Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyikre sem kell regelni, csak várni kell az elején 1-2 percet h elinduljon, mert tele van reklámmal.MQuCsabi írta:Az a baj, hogy ezekre regelni kell. Én tv-n szeretnem netrol nezni, de egyiket sem inditja el
http://kxsport.info/index.php?ugras=sta ... oldal=1476MQuCsabi írta:Egyébként a Spíler tv-t neten lehet valahogy nézni? Vagy maradnak a külföldi netes csatornákl?
Ezek azért nem gyenge adatok, de eddig az Arsenal is felülmúlja a tavalyi szereplését, reméljük Wenger megtartja jó szokását és Zsiru helyett Alexis lesz centerben Iwobi meg kint szélen.PCsabi írta:Liverpool:
Goals scored: 16 (2nd)
Shots per game: 20 (1st)
Shots on target per game: 7 (1st)
Chances created per game: 16 (1st)
Passes opposition half per game: 377 (1st)
Dribbles completed per game: 15 (1st)
Avg distance covered (km): 116 (1st)
Sprints per game: 588 (1st)
Possession: 61% (2nd)
Kevesebb ideig tartott mint amennyit a chilei bányászok a föld alatt töltöttek(69) vagy éppenPCsabi írta:Allardyce...![]()
Baromi lassú a védelem és nem bírják a tempót.Feast4 írta:Na, kíváncsi voltam mikor jutunk el oda hogy Conte 3-0 után új védelmet akar.Én tagnapra tippeltem de egy napot tévedtem.Nagyon lettem volna légy a falon a meccs után.Amúgy ki kell mondani a Chelsea kerete kiöregedőben van, és elég gyenge is.
Xhaka lehet, hogy kezdő is lesz, Coquelin sérülése miatt...TripleH írta:Talán most egy kicsit megembereli magát néhány játékos, mert Xhaka és Iwobi kőkeményen bejelentkezett, hogy ők kezdők akarnak lenni.
Talán most egy kicsit megembereli magát néhány játékos, mert Xhaka és Iwobi kőkeményen bejelentkezett, hogy ők kezdők akarnak lenni.PCsabi írta: Nagyon sima győzelem volt, Mustafi - Koscielny szinte hibátlan, Bellerín állat, Sánchez, Özil, Iwobi hármas tetszett, Walcott is jó volt, bár pár helyzetet elszerencsétlenkedett.
Cazorla betonbiztos kezdő, Xhaka meg valamiért jegelve van még.TripleH írta:Jut eszembe, hogyhogy Cazorla jatszik es nem Xhaka?
Nagyon ugy fest, hogyha Wenger tényleg szeretne valamit a bajnokságban, akkor hagynia kell ezt a felállást Alexissel centerben.PCsabi írta: Hát, ha Giroud lett volna ott, akkor őt utolérték volna, aztán szerelik...![]()
Ez a második gól elég tetszetős voltIwobi volt a kulcs.
Hát, ha Giroud lett volna ott, akkor őt utolérték volna, aztán szerelik...TripleH írta:Jó helyen van ő ott asszem.
Jó helyen van ő ott asszem.PCsabi írta:Fabregas kezdő, Xhaka csak a padon, Sánchez megint középcsatár...
Remelem idén constansabb teljesítményre lesz képesMessias2 írta:Coutinho
En mondjuk örülök, h megy nekik, Kloppal szerethető az a csapat, csak az a baj, hogy a city is az peppel.LG írta:A Poolos jóslat nem jött be. A mi meccsünkkel párhuzamosan belenézegetek abba is, elég jó focit tolnak ma is, gyorsan eldöntötték. Klopp óta én is megkedveltem őket.