Egyébként én FRADISTA vagyok

hát tavaly asszem egy horvát vagy szerb csóka ült a padon, előtte ugye Supka Attila aki most a Honvéddal nemtudott nagyot alkotni pedig jól kezdték a szezont, azt hogy most milyen forma van a Lokinál...passzBarcaforever írta:Még annyi.A Debrecen honnan szerzi az edzőit?Az elmúlt 5-6 edző csak leült, de számomra ismeretlenként.Én vagyok tudatlan?
Most nem azért, vagy azért, de a többinek lenne?Barcaforever írta:Annyira nem ujjongok az MTK sikere miatt.Megérdemelték már az tény.De ennek a csapatnak esélye nem lesz a Bl-selejtezőbe.
Nem hiszem elbouba írta:Paks 2-2 Debrecen
Paksnak megint sikerült kib.sznia egy élcsapattal..
Hát ja jövőre legalább lessz egy jó kis sistergős zete-hali derbiVarga Tamás írta:Percekkel a vége előtt: Haladás - Soroksár 3-0.
BAJNOKCSAPAT!
IRÁNY AZ NB1!![]()
![]()
![]()
foci24.com - Fedor János írta:Mindenekelőtt: szívből kívánok sok sikert Erwin Koemannak, Aczél Zoltánnak, Máté Csabának, Petry Zsoltnak és természetesen a magyar labdarúgó-válogatottnak, remélem, 2010-ben heteket tölthetnek Dél-Afrikában a világbajnokság résztvevőiként, ugyanakkor tartok tőle, a tornára legfeljebb Kisteleki István utazik el, teszem azt, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség vendégeként. S úgy is, mint a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöke. Akarom mondani: egyszemélyes ura, mindenhatója, vagy ha úgy jobban tetszik, diktátora.
Mert kétségünk se legyen afelől, ami ma a magyar futballban történik, az Kisteleki István agyszüleménye. Akár dicséretére is válhatna, hogy úgy mozgatja a szálakat, mint Lékó Péter a világos, illetve sötét figurákat - na ja, van kivel sakkoznia: labdarúgásunk legtöbb szereplőjét nyugodtan alkalmazhatnák a Bábszínházban is.
Az elnöki székben eltöltött, tragikomédiába illő múltját e helyütt ne elevenítsük fel, miként lerágott csont az is, hogy szövetségikapitány-keresés címen milyen megalázó módon bánt el Várhidi Péterrel. Ellenben az megér néhány mondatot, hogy Erwin Koeman stábjának kinevezése kapcsán megint bebizonyosodott: teljhatalmú úrként irányítja az MLSZ-t, s ily módon a holland trénert is. Erwin Koeman hiába tárgyalt - többek között - Urbányi Istvánnal, Kisteleki István hamarjában rövidre zárta a beszélgetést: rendes gyerek a Pista, főtitkárnak jó lenne, de hogy pályaedző legyen, arról szó sem lehet! És tessék: a kapitány már tárcsázta is Urbányi István számát: bocs, de tekintsd tárgytalannak a dolgot, az elnök úr nem téged támogatott...
Hanem Aczél Zoltánt, Máté Csabát és Petry Zsoltot. Igaz, a hivatalos megnyilvánulásokból kitetszik, hogy egyikük sem tudja, miért éppen ő lett a szakmai stáb tagja, ám ez legyen a legkisebb baj - még akkor is, ha ezekből a "...fogalmam sincs, kinek a javaslatára kerültem képbe, de többször is beszéltem Erwin Koemannal"-féle nyilatkozatokból kikövetkeztethető: nem a szövetségi kapitány ötlete volt a kinevezésük.
Ha még nem esett volna le a tantusz, a holland edző jobban teszi, ha felkészül a hasonló folytatásra: majd Kisteleki István megmondja, kivel játsszon a csapat, mit uzsonázzanak a fiúk, ki álljon a kapuban, ki legyen a balbekk, ki jusson szóhoz a csatársorban, egyáltalán, ki legyen válogatott. Tartok tőle, ha Kisteleki Istvánon múlna, ő lenne az elnök, a szövetségi kapitány, a pályaedző, sőt még a jobbszélső is. Minden bizonnyal a főtitkári poszt betöltésére is felkérné saját magát - ha Urbányi István nem lenne alkalmasabb nála.
Azért nem irigylem Kistelekit, nem lehet kellemes ez a feltűnési viszketegség.
Talán az "eltűnési" lenne gyógyír rá. - írja Nemzeti Sportban Pietsch Tibor! Bravó!
Köszönöm a pontosítást, azért tettem kérdőjelet a Pécs mögé.Varga Tamás írta:12 Hali-szurkolót Gyirmóton letartóztattak, eljárás indult ellenük, és ha jól tudom, ki lettek tiltva a stadionból. A Pécsett pedig hülyeség, mert Szombathelyen volt most a meccs, és ha elolvastad volna a nyugat.hu ill. a szombathelyi rendőrség ezirányű közleményét a verekedést a kb. 150 főnyi pécsi nézők kezdeményezték, mikor elhagyták a stadiont. A túlerőben lévő pécsiek nekiestek pár fős, családos, kisgyermekes Hali-szurkolónak. S, mikor erről a kemény mag tudomást szerzett, akkor siettek a segítségükre, de tőlük már megijedtek a kedves pécsiek, és futásnak eredtek.
12 Hali-szurkolót Gyirmóton letartóztattak, eljárás indult ellenük, és ha jól tudom, ki lettek tiltva a stadionból. A Pécsett pedig hülyeség, mert Szombathelyen volt most a meccs, és ha elolvastad volna a nyugat.hu ill. a szombathelyi rendőrség ezirányű közleményét a verekedést a kb. 150 főnyi pécsi nézők kezdeményezték, mikor elhagyták a stadiont. A túlerőben lévő pécsiek nekiestek pár fős, családos, kisgyermekes Hali-szurkolónak. S, mikor erről a kemény mag tudomást szerzett, akkor siettek a segítségükre, de tőlük már megijedtek a kedves pécsiek, és futásnak eredtek.el fuero írta:Bezzeg, ha a fradisták balhéztak volna...Ezzel lenne tele a tévétől kezdve az internet.Varga Tamás írta:A csőcseléknek nincs "színe" vagy hovatartozása.
Arról miért nem beszél senki, hogy a hali szurkolók még jó múltkorában balhéztak Gyirmóton és Pécsett(?)? Arról miért nem beszél senki, hogy tavaly az Újpest szurkolók is bementek az öltözőbe?Arról miért nem beszél senki, hogy a Körmend szurkolók bírót akartak verni és az ellenfél buszát megtámadták? Miért nem téma a Diósgyőri szurkolók rendbontása Nyíregyházán? És még lehetne folytatni a sort a végtelenségig...