Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.09.24. 14:26:30

szerk.: Pontvesztésre fel, a mesternégyes újra összeállt! :D

Pool XI: Karius; Clyne, Matip, Klavan, Milner; Henderson, Wijnaldum, Lallana; Coutinho, Mane, Firmino

Nem rossz a MU tényleg, bár szerintem ma is tisztán látszik, hogy Pogbát nem ott kéne játszatni. 1-2 keresztlabdán kívül akkor vannak igazán jó megmozdulásai, amikor közelebb van a kapuhoz - akkor kegyetlen jók . De így meg hogy ezt hátsó emberként teszi, Herrarát tök egyedül hagyja rengetegszer, aki egymaga nem tud egy 10x55-ös területet lefedni, ezért elég könnyen a védelemre lehet(ne) így vezetni a lasztit. Plusz labdakihozatalokkor is sokszor csak a védőnek tudja letenni, mert nincs más ember a középpályán, aki megjátszható lenne. Vagy Pogbát előrébb kéne tenni, és Herrera mellé berakni valakit, vagy Matának és Pogbának szólni kéne, hogy többet lépjenek hátra, mert egy jobb csapat ellen közel se menne így a szekér nekik ezzel a játékkal szerintem.
Tromort77

2016.09.24. 14:17:33

Jól tolja a Mu, meglátszik, hogy Rooney nincs a pályán. :twisted:

De ezen a szinten nem kellene 3 szöglet gólt bekapni egy félidőn belül. Siralmas amit a Leicester művel.
brownieheaven
Jugador d'estrella

2016.09.24. 14:15:33

Na Pogba is beköszön, most megérdemelten, ma tényleg jó játékot mutat, nagy lasztikat osztogatott eddig. =D>
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.09.24. 14:09:32

A vezető gól óta örömfocit tol a United. Szebbnél szebb akciók, és ott is a második. :D
Remélem azért csak nem fog nekik összeállni a játék. Közben már 3.
Messias2
Director del Fútbol

2016.09.24. 12:56:27

palesz77 írta:Na, José úgy tűnik kezd tanulni, Rooney kiszorult a kezdőből. Fellaini sincs amúgy, a nevek alapján még azt hinné az ember, hogy szép foci jöhet a MU-tól.. :D
Igen, ez előrelépésnek tekinthető. Már csak ki kéne találnia valami játékot... :lol:
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
palesz77

2016.09.24. 12:42:05

Na, José úgy tűnik kezd tanulni, Rooney kiszorult a kezdőből. Fellaini sincs amúgy, a nevek alapján még azt hinné az ember, hogy szép foci jöhet a MU-tól.. :D

MU XI: De Gea; Valencia, Bailly, Smalling, Blind; Herrera, Pogba; Lingard, Mata, Rashford; Ibra

Leicester XI: Zieler; Simpson, Morgan, Huth, Fuchs; Mahrez, Amartey, Drinkwater, Albrighton; Vardy, Slimani
PCsabi
aka Game90

2016.09.21. 16:17:30

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Messias2
Director del Fútbol

2016.09.21. 08:15:58

palesz77 írta: Annyiban modositanek, hogy kezdo volt, de tenyleg o volt az egyetken kreativ ember kb.
Uhh, ezt benéztem. De a lényeg ugyanaz, Cescnek a kezdőben lenne a helye.
palesz77

2016.09.20. 23:54:22

Messias2 írta:Fabre közben megint padról nyeri a meccset a Chelsea-nek. :D
Annyiban modositanek, hogy kezdo volt, de tenyleg o volt az egyetken kreativ ember kb. Michy nem volt rossz, de a - szabalyos - gol elmaradt, es el is szerencsetlenkedett jopar akciot, ennel remelhetoleg csak jobb lesz. Pedrot viszont rossz nezni komolyan, a mozgasa miatt olyan, mintha valami baromi nagy dologra keszulne epp, de total sulytalan, szinte semmi haszna nem volt ma..

A fordulo vedese allitom, en mar bent lattam, eszmeletlen loves volt.
Messias2
Director del Fútbol

2016.09.20. 22:58:11

Fabre közben megint padról nyeri a meccset a Chelsea-nek. :D
Kiváncsi vagyok, Conte mikor látja be, hogy szüksége van a csapatának egy ilyen tipusú középpályásra.
Tromort77

2016.09.20. 22:34:48

palesz77 írta: Te nézed is? :D Ha igen, írd majd le hogy játszott, én csak később tudom meglesni, de érdekelne.

Lucas Pérez is duplázott közben.
Csak hallgatom kb. Úgyhogy majd várom akkor én az értékelést. :D

https://my.mixtape.moe/nhuofw.mp4 Xhaka belendült.

