Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha ki is jutnak max play off-ig ott jól pofáb b@sszák őket (svédeket)albicelesteX írta:Csak azt sajnálom,hogy ha a Svédek lesznek a másodikok,hogy semmivel sem érdemlik meg jobban azt a második helyet,mint mi érdemelnénk.Semmi keresnivalójuk az EB-n.Ez a moldovai csürhe meg nem tudom mit vergődik...Szőröstalpúak!
OFF: Hát nehéz lesz meglengetni egymástP.U.Y.O.L. írta:Én is csak egyet tudok érteni veled. Végre van miért szurkolnunk a selejtező végén is és még ha nem is jutunk ki, a kicsinek is örülni kell, mert már régóta (sajnos) ennyit se kaptunk.Kalap1988 írta:daffy! Szerintem senki sem sző nagyravágyó terveket, a következő meccsre kell koncentrálni és egyszerűen szurkolunk. Ez sem nem nagyképűség, sem nem nagyravágyó tervek szövögetése. Szerintem ez belefér. A fiúktól pedig elég sok bravúrt kaptunk, aminek, ha szerencse, ha nem, ha kijutunk, ha nem örülnünk kell és kalapot kell lengetni. Ennyiről szól a történet, nem pedig matekozni kell és fölöslegesen spekulálni. Ria! Ria! Hungária!
Amúgy azt még nem tudom, hogy hogyan fogunk téged lengetni, mert hasonló fizikumú vagy, mint én, de ha kijutunk én megpróbálkozok vele...![]()
U.I.: amíg még jó idő van, össze kéne hozni egy közös kosarazást...
Viszont az eddigi összes selejtezőnket, legyen az VB vagy EB számítva is most rúgtuk a legtöbb gólt. Márpedig a régebbi, ennél jóval híresebb csapataink is kerültek össze nagyon gyenge csapattal, vagy a közelmúltban is kerültünk össze pont San Marinoval,mégsem szereztünk összességében ennyi gólt még SOSEM. Szóval most nem csak a pofozó gép szerepét betöltő csapatokat tömjük ki,hanem azért lehet ez a rekord,mert mindenki más ellen is be-be találunk.shutterisland írta:nem rossz tényleg, de azt is figyelembe vehetjük, hogy több meccset játszottunk, mint ezek a csapatok, illetve a mi csoportunkban van san marino egészen pontosan 0-49-es gólaránnyal.sjd írta:Amúgy az nem rossz statisztika, hogy a hollandok, németek és svédek után mi rúgtuk a legtöbb gólt a selejtező mezőnyében (többek között olaszokat, franciákat, angolokat, spanyolokat! megelőzve)
más csoportban is vannak gyenge csapatok, de azok fele ennyit sem kapnak, és rúgnak is azért néha nap.
viszont ezt a san marinot egy andorra vagy málta is verné 2-3 góllal akár.
Én is csak egyet tudok érteni veled. Végre van miért szurkolnunk a selejtező végén is és még ha nem is jutunk ki, a kicsinek is örülni kell, mert már régóta (sajnos) ennyit se kaptunk.Kalap1988 írta:daffy! Szerintem senki sem sző nagyravágyó terveket, a következő meccsre kell koncentrálni és egyszerűen szurkolunk. Ez sem nem nagyképűség, sem nem nagyravágyó tervek szövögetése. Szerintem ez belefér. A fiúktól pedig elég sok bravúrt kaptunk, aminek, ha szerencse, ha nem, ha kijutunk, ha nem örülnünk kell és kalapot kell lengetni. Ennyiről szól a történet, nem pedig matekozni kell és fölöslegesen spekulálni. Ria! Ria! Hungária!
Egyetértek.Kalap1988 írta:daffy! Szerintem senki sem sző nagyravágyó terveket, a következő meccsre kell koncentrálni és egyszerűen szurkolunk. Ez sem nem nagyképűség, sem nem nagyravágyó tervek szövögetése. Szerintem ez belefér. A fiúktól pedig elég sok bravúrt kaptunk, aminek, ha szerencse, ha nem, ha kijutunk, ha nem örülnünk kell és kalapot kell lengetni. Ennyiről szól a történet, nem pedig matekozni kell és fölöslegesen spekulálni. Ria! Ria! Hungária!
nem rossz tényleg, de azt is figyelembe vehetjük, hogy több meccset játszottunk, mint ezek a csapatok, illetve a mi csoportunkban van san marino egészen pontosan 0-49-es gólaránnyal.sjd írta:Amúgy az nem rossz statisztika, hogy a hollandok, németek és svédek után mi rúgtuk a legtöbb gólt a selejtező mezőnyében (többek között olaszokat, franciákat, angolokat, spanyolokat! megelőzve)
Eddig 16 évig nem vertük meg őket. Csak ennyi változott, hogy most volt annyi plusz a csapatban. És melyik csapat verte meg olyan lazán ezt a svéd csapatot mostanában? A holland, aki világ 1.? igen.daffy írta:pont ezt gondolom én is. megvertük a svédeket,és? mi változott? semmi. esélyünk van,de az sem nagy. a hercules is megverte a barcát,mégsem akart senki bajnokságot nyeretni velük. helyén kell kezelni a sikert és nem nagyratörő terveket szőni egyből. arról nem is beszélve,hogy olyan sima azért nem volt.
