NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
miihii
KHAL

2008.08.11. 19:24:40

Perrero írta:
Varga Tamás írta:
Perrero írta:jóóóvan vezet a fradi -nem szurkolok amugy nekik, de fogadtam rájuk sportingbeten :)
Remélem, akkor a Tököl kiegyenlít. :lol:
remélem akkor én kötekszem mindig :roll:
Én meg remélem h hamarost abbafejezitek ezt :wink: Ez már cirka a 4. topic 24 órán belül,ahol marjátok egymást...Ejnye!Nyissatok magatoknak erre 1 új topicot,Srácok :twisted:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
miihii
KHAL

2008.08.11. 19:19:56

Perrero írta:jóóóvan vezet a fradi -nem szurkolok amugy nekik, de fogadtam rájuk sportingbeten :)
A cél szenesíti az eszközt,igaz? :lol: Remélem begyön a tipped :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.11. 19:19:14

Remélem, akkor a Tököl kiegyenlít. :lol:
Kép
miihii
KHAL

2008.08.11. 19:00:42

Mindjárt kezdődik a FRADI-Tököl mérkőzés!Minden kedves érdeklődőt szeretettel vár a sport2. :lol:
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.08.10. 20:12:07

Korábbi hsz témáját fojtatnám: Most megy a DVSC-Fehérvár meccs, ahol felsorolták 3 új szerzeményét kis városom csapatának: az ics-ek seregét! Azt hittem van annyi ereje Disztléknek, hogy a fiataljaink közül hozzanak fel játékosokat, vagy legalább magyar játékost szerződtessenek, ha már olyan muszáj pénzt kiadni/dobni.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
miihii
KHAL

2008.08.10. 15:44:34

Varga Tamás írta:
Kedves mihii!
Nem csodálkozom, hogy ez a véleményed, nekem még rosszabb volt.
Gondolom tudod, hogy itt a szombathelyi fősulin végzett testnevelés szakon. Én is akkor jártam ide, mikor ő. Házi bajnokságban összefutottunk egyszer. Olyan favágó volt, hogy Finnországban simán alkalmazták volna bármelyik erdőirtáson. Azután sem volt a kedvencem. Nem is örültem, hogy leigazolták. Mondtam magamban: "Na, ezt a béna majmot meg mi a francnak igazolták le?" Az itthon lejátszott 2 meccs alapján kellemesen csalódtam benne. Sokat fut, jól szerel, határozott és kemény. A magyar, szombathelyi viszonyok közepette. Hasznos tagja a Halinak. Aztán lehet, hogy 5 forduló múlva visszatér a régi kerékvégésba a játéka.
Én egerszegiként duplán örültem,h elhúzott innen.Egyrészt,mert már nem rontja itt a levegőt,másrészt meg h pont a Haliba ment,gondolva:oda is való :twisted: Na de nem piszkálódok inkább :wink:
Kíváncsian várom további értékeléseidet a meccseitekről,főleg amiatt,h meddig tarthat vajon ez a Molnár csoda :lol:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.10. 15:28:51

miihii írta:
Varga Tamás írta: Molnár Balázs is szenzációs ...
Ez komoly? :wink: Láttam játszani elég soxor,de ezzel nem sértettem volna meg soha :twisted: Sokmindent el tudnék mondani róla,de azt h szenzációs,nem naon.A hátamon feláll a szőr tőle,kimondom:utálom ezt a playát.
De te láttad játszani,lehet,h megtalálta magát.
Ettől még egy pöts,SZVSZ. :oops:
Nem vitaindítónak szántam,csak hsz-nek :D
Kedves mihii!
Nem csodálkozom, hogy ez a véleményed, nekem még rosszabb volt.
Gondolom tudod, hogy itt a szombathelyi fősulin végzett testnevelés szakon. Én is akkor jártam ide, mikor ő. Házi bajnokságban összefutottunk egyszer. Olyan favágó volt, hogy Finnországban simán alkalmazták volna bármelyik erdőirtáson. Azután sem volt a kedvencem. Nem is örültem, hogy leigazolták. Mondtam magamban: "Na, ezt a béna majmot meg mi a francnak igazolták le?" Az itthon lejátszott 2 meccs alapján kellemesen csalódtam benne. Sokat fut, jól szerel, határozott és kemény. A magyar, szombathelyi viszonyok közepette. Hasznos tagja a Halinak. Aztán lehet, hogy 5 forduló múlva visszatér a régi kerékvégésba a játéka.
Kép
miihii
KHAL

