ezzel nekem nincs is gondom, de nem értem miért képtelenség Giruod nélkül okosan játszani.
Kiveszel egy idegen testet, akárkire, semmivel nem csökkenne a védekezési hatékonyság.
Lehetne, de Deschamps bízik benne. A világon minden edzőnek vannak ilyen emberei, kivétel nélkül, aztán hol meghálálják, hol nem a bizalmat. Ha döntő elmegy rajta, akkor jogosan lehet elővenni a játékost, az edzőt is, de addig felesleges. Ha az ő góljával nyerik a döntőt, az pedig egy hatalmas igazolás lesz DD-nak.
Nem a szívem csücskei a franciák, de az eddig látottak alapján, meg az alapján, ahogy elvesztették a 2006-os VB, 16-os EB döntőt, vhol jó helyre kerülne a trófea. Az angolok ellen még szurkolni is fogok nekik (mondjuk ellenük bárkinek szurkolnék), a horvátok ellen más tészta, korábban egy francia-horvát döntőben simán a horvátokért szorítottam volna, de azért két tizenegyespárbajjal továbbvergődni, na, ez kicsit elbizonytalanított. Remélem az angolok ellen alkotnak, és akkor nyugodt szívvel tudnék neki szorítani, mert azért a portugálok EB sikeréhez sem szeretnék hasonlót látni, a horvátok pedig eddig arra hajaznak igencsak.
Egyébként franciákban tényleg komoly lehetőségek vannak, a húzóembereik többsége még fiatal és fejlődik, a többiek is 2, illetve 4 év múlva még simán ott lehetnek, szóval ebből még komolyabb hegemónia is lehet. Főleg, ha többiek nem tudnak felnőni hozzájuk, erre elsősorban a spanyoloknak, németeknek lenne esélye, de még náluk sincs ilyen brutál keret.
Mbappe ázsiója pedig komolyát nő eddig a VB-n. Szerintem nagyon gyorsan Neymar fölé fog nőni, nem lesz a brazil sokáig kiskirály Párizsban. Azt pedig szerintem nem fogja elviselni, cirkuszolni fog, bomlasztani, és mivel sok a brazil pajti, ez komoly gond lehet a csapatnál. Én a vezetőség helyében most nyomnám el nagy pénzért Madridba...