Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ez előrelépésnek tekinthető. Már csak ki kéne találnia valami játékot...palesz77 írta:Na, José úgy tűnik kezd tanulni, Rooney kiszorult a kezdőből. Fellaini sincs amúgy, a nevek alapján még azt hinné az ember, hogy szép foci jöhet a MU-tól..![]()
Uhh, ezt benéztem. De a lényeg ugyanaz, Cescnek a kezdőben lenne a helye.palesz77 írta: Annyiban modositanek, hogy kezdo volt, de tenyleg o volt az egyetken kreativ ember kb.
Annyiban modositanek, hogy kezdo volt, de tenyleg o volt az egyetken kreativ ember kb. Michy nem volt rossz, de a - szabalyos - gol elmaradt, es el is szerencsetlenkedett jopar akciot, ennel remelhetoleg csak jobb lesz. Pedrot viszont rossz nezni komolyan, a mozgasa miatt olyan, mintha valami baromi nagy dologra keszulne epp, de total sulytalan, szinte semmi haszna nem volt ma..Messias2 írta:Fabre közben megint padról nyeri a meccset a Chelsea-nek.
Csak hallgatom kb. Úgyhogy majd várom akkor én az értékelést.palesz77 írta: Te nézed is?Ha igen, írd majd le hogy játszott, én csak később tudom meglesni, de érdekelne.
Lucas Pérez is duplázott közben.
Te nézed is?Tromort77 írta:Palesz, kezeket a paplan fölé!
Jött Ejaria!
A bajnoki cím nem azért nem reális, mert a City-nek annyival jobb lenne a kerete, hanem azért, mert Pep 2 klasszissal jobb edző. Ez már sokszor bebizonyosodott Spanyolországban is, de Angliában ez még inkább kijön. A legjobb példa erre a manchesteri derbi, vagy a szezon első 5-6 meccs. Jól láthatóan Pepnél van koncepció, értsd: build-up sémák, megszervezett letámadás, stb.Bob_Marley írta:Bajnoki cím nem reális, erősebb a City kerete és a MU-nál legalább 3-4 olyan poszt van ami "tátong". Ezt egy egész idényben kompenzálni elég nagy bravúr lenne. Bajnoki címet akarnak nyerni, mert mi mást, de egy BL indulásnak is tudnának örülni, egy EL év után.BL-helyezésre meg nagy dolog lesz felhozni a csapatot, már ha sikerül, nem hinném, hogy csak ez lenne a céljuk, főleg nem ilyen igazolások után.![]()
Ezt mondjuk pont a MU-nal nem birom elfogadni indoknak. Ki tiltotta meg neki, hogy ne erositse megmindenhol a keretet? Senki, maganak koszonheti, ha lyukasan hagyta a keret egy reszet, es ezen elmegy a bajnoksag akar..Bob_Marley írta:Bajnoki cím nem reális, erősebb a City kerete és a MU-nál legalább 3-4 olyan poszt van ami "tátong". Ezt egy egész idényben kompenzálni elég nagy bravúr lenne.
Miután én rendes játékidőről beszéltem érdekes idehozni az ET második félidejét ahol szintén vezettek de addigra már össze voltak zavarodva. Igen ez Mourinho hibája. És le kell tudnia hozni a meccset egy profi csapatnak vezetés és emberelőnyben. De ne úgy tegyünk már mintha itt a PSG ki se engedte volna őket. Nincsen ha a fociban, ott Luiz fejesén ment el pár perccel a vége előtt. Elrontották, hoztál egy példát, gratulálok. Sőt biztos van több is, meg van másik ezer mikor nem az volt amit írtál meg nyertek nem kevés góllal és nem Elche ellen.Kezükben volt a mérkőzés, csak a labda nem...![]()
Mondjuk az, hogy vezetsz 1 góllal összesítettben, emberelőnyben vagy otthon, szerintem nem bekkelni kellene, mert a PSG emberhátrányban beszorította őket a hosszabbítás második félidején, szerintem ez elég gáz, de ha szerinted ez a normális, akkor oké, 90 percig emberelőnyben játszottak, és sikerült kiesniük.![]()
Ugyanazt tudom írni mint miikor jön valaki hogy de bezzeg a Depor ellen 2:0-ról 2:2 lett. Jah és mellette volt 986 meccs mikor okosan lepörgött az óra. Ugyanazt tudom írni mint az előbb pontrekordot csinált a csávó és egyébként utolsó bajnoki címüket is vele nyerték.....Többször megbosszulta magát így nálam nem teljesen áll.Nem alacsonyítom le, de ő csak ehhez ért, Te próbálod meg belelátni a munkájába, hogy milyen támadó és látványos focira képes...Közben meg ha szoros egy meccs, behúzza fülét farkát. Többször is megbosszulta ezt nála, kérdezz meg pár Madrid-szurkolót, hányszor beállt bekkelni 1-0-nál otthon egy spanyol középcsapat ellen, aztán mikor kiegyenlítettek, csak néztek.