2008.08.10. 15:16:52

Varga Tamás írta: Molnár Balázs is szenzációs ...
Ez komoly? :wink: Láttam játszani elég soxor,de ezzel nem sértettem volna meg soha :twisted: Sokmindent el tudnék mondani róla,de azt h szenzációs,nem naon.A hátamon feláll a szőr tőle,kimondom:utálom ezt a playát.
De te láttad játszani,lehet,h megtalálta magát.
Ettől még egy pöts,SZVSZ. :oops:
Nem vitaindítónak szántam,csak hsz-nek :D
danianevem
Entrenador del Barça

2008.08.10. 07:26:36

Többi eredmény:
Kaposvár-Paks 3:5
REAC- ZTE FC 2:3
Vasas- MTK 0:4
Siófok- Újpest 0:1

Góllövőlista:
Hercegfalvi, Tököli és Zahorecz vezeti 4 góllal
fcjoc
Entrenador del Barça

2008.08.09. 22:26:51

ez van sajnos. remélem legközelebb többet fognak mutatni, bár ezen az idegen légiós dolgon és se igazodok ki. révész nem tudom mit keres még itt. ramos az alattomos ?! hát na ez van. azér hajrá!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.09. 22:22:23

Titinho és a többi nyíregyi fiú számára:
Szombathelyi Haladás -Nyíregyháza 3-0.
de lehetett volna 6 is, ha Andorka nem szórakozik el két ezer százalékos ziccert, ha Tóth Peti 3 méterről eltalálja a félig üres kaput fejjel.
Ne haragudjatok, de ez a nyírségi együttes ritka gyenge produkciót adott elő. Már azt se értem, minek ide 7 légiós? Egyszerűen rejtély számomra. A védelmeteken több a lyuk, mint az edami sajton. Ha kapusotok nem véd ilyen jól, akkor csúfos vereség lett volna a vége.
Mi jól nyomtuk, szervezetten védekeztünk, jól támadtunk. A baloldal megint nagyon agilis volt, Tóth petit ilyen jól, mint ebbe a szezonban eddig, még nem láttam játszani. Molnár Balázs is szenzációs - le is rúgták a nyíregyiek. Az egyik ellen úgy ugrott rá a bal lábára, azt hittem kettétöri a lábszárát. Nagyon alattomos volt a meccsen az egyik afrikai légiósotok, torzonborz hajkorona, 170 centi magas. A nevét nem tudom, bocsi.
Lényeg a győzelem, a jó játék, és a 3 pont.
Szép volt Hali!
Kép
takivini
Capitá del Barça

2008.08.09. 19:26:22

danianevem írta:Honvéd-DVTK 3-1 /gólok: 3 Hercegfalvi és Tóth M./
A Honvédról jut eszembe: az a Benjamin gyerek ott van az olimpián??? Hát, szerintem becsületes, jó küzdőszellemű játékos; de hát az elefántok kezdőjében egy NB1-es középcsapat védője? Fura...
A honvedfc.hu tudósítása:
"Benjamin végig jól játszott a mérkőzésen, a meccset a Duna TV szakkommentátoraként megtekintő Pölöskei Gábor is dicsérte teljesítményét, párharcait rendre megnyerte (egyszer tudta csak elvenni a labdát Lionel Messi), számos jó szerelése volt."

:lol: :lol:
Kép
Titinho
Director del Fútbol

2008.08.09. 18:58:29

robertfcb írta:Ajánlom majd figyelmetekbe Shevel Jurij-t, a Dinamo Kijevből jött. Remélem majd beáll, ha nem lesz kezdő :D
Bizony, bizony! Nagyon ügyesen tolta a kissrác! Szép cselekkel forgatta a Siófoki védőket. Most nem lesz kezdő, Révész azt mondta, hogy Belényesi fog most kezdeni. Majd az ő cseréjeként jön szerintem.
Remélem én is, hogy minimum 1 pontot elhozunk de a 3 lenne a legjobb. Habár most új felállásban nyomjuk majd. 4-3-3-ban! Gatya lesz... :D

Egy a lényeg: HAJRÁ SZPARIIIIIIIIIII :!: :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.08.09. 18:54:14

robertfcb írta:Este 8 tól Haladás - Szpari. Személyesen is megtekintettem a Siófok vendégjátékát Nyíregyházán, de nem volt valami meggyőző a Szpari játéka, legalábbis jobbra számítottam az előző bajnokság után. A Siófokot nem is jellemezném, mert gyenge játékkal is megvertük őket :D . Kemény meccs lesz, de remélem minimum 1 pont meglesz, de a 3 sem lenne rossz :) . Go Szpari!
Szerintem a Haladás nyerni fog, a Szpari nem olyan acélos csapat, verhető.
De akkor is "Boldog a szívem mert kék-fehér az isten" :lol:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
robertfcb
Capitá del Barça

