Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Senki nem beszélt címekről, továbbjutásról volt szó.daffy írta:a címeket továbbra sem a labdabirtoklásra adják,lásd inter. elég,ha több gólt lőnek. az érdemli meg.lluisllach89 írta: Gól semmiképp sem. Lényegtelen mi lett volna, mindkét meccsen jobbak voltunk, megérdemeltük.
a címeket továbbra sem a labdabirtoklásra adják,lásd inter. elég,ha több gólt lőnek. az érdemli meg.lluisllach89 írta:Gól semmiképp sem. Lényegtelen mi lett volna, mindkét meccsen jobbak voltunk, megérdemeltük.zsuni írta:ti tényleg azt magyarázzátok, hogy ha valakit meglöknek, és az ráesik másra, akkor annak jár szabad akire ráestek? ezt már nem hiszem el, a hülyeség csúcsa főleg ennyi embertől
Gól semmiképp sem. Lényegtelen mi lett volna, mindkét meccsen jobbak voltunk, megérdemeltük.zsuni írta:ti tényleg azt magyarázzátok, hogy ha valakit meglöknek, és az ráesik másra, akkor annak jár szabad akire ráestek? ezt már nem hiszem el, a hülyeség csúcsa főleg ennyi embertől
Teljesen egyet értenék amúgy, ha az ilyen lökéseket következetesen nem nézte volna el a Madridnak is a spori az egész meccsen. Ha a meccsből kiemelve a jelenetet megnézem, akkor inkább szabad a Madridnak. De semmiképpen sem gól, akárhogy is nézzük, szándékos, nem szándékos, de eltalálta Mascherano lábát Ronaldo, balszerencsés mozdulat, de szabálytalan. Rájátszott ugyan egy kicsit, de tény, hogy kizökkentette a lendületből egy kicsit.zsuni írta:ti tényleg azt magyarázzátok, hogy ha valakit meglöknek, és az ráesik másra, akkor annak jár szabad akire ráestek? ezt már nem hiszem el, a hülyeség csúcsa főleg ennyi embertől
Szerintem 1-2 emberen kívül senki sem magyarázza ezt, viszont azt tény, hogy nem is lesz ettől gól, hanem szabadrúgás, ami elnézve Ronaldo mostani lövőformáját egyáltalán nem fix gól és emiatt nem kellene így sírni. Ennyit erről. Nem ezen múlott egy olyan meccsen a továbbjutás, ahol annyi közötök sem volt a játékhoz, mint az elmúlt 3 Classicon. Örülhettek szerintem a tisztes x-nek is, mint majom a farkának...zsuni írta:ti tényleg azt magyarázzátok, hogy ha valakit meglöknek, és az ráesik másra, akkor annak jár szabad akire ráestek? ezt már nem hiszem el, a hülyeség csúcsa főleg ennyi embertől
Fecooo írta:a pofám leszakad komolyan...![]()
hogy a bánatba lehet ennyire egyoldalúan nézni az eseményeket??? murinnyó tényleg megfertőzött mindent maga körül, ami plusz röhej, h még a "másik oldalt" is! de erről ennyit...
hogy van pofájuk bírózni, amikor az egyetlen kupát is májenkó hathatós jóindulatának köszönhetően nyerték meg? mondja vki, h normális bíráskodás mellett nem 8 a 10 elleni meccs lett volna kb, és így is nyert volna a Madrid!
lehet védeni műringyót(igen, kigúnyolom!), de ez már nem jópofiság, egyszerűen a Barca nimbuszát tiporja sárba a populista dumájával! (mondtam már, h kire hasonlít ebben...)
őszintén sajnálom a Realt, eszembe nem jutott volna ócsárolni őket a tegnapi meccs után, ha az a hányadék nem ragasztja rá a stílusát mindenkire, még a szertárosra is!
tényleg a foci rákfenéje, nincs okom óvatosabban fogalmazni!
szabadot se kellett volna adni mivel korábban egy hasonló esetben(Messi vs Lass) se volt szabadsocio66 írta:Casillas: "Egy szabályos gólt érvénytelenítettek. Megloptak minket. Aggodalommal tölt el, hogy egy elődöntőben ilyen megtörténhet."
már ő is..?
már a meccs alatt is írtam és továbbra sem értem,hogy lett volna ez a gól szabályos.
hát ronaldo egyértelműen ráesett a védő lábára,tök mindegy hogy a védő rá is játszott,vagy hogy ronaldo nem szándékosan csinálta,de megvolt a testi kontaktus,ami miatt nem tudott továbbmenni a védő.
az ítélet rossz volt,mert szabadrúgást kellett volna adni a madridnak,de gólt semmiképp..
én elismerem,amit el kell,leírtam az odavágó után is hogy a piros nem biztos hogy jogos volt,de most nem értem mi a gond.
olvastam,hogy pedro rúgásáért is járhatott volna a piros,ezt is adom, benne volt a szándék,lehet hogy az előző meccset vezető bírónál meg is kapta volna,a tegnapi viszont kiállítás nélkül akarta hozni a meccset,ez tisztán látszott,bőven kiszórhatott volna több játékost is a madridból.
