ez a neymaros hír.
ha hozzácsapjuk a nyári transzerekhez az árát, súrolja a 100 millát.
tavaly 92 millát, azelőtt 257 millát költöttek...
magyarul 3 szezon alatt 400-500 millió euro...és kb 100 környéke az eladott játékosoké...eszméletlen.
bár lehet az irigység beszél belőlem, és azért irritál kicsit.
(amúgy transfermarktról néztem, csak kiváncsiságból.)
alves 35
cáceres16,5-3=13,5
hleb 17
ibra 40-24=16
csiga 25-15=10
keirrisson 14
adriano 9
mascherano 20
villa 40
sanchez 37.5
tudom,ezért írtamlluisllach89 írta: Rengeteget. Komolyan.
De akkor is kevesebbet mint ti, meg mi címeket is nyertünk.

a sok real igazolásnak szerintem a rengeteg edző az oka,meg a fsz calderon
a realnál ez azért nem meglepő. az utánpótlás egy ideje nem divatez is borzasztó sok azért, na de a madrid 450-100 arányától dobtam most egy hátast így hirtelen. (bár beleszámoltam neymart)
- shutterisland
- Director del Fútbol
250 körül (nehéz becsülni, sok hülye opció mind a két csapatnál,stb.) adtunk ki, az eladásaink 120 környéke.daffy írta:ehhez képest ti mennyit költöttetek eddig az utóbbi időben??shutterisland írta:hihetetlen, hogy konstans ennyit költenek, ha igaz ez a neymaros hír.
magyarul 3 szezon alatt 400-500 millió euro...és kb 100 környéke az eladott játékosoké...eszméletlen.
ez is borzasztó sok azért, na de a madrid 450-100 arányától dobtam most egy hátast így hirtelen. (bár beleszámoltam neymart)
JM általában a próblémás emberekkel is tud bánni, pl. Drogba, Ibra, CR, stb... Egyetlen egy ember volt, akit ő sem tudott kezelni, az Balotelli. Na de tudjuk, h ő buta, mint fenék.
Szóval ilyen szempontból nem kerül rossz helyre Neymar. Sztem Mourinho ha nem extrém módon problémás eset, mint a fent emlitett majom, akkor meg tudja nevelni. Persze, ez még nem garancia, h beválik, de sztem nem igazán a gyerek magatartásán, hanem inkább a tehetségén, beilleszkedő és alkalmazkodó képességén fog múlni a dolog.
Szóval ilyen szempontból nem kerül rossz helyre Neymar. Sztem Mourinho ha nem extrém módon problémás eset, mint a fent emlitett majom, akkor meg tudja nevelni. Persze, ez még nem garancia, h beválik, de sztem nem igazán a gyerek magatartásán, hanem inkább a tehetségén, beilleszkedő és alkalmazkodó képességén fog múlni a dolog.
-
- Director del Fútbol
Rengeteget. Komolyan.daffy írta:ehhez képest ti mennyit költöttetek eddig az utóbbi időben??shutterisland írta:hihetetlen, hogy konstans ennyit költenek, ha igaz ez a neymaros hír.
De akkor is kevesebbet mint ti, meg mi címeket is nyertünk.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ehhez képest ti mennyit költöttetek eddig az utóbbi időben??shutterisland írta:hihetetlen, hogy konstans ennyit költenek, ha igaz ez a neymaros hír.
- shutterisland
- Director del Fútbol
hihetetlen, hogy konstans ennyit költenek, ha igaz ez a neymaros hír.
Egyetértek. José tuti, hogy nem kérte, de Perez ismét villantani akart. Hát meglátjuk, ha levetkőzi a nagyképűségét, akár még be is futhat, ha nem, akkor rövid úton a B-kerettel fog edzeni, Mou nem sokat gondolkodik rajta...daffy írta:rosszul döntött.
meggyőződésem,hogy ez nem mou-igazolás. fordulásból rá kell tenni a bélyeget és küldeni másfél évre a portoba kölcsönbe...de nem így lesz
rosszul döntött.
meggyőződésem,hogy ez nem mou-igazolás. fordulásból rá kell tenni a bélyeget és küldeni másfél évre a portoba kölcsönbe...de nem így lesz

hála az égnek! már kezdtem félni, h rosell esetleg komolyan harcba akart érte szállni a brazilmániája miatt...
hajrá barca!!!!! ha lenne puyol akkor biztos nem kapnák gólt . a legjobbakat remélem hajrá barca !!! már alig várom a mecset .

- davi10
- Llegenda del Barça
Ha fontos a szuperkupa, akkor szerintem nem kéne az utóbbi 2 évben alkalmazott taktikát alkalmazni, mert ha megint a fiatalokkal játszattjuk az első meccset, akkor sztem a Real eléggé elveri a kicsiket.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
casillas-ramos,pepe,carvalho,marcelo-khedira,xabi,coentrao-ozil,benzema,cevisca el barca írta:érdekes lesz coentrao di maria helyén...daffy írta:a legvaloszinubb felallas a szuperkupara a realtol:
casillas,ramos,pepe,carvalho,marcelo,khedira,xabi,coentrao,ozil,ronaldo,benzema
sima 4-3-3 is lehet,mert 4-2-3-1ben nem állunk ki,az valószínű. lásd: 5-0nál sem jött be
- visca el barca
- Presidente del Barça
érdekes lesz coentrao di maria helyén...daffy írta:a legvaloszinubb felallas a szuperkupara a realtol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Én is ugyanígy gondolom. Főleg Messi.ab1daL írta:Én még Alvesen se.Chino írta:Azért nem lepődnék nagyon meg, ha Messi és Masch ott lenne a kezdőben.Sánchez meg csereként esetleg debütálhatna is.

- ab1daL
- Director del Fútbol
Ő később, de mivel elég keveset szokott pihenni amúgy is, nem lepne meg, ha rábeszélné Pepet hogy rakja csak be a kezdőbe. Ő talán olyan csütörtök fele csatlakozik. (ha szerdán játszanak a brazilok is, akkor gondolom másnap már megérkezik)Chino írta:Benne nem vagyok biztos. Ő mikor csatlakozik a kerethez?
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- ab1daL
- Director del Fútbol
Én még Alvesen se.Chino írta:Azért nem lepődnék nagyon meg, ha Messi és Masch ott lenne a kezdőben.

„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
- Chino
- Llegenda del Barça
Azért nem lepődnék nagyon meg, ha Messi és Masch ott lenne a kezdőben, hiába később csatlakoztak. Pep nem nagyon pihentet, ha szükséges, a Real ellen meg pláne.Tocy írta:Hát nem tudom, Coentrao játszana Callejon helyett?daffy írta:a legvaloszinubb felallas a szuperkupara a realtol:
coentrao es marcelo az egesz szelt be tudja jatszani,benzema hatalmas formaban van,mig ozil helye gyakorlatilag megkerdojelezhetetlen,mert kaka ismet bizonyitotta a felkeszules soran,hogy szhart sem er.
Nálunk pedig: Valdes-Adriano,Piqué,Abidal,Maxwell-Busquets,Xavi,Thiago-Pedro,Villa,Iniesta tiétek erősebbnek tűnik...
Forca Barca!!!!