2008.08.09. 18:48:17

Ajánlom majd figyelmetekbe Shevel Jurij-t, a Dinamo Kijevből jött. Remélem majd beáll, ha nem lesz kezdő :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára robertfcb 2008.08.09. 18:56:34-kor.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.08.09. 18:24:05

Ha úgy játszunk, mint a Győr ellen az első félidőben, (simán) nyerhetünk...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.09. 18:08:02

robertfcb írta:Este 8 tól Haladás - Szpari. Személyesen is megtekintettem a Siófok vendégjátékát Nyíregyházán, de nem volt valami meggyőző a Szpari játéka, legalábbis jobbra számítottam az előző bajnokság után. A Siófokot nem is jellemezném, mert gyenge játékkal is megvertük őket :D . Kemény meccs lesz, de remélem minimum 1 pont meglesz, de a 3 sem lenne rossz :) . Go Szpari!
"Mikor a Haladás 11 kivonul, a világ kivirul."
HAJRÁ HALI!
Ki jön meccsre? Én megyek.
Kép
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.08.09. 18:01:25

hajrááá halííííííííí :lol:
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
robertfcb
Capitá del Barça

2008.08.09. 17:59:00

Este 8 tól Haladás - Szpari. Személyesen is megtekintettem a Siófok vendégjátékát Nyíregyházán, de nem volt valami meggyőző a Szpari játéka, legalábbis jobbra számítottam az előző bajnokság után. A Siófokot nem is jellemezném, mert gyenge játékkal is megvertük őket :D . Kemény meccs lesz, de remélem minimum 1 pont meglesz, de a 3 sem lenne rossz :) . Go Szpari!
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.09. 17:42:03

A Honvédról jut eszembe: az a Benjamin gyerek ott van az olimpián??? Hát, szerintem becsületes, jó küzdőszellemű játékos; de hát az elefántok kezdőjében egy NB1-es középcsapat védője? Fura...
Hallod, ha jól emlékszem, anno a VB-n kapusuknak csapata sem volt.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.09. 15:34:49

Ott van, meg Abraham is.
Kép
danianevem
Entrenador del Barça

2008.08.09. 15:31:22

Honvéd-DVTK 3-1 /gólok: 3 Hercegfalvi és Tóth M./

leomessi10
Barça C

2008.08.09. 15:23:03

Sziasztok:D látom van itt pár DVSC drukker.Én Zete szurkoló vagyok,elég fanatikus,az NB1-el sztem az alapvető probléma a sok szerb idecsábítása.
Ez nagyon jól látszik Zalaegerszegen is,sajnos.Itt van a példa,hogy a frissen igazolt játékosunknak,Marian Slukának nem jött meg a játékengedélye.Erre mit tesz a vezetőség?idehoz a macedón bajnokságból egy Kemal Alomerovicot,hogy pótolja ezen a meccsn, és padozzon.Ahelyett,hogy ezen a meccsen pl játszana a Horváth Andris,aki az nb2-es csapatban csk.de nem inkább idehozunk egy rágózós,lobonc szőkét,aki összevissza ugrál,és dettó úgy néz ki mint a Sluka,csak 20 kg-val vékonyabb.Úgy nem lenne rossz a bajnokság,se a Zete,ha lennének légiósok,egypár,akik tényleg kezdők és segítik a csapatot,és nemn féléveket játszanak,aztán elküldik őket,ha jók mennek az újpestbe,ha nem,akk szabadúszók lesznek.Zetében is van pár jó légiós,akik itt vannak 1-2 éve,és hajtanak a csapatért,szeretik a klubbot.Például itt van Botis,rendkívül határozottan játszott a Debrecen ellen is,és a Miljatovic is nagyon jó,akk mondjuk nagyon [auto_cenzúra] napja volt :lol: Meg Meye,ő nagyon hajt,debrecen ellen is nagyon ment,meg Kecsó ellen is most hatalmas gólt fejelet,kecskemétiek tudhatják 8) :twisted: ÉS mellettük kéne játszaniuk az olyanoknak mint a Zsömlye,akkne első meccse volt az nb1-ben,és nagyon hajtott,ha belejön,nagyon jó lesz.Ezt így kéne minden csapatnál,HAjrá Magyarok

Első hozzászólás :P
Messifan,mióta bemutatkozott!:D
Válasz küldése