Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Cseppet sem aggódok ...nevetséges egy banda,nem lesz semmiféle eltiltás.ha mégis akkor az uefa még mélyebbre ássa magát nálam...nem tudom van e lejjebb...bence-barca írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... t-2076134/
Gondolom ez már csak arra megy, h a döntőe tiltsanak el tőlünk valakiket...
Ezt muszáj vagyok megvétózni, samy!samy85 írta:Na, most az átigazolási piacon "támadnak" minket...
40 millió eurót is hajlandóak lennének kifizetni Cesc Fabregasért.... miután Sahin 99%-ig a Madridban folytatja, most fő célpontjuk Fabregas lenne...
nehogy minket erősitsen...
Én is így vagyok ezzel, a gyökereit csak nem tagadja meg. Ha elmegy csak is a Barcába mehetBarcaman1993 írta:Már kis milliószor lenyilatkozta, hogy, ha eligazol az ágyúsoktól, akkor csak ide jön. Nem kell aggódni ezen. Nasri miatt jobban aggódnék. Marha jó kis játékos, ráadásul meg van az esély, hogy elmenjen onnan.samy85 írta:Na, most az átigazolási piacon "támadnak" minket...
40 millió eurót is hajlandóak lennének kifizetni Cesc Fabregasért.... miután Sahin 99%-ig a Madridban folytatja, most fő célpontjuk Fabregas lenne...
Már kis milliószor lenyilatkozta, hogy, ha eligazol az ágyúsoktól, akkor csak ide jön. Nem kell aggódni ezen. Nasri miatt jobban aggódnék. Marha jó kis játékos, ráadásul meg van az esély, hogy elmenjen onnan.samy85 írta:Na, most az átigazolási piacon "támadnak" minket...
Ezt elmondhatjuk Henry-ról is.VargaAron írta:A foci szégyene hogy nem kapott Aranylabdát...Andris írta:Nézzétek mit csinál az, aki tavaly még a kapitányotok volt. A sportemberi szellemiség egyszerűen eltávozott az egykoron nagy real madridból az egykoron nagy kapitánnyal.
A foci szégyene hogy nem kapott Aranylabdát...Andris írta:Nézzétek mit csinál az, aki tavaly még a kapitányotok volt. A sportemberi szellemiség egyszerűen eltávozott az egykoron nagy real madridból az egykoron nagy kapitánnyal.
Szerintem nem olyan sokan, és nem is olyan sokat. De Raul többek között a sportszerűség mintaképe, ez abszolút tagadhatatlan, szinte mindenkinek van mit tanulni tőle.LG írta:De azért a mieink közül is nagyon sokan tanulhatnának tőle.Andris írta:Nézzétek mit csinál az, aki tavaly még a kapitányotok volt. A sportemberi szellemiség egyszerűen eltávozott az egykoron nagy real madridból az egykoron nagy kapitánnyal.
De azért a mieink közül is nagyon sokan tanulhatnának tőle.Andris írta:Nézzétek mit csinál az, aki tavaly még a kapitányotok volt. A sportemberi szellemiség egyszerűen eltávozott az egykoron nagy real madridból az egykoron nagy kapitánnyal.
Én nem gondolom így. Mou játékában mindig is benne volt a pontvesztés. És ez most is így van. Sokkal jellemzőbb rá ez a "nagy edzők" között, mint bárki másra szerintem. Ennyi elég volt a harmatgyenge olasz bajnokságban, ahol mindenki bénázott az utolsó Chievo-k ellen. Csak ez jelenleg itt nem engedhető meg. A Barca alig veszít pontot, le tudja hozni a kisebb csapatok ellen is a meccset. Ezért nem fog itt nagyon sok bajnokit nyerni ez az ember.MessiFan írta:Minden esetre ki lehet jelenteni, hogy ez a Real Madrid már talpra állt mind1 hogy, de 4 meccsen 3 gólt lőttek és 4-et kaptak.
Ha marad José akkor még nagyobb lesz a versengés a bajnoki címért.
attól,hogy a madridban játszott az egyik kedvenc játékosom volt és még lesz is! casillasból az utóbbi időben már kiábrándultam...Andris írta:Nézzétek mit csinál az, aki tavaly még a kapitányotok volt. A sportemberi szellemiség egyszerűen eltávozott az egykoron nagy real madridból az egykoron nagy kapitánnyal.
Most kezdtem el ezen agyalni.d írta:Hát igen, a szuperkupa... amit eddig sem várt olyan hú de nagy lelkesedéssel az ember, meg amúgy se sok értelme volt, legfeljebb azt mutatta meg, hogy melyik csapatnak sikerült jobban a felkészülés. És van rá esély, hogy ilyen lesz, mint ezek a meccsek, ennél kevésbé sem vártam még kupadöntőt, mint ezt fogom majd...
nem idegesítem magam. manapság harmad annyira köt le egy focimeccs,mint anno,így nem nagyon töröm magam felesleges gondolkodásokon. ez történt,örülök a kupának és szurkolok,hogy a bl döntő 5-5 legyen. ennyi.LG írta: Nincs bajom vele, ha így látják/látjátok. De, h valóban mi lett volna, azt soha nem fogjuk megtudni, és nem is kell, mert lényegtelen. Az a fontos, ahogy és ami lett.
Én meg értem, h sok madridista csalódott, de felesleges kifogásokat keresni. Még ha jogosak is lennének ezek a kifogások, akkor se lenne semmi értelme. Mert ez az eredményen már nem változtat, arra jó, h egy emberek saját magukat idegesítsék vele.
Tavaly mikor kiestünk az Inter ellen, itt kb. ugyanaz ment, mint most nálatok, és kb. ugyanannyira nem volt annak se értelme, mint amit most ti csináltok.