Én is így látom egyébként! Vitathatatlan hogy javultunk, elsősorban abban hogy végre próbáljuk játszani a focit a képességeinknek megfelelően, és nem töketlenkedünk annyit( azért van egy két kivétel...). Viszont összességében ettől még mindig jóval több kell.d írta: Egyébként meg kell hogy mondjam én jelentős javulást nem érzek a válogatottal kapcsolatban. Most sikerült nyernünk a svédek ellen egy olyan meccsen, amit el is veszíthettünk volna, szép eredmény meg minden, de nem volt meggyőző. Írtátok, hogy a hollandokkal ne példálózzunk, rendben, akkor azt említeném, hogy a finneket sem sikerült meggyőzően vernünk. A játékosállomány nem lett jobb, mint eddig bármelyik évben, a szervezettség nem emelkedett, annyi a különbség, hogy most pár meccset sikerült a legvégén győzelemre menteni, amiket eddig nem. Ez előrelépés? Talán, majd ha rendszeresen mentális stabilitást mutat a válogatott, akkor rábólintok.
pont ezt gondolom én is. megvertük a svédeket,és? mi változott? semmi. esélyünk van,de az sem nagy. a hercules is megverte a barcát,mégsem akart senki bajnokságot nyeretni velük. helyén kell kezelni a sikert és nem nagyratörő terveket szőni egyből. arról nem is beszélve,hogy olyan sima azért nem volt.d írta: Egyébként meg kell hogy mondjam én jelentős javulást nem érzek a válogatottal kapcsolatban. Most sikerült nyernünk a svédek ellen egy olyan meccsen, amit el is veszíthettünk volna, szép eredmény meg minden, de nem volt meggyőző.
d írta:
Egyébként megfogott a Nemzeti Sportban olvasott Szabics interjú. Pontosan nem tudom idézni, de olyanokat írt, hogy mennyire jó, hogy Sanyi bá nem szabja meg, hogy pontosan mit játsszanak, csak a felállást és szerepeket veszik át. Lehet én vagyok hülye a focihoz, de szerintem ez inkább hátrány, mint előny és ha megnézzük a nagy tornákon történteket, akkor láthatóak, hogy főleg kis csapatok is, de olykor a nagy válogatottak is a hihetetlen magas fokú szervezettségnek köszönhetően tudtak kimagasló eredményt elérni. Ehhez képest - ezek szerint - Egervári csak felzavarja őket a pályára, nagy vonalakban elmagyarázva, hogy mit kell. Megjegyzem ez meg is látszik a játékunkon. Tudom, hogy a válogatott nincs annyit együtt, mint egy klubcsapat, mást kell elvárni, de...
Ilyen szakemberrel mire fogunk jutni nemzetközi szinten?
Na igen a kiemelt résszel tévedtem. Mivel vannak, 5 fős csoportok is, így a 6 fős csoportokban az utolsó helyezett ellen szerzett pontokat levonják. Szóval, már is nem állunk olyan jól.fcbarca0827 írta: Elég sokszor le van írva alább, de azért még egyszer:
A 9 csoportelső és a legjobb csoport második automatikusan kijut az EB-re. (A vicc az, hogy erre a magyar-svéd kettősnek és a görögöknek van a legnagyobb esélye.)A további 8 2. helyezett meg játszik a maradék 4 helyért.
Van 16 hely,ebből ugye 2 házigazdáé. A 9 csoportgyőztes és a legjobb második továbbmegy és marad 8 a pótselejtezőre, innen is továbbmegy 4. Ez össz-vissz 16. Javítsatok ki, ha tévedek.Guardiola írta:A legjobb csoportharmadik nem jut tovább (9 csoport van)? És ha megverjük a Finneket 21 pontunk lesz, ennyi egyetlen csoportharmadiknak sem lehet. B csoportban lehet 20 pontos harmadik (erre kicsi az esély de lehet 3 20 pontos csapat) a D-ben 18 pontos lehet Románia a többiben még a mostani 18 pontunkat sem tudja elérni a 3.
Elég sokszor le van írva alább, de azért még egyszer:Guardiola írta:A legjobb csoportharmadik nem jut tovább (9 csoport van)? És ha megverjük a Finneket 21 pontunk lesz, ennyi egyetlen csoportharmadiknak sem lehet. B csoportban lehet 20 pontos harmadik (erre kicsi az esély de lehet 3 20 pontos csapat) a D-ben 18 pontos lehet Románia a többiben még a mostani 18 pontunkat sem tudja elérni a 3.