Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
hdavid

2011.09.07. 19:54:06

albicelesteX írta:Csak azt sajnálom,hogy ha a Svédek lesznek a másodikok,hogy semmivel sem érdemlik meg jobban azt a második helyet,mint mi érdemelnénk.Semmi keresnivalójuk az EB-n.Ez a moldovai csürhe meg nem tudom mit vergődik...Szőröstalpúak!
ha ki is jutnak max play off-ig ott jól pofáb b@sszák őket (svédeket)
ezek gyökerek san marino ellen is csak ember előnybe tudtak nyerni! remélem mi a finneket haza küldjük egy 2-0-val, aztán a lób@szó létra svédeket meg a finnek megfingatják, az meg alap hogy a hollandok győznek (remélem)! szvsz
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.09.07. 19:46:52

P.U.Y.O.L. írta:
Kalap1988 írta:daffy! Szerintem senki sem sző nagyravágyó terveket, a következő meccsre kell koncentrálni és egyszerűen szurkolunk. Ez sem nem nagyképűség, sem nem nagyravágyó tervek szövögetése. Szerintem ez belefér. A fiúktól pedig elég sok bravúrt kaptunk, aminek, ha szerencse, ha nem, ha kijutunk, ha nem örülnünk kell és kalapot kell lengetni. Ennyiről szól a történet, nem pedig matekozni kell és fölöslegesen spekulálni. Ria! Ria! Hungária!
Én is csak egyet tudok érteni veled. Végre van miért szurkolnunk a selejtező végén is és még ha nem is jutunk ki, a kicsinek is örülni kell, mert már régóta (sajnos) ennyit se kaptunk.

Amúgy azt még nem tudom, hogy hogyan fogunk téged lengetni, mert hasonló fizikumú vagy, mint én, de ha kijutunk én megpróbálkozok vele... :lol:

U.I.: amíg még jó idő van, össze kéne hozni egy közös kosarazást...
OFF: Hát nehéz lesz meglengetni egymást :D A kosarazás pedig számomra oké, csak kellene legalább 5-6 ember. Aki jelentkezne az írjon az NBA topikba. A Bob, te,én trió kevés :) Jövőhéten jó lenne.
albicelesteX
A Vadász

2011.09.07. 19:39:09

Csak azt sajnálom,hogy ha a Svédek lesznek a másodikok,hogy semmivel sem érdemlik meg jobban azt a második helyet,mint mi érdemelnénk.Semmi keresnivalójuk az EB-n.Ez a moldovai csürhe meg nem tudom mit vergődik...Szőröstalpúak!
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.09.07. 19:18:00

Szép volt fiúk!

Egy kötelező győzelmet is sikerült behúzni, bár a játék nem volt szép, az eredmény azért igen. Még nincs kész a csapat, ezt tegnap is lehetett látni, sok volt a pontatlanság, de a lényeg a 3 pont és ragadunk a svédekre!
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2011.09.07. 18:30:16

Nem akarok senkit megbántani,de akik nem láttak fejlődést a csapatban,azok mit néztek az utolsó 2 meccs alatt?

Számomra nagyon rég volt ennyire élvezhető egy Magyar Válogatott meccs. Végre nem ötlettelen felívelgetős foci ment,hanem szépen a földön, olykor 1érintőből a széleket kihúzva járatták a labdát a fiúk. Persze ez egy Barca után jóval gagyibb,de akkor is sokkal több értelmét látom még így is , mint annak , hogy íveljük fel aztán Sanyi hátáról hátha bepattan...

És azt mondom hogy így még kikapni is lehet,ha ezt a játékot vállaljuk fel, és próbálunk helyzeteket kialakítani,stb.
Teszem hozzá,hogy ment ez Dzsudzsák nélkül,aki jelenleg az egyik legmeghatározóbb játékosa a csapatnak.

