Én meg remélem h hamarost abbafejezitek eztPerrero írta:remélem akkor én kötekszem mindigVarga Tamás írta:Remélem, akkor a Tököl kiegyenlít.Perrero írta:jóóóvan vezet a fradi -nem szurkolok amugy nekik, de fogadtam rájuk sportingbeten

Én meg remélem h hamarost abbafejezitek eztPerrero írta:remélem akkor én kötekszem mindigVarga Tamás írta:Remélem, akkor a Tököl kiegyenlít.Perrero írta:jóóóvan vezet a fradi -nem szurkolok amugy nekik, de fogadtam rájuk sportingbeten
A cél szenesíti az eszközt,igaz?Perrero írta:jóóóvan vezet a fradi -nem szurkolok amugy nekik, de fogadtam rájuk sportingbeten
Remélem, akkor a Tököl kiegyenlít.Perrero írta:jóóóvan vezet a fradi -nem szurkolok amugy nekik, de fogadtam rájuk sportingbeten
Én egerszegiként duplán örültem,h elhúzott innen.Egyrészt,mert már nem rontja itt a levegőt,másrészt meg h pont a Haliba ment,gondolva:oda is valóVarga Tamás írta:
Kedves mihii!
Nem csodálkozom, hogy ez a véleményed, nekem még rosszabb volt.
Gondolom tudod, hogy itt a szombathelyi fősulin végzett testnevelés szakon. Én is akkor jártam ide, mikor ő. Házi bajnokságban összefutottunk egyszer. Olyan favágó volt, hogy Finnországban simán alkalmazták volna bármelyik erdőirtáson. Azután sem volt a kedvencem. Nem is örültem, hogy leigazolták. Mondtam magamban: "Na, ezt a béna majmot meg mi a francnak igazolták le?" Az itthon lejátszott 2 meccs alapján kellemesen csalódtam benne. Sokat fut, jól szerel, határozott és kemény. A magyar, szombathelyi viszonyok közepette. Hasznos tagja a Halinak. Aztán lehet, hogy 5 forduló múlva visszatér a régi kerékvégésba a játéka.
Kedves mihii!miihii írta:Ez komoly?Varga Tamás írta: Molnár Balázs is szenzációs ...Láttam játszani elég soxor,de ezzel nem sértettem volna meg soha
Sokmindent el tudnék mondani róla,de azt h szenzációs,nem naon.A hátamon feláll a szőr tőle,kimondom:utálom ezt a playát.
De te láttad játszani,lehet,h megtalálta magát.
Ettől még egy pöts,SZVSZ.![]()
Nem vitaindítónak szántam,csak hsz-nek
Ez komoly?Varga Tamás írta: Molnár Balázs is szenzációs ...
A honvedfc.hu tudósítása:danianevem írta:Honvéd-DVTK 3-1 /gólok: 3 Hercegfalvi és Tóth M./
A Honvédról jut eszembe: az a Benjamin gyerek ott van az olimpián??? Hát, szerintem becsületes, jó küzdőszellemű játékos; de hát az elefántok kezdőjében egy NB1-es középcsapat védője? Fura...
Bizony, bizony! Nagyon ügyesen tolta a kissrác! Szép cselekkel forgatta a Siófoki védőket. Most nem lesz kezdő, Révész azt mondta, hogy Belényesi fog most kezdeni. Majd az ő cseréjeként jön szerintem.robertfcb írta:Ajánlom majd figyelmetekbe Shevel Jurij-t, a Dinamo Kijevből jött. Remélem majd beáll, ha nem lesz kezdő
Szerintem a Haladás nyerni fog, a Szpari nem olyan acélos csapat, verhető.robertfcb írta:Este 8 tól Haladás - Szpari. Személyesen is megtekintettem a Siófok vendégjátékát Nyíregyházán, de nem volt valami meggyőző a Szpari játéka, legalábbis jobbra számítottam az előző bajnokság után. A Siófokot nem is jellemezném, mert gyenge játékkal is megvertük őket. Kemény meccs lesz, de remélem minimum 1 pont meglesz, de a 3 sem lenne rossz
. Go Szpari!
"Mikor a Haladás 11 kivonul, a világ kivirul."robertfcb írta:Este 8 tól Haladás - Szpari. Személyesen is megtekintettem a Siófok vendégjátékát Nyíregyházán, de nem volt valami meggyőző a Szpari játéka, legalábbis jobbra számítottam az előző bajnokság után. A Siófokot nem is jellemezném, mert gyenge játékkal is megvertük őket. Kemény meccs lesz, de remélem minimum 1 pont meglesz, de a 3 sem lenne rossz
. Go Szpari!
robertfcb írta:Este 8 tól Haladás - Szpari. Személyesen is megtekintettem a Siófok vendégjátékát Nyíregyházán, de nem volt valami meggyőző a Szpari játéka, legalábbis jobbra számítottam az előző bajnokság után. A Siófokot nem is jellemezném, mert gyenge játékkal is megvertük őket. Kemény meccs lesz, de remélem minimum 1 pont meglesz, de a 3 sem lenne rossz
. Go Szpari!
Hallod, ha jól emlékszem, anno a VB-n kapusuknak csapata sem volt.danianevem írta:Honvéd-DVTK 3-1 /gólok: 3 Hercegfalvi és Tóth M./
A Honvédról jut eszembe: az a Benjamin gyerek ott van az olimpián??? Hát, szerintem becsületes, jó küzdőszellemű játékos; de hát az elefántok kezdőjében egy NB1-es középcsapat védője? Fura...
Ott van, meg Abraham is.danianevem írta:Honvéd-DVTK 3-1 /gólok: 3 Hercegfalvi és Tóth M./