Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
daffy
Madridista

2011.05.10. 13:04:52

Barcaman1993 írta:
daffy írta:pont ezért nem lehet azt mondani,hogy 0-val egyenértékű. honnan tudod,hogy gyengén teljesítenek? szerintem simán reális árak.
Onnan tudom, hogy gyengén teljesítenek, hogy nem játszanak semennyit. Gago 2 éve nem játszik. Garay, Pedro Leon szintén sosem játszik, Kaká állandóan sérült, egy bajnokságban lő kb. 6 gólt, abból 4 büntető (kis túlzással), játékban semmit nem tesz hozzá a csapat teljesítményéhez. Tudom, hogy nem teljesen mérvadó, de pl. a Klasszikuson mit csinált? Kb. annyit, mint Özil korábban, de ha a félidő 2x volt nála a labda, sztem sokat mondok. Tudom ezekből a meccsekből kevés van, de ezeken a meccseken kupák múlnak. Nálam Kaká a legjobb indulattal sem ér 20 milliónál többet...
azért 30ba el fog menni a milanhoz. :wink:
most komolyan el tudod képzelni,hogy ezek a játékosok fejenként 2 millióért elmennek? többet érnek akkor,ha maradnak...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.10. 13:02:33

daffy írta:pont ezért nem lehet azt mondani,hogy 0-val egyenértékű. honnan tudod,hogy gyengén teljesítenek? szerintem simán reális árak.
Onnan tudom, hogy gyengén teljesítenek, hogy nem játszanak semennyit. Gago 2 éve nem játszik. Garay, Pedro Leon szintén sosem játszik, Kaká állandóan sérült, egy bajnokságban lő kb. 6 gólt, abból 4 büntető (kis túlzással), játékban semmit nem tesz hozzá a csapat teljesítményéhez. Tudom, hogy nem teljesen mérvadó, de pl. a Klasszikuson mit csinált? Kb. annyit, mint Özil korábban, de ha a félidőben 2x volt nála a labda, sztem sokat mondok. Tudom ezekből a meccsekből kevés van, de ezeken a meccseken kupák múlnak. Nálam Kaká a legjobb indulattal sem ér 20 milliónál többet...
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
daffy
Madridista

2011.05.10. 12:56:41

Barcaman1993 írta:
daffy írta: Garay: 8m
kaka: 25m
lass: 15m
gago: 7m
canales: kölcsön
leon: 6m
ez durván 60m. m'vila lehet kb 20. 40be tevez. callejon apró.egy védő kell. szerintem az igazából 20 millióból ki lehetne hozni az átigazolási szezont és akkor a pad is vastag lenne.
de ezek egyelőre csak pletykák. biztos érkező sahin. ennyi jelenleg
Hát sztem eléggé túlértékelted a játékosokat. Lass 15-20 millió körül mozog, de a többi nem tudom hol ér annyit. Leon nem játszott szinte semmit, Gago ugyanez, de ő már tavaly sem játszott, Garay se játszott vmi hú de sokat, Kakáért meg, aki 15-20 millánál többet ad az nincs magánál. Nálam ez az 5 emberke + Canales (kölcsön) max. 40-et érne meg. Most gondolj bele. Ezek az emberek Lasst leszámítva mit mutattak? Szinte a 0-val egyenlő a teljesítményük.
pont ezért nem lehet azt mondani,hogy 0-val egyenértékű. honnan tudod,hogy gyengén teljesítenek? szerintem simán reális árak.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.05.10. 12:52:54

daffy írta: Garay: 8m
ez durván 60m. m'vila lehet kb 20. 40be tevez. callejon apró.egy védő kell. szerintem az igazából 20 millióból ki lehetne hozni az átigazolási szezont és akkor a pad is vastag lenne.
Hát sztem eléggé túlértékelted a játékosokat. Lass 15-20 millió körül mozog, de a többi nem tudom hol ér annyit. Leon nem játszott szinte semmit, Gago ugyanez, de ő már tavaly sem játszott, Garay se játszott vmi hú de sokat, Kakáért meg, aki 15-20 millánál többet ad az nincs magánál. Nálam ez az 5 emberke + Canales (kölcsön) max. 40-et érne meg. Most gondolj bele. Ezek az emberek Lasst leszámítva mit mutattak? Szinte a 0-val egyenlő a teljesítményük.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
daffy
Madridista

2011.05.10. 12:11:16

Asys írta:daffy!