Én teljesen meg vagyok elégedve a válogatottal, ha kijutnánk nagyon örülnék,de ha marad ez a játék,akkor sem leszek csalódott,ha a finnek ellen szívunk.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.07. 17:59:30

shutterisland írta:
sjd írta:Amúgy az nem rossz statisztika, hogy a hollandok, németek és svédek után mi rúgtuk a legtöbb gólt a selejtező mezőnyében (többek között olaszokat, franciákat, angolokat, spanyolokat! megelőzve)
nem rossz tényleg, de azt is figyelembe vehetjük, hogy több meccset játszottunk, mint ezek a csapatok, illetve a mi csoportunkban van san marino egészen pontosan 0-49-es gólaránnyal.
más csoportban is vannak gyenge csapatok, de azok fele ennyit sem kapnak, és rúgnak is azért néha nap.
viszont ezt a san marinot egy andorra vagy málta is verné 2-3 góllal akár.
Viszont az eddigi összes selejtezőnket, legyen az VB vagy EB számítva is most rúgtuk a legtöbb gólt. Márpedig a régebbi, ennél jóval híresebb csapataink is kerültek össze nagyon gyenge csapattal, vagy a közelmúltban is kerültünk össze pont San Marinoval,mégsem szereztünk összességében ennyi gólt még SOSEM. Szóval most nem csak a pofozó gép szerepét betöltő csapatokat tömjük ki,hanem azért lehet ez a rekord,mert mindenki más ellen is be-be találunk.

Ez nem azt jelenti,hogy ez a legjobb generációnk, mert ez hülyeség, de azért hoztam fel,hogy miért emlegetik itt páran ezt a legtöbb gól cuccot, azért nem elvetendő,hogy még sosem szereztünk ennyit.

Amúgy meg mindenki annak,és úgy szurkol ahogy akar,viszont (nem feltétlen rád értve) azt cikinek, szánalmasnak tartom, aki még azzal akar kérkedni,hogy ő húde leszarja a Magyar csapatot (nem tettél ilyet,de volt már ilyen is itt). Kérkedni lehet sok mindennel, ezzel nem illene.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.07. 17:52:40

én nem ítélek el senkit, sőt, ez természetes dolog, hogy szurkolunk a válogatottnak, csak vannak lépcsőfokok a fanatizmusban, és én ebben a legalsó lépcsőfokon állok.
szégyen, nem szégyen, elég sok pénzt nyertem régebben a magyarokon úgy, hogy ellenük fogadtam. :lol:

picit más :
mivel az első kalapba kerül a két rendező ország, így (jelen állás szerint) akár összejöhetne egy olyan csoport, hogy : spanyolok(hollandok) + németek(portugálok,olaszok,angolok..) + franciák, +1 csapat.
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.09.07. 17:47:30

Shutterilsand, oké, neked ez a véleményed és sajnos biztos nem is vagy vele egyedül, de ez egyáltalán nem reklámozni való dolog, ezt értsd meg kérlek. Mi is tisztában vagyunk a csapat teljesítményével, de ez messze nem csak erről szól. Ez az a csapat aminek ebben az országban mindenkinek szurkolnia kellene, mert hidd el, hogy ez sokkal nagyobb dolog, mint akár a barca drukkerek népes táborába tartozni.
Ezért engem meg az szab fel ha valakit azért kritizálsz, hogy saját nemzeti válogatottjának szurkol. Ne haragudj, de ehhez semmi jogod, senkinek sincs hozzá joga, ez abszurdum.
És hozzá teszem én sem tudom kívülről az összeállításunkat, de ha a játékosok majd olyan teljesítményt nyújtanak, megtanulom, mint hogy sokan meg fogják. Ez pont az a dolog amit te írtál a Fradiról, Újpestről... igen, azok a helyiek csapatai és sokan (helyesen) azért szurkolnak nekik, mert oda valósiak. Ezt tényleg nem lehet megmagyarázni, érezni kell, de semmiféleképp nem szabad elítélni, ezért tisztelet jár nekik.

