Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Sanama
Llegenda del Barça

2011.04.21. 21:34:11

Látni lehet,hogy ezt a taktikát nem csak egy meccsen lehet eredményesen játszani a Barca ellen,hiába mondták sokan ezt eddig.
2kalsszikus után 210perc alatt sikerült rúgni 1(!) gólt,azt is büntetőből. Szerintem ez elég sokat elmond a helyzetről.

Nem a Realt kéne szidni,amiért az egyetlen olyan taktikát játsza-sikeresen-,amivel a Barcat meg lehet fogni, hanem inkább Pepnek kéne kitalálni valamit,amivel okozhat meglepetést.(szerintem)
daman
Barça B

2011.04.21. 21:32:35

Barcaman1993 írta:
daman írta:Latom nem sokat ertettel meg abbol, amit irtam.
Madrid szempontbol az lenne a legjobb ha "kijonnenek" a latottak alapjan, mert azzal a Barca nem tudott mit kezdeni eddig, mivel egy jatekot kepesek jatszani, de azt nem a sajat kapujuk elott kezdik.
Én teljesen értem. De azt neked is be kell látnod, hogy előbb-utóbb gólt kelll lőni :D Anélkül nem megy :D AKár még fejre is állhatunk :D
Hat ha a Barca nem lo, engem az se zavar :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.04.21. 21:25:35

lui1698 írta:Na azért úgy látom van itt olyan is aki nem vágta fel hosszában az ereit amiért nem nyertük meg a kupát. (örülök, egész nap alig mertem benézni topicokba annyira sok baromságot olvastam, hogy szétszakadt a fejem)
Most sokan nagyon borúsan látják a helyzetek, de majd lehiggadnak, és ők is reálisan tudnak értékelni. Semmi különös nem történt, ok, nem fogunk idén hat kupát nyerni, de nem is az az elvárás, legalábbis a normálisabb szurkolóknál. De kérem, sokan temetik a csapatot, pedig még igy is fantasztikus pozícióban vagyunk! Szinte már zsebben a bajnokság, és BL első számú esélyesei vagyunk, mellé meg van egy kupa ezüstünk, akkor mi a búbánatról beszélünk? Ha még a BLben ki is esnék a Real ellen, akkor is azt kéne mondani, nagyon jó szezont futottunk!!! Ha vkinek egy kevés egy bajnoki cím, egy kupa döntő, meg BL elődöntő, az nem is érdemli meg, h a csapata sikeres legyen! Persze rossz úgy elbukni, h már nagyon közel a siker, ráadásul az ősi rivális ellen, de akkor is helyén kell kezelni a dolgokat!
Ha meg továbbmegyünk, ne adj is Isten meg is nyerjük a BL-t, akkor ez megint egy egészen zseniális szezon lenne.

A RM-ról annyit, h én a szurkolóik helyében már elégedett lennék, egy év alatt sztem nagyon fejlődtek. Tavaly még egy Lyon nagy falatnak bizonyult, idén már simán lenyomták őket, meg a Spurst is, amely hasonló játékerőt képvisel. Tavaly a Milan ellen 1 pontot szereztek, idén a 4-t. Tavaly nem szereztek pont a El Clasico-kon, idén 1 pont összejött, + a kupa is, és még ott a BL. 2003 óta ilyen messzire nem jutottak, a kupát meg 18 év után zsebelték be, vagyis nem ma volt az utolsó sikerük. Az ő szezonjuk sztem már most felülmúlta a reális elvárásokat, egy BL döntő, egy esetleg győzelem meg már óriási siker lenne a számukra. Most tért vissza a Madrid az európai elitbe.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.21. 21:24:19

daman írta:Latom nem sokat ertettel meg abbol, amit irtam.
Madrid szempontbol az lenne a legjobb ha "kijonnenek" a latottak alapjan, mert azzal a Barca nem tudott mit kezdeni eddig, mivel egy jatekot kepesek jatszani, de azt nem a sajat kapujuk elott kezdik.
Én teljesen értem. De azt neked is be kell látnod, hogy előbb-utóbb gólt kelll lőni :D Anélkül nem megy :D AKár még fejre is állhatunk :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
daman
Barça B