Kárörvendés? Magadat minősíted vele, de egyébként valóban a tavalyi nagyon rossz szezonja volt. Ezen nincs is mit elemezni, összejöttek a dolgok, játékosoktól kezdve sok minden gond volt, ő is.Tavaly is nagyot alkotott a Chelseanél, eddig a MU-ban is.![]()
Sok köze van hozzá mikor a MU-ról beszélünk.Josét meg nem azért utálják sokan, mert jó edző, hanem a viselkedése miatt, de biztos az is belefér nálad, amiket nyilatkozott és csinált az El Clásico-kor.![]()
Bajnoki cím nem reális, erősebb a City kerete és a MU-nál legalább 3-4 olyan poszt van ami "tátong". Ezt egy egész idényben kompenzálni elég nagy bravúr lenne. Bajnoki címet akarnak nyerni, mert mi mást, de egy BL indulásnak is tudnának örülni, egy EL év után.BL-helyezésre meg nagy dolog lesz felhozni a csapatot, már ha sikerül, nem hinném, hogy csak ez lenne a céljuk, főleg nem ilyen igazolások után.![]()
Nem az a kérdés, hogy összeszedi-e, hanem hogy a Chelsea után sikerül-e ezt is szétbarmolnia..Bob_Marley írta: És az egész erről szólt, hogy összeszedi-e a Manchestert vagy sem. Szerintem igen, noname szerint nem.
Akkor nézd meg azokat is mikor 2-3 gólokkal nyert az Old Traffordon vagy Emirates vagy lehetne sorolni. Jössz egy PSG példával, ahol alapból végig kezükben volt a meccs, erre jött Luiz befejelte aztán továbbment a PSG hosszabbításban. Mi volt azon a bekkelés? Ilyen soha nem fordult elő a történelemben..... mégis mit kellett volna tenniük két gólos "előnyben" pár perccel a vége előtt, bekaptak egy szöglet gólt na bumm. Alacsonyítsd le a munkáját meg beáll védekezni kifejezések, ez is bizonyítja mennyire ért a csávó a focihoz. Minél többen utálnak annál jobban csinálsz valamit adott dologban. Nem én mondom ha jól rémlik Ali mondta. Mourinho az egyik legnagyobb edző a mai fociban. És az egész erről szólt, hogy összeszedi-e a Manchestert vagy sem. Szerintem igen, noname szerint nem.S.Agüero írta:Ja, az Elche meg West Brom ellen el tud tenni pár gólt, ott nagyon bátor a támadó focihoz...Aztán jön egy komolyabb csapat, és beáll védekezni, ennyire ért a támadásokhoz. Láthattuk a PSG elleni BL-meccsén a Chelsea kispadján, nagyot alkotott, emberelőnyben elvesztette a párharcot, ahelyett, hogy bebiztosította volna a továbbjutást, beállt bekkelni, komoly teljesítmény, meg is érdemelte, hogy kiesett..
![]()
Ezt kárt volt, mert lesz válasz is!S.Agüero írta:Ja, az Elche meg West Brom ellen el tud tenni pár gólt, ott nagyon bátor a támadó focihoz...Aztán jön egy komolyabb csapat, és beáll védekezni, ennyire ért a támadásokhoz. Láthattuk a PSG elleni BL-meccsén a Chelsea kispadján, nagyot alkotott, emberelőnyben elvesztette a párharcot, ahelyett, hogy bebiztosította volna a továbbjutást, beállt bekkelni, komoly teljesítmény, meg is érdemelte, hogy kiesett..
![]()