Ne vedd támadásnak, csak hátha így tisztább kicsit, hogy miért bizakodunk és miért foglalkoztat egyeseket ennyire a magyar válogatott. Peace!
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.09.07. 17:45:52

Kalap1988 írta:daffy! Szerintem senki sem sző nagyravágyó terveket, a következő meccsre kell koncentrálni és egyszerűen szurkolunk. Ez sem nem nagyképűség, sem nem nagyravágyó tervek szövögetése. Szerintem ez belefér. A fiúktól pedig elég sok bravúrt kaptunk, aminek, ha szerencse, ha nem, ha kijutunk, ha nem örülnünk kell és kalapot kell lengetni. Ennyiről szól a történet, nem pedig matekozni kell és fölöslegesen spekulálni. Ria! Ria! Hungária!
Én is csak egyet tudok érteni veled. Végre van miért szurkolnunk a selejtező végén is és még ha nem is jutunk ki, a kicsinek is örülni kell, mert már régóta (sajnos) ennyit se kaptunk.

Amúgy azt még nem tudom, hogy hogyan fogunk téged lengetni, mert hasonló fizikumú vagy, mint én, de ha kijutunk én megpróbálkozok vele... :lol:

U.I.: amíg még jó idő van, össze kéne hozni egy közös kosarazást...
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.07. 17:40:03

Egyetértek.
Egy válogatottnak drukkolni, szorítani kell, nem pedig azon agyalni, h jó, h most nyertünk, de majd úgyis elvernek és akkor mi lesz? Egy meccsel a vége előtt még van esély a kijutásra, mikor volt utoljára ilyen helyzetben a magyar válogatott? hát nem most.
Én is csak azt tudom mondani, h Hajrá!
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.07. 17:35:27

sjd írta:Amúgy az nem rossz statisztika, hogy a hollandok, németek és svédek után mi rúgtuk a legtöbb gólt a selejtező mezőnyében (többek között olaszokat, franciákat, angolokat, spanyolokat! megelőzve)
nem rossz tényleg, de azt is figyelembe vehetjük, hogy több meccset játszottunk, mint ezek a csapatok, illetve a mi csoportunkban van san marino egészen pontosan 0-49-es gólaránnyal.
más csoportban is vannak gyenge csapatok, de azok fele ennyit sem kapnak, és rúgnak is azért néha nap.
viszont ezt a san marinot egy andorra vagy málta is verné 2-3 góllal akár.
sjd
Llegenda del Barça

2011.09.07. 17:27:05

Amúgy az nem rossz statisztika, hogy a hollandok, németek és svédek után mi rúgtuk a legtöbb gólt a selejtező mezőnyében (többek között olaszokat, franciákat, angolokat, spanyolokat! megelőzve)
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.09.07. 17:24:45

Igen d-vel és Barcamanékkal érzek én is. Nagyon örülök ha nyerünk bárki ellen, bárhogyan, mert a győzelem elvileg elősegíti a fejlődést. Csak hát itt az van, hogy ezekkel a (gyönyörűen, DE) kiharcolt eredményekkel tényleg nem sokat fejlődünk, mint ahogy eddig se tettük, mert bár nem tétmeccsen, de győztünk egyszer-kétszer, mégis ugyanott, ha nem visszább tartunk.

Nem tudom tényleg, hogy a magyar "fejesek" miből tanulnak (ha képesek rá egyáltalán), de miután már minden megtörtént ezzel a válogatottal (nagy vereség, kis vereség, kis győzelem, nagy győzelem, szoros meccsek), tényleg csoda kell ide. Úgy értem, hogy szervezett munka. És itt jön, hogy majd a fiatalság, meg (a kedvencem) hogy igazából ez a csapat a következő nemzetközi tornára majd összeáll. Na amikor ezt hallom, akkor pattan el bennem az ideg. Ez az amivel évtizedek óta ámítják a népet (BENNÜNKET), így engem személy szerint ro*ttul nem érdekel hogy majd mi lesz, meg ha így meg úgy lett volna stb. Én még mindig nem látom, hogy akár egy szinten lennénk akár MOLDOVÁVAL, nemhogy svéd, meg finnekkel.