2011.04.21. 21:21:45

Barcaman1993 írta:
daman írta:Szoval a kozelgo BL meccsekre vonatkozolag en csak azt remelem, hogy ezt a 3. verziot elfelejtjuk, legalabb a Bernabeuban...
Egyetlen dolgot kell csinálni. Gólt kell lőni :!: Ha ez meg van, akkor muszáj kijönniük. Ha ez megtörténik, akkor pedig már egyértelmű, hogy melyik csapat a jobb. A támadójátékuk nagyon gyenge, főleg ha csatár nélkül játszanak.
Latom nem sokat ertettel meg abbol, amit irtam.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.21. 21:19:08

lui1698 írta:Mellesleg az csak nekem tűnt fel, hogy rengetegszer volt olyan ember faultolva (már Madridban is) akinél nem is volt labda.
Csak nézem a meccset és hopp egy ember elesik, hopp még egy.... közben a labda 5 méterre tőlük. :roll:
Pep topicban írtam vmit, ami ehhez illik tökéletesen...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.21. 21:18:12

daman írta:Szoval a kozelgo BL meccsekre vonatkozolag en csak azt remelem, hogy ezt a 3. verziot elfelejtjuk, legalabb a Bernabeuban...
Egyetlen dolgot kell csinálni. Gólt kell lőni :!: Ha ez meg van, akkor muszáj kijönniük. Ha ez megtörténik, akkor pedig már egyértelmű, hogy melyik csapat a jobb. A támadójátékuk nagyon gyenge, főleg ha csatár nélkül játszanak.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
lui1698
Llegenda del Barça

2011.04.21. 21:16:24

Mellesleg az csak nekem tűnt fel, hogy rengetegszer volt olyan ember faultolva (már Madridban is) akinél nem is volt labda.
Csak nézem a meccset és hopp egy ember elesik, hopp még egy.... közben a labda 5 méterre tőlük. :roll:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
krampusz
Jugador d'estrella

2011.04.21. 21:15:46

Spanyolban nincs 1 normális bíró!!!Nem-csak-erre- a meccsre gondoltam, hanem összességében. Teljesen mindegy, hogy éppen kik játszanak , olyan ítéletek vannak, hogy szerintem ezeket csak "paff a bűvös sárkány" szindrómával lehet magyarázni. Jó cucc lehet, mert, hogy nem a meccsen vannak az tuti.....
lui1698 írta:
Barcaman1993 írta:A bíró meg szó nélkül hagyta az egészet.
Nem nagyon szeretek én bírózni, de ezt a szerencsétlen idiótát megye 3-as meccsekre se engedném üdítőárusnak, nemhogy kupadöntőt vezessen.
daman
Barça B

2011.04.21. 21:14:15

Nem a biron de nem is a Barcan mult az, hogy lathattunk eddig 3 kulonbozo "meccset". Az egyetlen oka ennek a Madrid aktualis taktikaja volt.
1)Bernebeuban meg olyan felpalya kornyeken tamadtak meg a Barcat, akik igy 40-50 meterre passzolgathattak, ott nagyon nem zavart senkit, varta a Madrid a lehetoseget. Erre en azt mondtam, hogy a korulmenyek ismereteben rendben van.
2)Kupadonto elso felido (es valamennyire az elso meccs 2. fele)
Letamadta a Madrid a Barcat, akiknek igy nem volt meg a szokasos teruletuk meg idejuk a kis tili tolihoz, Xavi-Iniesta parossal az elen, nem is tudtak azt jatszani rendesen, sokszor elvesztettek a sajat terfelukon mar a labdat, stb., ennek eredmenye lett az, hogy gyakorlatilag kapuralovesuk nem volt.
3)Kupadonto 2. fele na ez az ami nekem abszolut nem tetszett, meghozza azert mert teljesen foloslegesen valtoztatott a Madrid. Nem tudom az okat, de nem tudom elkepzelni, hogy faradtak lettek volna 45 perc utan.
Teljesen bealltak vedekezni (es igen, en ezt nevezem bunkerfocinak, ha mar annyi vita volt errol) a 16os ele aztan bumm, hadd jojjon a Barca, ezzel az volt a legnagyobb gond, hogy a Barcanak ez a jateka, 20-30 meterre lealltak passzolgatni, meg is lett az eredmenye. Szerintem teljesen felesleges volt ezt megjatszani, de vegulis igaza lett Mourinhonak. Lehet azzal jonni, hogy feljavult a Barca, de ennek az volt az oka, hogy meg sem probalt a Madrid meg csak minimalisan sem letamadni, nemhogy ugy, mint az elso felidoben, igy a Barca jatszhatta, amit tud-nyilvan jobbak lettek.

