Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk hétvégén nem csak Kroos,Ramos,Marcelo lesz ott a kezdőből. Kicsit más úgy.Tobias88 írta:Remélhetőleg megtartja a Sevilla ezt a jó formát a hétvégére is, mert lefocizzák a Madridot rendesen. Ha nincs az a 2 gól az első meccsen, még inkább ők mentek volna tovább...
S.Agüero írta:Nem mindegy kit kapnak? Úgyis lesz mire fogni, hogy miért pont őket csalták el...BarcaFan1998 írta:teljesen igazat adok Tominak. sajnos ezt a sorsolást én is úgy érzem, hogy idén is el fogják csalni a Realnak. kezdték a napolival, kíváncsi vagyok ki lesz a következő körös csalásuk.
Mellesleg Tomi múltkor azt írtad, hogy már feladod a bajnokságot. azért örülök neki, hogy mégis küzdesz a csapat mellett a VÉGSŐKIG! nem szabad feladni
Nem mindegy kit kapnak? Úgyis lesz mire fogni, hogy miért pont őket csalták el...BarcaFan1998 írta:teljesen igazat adok Tominak. sajnos ezt a sorsolást én is úgy érzem, hogy idén is el fogják csalni a Realnak. kezdték a napolival, kíváncsi vagyok ki lesz a következő körös csalásuk.
Mellesleg Tomi múltkor azt írtad, hogy már feladod a bajnokságot. azért örülök neki, hogy mégis küzdesz a csapat mellett a VÉGSŐKIG! nem szabad feladni
Peig úgy indult ez a tavaszi sorsolás is, megkapták a Napolit, biztos vagyok benne (már fogadtam is rá), hogy a következő ellenfelük a Sevilla-Leichester továbbjutó lesz (én ott a Leichesterre tettem).MessiNeymarSuarez írta: Számomra a foci legnagyobb igazságtalansága lenne ha megint kapnának egy ilyesmi utat a döntőbe, és behúznák(lesgóllal?) és első csapatként BL címet védenének...
Teljesen egyetértek, most jönnek majd nekik az igazi erőpróbák, ha épp itt következik be nekik egy kis hullámvölgy, az nagy esélyt adhat nekünk. Ezeken a meccseken kívül még mennek majd a San Mamés-be, illetve megy hozzájuk a Tico és mi. Nekünk pedig idegenbeli rangadó már csak ellenük, a Tico és az Espanyol ellen lesz...Gauchomester írta: Sevilla (i)
Málaga (o)
Sociedad (o)
Celta (i)
Osasuna (i)
Espanyol (o)
Valencia (i)
Villarreal (i)
8 meccsből csak 3 hazai, melyik közül mondjuk az Espanyol lefekszik nekik, ahogy szoktak, de akár a Málaga, akár a Sociedad is képes lehet pontot rabolni.
Idegenben meg kifejezetten kellemetlen helyszínek. Ha ezen a 8 ellenfélen is átgázolnának, akkor le a kalappal előttük, és úgy vélem a megfelelő helyre kerül a bajnoki cím. De én úgy érzem február végére talán közelebb kerülhetnénk hozzájuk.
5 (8) pont a hátrány, de 21 játéknap még hátra van. Gyáva és buta kijelentés lenne azt mondani, hogy eldőlt a liga. Egy alapos fejmosás kell a srácoknak, aztán ami a csövön kifér.
Nem fognak nyilatkozatot adni, valószínűleg aki odamegy húzni, és ő huzza be azt amit be kell ( ha jól emlékszem nem egy ember huzza végig az egészet, ha nem akk sry) az mindamellett hogy kap érte nem kis pénzt, gondolom aláír 1-2 papírt ami miatt nem nyilatkozhat. Hülye példa de pl a valóvilágban elvileg nem, de gyakorlatilag folyamat szerkesztői utasításokat kaptak, megmondták nekik mit kell mondani a kamerába, és még sem nyilatkozta le egyik sem ezt. Pedig itt igazi 1bites emberekről beszélünk akik nem tudják melyik a jobb és a bal kezük, de olyan szerződést irattak velük alá ami miatt ezek sem nyilatkoznak. Most itt profi, intelligens labdarugók, millió eurókért csinálják ezt, nem fog senki semmit nyilatkozni róla.Nero. írta:Barca legendák is húztak már.Gondolj bele behívják Puyolt hogy van e kedve húzni elmondják neki hogy mi a rafkó ő meg azt mondja persze gyerekek csináljuk semmi gond. Irdatlan nagy botrány lenne belőle ha kiderülne elég ha 100+ húzó közül csak az egyik dönt úgy hogy ad egy frappáns nyilatkozatot valamelyik újságnak. Amugy régebben mindig mi kaptuk a gyengébbet nem a Madrid.
Barca legendák is húztak már.S.Agüero írta:Van az a pénz...Nero. írta:Hát nem tudom tedd a szívedre a kezed és mond azt hogy akkor az összes klublegenda/ikon benne van akik húznak.
éves szinten sok száz millió euróról van szó, nem 3 ft-ról. nem olyan nehéz ezt elhinni. ha majd mi pukkandunk ki, akkor nekünk fognak csalni, ha meg a bayern, akkor meg nekik. senki nem kivancsi a 4 között egy wolfsburgra meg szatyor donyeckre.Nero. írta:Képtelenségnek tartom hogy a sorsolás ellene csalva
Nem egy érdekes videót lehet felfedezni, ahol furcsa dolgok történtek...Nero. írta:Képtelenségnek tartom hogy a sorsolás ellene csalva. Legalább 100 ember húzott már valaki biztos köpött volna arról nem beszélve hogy a szemünk előtt keverik a golyókat.
Azt el tudom képzelni hogy a csapat tud valamiről amiről mi nem mert nagyon hangosan magyaráznak de akkor viszont ki kell pakolni nincs mire várni.
ami a bl-t illeti teljesen igazad van, csak a vak nem látja. az, hogy csalnak a madridnak évek óta szisztematikusan csak egy dolog (tavaly 1.7% esély volt arra, hogy mindig a leggyengébbet kapják és a visszavágót otthon játsszák), de meglehet nézni, pl a 2014-es negyeddöntőket, ahol """""""""""""""""""""""""""""""""""""""véletlenül""""""""""""""""""""""""""""""""""" pont úgy jött ki a sorsolás, hogy a 4 nagy elkerülje egymást (RM, mi, bájern, juve)optimus írta:...