Pep on Yaya: It was difficult to leave him out of CL squad but day after his agent spoke, he was out. Wants him to apologise to club.

Yaya's agent declares war: "I will apologise to Guardiola when he apologises for what he did to Manuel Pellegrini" #MCFC

"I live in Europe so I can say whatever I like and Guardiola can't stop me."

Courtois: "We will make a decision on whether I leave Chelsea or sign a new renewal whenever we enter the final year in 2018. I still love Spain for the way Madrid is. Real Madrid showed me a very nice gesture when I injured my knee last year - they sent me a fax to wish me a speedy recovery."

Fax :lol: :twisted:

Courtois nem tudom mire fel nyilatkozik így miközben köze nincs már a régi formájához. Jelenleg messze van az elit kapusoktól.
palesz77

2016.09.20. 22:28:54

Tromort77 írta:Palesz, kezeket a paplan fölé!

Jött Ejaria! :lol:
Te nézed is? :D Ha igen, írd majd le hogy játszott, én csak később tudom meglesni, de érdekelne. Ahogy látom Can is visszatért a sérülésből, jó hír ez is. Írhatnál amúgy az egész meccsről is majd megint, ha jobban belegondolok.. :mrgreen:

Lucas Pérez is duplázott közben.
Tromort77

2016.09.20. 22:20:37

Palesz, kezeket a paplan fölé!

Jött Ejaria! :lol:
palesz77

2016.09.20. 21:54:09

Ropkodnek a szep golok ma angliaban, Xhaka utan Azpilicueta vert egy gyonyoru kapasgolt 18-rol kb.

Pool meg 3-0-ra megy mar. 8) Coutinho es Origi is betalaltak, a belga raadasul gyengebb golt lott
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.09.20. 21:52:19

Ebben egyetértek hogy még jobban erősíteni kellett volna és keresi a csapatát. Rooney és Ibra túlságosan statikus és nehezen bírják ezt el. Belső védő poszton is próbálkozik és középpályán is. Pár meccs telt el, elég vad olyan következtetéseket levonni, hogy nem tudja őket rendbe rakni. Azt túlzásnak érzem, hogy Pep két klasszissal jobb edző lenne. Pont a City ellen jól működtek együtt és megvoltak a hiányolt tudatos labdamegjátszások. És hátul is jobban teljesítettek mint azóta. Ebbe feltétlenül kapaszkodhatnak Manchesterben.

Az azért közrejátszott, hogy nincsenek BL-ben, ha jól rémlik Stones-szal is összehozták őket mégse ők "nyertek". Csak egy példa, így nem teljesen releváns. Pogbát is úgy tudták elhozni, hogy masszívan túl kellett licitáljanak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.09.20. 21:54:52-kor.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2016.09.20. 21:41:12

Bob_Marley írta:
BL-helyezésre meg nagy dolog lesz felhozni a csapatot, már ha sikerül, nem hinném, hogy csak ez lenne a céljuk, főleg nem ilyen igazolások után. :)
Bajnoki cím nem reális, erősebb a City kerete és a MU-nál legalább 3-4 olyan poszt van ami "tátong". Ezt egy egész idényben kompenzálni elég nagy bravúr lenne. Bajnoki címet akarnak nyerni, mert mi mást, de egy BL indulásnak is tudnának örülni, egy EL év után.
A bajnoki cím nem azért nem reális, mert a City-nek annyival jobb lenne a kerete, hanem azért, mert Pep 2 klasszissal jobb edző. Ez már sokszor bebizonyosodott Spanyolországban is, de Angliában ez még inkább kijön. A legjobb példa erre a manchesteri derbi, vagy a szezon első 5-6 meccs. Jól láthatóan Pepnél van koncepció, értsd: build-up sémák, megszervezett letámadás, stb.
Míg Mou egyelőre Pogba helyét se találja, görcsösen ragaszkodik a 4-2-3-1-hez, ahol a francia láthatóan meg van halva. Nincs töke kirakni Rooneyt se a kezdőből, úgy hogy egyértelműen a legnagyobb a fék a csapatban. Ráadásul az előző meccsen konkrétan a kp-n szerepeltette azok után, hogy lenyilatkozta ő sosem fogja ott játszatni. :lol: :lol:
Guardiola ezzel szemben rögtön kicsapta azokat az embereket, akikről tudta, hogy nem illik az elképzeléseibe (Hart, Yaya).
És akkor a legnagyobb problémáról nem is beszéltem, hogy nincsen koncepció. Labdakihozataloknál semmi elképzelésük nincs, ezért inkább ívelgetik a labdát Ibrára, ami ezen a szinten egészen nevetséges. :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2016.09.20. 22:26:40-kor.
PCsabi
aka Game90

2016.09.20. 21:36:12

Xhaka:
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
palesz77

2016.09.20. 21:23:35

Folytatodik a Chelsea kabare.. :lol: Pedro gyonyoru felszabaditasa utan jott az ujabb vicces gol.

