daffy írta:Tocy írta:
Persze lehet ezt csavarni sokféleképpen, de ennyiből mi is 3 védővel játszunk végig. Egyébként tőled már sokszor olvastam ezt a 433-at de megvalósulni még nem igazán...amúgy nem vagyok képben ne haragudj, a felsoroltakról konkrétan ki lett nyilatkoztatva, hogy mennek?
az idény vége felé nem egyszer volt már 4-3-3.
dudek távozik,hivatalos.
garay már egy ideje nem játszik,pedig akar,így ő is menni fog.
lass távozni akar
canales hamarosan a villarreal játékosa lehet,visszavásárlási opcióval
pedro leon kegyvesztett,így megy
gago kérdőjel számomra,de mennie kell,mert 2 éve nem játszik
adebayorra ha minden igaz,a klub nem tart igényt,jó eséllyel megy vissza
granero kérdés. a saját nevelés miatt kellhet,de callejon is jött és ő is castillás volt. ha callejon-t nem csapjuk be más üzletbe,akkor szerintem távozhat,de ő a legbizonytalanabb. nem kéne a padot eladni.annál is inkább,hogy akkor a helyére kell valaki.
értem, hát akkor:
----------------casillas-------------
ramos----pepe-----carvalho---marcelo
-------sahin----khedira------xabi
---cé----------higuain------------di maria
ezt tartom legvalószínűbbnek, ugyanis mou kedveli az argentint ( mindkettőt ) és legtöbbször kezdők voltak, ha egészségesek voltak. így cseresor: kapus, albiol, arbeola, özil, benzema, agüero(tevez), és ha marad, akkor granero.
akkor is azt mondom, hogy egy vkp hiányzik ha lass elmegy, és callejon így pl nem fér fel a padon. persze granero helyett ott lehet, de igazán nincs a középpályára csere. persze ez nálunk sincs igazán másként, mert nálunk egy elméleti cseresor: pinto, fontás, adriano, mascherano, keita, bojan, afellay. ide érkezne még cesc és rossi...plusz ugye thiago. na de hova?