Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
d
Entrenador del Barça

2011.04.26. 18:19:34

juhaszdani95 írta:Remélem igaza lesz a kutyádnak. Itt annyi a baj, hogy ez az Iker megtippelte a madridi 1-1-et is és a Real 1-0-ás kupagyőzelmét is ...
Ettől hiteles lesz máris... úristen!...
Amúgy ez egy másik polip, az a VB-s német nem megdöglött?
samy85
Capitá del Barça

2011.04.26. 18:15:06

Ilúvatar írta:A Real Madrid vezetőedzője kemény kritikával illette Pep Guardiolát a holnap BL elődöntő előtt a sajtótájékoztatón, írja a sport.es.

"Azzal hogy kijelentette, ne legyen portugál bíró egy új fejezetet nyitott. Mostanáig két csoportra lehetett osztani az edzőket. Az egyik - kisebb csoport - nem beszélt egyáltalán a játékvezetőről, a másik sokkal nagyobb, amibe én is beletartozom, kritizálják a legfontosabb tévedéseket, mert emberek vagyunk akik nem mindig tudják kontrollálni a frusztrációjukat. Pep mostani kijelentésével egy új korszak köszönt be, egy harmadik csoport, aki csak egyetlen emberből áll, belőle, és aki nyíltan kritizálhatja a játékvezetőket. Ilyet még sosem láttam a világ futballjában. Sok követője van az ő fantasztikus futballjának, és fantasztikus edzői kvalitásainak. Lássuk vajon a követői ezúttal csoportban fogják kritizálni nyíltan a játékvezetőket?" nyilatkozta José Mourinho
Olvastam.... szegény.... nem érti hogy a pszihés játéka rég kútba esett... Pep visszájára fordította a "taktikáját"...
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Deus
Boixos Nois

2011.04.26. 18:10:55

A Real Madrid vezetőedzője kemény kritikával illette Pep Guardiolát a holnap BL elődöntő előtt a sajtótájékoztatón, írja a sport.es.

"Azzal hogy kijelentette, ne legyen portugál bíró egy új fejezetet nyitott. Mostanáig két csoportra lehetett osztani az edzőket. Az egyik - kisebb csoport - nem beszélt egyáltalán a játékvezetőről, a másik sokkal nagyobb, amibe én is beletartozom, kritizálják a legfontosabb tévedéseket, mert emberek vagyunk akik nem mindig tudják kontrollálni a frusztrációjukat. Pep mostani kijelentésével egy új korszak köszönt be, egy harmadik csoport, aki csak egyetlen emberből áll, belőle, és aki nyíltan kritizálhatja a játékvezetőket. Ilyet még sosem láttam a világ futballjában. Sok követője van az ő fantasztikus futballjának, és fantasztikus edzői kvalitásainak. Lássuk vajon a követői ezúttal csoportban fogják kritizálni nyíltan a játékvezetőket?" nyilatkozta José Mourinho
KépKép
osho
Barça C

2011.04.26. 18:05:05

tudod, egyszer minden sorozat megszakad :wink:
"Sosem kérdezted, mégis sosem tagadtam:
saját magam hite vagyok magamban "
juhaszdani95
Barça B

2011.04.26. 18:03:46

osho írta:
juhaszdani95 írta:Nah, frankó ...Nem akarok vészmadár lenni, de Iker polip szerint a Madrid BL döntős lesz. :roll:
De én bízom a csapatomban :!: :!: :!:
a kutyám meg azt jósolta, hogy mi nyerünk...
Remélem igaza lesz a kutyádnak. Itt annyi a baj, hogy ez az Iker megtippelte a madridi 1-1-et is és a Real 1-0-ás kupagyőzelmét is ...
osho
Barça C

2011.04.26. 17:51:52

juhaszdani95 írta:Nah, frankó ...Nem akarok vészmadár lenni, de Iker polip szerint a Madrid BL döntős lesz. :roll:
a kutyám meg azt jósolta, hogy mi nyerünk...
"Sosem kérdezted, mégis sosem tagadtam:
saját magam hite vagyok magamban "
juhaszdani95
Barça B

