LG írta:recrea írta:
Egyébként évek óta a nevéből él, elfogyott, mint itthon a búzasör. Jó lesz majd szövetségi kapitánynak, ha meg merik egyáltalán lépni, h kinevezik.
2015 még nem volt olyan régen, akkor bajnokságot nyert a Chelsea-vel, azt a szezont szerintem sikeresnek könyvelhessük.
Az utolsó szezonja tényleg bukás, és a mostani sem indult fényesen, de várjuk ki a végét. A Real edzőjeként is bekezdett az emlékezetes 5-0-s Klasszikussal, aztán tavaszra már egész jók lettek, köv. évben jött a bajnoki cím is, az elmúlt 8 szezonban az egyetlen Real bajnoki cím.

Nagyon lent vannak, innen nem felfelé szokott vezetni az út, de a kupákat még mindig májusban osztják. Nekem semmi bajom a MU-val, mindig is szimpatikus csapat volt, jó focisták, jó munka, rendre elkentük őket a BL-ben, semmi gond nem volt. Poolnak szurkolok, aztán Pep miatt a City-nek, pedig közel sem szimpatikus már a spanyol.
Internél, Realnal top munkát végzett, maxot hozta ki, ahogy nem nyert a "mi vagyunk a Real Madriddal" BL-t, úgy akár nyerhetett is volna velük. Ha emberileg kicsit változtatott volna, még mindig lehetne a Real edzője, sztem sikeres is lett volna, de ahol ő van, ott mindig feszült a helyzet, ami rossz. Jó edző, sztem már nem top, és egyébként is, azért nem nyer majd semmit, mert a fű, a bíró, a játékosai, az eső, a labdaszedő, az ellenfél, stb.