Michy meg vert egyet 25-rol, erre lefujta kozbe.. :D

Xhaka meg lemásolta a hétvégit.
Bob_Marley írta:Bajnoki cím nem reális, erősebb a City kerete és a MU-nál legalább 3-4 olyan poszt van ami "tátong". Ezt egy egész idényben kompenzálni elég nagy bravúr lenne.
Ezt mondjuk pont a MU-nal nem birom elfogadni indoknak. Ki tiltotta meg neki, hogy ne erositse megmindenhol a keretet? Senki, maganak koszonheti, ha lyukasan hagyta a keret egy reszet, es ezen elmegy a bajnoksag akar..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.09.20. 21:11:16

Kezükben volt a mérkőzés, csak a labda nem... :lol:
Mondjuk az, hogy vezetsz 1 góllal összesítettben, emberelőnyben vagy otthon, szerintem nem bekkelni kellene, mert a PSG emberhátrányban beszorította őket a hosszabbítás második félidején, szerintem ez elég gáz, de ha szerinted ez a normális, akkor oké, 90 percig emberelőnyben játszottak, és sikerült kiesniük. :)
Miután én rendes játékidőről beszéltem érdekes idehozni az ET második félidejét ahol szintén vezettek de addigra már össze voltak zavarodva. Igen ez Mourinho hibája. És le kell tudnia hozni a meccset egy profi csapatnak vezetés és emberelőnyben. De ne úgy tegyünk már mintha itt a PSG ki se engedte volna őket. Nincsen ha a fociban, ott Luiz fejesén ment el pár perccel a vége előtt. Elrontották, hoztál egy példát, gratulálok. Sőt biztos van több is, meg van másik ezer mikor nem az volt amit írtál meg nyertek nem kevés góllal és nem Elche ellen.
Egyébként többet volt náluk a labda azon a meccsen.
Nem alacsonyítom le, de ő csak ehhez ért, Te próbálod meg belelátni a munkájába, hogy milyen támadó és látványos focira képes... :lol: Közben meg ha szoros egy meccs, behúzza fülét farkát. Többször is megbosszulta ezt nála, kérdezz meg pár Madrid-szurkolót, hányszor beállt bekkelni 1-0-nál otthon egy spanyol középcsapat ellen, aztán mikor kiegyenlítettek, csak néztek.
Ugyanazt tudom írni mint miikor jön valaki hogy de bezzeg a Depor ellen 2:0-ról 2:2 lett. Jah és mellette volt 986 meccs mikor okosan lepörgött az óra. Ugyanazt tudom írni mint az előbb pontrekordot csinált a csávó és egyébként utolsó bajnoki címüket is vele nyerték.....Többször megbosszulta magát így nálam nem teljesen áll.

LE meg emberelőnyben kikapott a Real ellen és egyenlítettek már ellenünk 2:0-ról is, akkor ő egy rossz edző?
Tavaly is nagyot alkotott a Chelseanél, eddig a MU-ban is. =D>
Kárörvendés? Magadat minősíted vele, de egyébként valóban a tavalyi nagyon rossz szezonja volt. Ezen nincs is mit elemezni, összejöttek a dolgok, játékosoktól kezdve sok minden gond volt, ő is.
Josét meg nem azért utálják sokan, mert jó edző, hanem a viselkedése miatt, de biztos az is belefér nálad, amiket nyilatkozott és csinált az El Clásico-kor. :lol:
Sok köze van hozzá mikor a MU-ról beszélünk. :D Soha nem volt szent ember, de a focihoz ért és ez számít. Maradona se a kokóról van meg.
BL-helyezésre meg nagy dolog lesz felhozni a csapatot, már ha sikerül, nem hinném, hogy csak ez lenne a céljuk, főleg nem ilyen igazolások után. :)
Bajnoki cím nem reális, erősebb a City kerete és a MU-nál legalább 3-4 olyan poszt van ami "tátong". Ezt egy egész idényben kompenzálni elég nagy bravúr lenne. Bajnoki címet akarnak nyerni, mert mi mást, de egy BL indulásnak is tudnának örülni, egy EL év után.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.09.20. 20:56:49

Mintha visszamentunk volna 1 evet az idoben, es a tavalyi Chelsea gyengelkedes kozbeni hsz-eket olvasnam.. :D

En amugy nem szeretem Joset, sem azt, amit a fociban kepvisel - mostani kerettel is az a taktika, hogy fellovik Zlatanra, tapsvihar -, de nehezen tudom elkepzelni, hogy ne kapja ossze a MU-t szezon vegere. Bar megmondon oszinten orulnek ha kikopna az elfocibol, egyaltalan nem hianyozna.