Nem látom Kaka-t, illetve a padon ott látom Khedira-t, Benzema-t és Di Maria-t, ez így nagyon brutális pad, de ez a három játékos bárhol máshol kezdő lenne topcsapatoknál is.

Tudom, hosszú a szezon, de azért nem biztos, hogy elégedettek lesznek a helyzetükkel (bárki is szorul ki végül a kezdőből)

A másik, hogy a kezdőd amit írtál 4-3-3-nak néz ki, akkor most Özil lesz a szélen? Ez elég necces, akkor már inkább az argentin, viszont így csak egy hely marad Xabi és a vkp mellé.

Elég érdekes ez így, de majd pár hónap múlva okosabbak leszünk, amikor elválik az is, hogy ki távozik, mert az, hogy érkeznek emberek rendben van...
kaka szerintem távozik. friss hírek szerint lass is megy. őt vinné a juve és a mu is. ez esetben biztosra veszem m'vila érkezését. sahinnal szerintem 4-3-3 megy majd.
benzema nálam kezdő lenne. khedira és dm szerintem nem elég minőségi,ha menni akarnak,hajrá. hosszú a szezon,kapnak meccseket.
özil többször szerepelt a szélen. 4-2-3-1be is lehet nyomni,csak a bl-ben nem.
----------------------------casillas/adan-------------------------
ramos/arbeloa-----carvalho/albiol-----pepe/albiol-----marci/arbeloa
------------------------------khedira-----------------------------
-------------sahin/granero------------------xabi/özil-------------------
--dm/özil-----------------------------------------------------cé/dm
-----------------------------benzema/higu------------------------------

a milannak kell kaka. távozhat: garay,kaka,lass,gago,canales,leon,bayor
egyik sem meghatározó. érkezik: szerintem m'vila,callejon,altintop,szerintem egy védő és egy csatár/szélső is jön. most így tippelem,végül majd elválik. a távozók értéke nem tudom mennyi lehet...
garay: 8m
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.05.10. 12:09:35

csababarca írta:
szajko írta:
Abidal helyett bárki játszhat, az úgyis minőségi romlás. :wink:
amúgy Adriano amíg le nem sérült, megoldotta a balhátvéd posztot tökéletesen.

Tudom persze. Igazából nem Adrianora akartam kihegyezni a mondandó, csak ő volt sokáig "sérült".
Az alapkezdőből bárki helyett más játszik az minőségi romlás.
Csak nekem jobban tetszene, ha nem ilyen Afellay,meg Keita szint lenne a pad, mert ők keveset tudnak hozzátenni a játékhoz. Mindkettőnek vannak persze szép megmozdulásai,jó meccsei.
De ha változtatni kell akkor mi nem tudunk nagyon padról senkit betenni.
Azért a realnal más a helyzet.
Mondanom sem kell,hogy egy padozó Kaká,Higu,Benzema hármas nagyobb potenciál a Keita,Bojan,Afellay hármasnál.
Azért nehogy egy szint legyen már Keita meg Afellay :shock:

Maga alatt teljesít a holland ez nem vitás, de ha csak sarokkal érhetne labdához akkor is jobb lenne mint Keita. Hleb szituhoz hasonlítható, de nála is mérföldekkel jobb Ibi.

Lehet jönni hogy holland bajnokság, meg itt mit csinált. Lehet látni mekkora potenciál van a gyerekben, ő is belekerült a kevés játékpercet kapók ördögi körébe: amikor bekerül SZÉLSŐKÉNT akkor majdnem meghal, görcsös, nem fogja meghúzni a rizikós váratlant inkább a biztos passzt, viszont ahogy az idő szorít csak a rossz megoldást választja...

Az a vicc hogy AMF nincs is nálunk, max false 9-es, érdekes szituáció. Ebben az esetben Messi helye megkérdőjelezhetetlen, vkp+Xavi kilőve, marad Ini helye, nem irigylem a srácot..
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.05.10. 11:56:31

szajko írta:
csababarca írta:de ha Abidal helyett Adriano játszik balbekket,az már minőségi romlás.

