Néhány hozzászólás közben azért megnéztem volna az illető habzó szájú arckifejezését. Eszembe is jutott rongyosra járatott "felsőbbrendűségi érzés", amivel sajnos a komplett táborunkat illetik.
A szerdai meccset a Madrid megérdemelten nyerte meg.
1. A bíró mindkét oldalon elnéző volt, nem írható fel a számlájára a vereség.
2. Ez nem antifoci, hanem csapatunk szemmel láthatóan hatásos ellenszere. Ősszel nekünk rontottak, kaptak egy 5-öst. Mindenki tegye ezt, és legyenek szimpatikus vesztesek, akikről majd elégedetten áradozunk, hogy "de legalább bevállalták, aranyosak voltak" ???
3. Az első félidőben, amíg volt szuflájuk, sajnos kapura sem lőttünk. Több helyzetük volt, a bekapott gól után pedig nyilvánvalóvá vált, hogy taktikailag semmi újjal nem tudunk előrukkolni, ergo nincs sajnos elég variáció a repertoárban (szerintem egyébként játékosanyagban sem, de ezt hagyjuk).
4. Leg-leg pimp-ebb hsz: "...ha Puyol vagy Abidal van ott, kifejelte volna Ronaldo elol!" WTF???? Ronaldo szemben a kapuval, lendületből érkezett, Adriano hátrálva, oldalazva ugrott fel. Annyi esélye nem volt, mint lufinak a nyílzáporban, ember!
5. Ezt már tényleg bőgve: Nem bátor a Madrid, mert ők az elsőszámú kapussal álltak fel, mi meg a másodikkal! Óvónéni, nem éri...kb.
Próbáljunk már elfogadni egy vereséget, minket nem lehet megverni talán? Nem dőlt össze a világ, egy estén egy másik csapat jobb volt. Itt a BL, lehet bizonyítani!
Túlságosan el lettünk kényeztetve...

"A pénzem 90%-át italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam." - George Best