Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem. A bulimeccsek valahogy nem kötnek le. Értelmét sem látom. Pedig egy ingyen belépőt is felajánlottak.Sharky írta:Vki jön még innen Arsenal meccsre
Ha jól tudom a Haladás leigazolta Kenesei Krisztiánt és Molnár Balázst is,Varga Tamás írta:Két hír a haladással kapcsolatban.
1. Július 22-én a Sport1 vagy 2 élőben közvetíti a Haladás-Arsenal felkészülési mérkőzést.
2. A Hali 3 éves szerződést kötött Iszlai Bencével, az U19-es válogatott játékosával. A szerződés szerint, ha augusztus 31-ig komoly külföldi ajánlatot kapna az ifjú játékos, úgy a Hali köteles őt elengedni.
(forrás: haladás.hu)
Az 'Öreg' már aláírta kétéves szerződését a törökökhöz.fir3bird írta:Szép lesz Fenerbahce - MTK, bár nemtudom Aragones mikor veszi át a törökök staféta botját, de iszonyat nehéz dolga lesz az MTK-nak! sőt...Varga Tamás írta:Nyonban elkészítették a nemzetközi kupák selejtezőinek sorsolását.
BL: Fenerbahce Istambul - MTK
UEFA: Győr - Zestafoni (grúz), Debrecen - Sahtar Karaganda (kazah).
Azt hiszem, idén sem a magyar bajnok nyeri a BL-t.![]()
Talán itthon egy döntetlent elérünk a törökökkel szemben, ha ők is úgy akarják.
Szép lesz Fenerbahce - MTK, bár nemtudom Aragones mikor veszi át a törökök staféta botját, de iszonyat nehéz dolga lesz az MTK-nak! sőt...Varga Tamás írta:Nyonban elkészítették a nemzetközi kupák selejtezőinek sorsolását.
BL: Fenerbahce Istambul - MTK
UEFA: Győr - Zestafoni (grúz), Debrecen - Sahtar Karaganda (kazah).
Azt hiszem, idén sem a magyar bajnok nyeri a BL-t.![]()
Talán itthon egy döntetlent elérünk a törökökkel szemben, ha ők is úgy akarják.
torrentkiller írta:Kíváncsin lennék hogy ez hány milliárdjába fog kerülni a halinak. Mert hogy nem lessz olcsó az fix... Plussz még a stadion felújítás...
Végülis jöhetnének egerszegre is játszani, itt egy kicsit jobb állapotban van a pálya
Lehet hogy az Arsenal az U9et küldi majdbarca99 írta:Biztos a ZS-csapat...