Igen, nekem személy szerint megint az volt a benyomásom, hogy a moldovaiak jobban játszottak. Pontosan passzoltak, szépen mozogtak. Mi meg megint semmi taktikával mentünk nekik és ez azért zavar, mert láthatóan tudtunk volna végig dominálni, könnyen zavarba lehetett őket hozni. De a nehezebb végét fogjuk, így kb. a 60-70-edik percre meg is halunk. Ha tényleg nem is kapnak utasítást a játékosok, akkor az sok mindent megmagyaráz persze, no comment.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára AndrésGerardHernandez 2011.09.07. 17:30:15-kor.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.07. 17:18:36

őszintén szólva, én örülök, hogy daffy és mihu ilyesmi hozzászólásokat ír, mert így nem vagyok az egyedül az oldalon, aki valahogy úgy véli, mint ők.

persze, MAGYAR állampolgár vagyok, így adott a dolog, hogy szurkoljak a magyar válogatottnak.
de én úgy vagyok vele, mint mondjuk szerintem megannyi ferencvárosban vagy újpesten élő ember, hogy attól nem lesz fradista vagy lila ultra egyértelműen, hogy ott lakik.
így én sem érzem azt, hogy fanatikus magyar válogatott drukkernek kéne lennem azért, mert egy országban születtünk.. persze, én is örülök, ha nyer a magyar válogatott, de nem dőlök a kardomba, ha nem.
nem verem szét a fotelt, ha kapnak egy gólt, nem vágom földhöz a teás csészémet sem..egyszerűen sokszor kikapcsoltam a tévét, azt visszaültem gépezni...bezzeg egy barca meccsen igen..ott gombóc van a torkomban sokszor még osasunák vagy xerezek ellen is, ordítok és tapsolok, ha gólt rúgunk,de sokszor még kapufánál, vagy egy kihagyott ziccernél is felpattanok.
a válogatottal kapcsolatban ez a a fanatizmus nincs bennem, persze hangsúlyozom, ettől függetlenül szorítok értük.

ennek az oka az lehet igazából, hogy annyira a tudatalattimba szállt ez a "kisteleki"-féle időszak, hogy sz.r minden a magyar labdarúgásban, hogy megutáltam az egész magyar focit, és az ilyen vanczák meg torghelle féle játékosoktól is agyf.szt kaptam, egyszerűen nem voltam kíváncsi rájuk, és csak röhögtem, mikor a bábválogatott sz.pott máltától mondjuk.
ami erre még rátesz egy lapáttal, a sok divatmagyar, aki azokban az időkben, meg amikor a hollandok cicáztak velünk, röhögtek, meg fikázták őket, most meg verik a mellüket.
személyes példa, haverom svéd meccs előtt : na mennyit kapunk a svédektől? svéd meccs után : szép volt fiúk, ria-ria hungária <3.
és ezek (az amúgy focit alapjáraton nem is értő, követő emberek) úgy fel tudnak szabni, hogy hihetetlen...3-4 játékost tudna felsorolni a válogatott kezdőből, de ő magyar válogatott elkötelezett szurkolója...vereség és égés esetén kiröhögi meg lehordja a magyar focit, egy siker esetén egekig magasztalja....szinte divatdrukker.

persze látható, hogy most alakul egy szerethetőbb válogatott, de én ezt a sikert is helyén tudom kezelni, a svédek ellen egy x-es meccset húztunk be a végén, míg úgy hallottam, a moldávokat sem nagyon fociztuk le.(sajnos ezt a meccset nem láttam, focizni voltam)

az én felfogásom kicsit konzervatív volt ilyen téren mindig is (lehet ez is tudatalatti berögződés, hogy régen milyen eredményeket értek el puskásék,stb.) , nekem alap dolog, hogy egy magyar válogatott san marinot, moldovát meg finneket meg tudja verni.
a svédek más tészta, de igazából a nagy számok törvénye alapján várható volt, hogy 1x csak bemakkoljuk már őket.
svédországban, és hollandia ellen oda-vissza papírforma volt a vereség.
szóval az én várakozásaim (tegyük fel verjük a finneket) azért annyival nem szárnyalják túl, annyi, hogy én itthon x-et vártam a svédek ellen, illetve finnországban is x-es meccset éreztem.

