Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Az az igazság, hogy nekik jobb lenne, ha az előző biztonsági személyzet lenne most is. Ez persze igen árnyalt megfogalmazás.el fuero írta:Az európa szerte hirhedt 16-os szektor a székház előtt összecsapott a készenlétisekkel.
sztem azért nem kéne túlozni...fél várostVarga Tamás írta:Mert így próbálod mentegetni a fradista huligánok akcióit, amivel rendszeresen karban tartják a rendőrséget, és rettegésben tartják a fél várost.
Neked nem szólt senki.Los Banditos írta:el fuero szerintem egy teljesen normális szurkoló. Most se írt semmi rosszat. Gondolom Tamás te is védenéd a Barcát, ha valami ilyesmibe keveredne.
Inkább te vagy a szánalmas, hogy ismét beleszólsz mindenbe. Jó lenne néha csendben maradni.
Mert így próbálod mentegetni a fradista huligánok akcióit, amivel rendszeresen karban tartják a rendőrséget, és rettegésben tartják a fél várost.el fuero írta:Miért is?Varga Tamás írta: Szánalmas vagy.
Na ja. Ott szökőévente van egy alkalom, nálatok meg minden meccsen. Az Üllői úton félelem honol meccseitek után, másutt pedig tízévente akad egy-egy ilyen jelenet. Szánalmas vagy.el fuero írta:Ezt most pont rosszkor írtad be.Varga Tamás írta:MTK-meccs után miért nincs? Érdekes.![]()
"Parázs jelenetekkel zárult az MTK-Vasas meccs "harmadik félideje". A két szurkolótábor tagjai köztudottan nem szívlelik egymást, ennek most ismét tanújelét adták.
A sajtótájékoztató befejezése után arra lettünk figyelmesek, hogy mintegy 40 MTK-szurkoló gyülekezik a klub bejárata előtt, majd közéjük hajtott egy autó, amelyből négy figura szállt ki, akik a jelek szerint nem voltak ott a meccsen. Őket az emtékások "Hol voltatok? Az előbb itt mentek el vagy harmincan..." mondatokkal fogadtak.
Ezek után három Vasas-drukker haladt el mellettük (egy lány, egy fiú, valamint egy idős sportbarát, akik a csapatbusznál beszélgettek addig Tóth Andrásékkal), akikbe belekötöttek a hazaiak. A sarokig kísérték őket néhányan, "beszólogattak" nekik, fenyegették őket, és talán már ütöttek is volna, amikor a villamosmegálló felől a társaik segítségére sietett mintegy 40 angyalföldi.
A vendégdrukkerek a pálya főbejárata előtt érték utol az előbb még keménykedő, támadó, ám hirtelen meghátráló hazaiakat, majd kezdetét vette a "matek". Ütések és rúgások váltották egymást, majd egy-két perc elteltével a "Kékek" bemenekültek a klubházba, amelyet a klub biztonsági igazgatója kulcsra zárt, hogy ne jussanak be az angyalföldiek." (forrás:nb1.hu)
Ezt most pont rosszkor írtad be.Varga Tamás írta:MTK-meccs után miért nincs? Érdekes.
Ezt inkább hagyjuk. A békés tömeget feloszlatták a mocskos komenista rendőrök. Sokszor hallottam már. A békés Fradi-szurkolók - be kéne zárni a pályát egy fél évre, a Fradit meg száműzni a harmadosztályba, a balhézókat meg letöltendő börtönre ítélni. Talán észhez térnének. Miért mindig csak a Fradi-meccsen vannak randalírozók? MTK-meccs után miért nincs? Érdekes.el fuero írta:Én csak azt akartam ez előző hsz.-emmel mondani, hogy nem tudom mire van úgy oda mindenki ezzel a "balhéval". Ez inkább egy odafutok a vendégszektor elé és vissza "móka" volt. Kb. 10 ember próbálta ostromolni a vendég szektort és nem a fél stadion mint anno...Drigo írta: Most komolyan annak kéne örülnie a kecskeméti szurkolóknak, hogy a sok majom fradista(mert akik annó ezt csinálták azokat nem nevezném embernek) nem rohant be a pályára és nem bontotta le azt, valamint nem vertek meg minden ütőtávon belül kerülő embert?
És még Te szoktad kikérni magadnak, hogy a Fradisták kultúr emberek, gratulálok...
Kinnt keményebb volt a helyzet. Rendőrök lőtték mindenfele a rohadt könnygázt. 10 perccel később jöttem ki a stadionból, mert még nézelődtam bennt és amikor kiléptem a Könyves Kálmán felől mindenféle felszólítás nélkül megkezdődött az oszlatás.
Én csak azt akartam ez előző hsz.-emmel mondani, hogy nem tudom mire van úgy oda mindenki ezzel a "balhéval". Ez inkább egy odafutok a vendégszektor elé és vissza "móka" volt. Kb. 10 ember próbálta ostromolni a vendég szektort és nem a fél stadion mint anno...Drigo írta: Most komolyan annak kéne örülnie a kecskeméti szurkolóknak, hogy a sok majom fradista(mert akik annó ezt csinálták azokat nem nevezném embernek) nem rohant be a pályára és nem bontotta le azt, valamint nem vertek meg minden ütőtávon belül kerülő embert?
És még Te szoktad kikérni magadnak, hogy a Fradisták kultúr emberek, gratulálok...
Most komolyan annak kéne örülnie a kecskeméti szurkolóknak, hogy a sok majom fradista(mert akik annó ezt csinálták azokat nem nevezném embernek) nem rohant be a pályára és nem bontotta le azt, valamint nem vertek meg minden ütőtávon belül kerülő embert?el fuero írta:Inkább örüljetek, hogy nem az volt, mint a láki ellen...redmiller írta:Akkor kérjék számon a játékosoktól, vezetőktől, de egy vidéki kiscsapattól és annak szurkolóitól, akiknek történelmi az idei év.
Ez ötlött nekem is eszembe már tegnap is, amikor a Heti helyzet egy epizódja szólt erről az történetről. Tovább gondolva, lehet, sőt elég valószínű, hogy a Ferencváros lesz az a klubb, ahol először normális beléptető/biztonsági rendszer épül ki, hogy aztán majd a mélyen tisztelt mlsz is tegyen ezirányban valamit.Krojf írta: Valószínűleg elindul a persona non graták listázása, akiket soha
többé nem engednek a Fradi egyetlen meccsére sem be....
Inkább örüljetek, hogy nem az volt, mint a láki ellen...redmiller írta:Akkor kérjék számon a játékosoktól, vezetőktől, de egy vidéki kiscsapattól és annak szurkolóitól, akiknek történelmi az idei év.