Teljesen igazad van. Mindkét oldal eléggé megsínylette ezt a 4 meccset. Már én is nagyon untam, gondolom nem vagyok egyedül. Jó, hogy most lesz pár hét szünet a döntőig. Addig Abidalt csúcsformába kell hozni és akkor összeáll egy olyan védelem, amit áttörni nagyon nehéz lesz. Úgy érzem ez a BL döntő nagyon kemény lesz. A 2009-es döntőben sokkal erősebb volt a MU, mint most de azt vhogy előre lehetett érezni, hogy mi nyerjük azt a meccset. Azóta ők is meg mi is "gyengültünk". Ez az a meccs, ahol 50-50%-ot adnék mindkét csapatnak. A támadójátékuk nagyon erős a védelmük szélen viszont nagyon is megfogható. Abban reménykedek, hogy elég sok csapat tudott pontot szerezni ellenük, úgyhogy jó lenne, ha mi is tudnánk legalább 3-atVito írta:a továbbjutásnak örülök, de most le kell nyugodni, el kell felejteni végre a madridot és 100%-ig a MU-ra koncentrálni. túlságosan is ki volt élezve az összes sorozat a clasicokra, most újra vissza kell állítani a gondolkodásmódot a madrid-mou időszak után. fontos meccse lesz. giggsék utolsó esélye, hattyútánca, nem adják könnyen a kupát .
Nem volt szabályos a gólja, mivel Piqué fellökte Ronaldót, de az esésével akadélyozta Mascheranot a továbbhaladásban.FtcSikiHun írta:Szabályos volt Higuaín gólja? Igen. Ki lehetett volna állítani Diarrát, Adebayort, Carvalhot? Igen. Minden 2. percben szabálytalanul szeretlek? Igen. Lefociztuk a Realt? Igen. Volt kapuralövésük?Igen, 2. Nekünk volt? Igen, 10. Messit az első meccsen 5 ember figyelte ahogy cikázott a gólja előtt? Igen. Megérdemelte volna a Real a továbbjutást? Nem.
Van miről beszélni?
Közük nem volt a meccshez, és akárhogy mondják, hogy ha Higu góljha bemegy ők mennek tovább. Igen? Valószínű, hogy 0-1-nél is így fogunk játszaniÍgy is volt 10 kapuralövésünk, ha vezettek volna, lett volna 20 is. Nem fetrengtünk, 1-2 színészkedés volt csak, viszont a Real ugyan úgy rugdosódott, habár valamivel visszafogottabban, mint az elmúl 3 Classicon.
Mi is tudnánk reklamálni, hogy meccsenként 3 pirosat lehetett volna kiosztani a Realnak. Helyzetük nem volt, a labdát nem tudták megtartani. Akkor mit számít egy nem megadott gól, ha amúgy is szarok.
Nem volt az, így vagy úgy vissza kellett fújni.FtcSikiHun írta:Szabályos volt Higuaín gólja? Igen. ...
Ez se egy rossz felvetés,voltak vitatható dolgok mindkét oldalon,de a megérdemelt továbbjutásunk továbbra sem vitatható!sjd írta:de Bleeckere-ről amúgy is tudjuk, hogy nem veti meg a hallucinogén szereket, egy brutális Motta-ütés és egy Touré-kezezés után lehet, hogy azt látta, hogy CR hátulról rácsúszott Masch vádlijára
ha mask-nak lett volna esélye elérni higuaint,akkor szabadot ítéltem volna a real javára,ha nem,akkor megadom a gólt. amit történt,azt semmiképp sem.Charlie írta:Jók voltunk nagyon, ha a helyzet kihasználásunk nem lenne ennyire pocsék és a hétvégén potyázó Casillas nem véd ennyire jól, akkor egy 5-1 tegnap összejön simán. A meg nem adott gólt én így láttam: előnyszabály miután testtel leütközte Piqué hisztiánótakarata ellenére ráesett a menteni igyekvő Mascherano lábára
megakadályozta a mentésben. Szerintem ezért lett lefújva és ezért megy most a siránkozás real oldalról. Netán egyedül látom így?
Imádom az ilyen nyilatkozatokat, főleg krisztitől meg adebayordtól. Az egyik a szimulálás meg a rinyálás királynője (megint akkor volt szinte csak észrevehető amikor könnyesszemmel néz a bíróra, hogy miért nem fújsz? Hát tönkretesznek!!!)a másik meg egy ordasparaszt volt Angliában meg itt is. Abba kéne belegondolni, hogy 180 percből nem 70-t kellett volna futballozni ellenünk a Bl-ben és akkor nem csak a bíróra való mutogatás maradna egyedül számukra. Perez, Mou meg a kis galeri összerakott egy olyan roppant szimpatikus képet a reálról erre a 4meccsre, hogy rohamosan fordulnak el tőlük a futballt szerető emberek.
C.
Szerintem is így történt, a gól sehogy sem érvényes. Tudtam hogy lesz egy szitu amibe lehet majd kapaszkodniuk, meg tudnak majd kombinálni.Charlie írta:Jók voltunk nagyon, ha a helyzet kihasználásunk nem lenne ennyire pocsék és a hétvégén potyázó Casillas nem véd ennyire jól, akkor egy 5-1 tegnap összejön simán. A meg nem adott gólt én így láttam: előnyszabály miután testtel leütközte Piqué hisztiánótakarata ellenére ráesett a menteni igyekvő Mascherano lábára
megakadályozta a mentésben. Szerintem ezért lett lefújva és ezért megy most a siránkozás real oldalról. Netán egyedül látom így?