Cubarsí százados lett!
& counting pic.twitter.com/jzOWHWup4r
— FC Barcelona (@FCBarcelona) December 16, 2025
Szerintem semmi meglepő nincsen benne. Mou játékhoz való hozzáállása, taktikája, romboló stílusa ezt eredményezi. Mindig is benne volt az aktuális csapata játékában a piros lap. És most kivételesen nem ócsárolni akarom. Az a vicc, hogy ezt neki is tudnia kell mégis mindig fel van háborodva pedig mégis csak valamilyen szinten a csapat neki köszönheti a kiállításokat hisz ő állítja fel a taktikát és kéri ezt az agresszív játékot a játékosaitól. vagy ha még erre nem jött rá akkor elég nagy gondok lehetnek a fejében.LG írta: De tényleg vicc már, h mindig kiállítanak vkit JM aktuális csapatából, és nagyon sokszor vitathatóan. Nemtudom, sztem ha José helyében lennénk, mi nekünk is már ki lenne a ....unk vele.
bocs LG, de ha felsorolod a kiállításokat, és azt mondod, h nagyon sokszor vitatható, akkor érdemes lenne a vitatható kiállításokat is mellékelned... mert max 1-2-re lehet azt mondani, h bírófüggő, de h mindegyik lehetett objektíven is megítélve kiállítás, az tuti...De tényleg vicc már, h mindig kiállítanak vkit JM aktuális csapatából, és nagyon sokszor vitathatóan.
Ez azért van, mert az ő csapatainak a játékában van benne leginkább... Nem kellene hentelve játszani ( legalábbis ellenünk mindig ezt játszotta). Ne izgulj, ha mi így játszanánk, tőlünk is lenne kiállítás bőven....LG írta:De tényleg vicc már, h mindig kiállítanak vkit JM aktuális csapatából, és nagyon sokszor vitathatóan. Nemtudom, sztem ha José helyében lennénk, mi nekünk is már ki lenne a ....unk vele.bence-barca írta:http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... anatpiros/
Ha nem baj, jelenleg ide linkelném.
Del Horno + Motta cask sárga lapos megmozdulás, bár nem tudom ki emlékszik, de amit azután művelt Motta, h leküldték azért már csak megérdemelte. De játékhelyzetben csak sárga.
Tegnapi meg több volt, mint egy sárga piros kicsit túlzó, de a piroshoz közelebb van. Amolyan narancssárgás.
Nálam 7 pirosból 5-2 a megoszlás a mi javunkra, azaz hogy jogos volt.
Lassan kéne egy olyan topikot indítani, h Barca vs Mourinho vagy csak simán Jose Mourinho
De tényleg vicc már, h mindig kiállítanak vkit JM aktuális csapatából, és nagyon sokszor vitathatóan. Nemtudom, sztem ha José helyében lennénk, mi nekünk is már ki lenne a ....unk vele.bence-barca írta:http://nepsportv.blog.nepsport.hu/archi ... anatpiros/
Ha nem baj, jelenleg ide linkelném.
Del Horno + Motta cask sárga lapos megmozdulás, bár nem tudom ki emlékszik, de amit azután művelt Motta, h leküldték azért már csak megérdemelte. De játékhelyzetben csak sárga.
Tegnapi meg több volt, mint egy sárga piros kicsit túlzó, de a piroshoz közelebb van. Amolyan narancssárgás.
Nálam 7 pirosból 5-2 a megoszlás a mi javunkra, azaz hogy jogos volt.
Lassan kéne egy olyan topikot indítani, h Barca vs Mourinho vagy csak simán Jose Mourinho
ezt így egy az egyben hülyeségnek gondolom.SuperMessi írta:Én nem is értem miről beszélnek a madridisták. Az első gólnál ketten hülyítettek meg 5 védőt, míg a másodiknál Messi egyedül. Tökéletesen irreveláns hogy Pepe a pályán volt -e vagy sem, mert nem létszámfölényes szituációkból születtek a gólok. Egyébként meg a szándékos szabálytalanság jutalma piros lap. Ennyi a történet...
Andris, Ozsi, mihii stb. nem lehetne ennek (egész konkrétan a kollégának) véget vetni?Antifoci írta:http://www.youtube.com/watch?v=VwPQ0fInwx8
Melyik a csúnyább?
ezért volt a tegnapi is csak sárga..

Szted Pinto miért kapott pirosat?MessiFan írta: Ezen jót röhögtem. Szerinte ha kiállítanak az egyik oldalon egy játékost akkor ki kell állítani a másikon is?
Pontosan ugyanígy érzek én is így a meccs más napján és ez dühítő!d írta:Annyira rühellem, hogy itt vagyunk a BL döntőjének küszöbén, esélyünk van ismét megnyerni, folytatva egy sikersorozatot és ha esetleg sikerül is, mindig ott lesz a kis megjegyzés, hogy "de ha nincs Övrebro", "de ha Busquets nem játszik rá" most pedig "de ha Stark nem állítja ki Pepét".
És innentől ha le is focizzuk a Madridot otthon, az se segít, mert mindig ott lesz ez a kis megjegyzés. Szeretnék végre egy olyan BL-t, mindegy, hogy nyerünk-e vagy sem, de ne a játékvezetésről szóljon már.

Adebayor mekkora mókamester bazzzab1daL írta:Adebayor pedig egy büdös szót nem szólhat. Borzasztóan rossz vesztes... Szépen kikapcsolt az agya, miután eldőlt a dolog. Nem csoda, hát anno City játékosként van Persienek is szépen az arcára taposott... Arbeloa-ról ne is beszéljünk. Ha jól hallottam, és láttam a vidin, ő volt a félidei csetepaté egyik felbujtója. Nem méltó pár ember a Madrid szerelésre. Ronaldo nekem is valamilyen szinten nőtt a szemembe, ezt valaki már írta korábban. Hajtott, küzdött, neki volt egyáltalán valamilyen próbálkozása.Zbacsi írta:Ezen röhögök 5perce...:
"Mi azért jöttünk, hogy futballozzunk" - Adebayor
Adebayor pedig egy büdös szót nem szólhat. Borzasztóan rossz vesztes... Szépen kikapcsolt az agya, miután eldőlt a dolog. Nem csoda, hát anno City játékosként van Persienek is szépen az arcára taposott... Arbeloa-ról ne is beszéljünk. Ha jól hallottam, és láttam a vidin, ő volt a félidei csetepaté egyik felbujtója. Nem méltó pár ember a Madrid szerelésre. Ronaldo nekem is valamilyen szinten nőtt a szemembe, ezt valaki már írta korábban. Hajtott, küzdött, neki volt egyáltalán valamilyen próbálkozása.Zbacsi írta:Ezen röhögök 5perce...:
"Mi azért jöttünk, hogy futballozzunk" - Adebayor
4 év letöltendőt szavazna neki a forum,ha jól olvasom. 2-3 meccset kaphatna egyébkéntLM10 írta:Mindegy, hogy labda volt-e vagy nem a szándékért simán mehetett a piros! Mourinhot pedig nem értem. Orbitális nagy paraszt...Ő ténylég az eredmények embere, de a szép játék, és a méltóság neki tabu. Remélem szép büntetést fog kapni.
arbeloa játszik,úgyhogy messiEgyébként nálunk kik a veszélyeztetettek a döntőre?