Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ne sajnáld, az első félidő bűn rossz volt, a második viszont kezd egész jó lenni, a Pool magasabb fokozatra kapcsolt, de MU gól kontrából is benne lehet a meccsben.Bár nemrég tudtam csak elekezdeni nézni
Mert Can-ban jóval nagyobb százalékban van ott a hiba, főleg, hogy sokat hagyott ki. De a melójára meg szükség van. Bár nemrég tudtam csak elekezdeni nézni, de Lallana nagyon hiányzik a mozgásával. Bár már látom, hogy melegít is. Jó lesz ez!Messias2 írta:Számomra elég nagy rejtély, hogy a Henderson-Can duó közül miért az utóbbi helyezkedik feljebb.
Emre túl lassú és körülményes ahhoz, hogy feljebb tolva is hatékony tudjon lenni.
Stun meg látszik, hogy kevés meccset játszott a brazilokkal, nagyon nem érzik egymást.
Szerintem Mou elővette a pragmatikus énjét, és a 3 belső középpályással beparkolja a buszt.palesz77 írta:Fellaini ha Herrera oldalán lesz, és Pogba szabadabban előrébb, akkor szerintem ez jó húzás lesz, Pogba előretöréseinél nem lesz mögötte hatalmas rés, amit a Pool kihasználhat.
Jól rajuk oltott mondjuk mostmár ideje voltS.Agüero írta:Pep megmondja a tutit.
http://index.hu/sport/futball/2016/10/1 ... ors_pedig/" target="_blank
palesz77 írta: Az nem o volt, nem jatszott ma se, pont azert irtam.
Az nem o volt, nem jatszott ma se, pont azert irtam.Messias2 írta: Nem tudom, mi lehet a háttérben, de ma pl. csereként beállva adott egy zseniális gólpasszt.
Conte a forduló előtt beszélt róla, sőt, utalt rá, hogy kezdhet is a Leicester ellen.palesz77 írta: mi lett Batshuayival?
Nem tudom, mi lehet a háttérben, de ma pl. csereként beállva adott egy zseniális gólpasszt.palesz77 írta: Aki jartasabba PL hirekben, az nem tudja veletlenul, hogy mi lett Batshuayival? Ahogy kezdett az szerintem parades volt, ennek ellenere megse jatszik.. Mostanaban mar cserekent se. Conte partvonalra tette valami belsos zur miatt mint Fabregast, vagy mi tortent?
Mi a szösz...palesz77 írta: Láttam, már ki is vágtam a legjobbakat a Hendo videóhoz..
Láttam, már ki is vágtam a legjobbakat a Hendo videóhoz..Tromort77 írta:Viszont Málta ellen Mom volt.
https://www.youtube.com/watch?v=n-MDofNr-UE
1:40, 2:06, 2:17, 2:30, 3:00, 4:05, 4:47
Te szoktad értékelni ezeket.![]()
A legjobbakkal is megesik.palesz77 írta:Tromortnak külön, Hendo a mágus.
Ha már a BL-ből nem jön be pénz..PCsabi írta:DONE DEAL: Chelsea have signed a £60m a year deal with Nike to be their official kit suppliers from 2017/18.