Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a banánozás bunkóság, már ha igaz egyáltalán. a niggerezés szintén, az ilyen gyerekeket küldeném ki zimbabwébe, h egy kicsit jobban átlássák ezt a kérdést.Bányász írta:A fradi szurkerek meg azzal nyitottak,h banánt vágtak hozzá....
És amint hallottam elég sokat szídták.Ezek után nem csodálom,h betelt a pohár.
Ember Ő is...
Hú csak jöjjön le egy "fekete" Pécsre focizni...LG írta: Kell ahhoz vmit tenni![]()
Egyetlen bűne, h fekete...
Ez fölháboritó, ami itt folyik ebben [auto_cenzúra] magyar fociban
Igen, Főnökasszony, eszembe jutottál, be is akartam írni, de megelőztél!Szandi írta:Helloszia, Szandi vagyok.Érsek Zsolt írta:Az a szurkolói alelnök azt mondta hogy a drukkerek meg tudták volna beszélni ezt normálisan is a játékossal.Ha nekem mutatnak egy normális fradi drukkert akkor ÚJPESTES létemre átálok a frdihoz.
Helloszia, Szandi vagyok.Érsek Zsolt írta:Az a szurkolói alelnök azt mondta hogy a drukkerek meg tudták volna beszélni ezt normálisan is a játékossal.Ha nekem mutatnak egy normális fradi drukkert akkor ÚJPESTES létemre átálok a frdihoz.
Csak azt nem értem, hogy a banán bedobása előtt vagy után akartak vele normálisan beszélgetni? Vagy a "lebuziniggerezés" előtt vagy utána akarták vele a nézeteltéréseket tisztázni. Egy szánalmas cselekedet, még szánalmasabb magyarázkodása ez. Tipikus Fradi-gondolkodásmód. Mi szentek vagyunk, a ma született báránynál is tisztábbak, csak ez a 'hülye majom' ugra-bugrál ittennék ehol ni'. Brrrr....Érsek Zsolt írta:Az a szurkolói alelnök azt mondta hogy a drukkerek meg tudták volna beszélni ezt normálisan is a játékossal.Ha nekem mutatnak egy normális fradi drukkert akkor ÚJPESTES létemre átálok a frdihoz.
Kell ahhoz vmit tenniBányász írta:És egyébként Ndjodo teljesen szerény és teljesen normáli emberke.
De télleg nem arcoskodik mint sokan mások.Így nem is értem mivel válthatta ki a szurkolók ellenszenvét...
Ezek szerint a szurkoló a családhoz tartozik, a játékos meg egy vadidegen kívülálló. Na szép. Sic transit gloria mundi. Tipikus Fradi-szemlélet. Igaz, hogy ő a házi gólkirály, de tűnjön el innen. Ja, a góljai nélkül a 10. helyen tanyáznánk? Kit érdekel, mellékes.Bányász írta:A legdurvább ami még ehhez kapcsolódik az az nb1.hu-ról van.
"Ndjodo viszonya már a kezdetek óta nem volt felhőtlen a ferencvárosiakkal, hiszen rögtön bemutatkozó edzőmeccsén banánt dobtak rá"
Erről nem is tudtam egyébként...
De ami utánna elhangzik vélemény az is érdekes.
"A mostani incidens után általános vélemény ferencvárosi szurkolói körökben, hogy nem szívesen látnák továbbra is a csapat háza táján a színes bőrű játékost, hiszen egy ferencvárosi sportember nem verekedhet össze a saját klubjához, saját családjához tartozó drukkerrel."
Szép....
Ismétlem: csak a BAON.hu képéről derült ki, hogy az van rajta! Előttünk húzta le a cipzárt...Boixos írta:nem tett jót a történéseknek az a kölyök, maradjunk annyiban. de nem értem, h miért nem egy uppe meccsen szerepel abban a kibtt pólóban, miért a fradi-pályán lelkesedik így, amikor ott azért vastagon benne van a pakliban, h bemennek érte és kiadogatják, pláne egy ilyen meccs után.
persze tény, ahogy írtam is egyébként, h feltehetően nem kizárólag ezért lett balhé, de elég, ha csak az első két ember mászott be a gyerek miatt, a többi már ment magától.
mindenesetre ez semmit sem változtat azon, h jelenleg fos a fradi, és erről nem a kte szurkolók tehetnek. rohadt nagy rendrakás kell, ha tényleg komoly terveik vannak a tulajdonosoknak.
Ez baromság! Senki sem tudott róla, amíg a BAON.hu -n meg nem jelent a kép... Amúgy a srácot Újpestről kaptuk kölcsön és az egyik újpesti keménymag szurkolója is volt(?).Boixos írta:na, azért még a fradi-kecskemate meccshez még annyit, h lehet, h nem lett volna az a bemászkálós hirig, ha a kte padjáról az a nevesincs hülyegyerek nem megy oda a tábor elé egy "köszönöm istenem, h nem lettem fradista" témájú pólóban ünnepelni.
nem mondom, h kizárólag ezért mentek be, de ilyen felfokozott idegállapotban néha ennyi is elég a balhéhoz.
ha ezt meglátom, én is izgulós lettem volna, sőt lehet, h még a gimnasztika is belefért volna, pedig 16 éve befékeztem az ilyen jellegű megmozdulásokkal.