szerk.: Chelsea milyen golt kapott. :lol:
MatyiG
Adminisztrátor

2016.09.20. 20:46:23

Kezükben volt a mérkőzés, csak a labda nem... :lol:
Mondjuk az, hogy vezetsz 1 góllal összesítettben, emberelőnyben vagy otthon, szerintem nem bekkelni kellene, mert a PSG emberhátrányban beszorította őket a hosszabbítás második félidején, szerintem ez elég gáz, de ha szerinted ez a normális, akkor oké, 90 percig emberelőnyben játszottak, és sikerült kiesniük. :)
Nem alacsonyítom le, de ő csak ehhez ért, Te próbálod meg belelátni a munkájába, hogy milyen támadó és látványos focira képes... :lol: Közben meg ha szoros egy meccs, behúzza fülét farkát. Többször is megbosszulta ezt nála, kérdezz meg pár Madrid-szurkolót, hányszor beállt bekkelni 1-0-nál otthon egy spanyol középcsapat ellen, aztán mikor kiegyenlítettek, csak néztek.
Tavaly is nagyot alkotott a Chelseanél, eddig a MU-ban is. =D>
Josét meg nem azért utálják sokan, mert jó edző, hanem a viselkedése miatt, de biztos az is belefér nálad, amiket nyilatkozott és csinált az El Clásico-kor. :lol:

Messias2
Director del Fútbol

2016.09.20. 20:33:04

Bob_Marley írta: És az egész erről szólt, hogy összeszedi-e a Manchestert vagy sem. Szerintem igen, noname szerint nem.
Nem az a kérdés, hogy összeszedi-e, hanem hogy a Chelsea után sikerül-e ezt is szétbarmolnia..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.09.20. 20:28:57

S.Agüero írta:Ja, az Elche meg West Brom ellen el tud tenni pár gólt, ott nagyon bátor a támadó focihoz... :lol: Aztán jön egy komolyabb csapat, és beáll védekezni, ennyire ért a támadásokhoz. Láthattuk a PSG elleni BL-meccsén a Chelsea kispadján, nagyot alkotott, emberelőnyben elvesztette a párharcot, ahelyett, hogy bebiztosította volna a továbbjutást, beállt bekkelni, komoly teljesítmény, meg is érdemelte, hogy kiesett.. =D> #-o
Akkor nézd meg azokat is mikor 2-3 gólokkal nyert az Old Traffordon vagy Emirates vagy lehetne sorolni. Jössz egy PSG példával, ahol alapból végig kezükben volt a meccs, erre jött Luiz befejelte aztán továbbment a PSG hosszabbításban. Mi volt azon a bekkelés? Ilyen soha nem fordult elő a történelemben..... mégis mit kellett volna tenniük két gólos "előnyben" pár perccel a vége előtt, bekaptak egy szöglet gólt na bumm. Alacsonyítsd le a munkáját meg beáll védekezni kifejezések, ez is bizonyítja mennyire ért a csávó a focihoz. Minél többen utálnak annál jobban csinálsz valamit adott dologban. Nem én mondom ha jól rémlik Ali mondta. Mourinho az egyik legnagyobb edző a mai fociban. És az egész erről szólt, hogy összeszedi-e a Manchestert vagy sem. Szerintem igen, noname szerint nem.
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2016.09.20. 19:57:27

S.Agüero írta:Ja, az Elche meg West Brom ellen el tud tenni pár gólt, ott nagyon bátor a támadó focihoz... :lol: Aztán jön egy komolyabb csapat, és beáll védekezni, ennyire ért a támadásokhoz. Láthattuk a PSG elleni BL-meccsén a Chelsea kispadján, nagyot alkotott, emberelőnyben elvesztette a párharcot, ahelyett, hogy bebiztosította volna a továbbjutást, beállt bekkelni, komoly teljesítmény, meg is érdemelte, hogy kiesett.. =D> #-o
Ezt kárt volt, mert lesz válasz is!
Ez egy végtelen történet... :-D
MatyiG
Adminisztrátor

2016.09.20. 18:39:46

Ja, az Elche meg West Brom ellen el tud tenni pár gólt, ott nagyon bátor a támadó focihoz... :lol: Aztán jön egy komolyabb csapat, és beáll védekezni, ennyire ért a támadásokhoz. Láthattuk a PSG elleni BL-meccsén a Chelsea kispadján, nagyot alkotott, emberelőnyben elvesztette a párharcot, ahelyett, hogy bebiztosította volna a továbbjutást, beállt bekkelni, komoly teljesítmény, meg is érdemelte, hogy kiesett.. =D> #-o
Válasz küldése