2011.04.26. 17:42:53

Nah, frankó ...Nem akarok vészmadár lenni, de Iker polip szerint a Madrid BL döntős lesz. :roll:
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.04.26. 17:21:41

Sajnos nem alakulnak jól az előjelek a meccs előtt. Azért az igen balszerencsés, és talán egyedi eset is, hogy 3 darab balhátvédünk egyszerre sérült! Ilyenkor azt kell mérlegelni, hogy egy félig sérült/egészséges Puyollal és Inivel merjünk-e kezdeni? Mert nem lenne jó, ha rásérülnének! Bár szerintem Puyolt már csak azért is erőltetni kell, mert jövő hétre talán Maxwell oké lesz, így legalább balra lesz egy plusz emberünk! Init ellenben nem kezdetném, mert ő azért kapna rúgást bőven középen, és nagyobb az esélye a sérülésének! Ő a visszavágóra legyen 100%-os, és rúgjon egy olyan gólt a Madridnak, mint anno a Chelseanek! :-) Jajj de röhögnék...
Én így állnék fel: Valdes - Dani, Piqué, Masc, Puyol - Busi, Xavi, Keita - Pedro, Messi, Villa
Tiagot én is kedvelem, de szerintem még nincs kész egy ilyen meccsre! Keita meg amúgy is Pep nagy kedvence, szóval biztosan ő fog kezdeni. Hátha fejel egy gólt...
Szerintem 2 meccsen ki kell jönni a 2 csapat közti különbségnek, bár ehhez sokkal jobb helyzetkihasználás kell! Szerintem a Madrid jobb lesz a múlt hét szerdai meccsnél, mert Morinho által kitalált "öld a focit" taktikát egyre jobban alkalmazták. Az egymás elleni bajnoki volt a teszt, de múlt héten már jobban csinálták, több helyzetük is volt! Nekünk fel kell pörögnünk, és rúgni kell egy gólt. Villának pedig nagyon össze kell kaparnia magát.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.04.26. 17:20:46

Rivaldo11 írta:
LG írta:Amúgy sztem ennek a párharcnak nagyobb tétje van, mint a BL döntőbe jutás. Egyrészt ez mozdítja el majd vmelyik csapat irányába az összmérleget, másrészt sztem a jövőre vonatkozóan is meghatározható lehet, főleg egy Madrid siker esetén. Ugyanis úgy gondolom, h egy Madrid siker egy korszak végét jelentené. Lehet sokan butaságnak gondolják ezt, de én úgy érzem, h ez akkora ütés lenne, ami után ez a csapat többet már nem tudna megújulni, csak jelentős változtatások árán. A Madrid meg sztem vérszemet kapna, és a következő szezonban még erősebbek lennének.

Ha viszont mi megyünk tovább azzal egyértelműen bizonyítanánk, h mi vagyunk jobb csapat, és a kupa vereség csak kisiklás volt.
Korszak vége? ugyan...Vannak lépések, amiket mindenképp meg kell lépni, és frissíteni a keretet. Ez nem függ attól, milyen eredményt érünk el. Az meg nagyon érdekes lenne, h. csak egy győzelemmel bizonyítanánk, h. miénk a jobb csapat...Ahhoz még nagyon sokat kell letennie az asztalra ennek a madridnak, h. ez egyáltalán kérdés lehessen.
Ami kérdés viszont, h. ki tudjuk-e hozni a különbséget-szám szerint egy egygólos sikerre gondolok idegenben. Ha mindkét csapat futballozni akar, akkor ezt nem lesz nehéz elérni. Ha nem lesz játék, hanem valami más, akkor megint erőlködés lehet a vége.
Nem kell velem egyet érteni, de így érzem. Sztem hosszútávon nincs már akkora potenciál a csapatban, az emberek nagy része már mindent megnyert, nem lesz számukra akkora motiváció. Én pl. úgy gondolom, h Messi sem fog még sok évig varázsolni, főleg, ha esetleg megkapná zsinórban a 3. Aranylabdát.
A Realnak viszont sztem egy fiatal tehetséges csapata van, és hosszú távon szép sikereket érhetnek el. Sztem ahogy 2004-ben fordult a mi javunkra a kocka, úgy fog majd hamarosan az ő javukra. Bár sztem még nem idén, de már nincs messze az az idő. :roll:
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.04.26. 17:19:01

