Barça vs. Real - El Clásico
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Hát nem egyértelmű? Nyerjünk mi mindentdaffy írta:Barcaman1993 írta:A Real ismét ne nyerjen semmit

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Barcaman1993 írta:A Real ismét ne nyerjen semmit

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Na megjöttem én is. Sztem amit nekünk szégyellni kell az, hogy pl. a játékosaink fölöslegesen henteregnek a földön... A nyilatkozatokat én se tudom mire vélni, de sztem ilyenek mindig is voltak. A többi undorítóság, görénység pedig mind a Realhoz fűződik... Kicsit én is sajnálom, hogy elment, mert ezután meglepődnék, ha nem jönnének mostanában ismét doppingvizsgálatra, másrészt Mourinnyó folytatja az ostoba lelki hadviselését. Csak egy dolgot szeretnék jövőre. A Real ismét ne nyerjen semmit a bunkó portugál meg takarodjon ahova akar. Az ilyen undorító magatartást száműzni kell a futballból.LG írta:Vmilyen szinten képmutatás. De a valóban hallhattunk nagyképű nyilatkozatok a játékosainktól(Valdes, Pique, ill. Rosseltől, az elnöktő), vmit a buszok, melyeken az 5-0ra utaló plakátok voltak, szintén nem éppen az ellenfél tiszteletére készültek. A színészkedések és a durva szabálytalanságok(mindkét oldalon voltak), pedig nem a faur play-hez tartoznak. Az egy dolog, h a saját háza táján is szét kéne néznie, de mi sem lehetünk büszkék magunkra.Fecooo írta:"az elkövetkező szezonban vissza fogunk szerezni bizonyos értékeket, amelyeket senkinek nem lenne szabad elfelejtenie. Vannak olyan szakmabeliek, illetve intézmények, akik ezekről az értékekről, ennek ellenére is megfeledkeztek. Ezeknek az értékeknek kellenének alapul szolgálniuk a futballban. A fair play, az ellenfél feltétel nélküli tisztelete és a zéró tolerancia a rasszizmussal szemben nem lehetnek csupán üres szavak, hanem tényeknek kell lenniük. Csak ismételni tudom magamat, azon leszünk, hogy ezeket az alapelveket visszaállítsuk a következő idényben."
minden alkalmat megragad, ezen már én is csak röhögni tudok(ha kérhetem, ne mondja senki, h nem ránk célzott, mert ez 1000%)
a kiemelt rész meg olyan szintű képmutatás, amire már jelzők sincsenek...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Vmilyen szinten képmutatás. De a valóban hallhattunk nagyképű nyilatkozatok a játékosainktól(Valdes, Pique, ill. Rosseltől, az elnöktő), vmit a buszok, melyeken az 5-0ra utaló plakátok voltak, szintén nem éppen az ellenfél tiszteletére készültek. A színészkedések és a durva szabálytalanságok(mindkét oldalon voltak), pedig nem a faur play-hez tartoznak. Az egy dolog, h a saját háza táján is szét kéne néznie, de mi sem lehetünk büszkék magunkra.Fecooo írta:"az elkövetkező szezonban vissza fogunk szerezni bizonyos értékeket, amelyeket senkinek nem lenne szabad elfelejtenie. Vannak olyan szakmabeliek, illetve intézmények, akik ezekről az értékekről, ennek ellenére is megfeledkeztek. Ezeknek az értékeknek kellenének alapul szolgálniuk a futballban. A fair play, az ellenfél feltétel nélküli tisztelete és a zéró tolerancia a rasszizmussal szemben nem lehetnek csupán üres szavak, hanem tényeknek kell lenniük. Csak ismételni tudom magamat, azon leszünk, hogy ezeket az alapelveket visszaállítsuk a következő idényben."
minden alkalmat megragad, ezen már én is csak röhögni tudok(ha kérhetem, ne mondja senki, h nem ránk célzott, mert ez 1000%)
mert egyértelműen mourinho miatt távozott és egy olyan embert,aki érzi a címer súlyát,részese a klub történelmének és valaki a világ egyik legnagyobb csapatánál,azt ne túrja ki egy jöttment. josé 1 éve van a csapatnál és van annyi hátránya,mint előnye.d írta:Köszi, bár semmi újat nem tudtam meg. Ezek szerint ha volt is valami felelőssége, az számunkra rejtve maradt. Akkor már csak arra válaszolhatnál, hogy miért kell megsiratni az ő távozását? Azon kívül persze, hogy egykori Madrid játékos és nyilván szimpátiát kelt, hogy legalább valaki Mourinhot próbálta fékezni, de mint sportigazgató tudtommal részese volt Perez megalomániás álmainak megvalósításában, ami többek közt végül is a klub veszélybe sodrását eredményezte, valamint olyan elhibázott döntésekben, mint a szakmai stáb kiválasztása. Szóval nem teljesen érthetetlenül esett ki a pikszisből.
Köszi, bár semmi újat nem tudtam meg. Ezek szerint ha volt is valami felelőssége, az számunkra rejtve maradt. Akkor már csak arra válaszolhatnál, hogy miért kell megsiratni az ő távozását? Azon kívül persze, hogy egykori Madrid játékos és nyilván szimpátiát kelt, hogy legalább valaki Mourinhot próbálta fékezni, de mint sportigazgató tudtommal részese volt Perez megalomániás álmainak megvalósításában, ami többek közt végül is a klub veszélybe sodrását eredményezte, valamint olyan elhibázott döntésekben, mint a szakmai stáb kiválasztása. Szóval nem teljesen érthetetlenül esett ki a pikszisből.
"az elkövetkező szezonban vissza fogunk szerezni bizonyos értékeket, amelyeket senkinek nem lenne szabad elfelejtenie. Vannak olyan szakmabeliek, illetve intézmények, akik ezekről az értékekről, ennek ellenére is megfeledkeztek. Ezeknek az értékeknek kellenének alapul szolgálniuk a futballban. A fair play, az ellenfél feltétel nélküli tisztelete és a zéró tolerancia a rasszizmussal szemben nem lehetnek csupán üres szavak, hanem tényeknek kell lenniük. Csak ismételni tudom magamat, azon leszünk, hogy ezeket az alapelveket visszaállítsuk a következő idényben."
minden alkalmat megragad, ezen már én is csak röhögni tudok
(ha kérhetem, ne mondja senki, h nem ránk célzott, mert ez 1000%)
minden alkalmat megragad, ezen már én is csak röhögni tudok

