Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

jogos volt a bajnokságbeli és a bl-beli pedig...looka írta:Mindig elfelejtik azt a fránya CDR-t. Gondolom ez volt a gond, mert a Barca győzelmének jogosságát vagy igazságosságát nem lehet megkérdőjelezni...daffy írta:ez fárasztó és nem igaz
Mindig elfelejtik azt a fránya CDR-t. Gondolom ez volt a gond, mert a Barca győzelmének jogosságát vagy igazságosságát nem lehet megkérdőjelezni...daffy írta:ez fárasztó és nem igaz
ez fárasztó és nem igazAndris írta:Hátha a hosszú nyár majd lenyomja a torkán hogy emberi mértékkel mérhetetlenül igazságos és ocsmány módon szívtak idén is minden fontosat ellenünk.Hagyjátok sírni egyedül, nekünk ma BL döntőnk van!
A belinkelt videód olyan szánalmas, amilyen te vagy.zizou fan írta:Miből gondolod, hogy a Madridot fogják utálni, miközben a Barcelona így ér el sikereket? Nem tudom melyik vált ki inkább ellenszenvet: egy szókimondó edző, vagy a link mögötti videón látottak.
Meglehet, hogy a labdarúgás szabályait felrúgva jutottunk be a döntőbe.Nem írtam semmit arról, hogy ki a XX. század legjobb csapata, nem élveztem el a Ronaldón feszülő fehér meztől, csak feltettem egy kérdést, hogy vajon ha Mourinho miatt annyira megutálhatja a világ a Mardidot, akkor ezek miatt a színészi teljesítmények miatt mi lesz a Barcelonával.
Ohh, de rendes vagy, köszönöm. Már olvastam őket. Megjegyzem, a másra mutogatás már óvodában sem működött, szerinted itt fog?zizou fan írta:Ez esetben ajánlom figyelmedbe Rinku, jelwaz és zsoltfree hozzászólásait.
Nem pont a nagyképűségre gondoltam, az nem érdekel. Magasabbról nagyobbat lehet esni. Inkább azt kifogásolom, hogy a médiában az elsők között nyilatkozta le, hogy a Barca a bíró, a szerencse, meg micimackó segítségével ment tovább. A csúnya rossz Barca végig színészkedett, persze a szegény Real csak focizni akart, de hát nem hagyták őket...a szívem szakad meg. Gyakorlatilag Mou nyilatkozatának finomított verzióját mondta el.zsoltfree írta:...
Amíg ilyen stílusban írogatsz egy Barca fórumon, addig nem tudom mit remélsz... Ráadásul a személyeskedés szerintem teljesen fölösleges itt. Az általánosítás meg pláne, persze ez a könnyebb út.zizou fan írta:...
Az állatkertben tapasztalt gondozót keresnek a makákó (igen, tudom, ugyanolyan fasiszta, rasszista, náci, Ku Klux Klán ivadék vagyok én is, mint Busquets, sajnálom...) ketrec mellé, talán elvállalhatnád. A hófehérke társaid biztos szívesen mennének veled! Honnan ugrálnak ki ezek?zizou fan írta:...
Én valahogyan úgy vagyok az ilyenekkel hogy ha már egy pali ilyen szinten játszik évekig és több csapatban (bajnokságban) mint a Ronaldo, akkor az nyugodtan lehet nagyképű is:) Nézzünk meg mennyi beképzelt magyar NB1-es focista van. Akár külföldön is mennyi nagy arcú játékos van. Ronaldo már akkora teljesítményt letett az asztalra hogy ő már felőlem (Barca drukkerként is) lehet beképzelt. Emlékeztek például hogy amikor a Barca sorfalat állt a Realnak, és a Gago hogy ment végig a sorfal mellett? Na ez a gusztustalan, amikor a nagy arc mögött 0 teljesítmény van. egyébként szerintem a Ronaldo nagyképűségének háromnegyedét csak a média aggasztja rá. Nem tartom különösen nagyképűnek. Eszméletlen jól játszik és azért ilyen tudáshoz párosulni kell bizonyos mértékű magabiztosságnak is. Van elég nagy arcú a Realban, ne pont azt találjuk meg aki jó játékos.looka írta:Amíg olyan tahók rohangálnak fehér mezben, mint a kopka portugál, vagy az Arbeloa nevezetű, illetve Ramos, addig nem mondhatod azt, hogy ez a csapat szentek gyülekezete. Azt sem írom, hogy a miénk az.daffy írta:ronaldo mostanság normális lett és adebayor tett egy olyan gesztust,amivel egész szimpatikussá vált. a henteskedést nem kell összetéveszteni a nagyképűséggel(ezt nem neked szántam)
Ronaldo azt hiszem felnőtt, ideje volt már, na de vannak "szép" nyilatkozatai még mindig. Adebayor IQ-ja a nullához konvergál, de azért sosem volt az a megtestesült gonosz...
A henteskedés pedig nem a nagyképű, hanem a tahó, normálatlan vadb*rom kategória nálam, és aki ilyeneket művel azt nem engedném a pályára, akár madridi, akár nem.
