NB1 - Magyar Bajnokság
- danianevem
- Entrenador del Barça
Na, ma kezdődik a szebb napokat is megélt NB1...
Első meccs: Kaposvár-MTK
Első meccs: Kaposvár-MTK
-
- Eurobarca Staff
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Én nem. A bulimeccsek valahogy nem kötnek le. Értelmét sem látom. Pedig egy ingyen belépőt is felajánlottak.Sharky írta:Vki jön még innen Arsenal meccsre

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Bizony, elég jó csapatunk lesz azért. Kenesi és Molnár nagyon jó igazolás volt, Kenesi már Ajka ellen beköszönt 2 góllal.
Mellettük itt van Maikel, Bence is nagy igazolás és ígéretes tehetség. Jövőre mindenképp erős középcsapat leszünk, aztán meglátjuk mire leszünk képesek.
Arsenal meccsre kíváncsi leszek, bármi megtörténhet.
Hajrá Hali!!!
Mellettük itt van Maikel, Bence is nagy igazolás és ígéretes tehetség. Jövőre mindenképp erős középcsapat leszünk, aztán meglátjuk mire leszünk képesek.
Arsenal meccsre kíváncsi leszek, bármi megtörténhet.

Hajrá Hali!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Ha jól tudom a Haladás leigazolta Kenesei Krisztiánt és Molnár Balázst is,Varga Tamás írta:Két hír a haladással kapcsolatban.
1. Július 22-én a Sport1 vagy 2 élőben közvetíti a Haladás-Arsenal felkészülési mérkőzést.
2. A Hali 3 éves szerződést kötött Iszlai Bencével, az U19-es válogatott játékosával. A szerződés szerint, ha augusztus 31-ig komoly külföldi ajánlatot kapna az ifjú játékos, úgy a Hali köteles őt elengedni.
(forrás: haladás.hu)
akik azért szerintem ebben a magyar bajnokságban jó névnek számítanak..
Erős középcsapat lehet a szombathelyi csapat.
Remélem a Paks is az lesz...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Két hír a haladással kapcsolatban.
1. Július 22-én a Sport1 vagy 2 élőben közvetíti a Haladás-Arsenal felkészülési mérkőzést.
2. A Hali 3 éves szerződést kötött Iszlai Bencével, az U19-es válogatott játékosával. A szerződés szerint, ha augusztus 31-ig komoly külföldi ajánlatot kapna az ifjú játékos, úgy a Hali köteles őt elengedni.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Akinek van ORF1-e, és érdekli a Honvéd meccs, az kapcsoljon az osztrák1-re, mert élőben adja az Intertotó Kupa-meccset.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
azért mégis csak jobb meccs volt mint az első meccse mert az szerintem jóval elemardt ennek a szinvonalától
ez csak az én véleményem

ez csak az én véleményem

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
- Varatrix
- Director del Fútbol
Fradi-Seheffield 2-3 . Érzésem szerint nem is olyan rossz, és bíztató a szenzonra nézve.
Vadonat új "sportszeletes csávóink" bizonyítootak!
http://youtube.com/watch?v=f2NaPG-pVVE
Vadonat új "sportszeletes csávóink" bizonyítootak!
http://youtube.com/watch?v=f2NaPG-pVVE
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Én megyek. Hát remélem nem ázunk péppé, azért mindenesetre viszek esőkabátot, sztem te is tedd ezt. És/vagy esernyő.
Ördi bá' ?
Ördi bá' ?
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Ki jön ma Fardi-Sheffield meccsre? Érdi lévén nem tudom mien idő van ott Ferencváros környékén, és nem tudom 7 kor érdemes e lemennem oda...
Valaki tud e esetleg választ adni?
Előre is köszönöm
Valaki tud e esetleg választ adni?
Előre is köszönöm

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az 'Öreg' már aláírta kétéves szerződését a törökökhöz.fir3bird írta:Szép lesz Fenerbahce - MTK, bár nemtudom Aragones mikor veszi át a törökök staféta botját, de iszonyat nehéz dolga lesz az MTK-nak! sőt...Varga Tamás írta:Nyonban elkészítették a nemzetközi kupák selejtezőinek sorsolását.
BL: Fenerbahce Istambul - MTK
UEFA: Győr - Zestafoni (grúz), Debrecen - Sahtar Karaganda (kazah).
Azt hiszem, idén sem a magyar bajnok nyeri a BL-t.![]()
Talán itthon egy döntetlent elérünk a törökökkel szemben, ha ők is úgy akarják.