azért hajrá magyarok, meg minden...de nem égek lázban. :cry:
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.09.07. 17:11:30

daffy! Szerintem senki sem sző nagyravágyó terveket, a következő meccsre kell koncentrálni és egyszerűen szurkolunk. Ez sem nem nagyképűség, sem nem nagyravágyó tervek szövögetése. Szerintem ez belefér. A fiúktól pedig elég sok bravúrt kaptunk, aminek, ha szerencse, ha nem, ha kijutunk, ha nem örülnünk kell és kalapot kell lengetni. Ennyiről szól a történet, nem pedig matekozni kell és fölöslegesen spekulálni. Ria! Ria! Hungária!
robertfcb
Capitá del Barça

2011.09.07. 17:08:50

daffy írta:pont ezt gondolom én is. megvertük a svédeket,és? mi változott? semmi. esélyünk van,de az sem nagy. a hercules is megverte a barcát,mégsem akart senki bajnokságot nyeretni velük. helyén kell kezelni a sikert és nem nagyratörő terveket szőni egyből. arról nem is beszélve,hogy olyan sima azért nem volt.
Eddig 16 évig nem vertük meg őket. Csak ennyi változott, hogy most volt annyi plusz a csapatban. És melyik csapat verte meg olyan lazán ezt a svéd csapatot mostanában? A holland, aki világ 1.? igen.
Kép
EuroBarça Tour 2009

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.09.07. 16:41:06

d írta: Egyébként meg kell hogy mondjam én jelentős javulást nem érzek a válogatottal kapcsolatban. Most sikerült nyernünk a svédek ellen egy olyan meccsen, amit el is veszíthettünk volna, szép eredmény meg minden, de nem volt meggyőző. Írtátok, hogy a hollandokkal ne példálózzunk, rendben, akkor azt említeném, hogy a finneket sem sikerült meggyőzően vernünk. A játékosállomány nem lett jobb, mint eddig bármelyik évben, a szervezettség nem emelkedett, annyi a különbség, hogy most pár meccset sikerült a legvégén győzelemre menteni, amiket eddig nem. Ez előrelépés? Talán, majd ha rendszeresen mentális stabilitást mutat a válogatott, akkor rábólintok.
Én is így látom egyébként! Vitathatatlan hogy javultunk, elsősorban abban hogy végre próbáljuk játszani a focit a képességeinknek megfelelően, és nem töketlenkedünk annyit( azért van egy két kivétel...). Viszont összességében ettől még mindig jóval több kell.
A Svédek elleni győzelem miatt nyertünk Moldovában. Nagyobb önbizalommal játszottunk, nyugodtan, és látszott hogy hittünk magunkban.
Sokan vannak a jelenlegi keretben, akik éveken át stabilan ott lehetnek a válogatottban ha minden jól megy. Egy jó támadó azért még hiányzik, ahogy nem ártana egy két szélső védő sem. Varga ragyogóan ellátta a feladatát, le a kalappal, de kérdés hogy lehet-e vele hosszútávon is számolni a szélen.
Amit sajnálok hogy Dzsudzsák kimaradt ebből a 2 sikerből.

És akkor az esélyek: Az első számú cél, a lényeg hogy nyerjünk a Finnek ellen. A többi már nem rajtunk múlik sajnos. Az biztos hogy a Svédek nem adják majd könnyen az EB részvételt. Rendkívül motiváltak lesznek, és kérdés hogy a Finnek mennyire veszik majd komolyan a meccset.
Az pedig nem is értem, hogy minek jussunk ki az EB-re ha úgyis szétvernek stb..?! :shock: Könyörgöm, ha van esélyem egy kvízjáték döntőjére, ahol nagy a tét, akkor inkább feladom az elődöntőt, mert tudom hogy a döntőben úgysincs esélyem a nálam jobb játékosok ellen?! :roll: (hirtelen ez jutott eszembe :) ) Nem hinném hogy ez a megfelelő hozzáállás.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
daffy
Madridista