Amíg olyan tahók rohangálnak fehér mezben, mint a kopka portugál, vagy az Arbeloa nevezetű, illetve Ramos, addig nem mondhatod azt, hogy ez a csapat szentek gyülekezete. Azt sem írom, hogy a miénk az.daffy írta:ronaldo mostanság normális lett és adebayor tett egy olyan gesztust,amivel egész szimpatikussá vált. a henteskedést nem kell összetéveszteni a nagyképűséggel(ezt nem neked szántam)
Adebayorral igazából akkor voltak bajok, amikor az Arsenalból elment a Citybe, akkor művelt, + meg nyilatkozott undorító dolgokat. Akkor elég nagyképű volt. Aztán nálatok visszavett az arcából, ami érthető, hisz összeteheti a két kezét, h kapott lehetőséget a bizonyításra. Ronaldo nagyképűségét is inkább régebbi nyilatkozatai, dolgai igazolják, de mostanában tényleg pozitív irányba kezd változni.daffy írta:ronaldo mostanság normális lett és adebayor tett egy olyan gesztust,amivel egész szimpatikussá vált. a henteskedést nem kell összetéveszteni a nagyképűséggel(ezt nem neked szántam)LG írta:És kik azok a nagyképű tahók, akikkel tele van a RM? Ronaldot tudnám mondani, másról nem nagyon jut ez eszembe, még esetleg Ramosra lehet ráfogni. + Adebayor, de sztem ő nem marad már sokáig ott.
Még mindig nem bírod emészteni mi?zizou fan írta:Miből gondolod, hogy a Madridot fogják utálni, miközben a Barcelona így ér el sikereket? Nem tudom melyik vált ki inkább ellenszenvet: egy szókimondó edző, vagy a link mögötti videón látottak.
De inkább csak ajánlanám figyelmedbe este háromnegyed kilenctől kezdődő mérkőzést, amit Európa legjobbjai játszanak. Valószínűleg két olyan együttest látsz majd akik mindketten sokkal jobban játszanak mint a Madrid. Kikapcsolódásnak kiváló lesz, és ha szereted a szép focit (bár neked nem hiszem lenne ilyen igényed, neked szerintem elég ha meglátod a Ronaldon feszülni a fehér hosszú ujjú mezét, a többi nem számít) akkor egy kötelező program lesz.zizou fan írta:Miből gondolod, hogy a Madridot fogják utálni, miközben a Barcelona így ér el sikereket? Nem tudom melyik vált ki inkább ellenszenvet: egy szókimondó edző, vagy a link mögötti videón látottak.1, 1-2 kupa, miközben a Real Madrid a világ messze legutáltabb klubja lesz, tele nagypofájú tahókkal, akikből sugárzik az arrogancia, a felsőbbrendűség érzet,
ronaldo mostanság normális lett és adebayor tett egy olyan gesztust,amivel egész szimpatikussá vált. a henteskedést nem kell összetéveszteni a nagyképűséggel(ezt nem neked szántam)LG írta:És kik azok a nagyképű tahók, akikkel tele van a RM? Ronaldot tudnám mondani, másról nem nagyon jut ez eszembe, még esetleg Ramosra lehet ráfogni. + Adebayor, de sztem ő nem marad már sokáig ott.
Nem tudom,h egyesek miért gondolják úgy,h ha egy szabálytalanságnál nem folyik a vér,nem törik a csont,akkor az már nem is ér lapot? Mikor a szabálykönyvben is benne van,hogy a szándékot is büntetni kell. Legalább ugyanennyi téves ítéletet össze lehetne válogatni a Barca ellen is,uh szerintem azt lehet mondani,hogy az ilyen tévedések hosszútávon kiegyenlítődnek. Az elmúlt időszakban divat lett utálni a Barcát mivel az újságírók nagyon elvitték egy rossz irányba a Barca ajnározását,amit a többi csapat szurkolói már nem tolerálnak. Ez fordult most a visszájára,mivel már többségben vannak a Barca utálók,ezért az újságírók is kezdenek abba az irányba tolódni. Nem más ez az egész,mint hangulatkeltés a média részéről, éppen azzal amivel jobban el lehet adni egy újságot vagy éppen többen kattintanak oda.zizou fan írta:Miből gondolod, hogy a Madridot fogják utálni, miközben a Barcelona így ér el sikereket? Nem tudom melyik vált ki inkább ellenszenvet: egy szókimondó edző, vagy a link mögötti videón látottak.1, 1-2 kupa, miközben a Real Madrid a világ messze legutáltabb klubja lesz, tele nagypofájú tahókkal, akikből sugárzik az arrogancia, a felsőbbrendűség érzet,
Megnézném veled egymás után az akkori MINDKÉT párharcot, tehát az odavágót és a visszavágót is. Az idei klasszikusokról pedig a te oldaladról a pozitív csengésű összefoglaló videókon egyedül a Ronaldo fejese lenne, ami legyen 5 mp, de össze lehetne vágni egy 90 perces anyagot amire úgy gondolom egy Madrid sem lehet igazán büszke, persze az olyan magadfajta elvakult drukkereken kívül.zizou fan írta:Miből gondolod, hogy a Madridot fogják utálni, miközben a Barcelona így ér el sikereket? Nem tudom melyik vált ki inkább ellenszenvet: egy szókimondó edző, vagy a link mögötti videón látottak.1, 1-2 kupa, miközben a Real Madrid a világ messze legutáltabb klubja lesz, tele nagypofájú tahókkal, akikből sugárzik az arrogancia, a felsőbbrendűség érzet,
zizou fan írta:Miből gondolod, hogy a Madridot fogják utálni, miközben a Barcelona így ér el sikereket? Nem tudom melyik vált ki inkább ellenszenvet: egy szókimondó edző, vagy a link mögötti videón látottak.1, 1-2 kupa, miközben a Real Madrid a világ messze legutáltabb klubja lesz, tele nagypofájú tahókkal, akikből sugárzik az arrogancia, a felsőbbrendűség érzet,