Barcaman14 írta:Azért nem semmi mennyire vízválasztó lehet egy klasszikus! 2 lejátszott meccs után máris véget érne egy korszak?! :roll: Az első ráadásul a presztízsen kívül nekünk semmit nem jelentett, ennek ellenére x-eltünk a Bernabeuban, és ezzel valószínüleg meg is nyertük a bajnokságot zsinórban harmadjára.
A kupadöntőbeli vereség már sokkal fájóbb ez tény, de ha pozítiv oldalát nézzük a Pep-team 3 év alatt kétszer játszott döntőt a kupában, és ebből egyszer nyert.
A BL: A BL ahol az utóbbi években rendre ott vagyunk a 4-ben, és a holnapi párharc sem kezdődött még el, ahol ha mi szerezzük az első gólt, nyeregben vagyunk ebben biztos vagyok!
Ha a játékot nézzük, akkor az utóbbi egy, másfél hónapban van visszaesés, igen. De ezalatt is hoztuk az eredményeket, és csak helyenként volt gyenge a játékunk. Ezenkívül ez a szezonunk is történelmi, zsinórban harmadszor.
Pep hosszabbított még egy évet, és nem hinném hogy távozik a nyáron. A korszak pedig akkor fog véget érni ha ő elmegy!
Az igazság az, hogy az elmúlt évek sikerei miatt sok szurkoló nagyon elszállt. Egyesek azt gondolják, hogy ezentúl az idők végezetéig minden trófeát a Barcának kell nyernie, és egy kisebb kupa elvesztését máris óriási tragédiának tartanak, holott ez törvényszerű volt. Nem lehet mindig nyerni, még ennek a fantasztikus csapatnak sem. Le kell szállni a földre, és higgadtan be kell ismerni: az elmúlt évek Barca sikerei olyan időszak volt, ami a futballban nem sokszor adatik meg egy klubnak, így ezt a sorozatot folytatni szinte lehetetlen. Ebből a szempontból lehet, hogy valóban lezárult egy korszak, de ez nem feltétlenül a "Pep-korszak". Csupán a Barca történelmének legsikeresebb évei.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Barcaforever
Director del Fútbol

2011.04.26. 17:17:22

Istenem, h mondtam ősszel, h nem tegnap óta látom a csapatot és örüljünk a 4-5 rúgott gólnak, igaz közbe voltak üres 20 percek.

Most meg inkább nem is olvasok 2-3 hsz-nél többet, mert úgy be van kakálva a fórumozók 70%-a..... :wink:

Bízok a csapatomban, bíznék Puyol nélkül is vagy Messi nélkül, mert a Barcelona az én csapatom az én kedvenceim, minden teljesítmény mellett, bármilyen külső körülmények között a győzelmet várom tőlük, aztán ha nem jön össze, sebaj, majd legközelebb, de akkor is temetem az egészet..... :roll:

Csak egy érdekesség, eddig a Real volt példának felhozva, meg persze a 40 gólos aranylabdás Ronaldo, h persze csak kis csapatok ellen megy, most meg kb nálunk is elkezdődött ez a saját csapattal szembe.Aki ezt nem látja vagy nem ismeri be, az nem látja az eseményeket.

Győzelmet, sőt továbbjutást várok a csapattól.Ha nem jön össze!?Akkor majd jövőre, ők is emberek, akik nem kis nyomás alatt játszanak nap mint nap, akiken jól látszik, h igenis szívből játszanak a csapatukért.....