anno sportigazgató volt,de mourinho érkeztével ezt a szerepet pardeza vette át,így perez-hogy legyen helye valdanonak- létrehozta az általános igazgatói tisztséget. ezt foglalta el valdano. pontos feladata kitudja mi volt,de e felesleges tisztséget tegnap "ünnepélyesen" törölték és a feladatot mou vette átd írta:Az a helyzet gyerekek, hogy ezt csak mi, illetve egy igen szűk Madrid-szurkoló réteg látja így. A világ sportsajtója hol a Barca hátsójának nyalásával, hogy a csapat fikázásával van tele, mikor mi épp a téma, csak Barca legyen. Mourinho pedig Ludas Matyivá vált, aki ugyan egy sunyi dög, de a gonosz ellen ez is megengedhető.
Amúgy most, hogy eltakarodott Valdano (én amúgy őt se kedveltem...), végre elmondaná nekem valaki, hogy konkrétan mit csinált ő a Madridnál a második Perec érában? Mert erre eddig még mindig sehol tényleges választ nem tudtam kapni.
Az a helyzet gyerekek, hogy ezt csak mi, illetve egy igen szűk Madrid-szurkoló réteg látja így. A világ sportsajtója hol a Barca hátsójának nyalásával, hogy a csapat fikázásával van tele, mikor mi épp a téma, csak Barca legyen. Mourinho pedig Ludas Matyivá vált, aki ugyan egy sunyi dög, de a gonosz ellen ez is megengedhető.
Amúgy most, hogy eltakarodott Valdano (én amúgy őt se kedveltem...), végre elmondaná nekem valaki, hogy konkrétan mit csinált ő a Madridnál a második Perec érában? Mert erre eddig még mindig sehol tényleges választ nem tudtam kapni.
úgytudom igenTocy írta:
Az egyébként tényleg nem rossz...azt tudja valaki, hogy CR összesen mennyit lőtt? megvan neki az 52?
Az egyébként tényleg nem rossz...azt tudja valaki, hogy CR összesen mennyit lőtt? megvan neki az 52?MessiFan írta:41 meccsen 27 gól.LG írta:Hány gólt is lőtt idén?
én sem tudtam volna szebben megfogalmazni 
számomra egyébként az a szomorú, h a madridisták többsége éppen "Műgirnyónia" létrejöttét ünnepli...
nagyon durva hasonlattal élek most:
tegyük fel, h jön egy új, galíciai kis-hitler, aki addig-addig nyomja a populista dumáját, míg eléri, h Galícia külön akarjon válni Spanyolországtól és vmi csoda folytán ez megtörténik... a párhuzam szerint most vagyunk a különválás napján, az emberek boldogok.
gondolkoztak azon, h a különválással a gazdaságilag szegény "országuk" gyakorlatilag hosszú távon tönkremehet? kétlem... amikor ez megtörténik, a diktátor finoman lekakálja az egészet és lelép...
nem akarom megsérteni azokat, akik örülnek ennek a döntésnek, de azt javasolnám nekik, h gondolják végig, h mi a fontosabb:
1, 1-2 kupa, miközben a Real Madrid a világ messze legutáltabb klubja lesz, tele nagypofájú tahókkal, akikből sugárzik az arrogancia, a felsőbbrendűség érzet, műringyó aztán fogja magát, átteszi székhelyét az addigra már esetlegesen angol bajnok(nem elképzelhetetlen sajnos...) manszúrsejk citybe, és maga után hagyja az Erika által is említett káoszt...
2, Valdano maradt volna, megvettétek volna Villas Boas-t, aki csendben el kezdett volna dolgozni és a Barca-Real viszony lassan helyreállhatott volna, közben a kívülállók számára is esélyes, h szimpatikusabbá válhatott volna a Real...
látszólag Villas Boas lutri lett volna, de "mi" a Laporta érában mit csináltunk? Laporta mindkétszer egy "zöldfülűnek" adott lehetőséget, és mindketten nyertek BL-t is és bajnokságokat is... nem történhetett volna meg ez a Madridnál is? (nehezebben, de ki tudja....)

