Szerintem jelen állás szerint Snejdernek van a legnagyobb sansza! Alapból ugye triplázott és mondhatni hogy a vezéregyénisége volt ennek az Internek. Számos meccsen rukkolt elő kiváló teljesítménnyel, és fontos gólokat szerzett. Emellett ugye az idei évben a VB nagyban hozzájárul az aranylabdához. Na most a Hollandoknak jó esélyük van hogy bejussanak a döntőbe ahol meg ugye már akármi lehet. Snejder pedig itt is vezéregyéniség. Brazília ellen mindkét gólban benne volt pl.
Ott van még holland részről Robben, de neki kevesebb esélye van jóval. Benne lehet az első 5-ben de nem hinném hogy dobogóra felfér.
Villa viszont "titkos" esélyes!

A klubszezonban rugdosta a gólokat, de amivel igazán kiérdemelheti az a VB! ez nyilvánvaló. Eddig 5 gól, számtalan pazar megmozdulás, és mondhatni hogy vezéregyéniség eddig. de a németek keresztbe tehetnek.
Xavit valahogy ezúttal kevésbé érzem befutónak mint a korábbiakban. Az előző évben mutatott formával bármikor oda lehetett volna ítélni az aranygömböt, csak volt egy Messi is! Idén nem azt mondom hogy rossz volt, sőt. Továbbra is a legjobb, DE ha a spanyolok VB-t nyernének akkor szerintem Villa nagyobb esélyes a díjra. Mindenesetre ennek az embernek nem lenne szabad aranylabda nélkül visszavonulni!
És akkor Messi: Hát igen... Továbbra is a a legjobb a földgömbön. Ott folytatta ahol abbahagyta a klubjában. Számolatlanul rúgta a gólokat, aranycipő, zsenialitás...

Ha nem lenne a VB és szeptember, októbert végig parádézná (egyébként tuti azt fogja

) akkor egyértelmű lenne. De így hogy túl van enyhén szólva nem sikeres VB-n... Az első 5-ben benne lesz!
A többi név, mint Ronaldo,Drogba, Forlán! Szerintem esélytelenek a fenti nevekkel szemben!
Hajrá Xavi, de szerintem Snejder kapja!