Barcaforever :!: 8)
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2011.04.26. 16:59:37

LM10 írta:
oregem21 írta:nálunk van vki sárgaveszélyben??
uefa.comon probáltam kideriteni de nem találtam semmit......
Senki nincs, mert a lapok törlődtek. Gondolom most már az hagyná ki a döntőt aki mindkét meccsen besárgul.
Nálunk csak Milito volt sárgás!
Abi & Tito
samy85
Capitá del Barça

2011.04.26. 16:45:45

Barcaman14 írta:Ha a játékot nézzük, akkor az utóbbi egy, másfél hónapban van visszaesés, igen. De ezalatt is hoztuk az eredményeket, és csak helyenként volt gyenge a játékunk.
igazából az nem mindegy hogy egy Almeria ellen játccasz önmagadhoz képest gyengén, vagy egy Real ellen....ugye? holnap gólt kell rúgni... ha a világvége jön, akkor is...Visca el Barca
Kép
LM10
Director del Fútbol

2011.04.26. 16:43:39

oregem21 írta:nálunk van vki sárgaveszélyben??
Senki nincs, mert a lapok törlődtek. Gondolom most már az hagyná ki a döntőt aki mindkét meccsen besárgul.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.26. 16:32:32

Azért nem semmi mennyire vízválasztó lehet egy klasszikus! 2 lejátszott meccs után máris véget érne egy korszak?! :roll: Az első ráadásul a presztízsen kívül nekünk semmit nem jelentett, ennek ellenére x-eltünk a Bernabeuban, és ezzel valószínüleg meg is nyertük a bajnokságot zsinórban harmadjára.
A kupadöntőbeli vereség már sokkal fájóbb ez tény, de ha pozítiv oldalát nézzük a Pep-team 3 év alatt kétszer játszott döntőt a kupában, és ebből egyszer nyert.
A BL: A BL ahol az utóbbi években rendre ott vagyunk a 4-ben, és a holnapi párharc sem kezdődött még el, ahol ha mi szerezzük az első gólt, nyeregben vagyunk ebben biztos vagyok!
Ha a játékot nézzük, akkor az utóbbi egy, másfél hónapban van visszaesés, igen. De ezalatt is hoztuk az eredményeket, és csak helyenként volt gyenge a játékunk. Ezenkívül ez a szezonunk is történelmi, zsinórban harmadszor.
Pep hosszabbított még egy évet, és nem hinném hogy távozik a nyáron. A korszak pedig akkor fog véget érni ha ő elmegy!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.26. 16:25:52

Tocy írta:Egy korszak vége? Emberek...a Cruyff-team nyert zsinórban 4 bajnokságot, de BL-t csak 1x...és a zárásaként a döntőben 4-0-val küldtek minket haza. A Pep-Team megnyerheti könnyen a zsinórban 3. bajnokságát, kupadöntősök voltunk, valamint zsinórban negyedszer BL-elődöntősök. Ez mennyivel rosszabb mint a Dream Team?
Ráadásul azzal a csapattal ellentétben most "csak" Puyol, és Xavi pótlását kell hosszútávon megoldanunk, a többiek még évekig játszhatnak együtt...
De ez még a távoli jövő. Amúgy mindenképp szükséges a frissités, és nálunk sem elengedhető. De ez már másik topic témája.
Halkan jegyzem csak meg, hogy holnap a 0:0 sem jó eredmény. Be kell találnunk mindenképp, és úgy kell hozni minimum az ikszet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ziipp
Capitá del Barça

2011.04.26. 16:09:24

Szerintem nem az X-re kéne menni, hanem a győzelemre. Ha a szokásos játékunkat hozzuk, a kontrákra való tekintettel kevésbé kitámadva, akkor nyerhetünk.
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.26. 16:08:56

Egy korszak vége? Emberek...a Cruyff-team nyert zsinórban 4 bajnokságot, de BL-t csak 1x...és a zárásaként a döntőben 4-0-val küldtek minket haza. A Pep-Team megnyerheti könnyen a zsinórban 3. bajnokságát, kupadöntősök voltunk, valamint zsinórban negyedszer BL-elődöntősök. Ez mennyivel rosszabb mint a Dream Team?
samy85
Capitá del Barça