Szép lesz Fenerbahce - MTK, bár nemtudom Aragones mikor veszi át a törökök staféta botját, de iszonyat nehéz dolga lesz az MTK-nak! sőt...Varga Tamás írta:Nyonban elkészítették a nemzetközi kupák selejtezőinek sorsolását.
Azt hiszem, idén sem a magyar bajnok nyeri a BL-t.![]()
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nyonban elkészítették a nemzetközi kupák selejtezőinek sorsolását.
Azt hiszem, idén sem a magyar bajnok nyeri a BL-t.
Azt hiszem, idén sem a magyar bajnok nyeri a BL-t.

-
- Capitá del Barça
A Haladásnak egy fillért sem kell fizetni azért, hogy idejön az Arsenal. A költségét egy cég állja. Közben 25 millió forintot költenek a stadion felújítására. Nem akarok telhetelten lenni, de mire elég ennyi pénz? 

-
- Entrenador del Barça
torrentkiller írta:Kíváncsin lennék hogy ez hány milliárdjába fog kerülni a halinak. Mert hogy nem lessz olcsó az fix... Plussz még a stadion felújítás...
Végülis jöhetnének egerszegre is játszani, itt egy kicsit jobb állapotban van a pálya
Az angol sztárcsapat szombathelyi fellépése nagy élményt jelenthet.
A Nyugat.hu információi szerint helytálló az az országos lapértesülés, mely szerint közel ötvenmillió forintba kerül az Arsenal szombathelyi fellépése. Napok óta megy a találgatás, hogy mennyibe kerülnek majd a jegyek és a vásárlásnál előnyt élveznek-e a Haladás-szurkolók. Mindkét felvetésre megnyugtató választ kaptunk Czeglédy Csaba alpolgármestertől.
- Nagyon gyorsan szeretném leszögezni, ez nem egy üzleti vállalkozás. Ezen nem nyerészkedni szeretnénk, a célunk az, hogy nullszaldósra kihozzuk a sokak által várt találkozót. Természetesen igyekszünk előnyben részesíteni a szombathelyieket, a Haladás szurkolóit. A jegyárusításba szeretnénk bevonni a két szurkolói csoportot, a GWA-t és Szurkolói Kört is. Azt tervezzük, hogy a helybélieknek egy-két nap előnyük mindenképpen lesz. Jövő héten lesz egy taggyűlés, ott döntünk a jegyárakról is. Igyekszünk a földön tartani az árakat és semmilyen más szempontot nem fogunk szem előtt tartani, mint azt, hogy ne legyen veszteséges a rendezvény. Egyébként a Szombathelyi Haladás - Arsenal meccsen semmi nem fog múlni, nem befolyásolja az NB I-es tagságunkat, nem fordul ki a világ a helyéből. Volt egy ilyen lehetőségünk, amit megragadtunk. Lesz egy mindannyiunknak felejthetetlen élményt nyújtó mérkőzés a Rohonci úton. Valahol azonban mégis csak egy sportdiplomáciai siker, hiszen az Arsenal megtehette volna azt is, hogy egyáltalán nem jön Magyarországra, ha pedig úgy dönt, hogy jön, játszhatott volna a Győrrel vagy a Zalaegerszeggel is. De végül mégiscsak úgy alakult, hogy Haladás - Arsenal meccs lesz július végén - zárta szavait az alpolgármester.
A találkozóra egyébként befejezik a pályán a felújítási munkálatokat, és a tribünökre is felszerelik a műanyag székeket. (forrás: nb1.hu)
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Kíváncsin lennék hogy ez hány milliárdjába fog kerülni a halinak. Mert hogy nem lessz olcsó az fix... Plussz még a stadion felújítás...
Végülis jöhetnének egerszegre is játszani, itt egy kicsit jobb állapotban van a pálya

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
de durva, jön az Arsenal Magyarországra?
oltás! ott a helyem a meccsen 

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Lehet hogy az Arsenal az U9et küldi majdbarca99 írta:Biztos a ZS-csapat...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Biztos a ZS-csapat...