számomra egyébként az a szomorú, h a madridisták többsége éppen "Műgirnyónia" létrejöttét ünnepli...
nagyon durva hasonlattal élek most:
tegyük fel, h jön egy új, galíciai kis-hitler, aki addig-addig nyomja a populista dumáját, míg eléri, h Galícia külön akarjon válni Spanyolországtól és vmi csoda folytán ez megtörténik... a párhuzam szerint most vagyunk a különválás napján, az emberek boldogok.
gondolkoztak azon, h a különválással a gazdaságilag szegény "országuk" gyakorlatilag hosszú távon tönkremehet? kétlem... amikor ez megtörténik, a diktátor finoman lekakálja az egészet és lelép...
nem akarom megsérteni azokat, akik örülnek ennek a döntésnek, de azt javasolnám nekik, h gondolják végig, h mi a fontosabb:
1, 1-2 kupa, miközben a Real Madrid a világ messze legutáltabb klubja lesz, tele nagypofájú tahókkal, akikből sugárzik az arrogancia, a felsőbbrendűség érzet, műringyó aztán fogja magát, átteszi székhelyét az addigra már esetlegesen angol bajnok(nem elképzelhetetlen sajnos...) manszúrsejk citybe, és maga után hagyja az Erika által is említett káoszt...
2, Valdano maradt volna, megvettétek volna Villas Boas-t, aki csendben el kezdett volna dolgozni és a Barca-Real viszony lassan helyreállhatott volna, közben a kívülállók számára is esélyes, h szimpatikusabbá válhatott volna a Real...
látszólag Villas Boas lutri lett volna, de "mi" a Laporta érában mit csináltunk? Laporta mindkétszer egy "zöldfülűnek" adott lehetőséget, és mindketten nyertek BL-t is és bajnokságokat is... nem történhetett volna meg ez a Madridnál is? (nehezebben, de ki tudja....)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.05.26. 10:14:08-kor.
- El fanático
- Entrenador del Barça
Inkább úgy mondanám, hogy kirúgták! - közelebb állna az igazsághoz.daffy írta: valdano lemondott!
Útjában állt Mourinhonak és mennie kellett, így már nincs a Realnál senki aki mintegy ellensúlyként működne és gátolná a portugált a teljes diktatúra gyakorlásában - nincs ebben semmi új, tudtuk már a nyáron is, hogy ezekkel a feltételekkel vállalta az edzői munkát, csakhogy Valdano nem hódolt be, ezzel veszélyeztetve a Real Moundril létrehozását. - és ez most nem vicc és nem beszólogatás.
Sajnos eljött az idő, hogy azok a Real drukkerek, akik még a '90es években kedvelték meg a csapatukat, elkezdjék ízlegetni azt a keserű pirulát, amit az tény hozott létre, hogy Perez elnök egy dühös, vérig sértett egoista kezeibe tette az egész klubot, úgy mindenestől és most várja, hogy jön -e végre a sok-sok kupa vagy nem jön?! Mourinho pedig köszöni a lehetőséget, erre várt, megszületett a saját kis külön birodalma, Perez úr önként vállalta az udvari bolond kevésbé hálás szerepét, csak Ő ezt nem veszi tudomásul...
Van, aki ezt célorientáltságnak nevezi - én meg azt mondom, hogy amíg csak a saját presztízsét rombolta a döntései nyomán kialakult helyzettel, most jól aláaknázta a Real Madrid néven működő intézmény még megmaradt a múltból táplálkozó jó hírnevét is és most így szépen elüldögélhet a saját maga álltal kreált időzített bomba tetején és várhat a csodára, amit majd a jó José szállít ígérete szerint, ami ugyebár szép szó és ha megtartják, úgy jó...
Nah, Mourinho - mostmár tényleg azt teszel, amit csak akarsz, elérted.
Egyetelen - egy csapat tudja csak keresztülhúzni a számításaid és ez a Barça - ránk uszítottad már a spanyol és a nemzetközi sajtót, az UEFA doppingellenőreit, a játékosaid szinte gyűlölettel telve lépnek pályára ellenünk és biztos, hogy lesznek még aljas húzásaid a következő idényben is, de csak csináld, de ne feledd! Egy futball klub azután is fennmarad, miután te már eltávoztál erről a világról - ha a következő idényben sem érsz célt és lélépsz, ki fogja tudni azt a káoszt és pusztítást rendbe szedni, amit magad után hagysz?!

ennyi...daffy írta:
valdano lemondott! a pontos ok sosem derül ki,de vélhetően a mourinhoval való összeveszés van a háttérben. perez helyében GONDOLKODÁS NÉLKÜL mou-t tettem volna lapátra. valdano tett annyit a klubért,hogy ne így távozzon és mourinho itt egy porbafingó senki,aki túl sokat képzel magáról.
Valdano egy idióta, de ha rajta múlt volna, idén sem mérgesedett el volna a két klub közötti viszony ennyire... ő tényleg madridista, aki ugyan sokat megenged magának, de egy bizonyos határt eddig nem lépett át... ő volt az utolsó gát murinnyó totális önkényuralma előtt, most kezdődik a valódi murinnyó-éra...

41 meccsen 27 gól.LG írta:Hány gólt is lőtt idén?
-
- Barça B
A Bajnokságban 20-atLG írta:Remek szezont? Akkor elkerülte a figyelmemet. Hány gólt is lőtt idén?MessiFan írta:Agüero egy remek szezont tudhat maga mögött és előtte is jó volt hisz lőtte a gólokat szépen
És ezzel semmire nem megy hisz az EL győzelem volt az egyetlen amit beszereztek. A Real egy remek hely a bizonyításra.

Remek szezont? Akkor elkerülte a figyelmemet. Hány gólt is lőtt idén?MessiFan írta:Agüero egy remek szezont tudhat maga mögött és előtte is jó volt hisz lőtte a gólokat szépen
És ezzel semmire nem megy hisz az EL győzelem volt az egyetlen amit beszereztek. A Real egy remek hely a bizonyításra.
azért még nem írt alá semmit,nem olyan tuti,hogy jön. a city is engedi olcsóbban adebayort,aki a fizetése feléről is lemond,csak hogy maradhasson. szimpatikus. így lehet,hogy ade marad és aguero a citybe megy.MessiFan írta:Agüero egy remek szezont tudhat maga mögött és előtte is jó volt hisz lőtte a gólokat szépen
valdano lemondott! a pontos ok sosem derül ki,de vélhetően a mourinhoval való összeveszés van a háttérben. perez helyében GONDOLKODÁS NÉLKÜL mou-t tettem volna lapátra. valdano tett annyit a klubért,hogy ne így távozzon és mourinho itt egy porbafingó senki,aki túl sokat képzel magáról.
Agüero egy remek szezont tudhat maga mögött és előtte is jó volt hisz lőtte a gólokat szépen 

