Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tegnap este 8 körül jelentette be a hivatalos oldalán a Chelsea az átigazolást. Kétlem, hogy előtte nyilatkozott volna bárkinek is. Tehát akkor más oldalnak a hülyesége. oké.S.Agüero írta: Én még tegnap délután olvastam, ez meg 11 órával ezelőtti hír, tehát még ha kamu is, nem az ő szüleményük...
Én még tegnap délután olvastam, ez meg 11 órával ezelőtti hír, tehát még ha kamu is, nem az ő szüleményük...Tromort77 írta:Ezért nem kell benyalni mindent. A GeniusFootball agyszüleménye csak.
Hitelestől mondjuk szerintem a lehető legmesszebb van, de google ezt dobta ki.Tromort77 írta: Jó hát a hülyeség az mindig gyorsan terjed. De én sehol nem találom. Nem hinném, hogy ténylegesen ilyet nyilatkozna.
Jó hát a hülyeség az mindig gyorsan terjed. De én sehol nem találom. Nem hinném, hogy ténylegesen ilyet nyilatkozna.S.Agüero írta: Pedig igaz, én már olvastam több helyen is.
Szerinted emberünk tud gondolkodni, vagy először átgondolja, és azután beszél?Bob_Marley írta:Elég butus dolognak tartom, hogy ilyet nyilatkozik főleg, mert ő tudhatná a legjobban, hogy soha nem mond, hogy soha.Lehet jövőre visszaigazol Párizsba vagy lehet egy másik francia csapatba.
És amúgy is egy profi sportoló nem nyilatkozik ilyet.
Eléggé off, tudod te mire írtam.recrea írta: Gondolom csak elírás, de a "hogy" elé vesszőt írunk
Gondolom csak elírás, de a "hogy" elé vesszőt írunkBob_Marley írta:Gondolom csak elírás, de ráadásul Ligue 1recrea írta:"The past two years at PSG were a waste of my time, playing the teams in Ligeu 1 is like playing Fifa on beginner level"![]()
Úgyis kitaláljátok ki mondta.
Akkor nem volt ilyen nagy pofája a gyökérnek, mikor Suarez kötőzte be kétszer, vagy Neymar után kapdosta az okos fejét. Chelsea, PSG...ez a szintje.Hétvégén meg valóban amatőr volt, olyan tizit hozott össze hogy ilyet még nem is nagyon láttam.
Gondolom csak elírás, de ráadásul Ligue 1recrea írta:"The past two years at PSG were a waste of my time, playing the teams in Ligeu 1 is like playing Fifa on beginner level"![]()
Akkor nem volt ilyen nagy pofája a gyökérnek, mikor Suarez kötőzte be kétszer, vagy Neymar után kapdosta az okos fejét. Chelsea, PSG...ez a szintje.
Akkor próbálta ki a legendary levelt..recrea írta:"The past two years at PSG were a waste of my time, playing the teams in Ligeu 1 is like playing Fifa on beginner level"![]()
Akkor nem volt ilyen nagy pofája a gyökérnek, mikor Suarez kötőzte be kétszer, vagy Neymar után kapdosta az okos fejét. Chelsea, PSG...ez a szintje.
Szerintem pont azért csináljuk mi is, meg ők is ezt, mert nem piacképes játékosokról van szó. Mindnek az egekben a fizetése, a kölcsönnél pedig gyanús, hogy a fizu egy részét a City állja. (Ugye nálunk Douglas a tökéletes példa, akinek az egészet mi álljuk.)roby122 írta:Egyébként rájuk számítani is lehetett, hogy menni fognak, de ha nem kell nekik akkor miért csak kölcsönbe mennek, nem értem. Ugyanezt csináljuk mi is.
Nekem twitter-en az jött le, hogy Mirror, de akkor mégsemTromort77 írta:http://www.skysports.com/football/news/ ... ub-on-loan
Jó ötlet lenne, én már ezt írtam korábban is. Kellene neki lehetőség ahol fokozatosan felépíthetnék.
http://www.skysports.com/football/news/ ... ub-on-loanPCsabi írta:Arsenal prepared to loan out Jack Wilshere to get first-team football. [Sky Sports News]
Ja, Mirror...
Mondjuk ez szerintem az o hibaja is, mert ugy kellett volna kialakitani most nyaron a keretet, hogy felnojon. De itt jon be az a resz, amirol nem tudunk sajna semmit ugye, hogy o azokat akarta-e elso szamu jeloltkent is, akik jottek, meg megkapott-e mindenkit, stbstb.. Mindenesetre abban egyetertek az iroval, hogy ez a nyar lehetett volna jobb is Liverpool reszrol.Tromort77 írta:Összeségében úgy tűnik, hogy a keret nem nő fel ahhoz a játékhoz amit Klopp szeretne játszani. De azért a fejlődés látszik.