Tudom persze. Igazából nem Adrianora akartam kihegyezni a mondandó, csak ő volt sokáig "sérült".
Az alapkezdőből bárki helyett más játszik az minőségi romlás.
Csak nekem jobban tetszene, ha nem ilyen Afellay,meg Keita szint lenne a pad, mert ők keveset tudnak hozzátenni a játékhoz. Mindkettőnek vannak persze szép megmozdulásai,jó meccsei.
De ha változtatni kell akkor mi nem tudunk nagyon padról senkit betenni.
Azért a realnal más a helyzet.
Mondanom sem kell,hogy egy padozó Kaká,Higu,Benzema hármas nagyobb potenciál a Keita,Bojan,Afellay hármasnál.

szerk.: Látom,hogy Lass állítólag biztos távozó. Khedira helyett pedig jobb.
Plusz Tevezt akarják állítólag megint.
De így nem tudom mi lesz Higuainnal,vagy Benzemaval. Ade ahogy írtam menni fog így,ha érkezne az argentín.
Majd nyáron kiderül.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Asys
Entrenador del Barça

2011.05.10. 11:54:15

daffy!

Nem látom Kaka-t, illetve a padon ott látom Khedira-t, Benzema-t és Di Maria-t, ez így nagyon brutális pad, de ez a három játékos bárhol máshol kezdő lenne topcsapatoknál is.

Tudom, hosszú a szezon, de azért nem biztos, hogy elégedettek lesznek a helyzetükkel (bárki is szorul ki végül a kezdőből)

A másik, hogy a kezdőd amit írtál 4-3-3-nak néz ki, akkor most Özil lesz a szélen? Ez elég necces, akkor már inkább az argentin, viszont így csak egy hely marad Xabi és a vkp mellé.

Elég érdekes ez így, de majd pár hónap múlva okosabbak leszünk, amikor elválik az is, hogy ki távozik, mert az, hogy érkeznek emberek rendben van...
szajko
Director del Fútbol

2011.05.10. 11:52:50

csababarca írta:de ha Abidal helyett Adriano játszik balbekket,az már minőségi romlás.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.05.10. 11:49:54

Jól csinálja a madrid,nekünk is kéne valamit majd a kerettel kezdeni, mert a tavaszi gyengébb(nem gyenge, hanem a tudásunkhoz mérten gyengébb) teljesítmény a borzasztóan szűk keret miatt van.

Nézzük meg, van az alap 11, ami a legeslegjobb a világon.
Rajtuk kívül van a padon MAsch,Maxwell,Adriano,Keita,Bojan,Afellay,+a mindig sérült Milito, akik úgymond nem lógnak ki annyira. Ez borzasztóan kevés.
Ráadásul minőségben közel sincsenek a kezdőhöz. Mascherano mondjuk le tudja hozni, de ha Abidal helyett Adriano játszik balbekket,az már minőségi romlás.
Ráadásul előre játékosunk nincs is a padon, csak Bojan,meg Afellay. Egyik sem az a nagy durranás...
Nekem úgy nézne ki az ideális keret, hogy:

Kapus: Valdes,Pinto.
Védők: Alves,Puyol,Piqué,Abidal,Maxwell,Adriano+egy khv. Ez lehet Fontás is pl. Így hátul nagy gond nem lenne,rotálni is lehetne.
Kp: Iniesta,Xavi,Busquets,Masch,Cesc,Keita. +ugye van Thiago.
Támadók: Messi,Pedro,Villa,Bojan, Afellay,Jeffrén. + ide is hoznék valakit,neveket nem mondok, csak valaki jöjjön, kell a frissítés.

Ezzel a kerettel már elkerülhető lenne a fáradtság szerintem.
És ez csak 2,max 3 érkezőt jelentene. Militot nem írtam már a védők közé, ő szerintem távozik a nyáron.
Ha Cesc idén se jön, akkor Thiagot fel kell hozni, de valakit kéne is hozni, nem várhatunk rá örökre.

Real kerete meg csak növekszik,biztos lesznek távozók. Pl Gago tuti megy, Kaká is gyanús nekem,hogy távozik, Adebayorra sem tartanak szerintem igényt.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
daffy
Madridista

2011.05.10. 11:42:48

Asys írta: Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy fog kinézni következő szezonban a Real!
eddig: casillas-ramos,carvalho,pepe,marcelo-lass,xabi,sahin-özil,higuain,cr
pad: adan,albiol,arbeloa,khedira,granero,dm,benzema

állítólag érdeklődtünk tevez felől. 40m az ára a cici szerint
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.05.10. 11:41:24

Na most hagyom abba a hülyeségeket :lol:
épp kérni akartalak... :lol:
Asys
Entrenador del Barça

2011.05.10. 11:39:10

Altintop klasszikus kiegészítő ember, utoljára a Schalke-ban volt stabil kezdő, kérdés csupán az, hogy nincs a Madridnak már ilyen embere? Nem veszi el így vajon a helyet mondjuk Canales elől?

Ami Sahint illeti, jó igazolás, de hova? Sahin, Kaka, Özil hasonló poszt, akkor most a brazil távozik? Jó kis kiruccanás volt akkor így...

Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy fog kinézni következő szezonban a Real!
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.05.10. 11:29:49

Barcaman14 írta:Igen idény nyertek egy spanyol kupát, megérdemelten. A kupa az kupa, viszont az igazi siker az mégis csak az lenne hogy megtörjék a Pep Team uralmát a bajnokságban, és valamit alakítsanak végre a BL-ben. Idén előreléptek Mouval e tekintetben, mert túljutottak a nyolcaddöntőn, ez igaz. De mégsem lehet azt mondani hogy egy sikeres idény van mögöttük.
Ha tegyük fele ez jövőre is hasonló képpen fog alakulni, akkor nem hinném hogy nagyon marasztalnák Mourinhot.
Ez a kupa szerintem kicsit túldimenzionálta a Mou körüli mítoszt. Egyértelmű volt az, hogy ezt a 4-es csörtét nem fogjuk behúzni egytől egyig, viszont mind2(?) csapat elégedett lehet, mi főleg.

Az hogy ennek örülnek már Madridban, a mi dominanciánknak köszönhető. A bajnokság illetve a Bl tényleg vízválasztó lesz, ugye nagyon sokáig 5 pont volt "csak" az előnyünk, ha a Madrid nem hullajt a kicsik ellen annyi pontot mint idén, akkor nem gyengén esélyes lehet a bajnoki címre.

Pláne úgy, hogy az őszi klasszikuson szoktunk előzni, mi lenne ha nem kapnának ki, és esetleg őszi elsők lennének.

Na most hagyom abba a hülyeségeket :lol:
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.05.10. 11:11:35

Igen idény nyertek egy spanyol kupát, megérdemelten. A kupa az kupa, viszont az igazi siker az mégis csak az lenne hogy megtörjék a Pep Team uralmát a bajnokságban, és valamit alakítsanak végre a BL-ben. Idén előreléptek Mouval e tekintetben, mert túljutottak a nyolcaddöntőn, ez igaz. De mégsem lehet azt mondani hogy egy sikeres idény van mögöttük.
Ha tegyük fele ez jövőre is hasonló képpen fog alakulni, akkor nem hinném hogy nagyon marasztalnák Mourinhot.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
daffy
Madridista

2011.05.10. 11:01:46

bali 15 írta: Attól még szerintem óriási esélyük lesz arra, hogy megfogjanak minket.
De ha majd Mourinho elmegy akkor tényleg nem lehet mit kezdeni ezzel a csapattal.
hónapok óta ezt mondom. itt pereznek kell tennie valamit,de most "végre" van bizalom az edző felé,de ez meg is bosszulhatja magát.
bali 15
Director del Fútbol

2011.05.10. 11:00:21

Arról nem is beszélve hogy meddig fogja tűrni a madridi szurkoló tábor, hogy a kedvenceknek egy El Clásicón eszük ágában sincs focizni. Rolling Eyes
Attól még szerintem óriási esélyük lesz arra, hogy megfogjanak minket.
De ha majd Mourinho elmegy akkor tényleg nem lehet mit kezdeni ezzel a csapattal.
Na mármost, ha ez jövőre sem párosul majd komolyabb sikerrel, akkor Mourinho biztosan távozik
Idén azért nyertek egy kupát [-X
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.05.10. 10:46:50

Tocy írta:Igazoljon csak José ilyeneket. Ha jövőre is tudunk nyerni, akkor szezon végén szerintem felállítják ( vagy lemond ), ha meg tud minket verni, akkor meg megy a Manchesterhez. És mindenképp itt hagy maga mögött egy ilyen csapatot, akikkel csak ő tud eredményt elérni. És a távozása után ismét sötét évek várhatnak Realékra...
Én is így látom! Ez a csapat abszolút Mourinho képére lesz formálva. Jövőre sem számíthatunk egetverően szép játékra a Realtól, ellenben masszív, hajtós, eredménycentrikus focit azt fogunk látni. Na mármost, ha ez jövőre sem párosul majd komolyabb sikerrel, akkor Mourinho biztosan távozik, és maga mögött hagy egy olyan csapatot, amivel nem nagyon lehet majd mit kezdeni. És kezdődhet minden előről...
Ezért járunk mi fényévekkel előrébb. Elindeult egy folyamat, az alapok megvannak, a megfelelő játékosokkal és a tökéletes edzővel.

Arról nem is beszélve hogy meddig fogja tűrni a madridi szurkoló tábor, hogy a kedvenceknek egy El Clásicón eszük ágában sincs focizni. :roll: Márpedig amíg ilyen értelmetlen igazoláspolitikát folytatnak (Altintop?? nem is értem...) addig ez nem fog változni. Helyesbítek! Amíg Mourinho itt van addig ez nem fog változni.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Boixos
Llegenda del Barça

2011.05.10. 10:38:37

bali 15 írta:
...
Csak mint láthattuk az utóbbi években, ez a kombinatív játék rohadt könnyen elfojtható. Na és pont az ilyen helyzetekre kellene egy ilyen kaliberű ember mint amilyet korábban leírtam. Nem azt mondom, hogy mindenki legyen ilyen, de legalább 2 ilyen embernek lennie kellene a csapatban, akik megosztják a védőket.
még ha messiből csak egy is van, de azért iniesta, pedro, villa vagy akár xavi sem életbiztosítás az ellenfél számára, hogy a többiekről ne beszéljek.
nagyon fel kell kötnie a gatyáját annak, aki ez ellen akar és tud is játszani. igaz, ha összejön vkinek, akkor általában megégünk v max xet játszunk.
de ennyi még sztem belefér, csak ne létfontosságú meccsen jöjjön elő ez a szitu.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.05.10. 10:27:39

bali 15 írta:
A Barcelona a kombinatív csapatjátékot részesíti előnyben. Ez a játékrendszer nem is biztos, hogy elbírna egy egyénieskedő játékost Messi mellett. Olyan játékost pedig nem könnyű leakasztani, aki egyszerre tud taktikailag fegyelmezetten részt venni az összjátékban és váratlan megmozdulásokat is bedobni. Nem terem Ronaldinho minden sarkon.
Csak mint láthattuk az utóbbi években, ez a kombinatív játék rohadt könnyen elfojtható. Na és pont az ilyen helyzetekre kellene egy ilyen kaliberű ember mint amilyet korábban leírtam. Nem azt mondom, hogy mindenki legyen ilyen, de legalább 2 ilyen embernek lennie kellene a csapatban, akik megosztják a védőket.
Szerintem azért olyan könnyen nem elfojtható. Kicsit rövid a padunk, kell egy-két játékos, de ha egy 90%-os erőállapotú Barcelona fut neki az április-májusnak, ahol kevés a sérült is, akkor szerintem egész egyszerűen a jelenlegi futballvilágban senki sem tud minket elfojtani. Be kell látni, hogy egy-két hónapja 60%-os erőállapotban ( ha) vagyunk és a védelemből rengeteg volt a sérült is. Persze jól felkészült a reál, ahogy tavaly az Inter és előtte a Chelsea is, de messze nem az őszi csúcsformánkat futjuk ezekben a hónapokban. Ezért várom pl, hogy a bl döntőben, 2-3 hét pihivel a lábunkban, hasonló játékkal rukkolunk elő majd, mint 2009-ben ( reméljük hasonló eredménnyel is). Akkor is tudtunk pihenni, úgy néz ki, hogy most is Tavaly nem tudtunk, kiélezett harc volt végig a bajnokságban. Most pedig már a bl elődöntők előtt 8 pont volt, amivel ugyan nem nyertünk még, de megnyugtató előnyben voltunk és nem kellett a lelkünket a pályán hagyni a bajnokikon.
bali 15
Director del Fútbol

2011.05.10. 10:19:35

A Barcelona a kombinatív csapatjátékot részesíti előnyben. Ez a játékrendszer nem is biztos, hogy elbírna egy egyénieskedő játékost Messi mellett. Olyan játékost pedig nem könnyű leakasztani, aki egyszerre tud taktikailag fegyelmezetten részt venni az összjátékban és váratlan megmozdulásokat is bedobni. Nem terem Ronaldinho minden sarkon.
d
Entrenador del Barça

2011.05.10. 10:16:16

bali 15 írta:A lényeg az: Messi az egyetlen egy olyan ember a csapatban akitől valamilyen szinten megijed az ellenfél. És mivel egyedül van könnyű kivenni őt a játékból. Nem azt mondom, hogy most igazoljunk sztárokat, de legalább akkor Pep adna lehetőséget azoknak akik tényleg formában vannak.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.05.10. 10:02:55

sztem kizárólag akkor van esélye a madridnak velünk szemben az előrelépésre, ha lesz TÜRELEM és IDŐ az aktuális edző felé, legyen az bárki.
ha továbbra is hirtelenkedik a vezérkaruk és azt érzi az edző, h folyamatosan ott a guillotine amit neki készítettek, úgy bárkit igazolhatnak, egyszerűen lehetetlen normálisan dolgozni.
ki kell szórni pl az ilyen valdano-féle gyökereket, akik csak arra jók, h feleslegesen beszólogassanak és maximálisan kiállni az edző mellett.
ha ez meg lenne/lesz náluk, akkor valóban kemény ellenfelek lennének/lesznek.
viszont amíg ez nincs meg, sztem nem kell velük számolni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
bali 15
Director del Fútbol

2011.05.10. 10:01:28

Igazoljon csak José ilyeneket. Ha jövőre is tudunk nyerni, akkor szezon végén szerintem felállítják ( vagy lemond ), ha meg tud minket verni, akkor meg megy a Manchesterhez. És mindenképp itt hagy maga mögött egy ilyen csapatot, akikkel csak ő tud eredményt elérni. És a távozása után ismét sötét évek várhatnak Realékra...
Az a gond talán, hogy most olyan helyzetben van a Real, hogy le akarja igazolni a top játékosokat, de ezeknek nagyobb része a Real-ban játszik.
Engem talán csak az zavar, hogy évek óta teljesen világos az, hogy mi a mi gyenge pontunk, de ennek érdekében Pep nem tesz semmit sem: tetszik vagy sem, szerintem még mindig túlságosan Messi-től függ az egész csapatunk. Egyszerűen nincsen olyan a keretben aki néha napján merne néha cselezni egyet. Akik meg tudnak azok a kispadon ülnek. Affelay szerintem nagyon jó lesz majd. Csak az a baj, hogy Pep Pedrot részesíti előnyben, aki bár nagy kedvencem, de mostanság csak kényszerítőkből tudja eljátszani magát a kapuig.
Ami engem pedig marhára idegesít az az, hogy tavaly mindenki fikázta Ibrahimovichot, és, hogy jaj mennyivel jobb lenne David Villa. Meg már a tököm ki volt a "nem illik bele a játékunkba szöveggel". Villa is ugyanúgy leeresztett tavaszra akárcsak a svéd. De legalább Ibra még [auto_cenzúra] formában is képes az ellenfél figyelmét magára vonni.
A lényeg az: Messi az egyetlen egy olyan ember a csapatban akitől valamilyen szinten megijed az ellenfél. És mivel egyedül van könnyű kivenni őt a játékból. Nem azt mondom, hogy most igazoljunk sztárokat, de legalább akkor Pep adna lehetőséget azoknak akik tényleg formában vannak.
daffy
Madridista

2011.05.10. 09:56:10

ZS10 írta: A másik probléma nálatok, hogy Casillason kívül nincs nagyon olyan játékos, aki szívének érezné a realt. Én ezt érzem, de daffy szerintem ezt te is tudod. Nincs utánpótlásból felhozott tehetség. Lenne például Morata - akit nyugodtan játszhatna nálatok néhányszor, de Mourinho egyáltalán nem nézi az utánpótlást, pedig a Barca évről évre beépíti a játékosait az ifiből, akiknek már nem kell megtanítani a taktikát, mert 5 éves koruk óta ezt nyomatják. És ez óriási különbség!
ha minden igaz,az castilla a másodosztály küszöbén van. ott majd kiderülhet,hogy ki a jó játékos és az feljöhet. morata nagy tehetségnek volt kikiáltva,akár csak sarabia,de a 3. ligában sem nyújtanak kiemelkedőt.
egyébként nálatok sincs évente egy thiago vagy messi.
Válasz küldése