Szoval a kozelgo BL meccsekre vonatkozolag en csak azt remelem, hogy ezt a 3. verziot elfelejtjuk, legalabb a Bernabeuban...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.21. 21:13:52

MessiFan írta:http://www.youtube.com/watch?v=M7KH4V5c ... dded#at=52
Ha jól tudom 5 sárgát osztott ki Madrid oldalon..
Hát az bőven kevés volt... 5-ből 2-őt Di Máriá kapott, de ő nem volt durva egyszerűen csak taktikai faultjai voltak. Emlékszem az első félidőben 13-13 volt a szabálytalanságok aránya. Azért azt megnézném, hogyan jöttek ki. Félpercenként 1 Barcelona játékos feküdt a földön, mert állandóan aprították őket.
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.21. 21:10:35

lui1698 írta:
Nem nagyon szeretek én bírózni, de ezt a szerencsétlen idiótát megye 3-as meccsekre se engedném üdítőárusnak, nemhogy kupadöntőt vezessen.
http://www.youtube.com/watch?v=M7KH4V5c ... dded#at=52
Ha jól tudom 5 sárgát osztott ki Madrid oldalon..
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.21. 21:10:29

lui1698 írta:
Az a baj, hogy az egy dolog, hogy a spori nem lát semmit, de egyrészt azért még van 2+1 segédje, aztán meg ott van a szövetség, akik utólag eltilthatnák őket. De nem teszik... Végülis ők sem ezért vannak.
lui1698
Llegenda del Barça

2011.04.21. 21:08:52

Fecooo írta:gyengék voltunk
Igazából szerintem ez a legfontosabb oka annak, hogy tegnap a bré rossz végére kerültünk.
Láttuk már ezerszer, hogy ha ez a csapat úgy megy ki a pályára, hogy hozza amit igazából tud akkor nincs az a taktika, bíró vagy istennyila ami megmentené a győzelemtől.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lui1698 2011.04.21. 21:13:08-kor.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.04.21. 21:07:48

a csapatunk akármennyire is "meg volt félemlítve", ha a spori nem lett volna "hipnózis alatt" (ugyanis más magyarázatot nem tudok arra, h Pepét és Arbeloát nem küldte le a pályáról, csak azt, h félt zsozé meccs utáni sírásától...), akkor a 2. félidőt max. 10 emberrel kezdi meg a Madrid és akkor fejre állhattak volna, akkor se nyerték volna meg a meccset...

gyengék voltunk(nettó emberhátrányban voltunk a meccs elejétől)+ spori+ hentesmunka= még így is nyerhettünk volna, ez a nagy dolog!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.04.21. 21:12:28-kor.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.21. 21:05:10

lui1698 írta:Na azért úgy látom van itt olyan is aki nem vágta fel hosszában az ereit amiért nem nyertük meg a kupát. (örülök, egész nap alig mertem benézni topicokba annyira sok baromságot olvastam, hogy szétszakadt a fejem)

Remélem azért bl-ben, ha nem is idegenben de otthon helyre tesszük a mészárszéket, mert rohadtul kerülget attól a bandától a hányinger.
Fél csapatot befizetném egy útra a Tajgetoszra.

Hozé meg tovább növelheti a maga köré felhúzott csodás mítoszát... világlegjobbedzője. :lol:
Bevallom az őszintét, hogy én se nagyon mertem benézni egésznap, de most kitört belőlem az indulat. Emlékszem a VB-n mindenki, hogy osztotta a spanyolokat, pedig jó játékkal, de kevés góllal megnyerték a vb-t. Most a Real egy középsz.r játékkal megnyerte a kupát és mindenki el van tőlük ájulva. Amit a pályán műveltek az meg már küzdősportos megmozdulások voltak. A bíró meg szó nélkül hagyta az egészet. Arbeolat meg Pepét a pálya közeléből is el kéne tiltani. Xabi Alonsot is ki lehetett volna simáén állítani, de ő legalább nem henteskedett...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2011.04.21. 21:08:03-kor.
Capon
Llegenda del Barça

2011.04.21. 21:04:30

vlxe írta:
Capon írta:Én nem tudom mi volt/van velem, de elkezdtem nézni a meccset annak rendje s módja szerint, aztán elég hamar rájöttem, hogy ez a meccs engem egy csöppet sem érdekel
Ugyanez volt nálam is! Leültem, és azon kaptam magam, hogy 20-30 perc után a gépen dolgoztam, és csak fél füllel hallgattam az eseményeket :)
Én arra tippelek, hogy a fáradtság és más egyéb dolgok is közre játszhattak,de szerintem már túl sokat volt foglalkozva idén a clásicokkal és egy kicsit megcsömörlöttünk benne.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2011.04.21. 21:07:25-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
lui1698
Llegenda del Barça

2011.04.21. 21:00:50

Na azért úgy látom van itt olyan is aki nem vágta fel hosszában az ereit amiért nem nyertük meg a kupát. (örülök, egész nap alig mertem benézni topicokba annyira sok baromságot olvastam, hogy szétszakadt a fejem)

Remélem azért bl-ben, ha nem is idegenben de otthon helyre tesszük a mészárszéket, mert rohadtul kerülget attól a bandától a hányinger.
Fél csapatot befizetném egy útra a Tajgetoszra.

