Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Ez most úgy tűnik nekem is, hogy így van, de a lendületes átmenet már önmagában is több veszélyt hordozna, mint ahogy jelenleg mi játszunk.csababarca írta: ↑2023.03.17. 21:02:58Na de egyébként Busquets kivétele a kp-ról nem oldaná meg az összes gondunkat, mert a támadósor is rendre csődöt mond komolyabb csapatok ellen, ott is érdemes lenne nézelődni.
Ebben a párhuzamban számomra életszerűen a pályán történtek jutottak az eszembe, mivel mindkét csapat jelenleg listavezető otthonában és egyaránt kiestek az EL-ben.
Ha az edzőm szemében ő a mindenható, tőle indul minden, köré épül.....csk, katalán, legenda....ő tudja ezt a játékot.....tudom, hogy kihagyhatatlan a kezdőből....stb stb....ez megy edzésről edzésre, taktikai megbeszélésről megbeszélésre, meccsről meccsre.....akkor mint tisztelettudó csapatjátékos, beállok a sorba én is....

Ők ketten a középpálya részei. Maximum meghatározó részei.
Ez már teljesen off, de nem tudom, melyik meccsre gondolsz, a Valencia és a Bilbao ellen is Busquets zsneiális gólpasszából szerzett 1-1 gólt Raphinha. Egyfelelő nem Christensen, másfelől mégiscsak a középpálya.gránit írta: ↑2023.03.17. 16:39:04Jellemző volt a hétvégi találatunk is, Christensen a középpályát teljesen kihagyva adott gólpasszt Raphinhának. A kevés gólhelyezetünk közül a másikat Balde felfutása hozta, Lewandowski mellé fejelte. A középpálya talán egyetlen helyzetet hozott össze, amikor de Jong ugratta ki Lewandowskit.
Szinte teljesen pontosan ugyanonnan, ugyanolyan körülmények közt, ugyanolyan úton és tempóban mennek felfelé, mint mi. A nemzetközi porond nekik is sok még, nyilván nem a játéktudásuk miatt.
Dolog szépséghibája, hogy ha felhozzuk, hogy mi akkor hogy álltunk fel (ugye ez a mentség, ezért kapjuk a nyaklevest BL-ben évek óta), akkor az Inter esetében is illik megjegyezni, hogy akkor éppen elég rossz passzban voltak ők is.