2011.04.26. 16:02:56

Ugye eddig nagyon régtől kezdve vátotta egymást a Real és a Barca ami a spanyol foci trónját illeti(néha egy Valencia-Depor közbeszólt) de miért ne írhatnánk új történelmet? Miért ne lehetne egyszerre a 2 csapat a "jó"..
ugye azért mert a madrid kezd jó lenni, nem jelenti azt hogy nekünk ezzel egyenesen arányosan kell "romlani"... Mi maradunk jók, sőt.. jobbak leszünk....Visca el Barca
Kép
LM10
Director del Fútbol

2011.04.26. 15:56:20

Lehet most a Real támadni fog. Emlékezzetek vissza a tavalyi elődöntőre. Csak rúgtak 3 gólt. Ez most szintén halálos lenne. Szóval nagyon kell vigyáznunk ezzel.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.26. 15:54:15

LG írta:Amúgy sztem ennek a párharcnak nagyobb tétje van, mint a BL döntőbe jutás. Egyrészt ez mozdítja el majd vmelyik csapat irányába az összmérleget, másrészt sztem a jövőre vonatkozóan is meghatározható lehet, főleg egy Madrid siker esetén. Ugyanis úgy gondolom, h egy Madrid siker egy korszak végét jelentené. Lehet sokan butaságnak gondolják ezt, de én úgy érzem, h ez akkora ütés lenne, ami után ez a csapat többet már nem tudna megújulni, csak jelentős változtatások árán. A Madrid meg sztem vérszemet kapna, és a következő szezonban még erősebbek lennének.

Ha viszont mi megyünk tovább azzal egyértelműen bizonyítanánk, h mi vagyunk jobb csapat, és a kupa vereség csak kisiklás volt.
Korszak vége? ugyan...Vannak lépések, amiket mindenképp meg kell lépni, és frissíteni a keretet. Ez nem függ attól, milyen eredményt érünk el. Az meg nagyon érdekes lenne, h. csak egy győzelemmel bizonyítanánk, h. miénk a jobb csapat...Ahhoz még nagyon sokat kell letennie az asztalra ennek a madridnak, h. ez egyáltalán kérdés lehessen.
Ami kérdés viszont, h. ki tudjuk-e hozni a különbséget-szám szerint egy egygólos sikerre gondolok idegenben. Ha mindkét csapat futballozni akar, akkor ezt nem lesz nehéz elérni. Ha nem lesz játék, hanem valami más, akkor megint erőlködés lehet a vége.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.04.26. 15:51:30

A holnapi találkozón végül a német Wolfgang Stark bíráskodik majd!

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/bl ... ho-2074762

A szokásos Mourinho féle odaszúrogatások újabb fejezete...
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
oregem21
Jugador del Barça

2011.04.26. 14:28:26

nálunk van vki sárgaveszélyben??
samy85
Capitá del Barça

2011.04.26. 14:10:00

nemtudom elképzelni hogy keitát tegye be balvédőnek.. ááááá ez nem jó... inkább menjen be Puyol középre, és Javier meg maradjon balvédő... aztán kp busi, Xavi adott vagy thiago, vagy Afellay,(persze ha ini nem sérült, akkor ő) elöl meg messi villa pedro ennyi... de balvédőben még Jeffren is jobb lenne mint Keita...
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.26. 13:37:57

Barcaman14 írta:Eléggé peches időszakot élünk meg. Nem elég hogy balhátvéd nélkül megyünk Madridba most még Ini is kidőlt. :roll: Bízom benne hogy valahogy rendbe szedik szerda estére. Ha nem akkor én meglépném Thiagot Pep helyében! Vagy nagyon jól vagy nagyon rosszul sülne el.
De inkább az elsőre gondolok!
Két vkp-val középen "halott" lenne a középpályánk, és megint Messinek kéne mélyebben visszajönni Xavi mellé szervezni a játékot.
Én már a kupadöntőn is gondoltam Thiagóra, merész, fiatal gyerek aki tud szép passzokat adni, cselezni, vélhetően csak a nyomás miatt nem játszatta Pep. De most lehet, hogy kényszerűségből fog játszani.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése