Pénteken kezdődöttLos Banditos írta:Nem tudja valaki mikor kezdődik az NB1?
A videót inkábbb kiszerkesztettem, mert bár 10/11 ember egyetértene vele, nem ide való....Akit érdekel az küld privátot.

Pénteken kezdődöttLos Banditos írta:Nem tudja valaki mikor kezdődik az NB1?
A videót inkábbb kiszerkesztettem, mert bár 10/11 ember egyetértene vele, nem ide való....Akit érdekel az küld privátot.
Veszíteni is tudni kell.Sharky írta:Miután a lefújást követõen a gyõri játékosok sorban letusoltak és az öltözõbõl elindultak a busz felé, a tribün alatt sétáló Bajzát Pétert egy kopasz, kigyúrt ETO-drukker kérdõre vonta a csatár - szerinte - lélektelen játéka miatt. Röpködtek a nyomdafestéket nem tûrõ jelzõk, egyikük sem maradt adósa a másiknak. A gyõri fiatalember többek között azt vetette Bajzát szemére, hogy õk mindenhová elutaznak a csapattal, cserébe lélektelen produkciót kapnak és különben is "tûnjön Törökországba" (Bajzát az egyik félholdas klubtól kapott ajánlatot) - a szerk.). A drukker nem elégedett meg a verbális inzultálással,addig lökdöste Bajzátot, amíg a csatárnak is "eldurrant" az agya, ledobta táskáját, majd a két fél elkezdte ütni egymást. A 10-15 másodpercig tartó ökölpárbajnak az öltözõbõl kisietõ Stark Péter, majd a biztonságiak vetettek véget.
ccc
Hajrá Hali!ozsimiki írta:Amikor meghallottam,h már kezdődőtt is a bajnokság,csak röhögtem egy nagyot![]()
ez kész
![]()
Mtk szépen kezdett, Loki sajna fordított,de inkább ők,mint kékek (mtk),vagy lilák
Azér ott még nem tartunkMeNnOn írta:jövöre hali -barca BL döntő assszem![]()
Aki nem tapsol egy ....Fradista!!taps taps!!el fuero írta:Nem akarok megint okoskodni. De mivel kint voltam, ezért láttam mi történt. Valamelyik néger játékosunk belőtte a tizenegyest majd az egyik bolgár megütötte Wolfe-t. És ezért háborodtunk fel. A "rasszista" fradi tábor megvédte a néger játékosát...
Azon miért nincs felháborodás, hogy Honvéd szurkolók verekedtek Graz drukkerekkel? Ezen már meg sem lepődök...
De különben hatalmas túra volt. Olyan komplexum van ott LIndabrunnba, hogy csak néztem. Bármelyik nb1es csapat megirigyelhetné.
Meccs közben a partjelzőnek odavittek egy sört azt mondták neki,hogy "Trink! Trink!"Nagy forma volt. Ott álltam mögötte, azt kiabáltam, hogy Offside, erre csak röhögött. Meccs után fotózkodott velünk, feladtuk rá a fradi sálat.
csak selejtezőMeNnOn írta:nem tudjátok ,hogy ami most megy honvéd-graz meccs en ,ha nyer a honvéd akkor már benn is van az UEFA kupában ,vagy csak selejtezöt játszik??
Ma???danianevem írta:Na, ma kezdődik a szebb napokat is megélt NB1...
Első meccs: Kaposvár-MTK