2011.09.07. 15:44:22

d írta: Egyébként meg kell hogy mondjam én jelentős javulást nem érzek a válogatottal kapcsolatban. Most sikerült nyernünk a svédek ellen egy olyan meccsen, amit el is veszíthettünk volna, szép eredmény meg minden, de nem volt meggyőző.
pont ezt gondolom én is. megvertük a svédeket,és? mi változott? semmi. esélyünk van,de az sem nagy. a hercules is megverte a barcát,mégsem akart senki bajnokságot nyeretni velük. helyén kell kezelni a sikert és nem nagyratörő terveket szőni egyből. arról nem is beszélve,hogy olyan sima azért nem volt.
ziipp
Capitá del Barça

2011.09.07. 15:43:47

Szerintem örülni kell a sikereknek és folytatni a megkezdett munkát. Egerváry kinevezése óta kialakult egy olyan felállás, mellyel képesek vagyunk meccseket nyerni. Idáig meccseket veszítettünk. Nem érdemes úgy gondolkozni, hogy ez szerencse. Ez nem szerencse, hanem kemény munka, aminek eredményeként megadatott a lehetőség, hogy a 90. percben Priskin beadására odaérjen Rudolf, aki oda is ért és bevágta.
gergo9
Director del Fútbol

2011.09.07. 15:34:52

d írta:
Egyébként megfogott a Nemzeti Sportban olvasott Szabics interjú. Pontosan nem tudom idézni, de olyanokat írt, hogy mennyire jó, hogy Sanyi bá nem szabja meg, hogy pontosan mit játsszanak, csak a felállást és szerepeket veszik át. Lehet én vagyok hülye a focihoz, de szerintem ez inkább hátrány, mint előny és ha megnézzük a nagy tornákon történteket, akkor láthatóak, hogy főleg kis csapatok is, de olykor a nagy válogatottak is a hihetetlen magas fokú szervezettségnek köszönhetően tudtak kimagasló eredményt elérni. Ehhez képest - ezek szerint - Egervári csak felzavarja őket a pályára, nagy vonalakban elmagyarázva, hogy mit kell. Megjegyzem ez meg is látszik a játékunkon. Tudom, hogy a válogatott nincs annyit együtt, mint egy klubcsapat, mást kell elvárni, de...
Ilyen szakemberrel mire fogunk jutni nemzetközi szinten?

Hát anno ilyen legendák terjedtek a Barca körül is hogy Messinek csak annyit mond Pep meccs előtt hogy menj fel és játsz.
Lényeg a lényeg hogy sztem ezért erősen túlzott a kolléga.
d
Entrenador del Barça

2011.09.07. 14:10:22

Én is meglehetősen realista módon kezelem a válogatott esélyeit. A pótselejtezőbe jutásra van esélyünk, de csekély. A svédek nem fogják megtenni azt a szívességet, hogy megint hibázzanak és még nekünk is van egy lejátszandó meccsünk. Annak idején én is szorítottam a 12-1 mindkét meccsén és gyanítom most is összekerülhetünk olyan csapattal, ami elporolja a hátsónkat, ennek ellenére nagyon örülnék (és eléggé meg is lepődnék) ha ott lennénk a pótselejtezőkben. Nem kell beszarinak lennie a válogatottnak sem, szurkolóknak sem, legfeljebb elvernek bennünket, na bumm. Volt már ilyen is.

Egyébként meg kell hogy mondjam én jelentős javulást nem érzek a válogatottal kapcsolatban. Most sikerült nyernünk a svédek ellen egy olyan meccsen, amit el is veszíthettünk volna, szép eredmény meg minden, de nem volt meggyőző. Írtátok, hogy a hollandokkal ne példálózzunk, rendben, akkor azt említeném, hogy a finneket sem sikerült meggyőzően vernünk. A játékosállomány nem lett jobb, mint eddig bármelyik évben, a szervezettség nem emelkedett, annyi a különbség, hogy most pár meccset sikerült a legvégén győzelemre menteni, amiket eddig nem. Ez előrelépés? Talán, majd ha rendszeresen mentális stabilitást mutat a válogatott, akkor rábólintok.