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Agüero nagy jó játékos, Forlánnal együtt vitték a csapatot éveken át, de az idei szezonjuk olyan lett, mint a csapatuk teljesítménye. Sztem nem kéne leírni, mert nem véletlenül argentín válogatott, meg már minket és párszor elintéztek. Realban előfordulhat, hogy 20-30 gólt is bőven termelne 1 szezonban.Rinku írta:Agüeroban ki mit lát, hogy ekkora zseninek, világmegváltó, katalánverő (?), istencsászárkirálynak tartják és 40 (!!!) millió €-rót kicsengetnének érte? Szerintem semennyivel sem különb Torresnél, egy képességei alapján jó játékos, akinek vannak jó napjai és elég szép meccseket le tud hozni néhanapján... De hát nem az én pénzem, mindneki úgy szegényedik kedvére, ahogy a kedve tartja, a most alig tevékenykedő Benzema úgy kenterbe veri ezt a kölyköt, hogy nacsak... Kun mi olyat tud, amit esetleg Benzema nem tudna elvégezni? Elnézést, ha nem egyezik a két játékos posztja, de az év hülyeségének tartanám, ha megvennék.
Agüeroban ki mit lát, hogy ekkora zseninek, világmegváltó, katalánverő (?), istencsászárkirálynak tartják és 40 (!!!) millió €-rót kicsengetnének érte? Szerintem semennyivel sem különb Torresnél, egy képességei alapján jó játékos, akinek vannak jó napjai és elég szép meccseket le tud hozni néhanapján... De hát nem az én pénzem, mindneki úgy szegényedik kedvére, ahogy a kedve tartja, a most alig tevékenykedő Benzema úgy kenterbe veri ezt a kölyköt, hogy nacsak... Kun mi olyat tud, amit esetleg Benzema nem tudna elvégezni? Elnézést, ha nem egyezik a két játékos posztja, de az év hülyeségének tartanám, ha megvennék. 

Football, bloody hell. /SAF/
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Akkor egész évben zárva legyen és nyisson ki 2+x meccs erejéig? Az a pár meccs csak a hab a tortán. Nehogy már ne beszélhessük ki a Real meccseit, vagy fölállásait ebben a Topicban...Subinho írta:gyerekek, ez nem a Barca vs. Real fórum??? elnéztem???![]()
vagy ez az istenítsünk real játékosokat és beszéljük ki kit igazolnak fórum???
a barca vs. real mecsek lecsengtek, 2011-ben ez az eredmény 9-3 a barca javára!!! ez a lényeg! ez a Barca vs. Real, nem pedig, hogy ki kezdjen a realban, vagy hogy kit igazoljanak.. az legyen az ő problémájuk!!! kit érdekel, hogy higu, benza, kaká, vagy épp agöero???
erről szól,ha neked nem,akkor fáradj el.Subinho írta:gyerekek, ez nem a Barca vs. Real fórum??? elnéztem???![]()
vagy ez az istenítsünk real játékosokat és beszéljük ki kit igazolnak fórum???
a barca vs. real mecsek lecsengtek, 2011-ben ez az eredmény 9-3 a barca javára!!! ez a lényeg! ez a Barca vs. Real, nem pedig, hogy ki kezdjen a realban, vagy hogy kit igazoljanak.. az legyen az ő problémájuk!!! kit érdekel, hogy higu, benza, kaká, vagy épp agöero???
akkor még nem,de ha adebayor maradna,akkor igen. sajnálom,hogy mindig benzemán csattan az ostor,ha eladja a real,akkor nálam leírta magát a vezetőség,ha nem alapkezdő,akkor mourinho.Ennek nem örülök. Confused Ha Agüero odakerül, akkor valaki távozik az Higuain, Benzema kettősből?