Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ez a vakítás része.azt irta amugy a sporttvs jogbeszerzo, hogy tul sokat kertek erte es nem eri meg senkinek megvenni a jogokat
Azzal legalább az ország kábé fele beljebb lenne.. Rühellem az összes szolgáltatót.S.Agüero írta:Most azt olvastam, hogy a Digi elvileg megveszi, aztán meglátjuk.
Neten fele annyi meccset sem fogok megnézni, az tuti...
Ó , hogy rohadnának meg... Pedig az előzőt még közvetítette a Sport1. De akkor marad a streamPetr írta:Úgy tudom, hogy egyik sem. Kénytelenek leszünk neten nézni.andris871120 a Messi topicban írta:Lenne egy kérdésem. A Copa Amerikát melyik adó közvetíti?
forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/2015_Copa_Am%C3%A9rica" target="_blank (lejjebb a broadcasting rights)
Úgy tudom, hogy egyik sem. Kénytelenek leszünk neten nézni.andris871120 a Messi topicban írta:Lenne egy kérdésem. A Copa Amerikát melyik adó közvetíti?
én csak utolsó 10 percét láttam.MessiNeymarSuarez írta:Nem tudom nézte-e valaki a Holland-USA-t, de a második félidő nagyon komoly volt..
4 kapufa minimum, és az USa 3-1-ről fordított kb 10 perc alatt 3-4-re...![]()
Nem néztem, de biztos jó lehetett. Az USA válogatottját egyébként általában amikor nézem, nagyon jó meccseket szoktak játszani. A VB-n a belgákkal lehozták a torna legjobb meccsét, de a 2010-es USA-Ghana is remek volt. Általában semmilyen sportban nem szeretem az amcsikat, de a foci válogatottjuk kifejezetten szimpatikus.MessiNeymarSuarez írta:Nem tudom nézte-e valaki a Holland-USA-t, de a második félidő nagyon komoly volt..
4 kapufa minimum, és az USa 3-1-ről fordított kb 10 perc alatt 3-4-re...![]()
A szabályzat szerint majd 4 hónap múlva elvileg.visca el barca írta:az öreg bedobta a törülközőtmost megint össze lehet hívni mindenkit...