Fecooo írta:kimber, nagyon szimpatikusan írogatsz, ilyen madridistákkal jó az eszmecsere
tényleg, szerinted nagyon rossz hasonlattal éltem a tegnapi hsz-emben?
sokkal rosszabb idényre számítok nyilatkozat szempontból, mert eddig legalább Valdano vmilyen szinten korlátozni tudta... eldurvult a két klub közötti viszony, de ez még tud romlani, és sajnos jó eséllyel fog is
daffy véleményét ismerem már jó ideje, ezért téged kérdezlek most

Köszönöm, igazán otthonosan érzem magam ezen az oldalon, nagyon kellemes csalódás volt számomra igazi barca fanatikusokkal találkozni, mert sok divatdrukker nagyon durván tudja előadni. Az ellenfél tisztelete pedig alapvető.
A kérdésedre a válasz: igazad van, sajnos én is borúlátó vagyok e-tekintetben. Aztán majd meglátjuk mi lesz. Lassan ott tartunk mint a viccben, ahol az egész azzal kezdődött, hogy ő visszaütött... Mourinhoban még dolgozik, hogy a Barcánál nem vették semmibe, van benne egy görcsös bizonyítási kényszer. Ez pedig nem a Madridról, hanem a Barcáról szól. Ezért nem tudja felszabadultan játszatni a csapatát.
Igazolások: Kell egy jó csatár, Tevez, vagy Agüero, akármelyik, csak a végén Benzema maradjon. Higuain lelkes, de sok helyzetet elpuskázz, Benzema nem igazi center, inkább szélső, vagy második csatár. Kell neki a folyamatos játéklehetőség, akkor ki tudna bontakozni. Ha nem rajta van a góllövés egyedüli terhe, akkor felszabadultabb. Kellenek a minőségi cserék, mint amikor Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo és Raul volt a kezdőnk, olyan megbízható és minőségi cseréink voltak, mint Cambisso és Solari, akik ha beálltak nem éreztem, hogy sokat gyengültünk volna. Nálam ilyen tökéletes csereember volna DiMaria, ahogy Kaká és Özil is egymást válthatná. Kell egy vkp, ha Lass eligazol, és egy jobb hátvéd, hogy Ramos bemehessen középre. Na, ezekből nem sok szaladgál mostanság, aki elérhető, és minőségi megoldást jelentene.