Egyébként megfogott a Nemzeti Sportban olvasott Szabics interjú. Pontosan nem tudom idézni, de olyanokat írt, hogy mennyire jó, hogy Sanyi bá nem szabja meg, hogy pontosan mit játsszanak, csak a felállást és szerepeket veszik át. Lehet én vagyok hülye a focihoz, de szerintem ez inkább hátrány, mint előny és ha megnézzük a nagy tornákon történteket, akkor láthatóak, hogy főleg kis csapatok is, de olykor a nagy válogatottak is a hihetetlen magas fokú szervezettségnek köszönhetően tudtak kimagasló eredményt elérni. Ehhez képest - ezek szerint - Egervári csak felzavarja őket a pályára, nagy vonalakban elmagyarázva, hogy mit kell. Megjegyzem ez meg is látszik a játékunkon. Tudom, hogy a válogatott nincs annyit együtt, mint egy klubcsapat, mást kell elvárni, de...
Ilyen szakemberrel mire fogunk jutni nemzetközi szinten?
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.09.07. 14:00:35

fcbarca0827 írta: Elég sokszor le van írva alább, de azért még egyszer:
A 9 csoportelső és a legjobb csoport második automatikusan kijut az EB-re. (A vicc az, hogy erre a magyar-svéd kettősnek és a görögöknek van a legnagyobb esélye. :D )A további 8 2. helyezett meg játszik a maradék 4 helyért.
Na igen a kiemelt résszel tévedtem. Mivel vannak, 5 fős csoportok is, így a 6 fős csoportokban az utolsó helyezett ellen szerzett pontokat levonják. Szóval, már is nem állunk olyan jól. :P Sebaj legyen meg a playoff, aztán az már királyság.

http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... jnoksagra/
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
kanty
Llegenda del Barça

2011.09.07. 11:25:04

Guardiola írta:A legjobb csoportharmadik nem jut tovább (9 csoport van)? És ha megverjük a Finneket 21 pontunk lesz, ennyi egyetlen csoportharmadiknak sem lehet. B csoportban lehet 20 pontos harmadik (erre kicsi az esély de lehet 3 20 pontos csapat) a D-ben 18 pontos lehet Románia a többiben még a mostani 18 pontunkat sem tudja elérni a 3.
Van 16 hely,ebből ugye 2 házigazdáé. A 9 csoportgyőztes és a legjobb második továbbmegy és marad 8 a pótselejtezőre, innen is továbbmegy 4. Ez össz-vissz 16. Javítsatok ki, ha tévedek.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2011.09.07. 11:23:43

Guardiola írta:A legjobb csoportharmadik nem jut tovább (9 csoport van)? És ha megverjük a Finneket 21 pontunk lesz, ennyi egyetlen csoportharmadiknak sem lehet. B csoportban lehet 20 pontos harmadik (erre kicsi az esély de lehet 3 20 pontos csapat) a D-ben 18 pontos lehet Románia a többiben még a mostani 18 pontunkat sem tudja elérni a 3.
Elég sokszor le van írva alább, de azért még egyszer:
A 9 csoportelső és a legjobb csoport második automatikusan kijut az EB-re. (A vicc az, hogy erre a magyar-svéd kettősnek és a görögöknek van a legnagyobb esélye. :D ) A további 8 2. helyezett meg játszik a maradék 4 helyért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2011.09.07. 11:27:35-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Guardiola
Capitá del Barça

2011.09.07. 11:16:50

A legjobb csoportharmadik nem jut tovább (9 csoport van)? És ha megverjük a Finneket 21 pontunk lesz, ennyi egyetlen csoportharmadiknak sem lehet. B csoportban lehet 20 pontos harmadik (erre kicsi az esély de lehet 3 20 pontos csapat) a D-ben 18 pontos lehet Románia a többiben még a mostani 18 pontunkat sem tudja elérni a 3.
Válasz küldése