(kell már egy olyan igazolás, aki nyert vmi egyéni díjat, mint Altintop a Puskás-díjat?

daffy, szted lenne értelme ennek az igazolásnak? Altintop se nem klasszis, se nem fiatal...
Sztem Özil,Marika igenis bejött...Aranylabdásokat miért nem veszne? mert azok nálunk vannak.visca el barca írta:érdekes a real madrid igazolási poliikája.
régen minden évben megvetek egy aranylabdást, most meg jön egy fiatal tehetség, vmi töltetlék csapatnál fut egy jó idényt és máris megveszik.
sahinrol fingom sincs milyen jatekos, utálom a német focit.
ő igazából a khedira, di maria, özil vonalhoz tartozik és lássuk be egyik sem az az oriasi spiler egyelore. khedira ugye szurokent nem tud annyira kitunni, di maria, hoz egy átlagot, özil viszont sztem abszolut csalodas.
egyelore. aztán kitudja mi lesz
10 millióért nem nagy kockázat. ha nem jön be,minimum ennyiért távozhat is.ab1daL írta:Sahin témához hozzászólva, ha marad ez a 4-2-3-1-es felállás, nemtudom mennyit fog játszani a srác. Vagy módosít a felálláson Mou, vagy Sahinra abszolút csereszerep jut, mert nem hiszem, hogy egy Xabi Alonso, vagy akár egy szűrő helyett (Lass, Khedira) fogja játszatni José. Mindenesetre 10 milláért nem egy rossz vétel. Figyelemmel várom a további igazolásokat, és a távozókat. Esetleg egy madridista, mondjuk daffy megtudná mondani, hogy Sahin érkeztével, ki az, aki biztos elmegy? Ha van egyáltalán ilyen.
Szerk.: most jut eszembe, tud ő Özil posztján is játszani, sőt mintha az lenne az eredeti posztja, csak a Dortmundban vissza lett kicsit tolva.
Ennek ez az oka, mert pl. Özil v. Di Maria már bizonyitottak a Real nagy csapatában, míg a felsorolt Barcás fiataloknak még ezt meg kell tenniük. Ettől függetlenül persze megvan arra is az esély, h sokkal nagyobb játékosok lesznek, mint Özilék, de bukásra is nagyobb az esélyük. Vagyis egyszerűen: jóval nagyobb zsákbamacskák. Szóval érted, mint akarok mondani, ugye?Boixos írta:örülök, h a madridi kölykökben biztos vagy, a barcásokban meg nem annyira.LG írta:
Viszont semmiképp nem néznék le olyan játékosokat, mint Özil, Sahin, v. Di Maria, mert ők is a jövő nagy játékosai lesznek, ebben biztos vagyok.![]()
egyébként 50% esélye mindkét brigád fiataljainak van a nagy virításra, aztán vagy összejön nekik, vagy nem.
örülök, h a madridi kölykökben biztos vagy, a barcásokban meg nem annyira.LG írta:
Viszont semmiképp nem néznék le olyan játékosokat, mint Özil, Sahin, v. Di Maria, mert ők is a jövő nagy játékosai lesznek, ebben biztos vagyok.
Legyen úgy! De én nem vagyok benne egyáltalán biztos, h ezekből a gyerekekből is akkora játékosok lesznek, mint pl. Messi, Iniesta, Febregas, illetve, ha lesznek, nem biztos, h itt is maradnak, lásd, pl. Cesc..ZS10 írta:
És jön az új generáció:
Thiago (20), Rafinha (18), Javi Espinosa (18), Gerard Deulofeu (17), Jean Marie Dongou (15)
Jegyezzétek meg ezeket a neveket, mert 1-2 éven belül be fognak robbanni a csapatba!
Visca El Barca!
Teljesen egyetértek!Boixos írta:teljesen más elvek alapján dolgozik a barca és a madrid. nálunk folyamatosan jönnek fel azok a tehetségek, akik 4 éves koruk óta tanulják azt a játékstílust, amit mostanság játszunk. ezekhez a beépített gyerekekhez hoznak "kiegészítő" embereket.
a madrid vagy új sorokkal vagy új edzővel, vagy egyszerre mindkettővel próbálkozik az utóbbi időkben. így is összejöhet a bugi, mert mi sem fogunk örökké a trónon ülni, de attól azért még kumma messze vagyunk, h egy dortmundi török madridi megvétele után összecsináljuk magunkat.
egyértelmű, h nekik is lesz nagy korszakuk (reményeim szerint majd úgy 5600 körül), de ha továbbra is így nyomjuk mint eddig, pár jó év még bőven van a brigádunkban. és azért ha már a motiváltságnál tartunk, a barca "nemzeti ügy" katalóniában, míg a madrid csak egy klubcsapat. akármennyit nyernek/nyertek eddig, akkor is bőven fel tudják spanolni a mieinket, ha megpengetik ezeket a húrokat.
