Antifoci írta:
Ne haragudj de szánalmas egy csapat azért mert van nála 1-2-3 jobb? de inkább annyi se.
Azért mert tele lett a tökök a színészekkel? Az a szánalmas hogy szerintetek , ez egy válasz, gusztustalan taktikával de mi igen is tartottuk magunkat a kiállításig egy nyílt párharc volt a hentesek fc a földre szállt angyalok ellen.
Mért van az és erre válaszolj kérlek hogy a barca szurkolókon kívül mindenki a színészkedésekről beszél?
Talán azért mert ez harcos taktikai faltos stílus mindenhol bevett az erősebb ellenfél ellen , születtek már hasonló szabálytalanságok mint amiket mi elkövettünk..
De valahogy ilyen színészi teljesítményeken mindenki felkapja fejét, nevet rajta , nem reál henteléstől hangos a sajtó ..
Nem véletlen...
Jó csapatod de igen bántó volt amit műveltek..
Az hogy egy moderátor szánalmasozik az meg.. mit várunk mástól.
gondolom vélemény nyilvánítás --ban.
Danke.
Nem beszéltünk össze Andrissal,így cs tippelek,h nem azért illette a szánalmas jelzővel a csapatodat,mert 1-2-3 jobb van nála,hanem azért,mert az évek alatt szépen leépítették a renoméját a királyiaknak azzal a nyomi viselkedéssel,amit mutatnak.Ha cs az utóbbi évek Klasszikusait nézzük,akkor észrevehető h mennyire nem tudnak úri klubhoz méltón veszíteni (lásd Messi szétrugdosása két éve,amikor az első 20 percben aki arra járt,belerúgott egyet.Vagy frissebb élmény Ramos esete.De mondhatnám Pepe menetrendszerű ámokfutását,számtalan példával).De a nagymesteretek egész szezont átölelő menstruálása a sajtóban ellenünk,pont elég szánalmas lenne önmagában.Aztán mondjuk elég véleményes h az übercsászár reál,ahol mindenből cs a legjobb van és egy játékosuk többet ér,mint az egész BARCA vajon miért nem hajlandó futballozni egy BL ELŐDÖNTŐBEN,OTTHON!?
Tehát lényegében az egész csapat,klub mentalitása,(játék)stílusa,kommunikációja éppen olyan gyomorforgatóvá vált,mint a kispad ura.A mondvacsinált,átgondolatlan marhaságok,amikkel szinte boszorkányüldözést folytattok ellenünk mióta mi vagyunk a toppon,tényleg nem kutya.
Sztem nem mondta senki h földre szállt angyalok játszanak nálunk,mivvel vérprofi,minden hájjal megkent spílerek ezek a gyerekek,de mégis 99%ban szimpatikusabb,sportszerűbb,EMBERIBB viselkedést mutatunk a sajtóban,a pályán az ellenfelekkel szemben,mint ti v a nagyátlag. Ez a fennmaradó 1 % az,amibe most kapaszkodtok és a nagy Zso5é remekül elterelte a figyelmet a szimulálásokkal arról a tényről,h lényegében köze nem volt a csapatának a labdarúgás nevezetű sportághoz.Már megint...
Tuti nem volt szép h fetrengtek a srácaink,de valahol ez annak a következménye is sztem,h az előtte lévő pár meccsen a gusztustalan taposások,belépők és hasonló finomságok maradtak megtorlatlanul,szankció nélkül.Tehát most egy kicsit átestünk a ló túloldalára,h ezekre a gyökérségekre felhívjuk a figyelmet de azért emberek,melyik a rosszabb?EGY meccsen túljátszani a szerepeket,vagy mondjuk HÁROM derbin az ellenfelet faragni?(Tudom,h Busí,Dani nem ment Messire egy kis színházért korábban sem,de azért nem ez az általános viselkedés nálunk,pedig nagyon ezt nyomják ránk...)Mert mondhatni több kárt tettetek a babákban,mint a labdában ezeken,és ez nem kis teljesítmény azért...
Meg ha már színészkedés,akkor nem durva h pont annál a klubnál van a nyálverés ezügyben,amelyikben a műrepülő világbajnokság első három helyezettje játszik?! (Ronaldo,Ronaldo,Ronaldo

)Vagy h mondjuk Dani azért kapott lapot és jöhetett veszélyes helyről szabadrúgás,mert Di Maria elfáradt és elfeküdt Alves mellett,anélkül h bármi is lett volna?H cs egyet említsek...
Én úgy gondolom h nem azért lett a rugdosás,mert megunták a színészkedésünket,hanem azért lett a színészkedés,mert megunták a henteléseteket!
A harcos taktikai faltos stílus bevett mindenhol?Lehetséges,de sztem a portugál edző csapataira ez hatványozottan igaz,és azért nem ritkán megy túl a harcosságon ez.Taktikainak biztos h az,mert ki van adva h meg kell állítani az ellenfelet bármi áron.Annak meg piszkosul örülök,h cs olyan szabálytalanságokat vetnek be a blankók,amikre már volt példa a pályákon,így már nem is tűnnek olyan paraszt dolgoknak...A szimulálás legalább nem sérülésveszélyes és az tényleg nem fáj senkinek.Ellenben pölö azokkal a belépőkkel ,mint az ominózus Pepe kiállításnál.Nyújtott lábbal talpalva lépett be nagy lendülettel és azon rágódnak odaát,h egy-két milliméterrel elkerülte a lábat.Hát kösz,szilánkos törés alatt nem is jár a piros?A Lyon ellen szépen lehetett látni,h milyen amikor elgurul a gyógyszere és hagyják is kibontakozni...Olyan mintha a speciális 5ös a híres cetlijein a billentyűkódokat küldené be egy kombóhoz.
Jó a csapatod,de igen bántó volt amit műveltek...
Könyörgöm,attól meg vonatkoztassunk már el,h kinek milyen rang van a nickje alatt.Elsősorban sztem mindannyian véleményalkotó fórumerek vagyunk akik kifejtik a gondolataikat.Amennyiben a szabályzatba ütköző dolgot tapasztalunk,akkor lép életbe a moderálási feladatkör.De a szánalmasozás pont nem tartozik bele ebbe,mivel elég elterjedt kifejezés lett ez az utóbbi időkben és nem olyan erős jelző ez,főleg h jelen esetben történetesen helytálló is

Ha már Andrisos tippel kezdem,akkor azzal is zárom.Sztem tudna legalább 5, ennél drasztikusabb kifejezést is használni a sötét oldal magatartására,de mégsem teszi,tehát lényegében ezzel is jó példát mutat h nem szeg szabályt,még kipontozva sem

A véleményedet pedig többízben is kifejthetted már itt és mégsem lettél tiltva.Bitte