Én nem így látom. Személyszerint a korábbi évek Real Madridjénak játékosálomanyában nem láttam olyan komoly potenciált, mint a mostaniban. Sztem a játékukkal sincs komolyabb gond, ellenünk is azt játszották, amit kell, de most kevés volt. Viszont az Interrel is a második évben robbantott nagyot JM...Andris írta:Ez így van azért már pár éve. Mármint a sikeréshes tehetségek. Csak épp cserélődnek ugye. A gond az, hogy szakmai háttér nincs, és nem Mourinho fogja ezt megadni. Legalábbis amíg van olyan erős ellenfél, mint mi idén, és olyan mocskosak a módszerei, mint idén, addig ezek a fiatalok csak csalódni fognak a sok küzdelem ellenére, és ez nem használ nekik, nagyon nem.LG írta:Sztem Sahin ismét egy nagyon jó és okos igazolás a Madridtól. Idén komoly ellenfelek voltak, de úgy gondolom, jövőre még jobban megkínlódunk velük. Meg eleve, úgy gondolom, h Madrid a jövő egyik nagy csapata lehet, tele vannak sikeréhes, fiatal tehetségekkel.
Jövőre se számítok erősebb madridra, mint idén. Miután csak olyan módszerrel tudtak megszorongatni minket, amivel végül igen csúfos kudarcot vallottak (a csúfoson van a hangsúly), most kvázi a nulláról kell kezdeniük kiépíteni megint valami olyan hatékony játékot, ami jó, sportszakmailag elfogadható ésvagy igazán nagy csapatok ellen is biztosabb módszer.
Ez nekem is eszembe jutott, amikor leírta Daffy, de utána gondoltam, hogy kiscsapatok ellen mehet ez a 4-3-3, de ellenünk azért csak visszanyúl a jó öreg 4-6-0-hoz...Barcaman1993 írta:Hát ez a felállást amit írtál az elég támadó felfogású. Nem hinném, hogy ezt a special one bevállalná.
Ez így van azért már pár éve. Mármint a sikeréshes tehetségek. Csak épp cserélődnek ugye. A gond az, hogy szakmai háttér nincs, és nem Mourinho fogja ezt megadni. Legalábbis amíg van olyan erős ellenfél, mint mi idén, és olyan mocskosak a módszerei, mint idén, addig ezek a fiatalok csak csalódni fognak a sok küzdelem ellenére, és ez nem használ nekik, nagyon nem.LG írta:Sztem Sahin ismét egy nagyon jó és okos igazolás a Madridtól. Idén komoly ellenfelek voltak, de úgy gondolom, jövőre még jobban megkínlódunk velük. Meg eleve, úgy gondolom, h Madrid a jövő egyik nagy csapata lehet, tele vannak sikeréhes, fiatal tehetségekkel.
Lehet, amolyan 4-2-1-3 lenne. Tehát Sahin Lass és Xabi előtt helyezkedne.Barcaman1993 írta:Hát ez a felállást amit írtál az elég támadó felfogású. Nem hinném, hogy ezt a special one bevállalná.daffy írta:szerintem átáll a csapat 4-3-3ra a 4-2-3-1ről.
casillas-ramos,pepe,carvalho,marcelo-sahin,lass,xabi-dm/özil,higu,cr
ezt gondolom mou kezdőjének.
Hát ez a felállást amit írtál az elég támadó felfogású. Nem hinném, hogy ezt a special one bevállalná.daffy írta:szerintem átáll a csapat 4-3-3ra a 4-2-3-1ről.
casillas-ramos,pepe,carvalho,marcelo-sahin,lass,xabi-dm/özil,higu,cr
ezt gondolom mou kezdőjének.
lejáróban a szerződéseAhhoz képest igen olcsón jutottatok hozzá. Ha tényleg ekkora játékos, többet is kérhetett volna érte a Dortmund.
szerintem átáll a csapat 4-3-3ra a 4-2-3-1ről.Barcaman1993 írta: Még egy tehetség pályafutását teszik tönkre? Ő megint ki helyett fog játszani? Aztán Callejont is megvették, vagy meg fogják 5 misiért. Ő is ki helyett fog játszani? Pipitat vagy Benzemat nem hiszem, hogy kitolná a kezdőből.
lejáróban a szerződéseAhhoz képest igen olcsón jutottatok hozzá. Ha tényleg ekkora játékos, többet is kérhetett volna érte a Dortmund.
Ahhoz képest igen olcsón jutottatok hozzá. Ha tényleg ekkora játékos, többet is kérhetett volna érte a Dortmund.daffy írta: a bundesliga legjobbjává választották a társai. a dortmund fiatal fazonszabásza. középső kp-s.
Még egy tehetség pályafutását teszik tönkre? Ő megint ki helyett fog játszani? Aztán Callejont is megvették, vagy meg fogják 5 misiért. Ő is ki helyett fog játszani? Pipitat vagy Benzemat nem hiszem, hogy kitolná a kezdőből.daffy írta:május van,innentől nincs miről beszélni...messi1011 írta: Messié lesz az aranylabda. Messi jobb egész évben.
sahin a realé. 10m euró lesz. 5 évre,évi 2.5m fizu.