Hozé meg tovább növelheti a maga köré felhúzott csodás mítoszát... világlegjobbedzője. :lol:
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.21. 21:00:33

honda25 írta:Csalódott vagyok a tegnapi nap miatt.
Első félidőben a bírónak közbe kellett volna avatkoznia, nem tette, így mi sem a játékkal foglalkoztunk. Második félidőben voltak lehetőségek, de elrontottuk, hosszabbításra elfáradtunk és kaptunk egy kontra gólt.
Jókor jött a vereség szerintem, bl-ben sokkal rosszabb lett volna kikapni.
Elemezni kell, mit hol rontottunk el. Remélem, bl-ben a Reál támadni fog, nem védekezni és kontrázni, szeretném már végre látni, játékban mit tudnának támadó felállásban.
Hát azt el is felejtheted, hogy bármikor is támadni fognak. Ha gólt lövünk és előnybe kerülünk, akkor van rá esély, de még ekkor sem vagyok benne biztos.
honda25
Jugador del Barça

2011.04.21. 20:58:52

Csalódott vagyok a tegnapi nap miatt.
Első félidőben a bírónak közbe kellett volna avatkoznia, nem tette, így mi sem a játékkal foglalkoztunk. Második félidőben voltak lehetőségek, de elrontottuk, hosszabbításra elfáradtunk és kaptunk egy kontra gólt.
Jókor jött a vereség szerintem, bl-ben sokkal rosszabb lett volna kikapni.
Elemezni kell, mit hol rontottunk el. Remélem, bl-ben a Reál támadni fog, nem védekezni és kontrázni, szeretném már végre látni, játékban mit tudnának támadó felállásban.
Hajrá Barca! És a Honda!
krampusz
Jugador d'estrella

2011.04.21. 20:57:06

Igen színészkedett!!! !!Én vízilabdázom és 4!!! meccses eltiltást kaptam, mert MEGPÖCKÖLTEM, nem ütöttem az ellenfél játékosának orrát. Egész meccsen szövegelt. Ő meg eljátszotta nagy halált.. eset után. Az volt a bíró indoklása-mikor megkérdeztem meccs után, hogy mégis miért spori...,:nem azért állított ki, mert akkor bármiféle sérülést okoztam-ő is látta szitut teljsesen-, hanem a szándék miatt. Spori mondta meccs után-hülye voltál- annyit kellett volna mondanom szerinte(had ne mondjam, hogyan nevezte megpöckölt orrú ellenfelet) hogy néz az eredményjelzőre.... Én a szándék miatt kaptam 4 meccses eltiltást...
zsírosdeszka írta:
krampusz írta:Meglehet nézni és ellehet mindenki eldöntheti, hogy ez mi volt....
http://www.youtube.com/watch?v=tA4AMGzS ... r_embedded
Villa színészkedett. Mikor felállt, semmi baja nem volt, csak verekedni támadt kedve, de a földön fekve meg olyan fájdalmai voltak, mint egy buzogányt szülő nőnek.
Színészkedésért a Barcának sem kell mostanság Madridba mennie. Alattomos dolog volt a védőtől, az biztos, de Villa sem ártatlan szűzlány...
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.04.21. 20:56:46

Capon írta:Én nem tudom mi volt/van velem, de elkezdtem nézni a meccset annak rendje s módja szerint, aztán elég hamar rájöttem, hogy ez a meccs engem egy csöppet sem érdekel pedig nem miden napos, hogy összefut ez a két csapat a döntőben. Hamar el is kapcsoltam. Aztán ma kora este eszméltem, hogy jaaa meg kéne nézni az eredményt :oops: Látom a real nyert na mondom, de jó hogy nem néztem végig.
Csak egy idegeskedést és egy színvonalon aluli meccset hagytál ki. Az első félidőhöz nem sok hasonlót láttam...
vlxe
Capitá del Barça

2011.04.21. 20:56:32

Capon írta:Én nem tudom mi volt/van velem, de elkezdtem nézni a meccset annak rendje s módja szerint, aztán elég hamar rájöttem, hogy ez a meccs engem egy csöppet sem érdekel
Ugyanez volt nálam is! Leültem, és azon kaptam magam, hogy 20-30 perc után a gépen dolgoztam, és csak fél füllel hallgattam az eseményeket :)
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2011.04.21. 20:54:00

zsírosdeszka írta:
Emlékszem 2009-ben még csak "mikuláskupa volt".Nem is értem,h lehet ennyire örülni egy ilyen rissz rossz trófeának... Very Happy
Ahogy ti örültetek tavaly.
Én nem tudom mi volt/van velem, de elkezdtem nézni a meccset annak rendje s módja szerint, aztán elég hamar rájöttem, hogy ez a meccs engem egy csöppet sem érdekel pedig nem miden napos, hogy összefut ez a két csapat a döntőben. Hamar el is kapcsoltam. Aztán ma kora este eszméltem, hogy jaaa meg kéne nézni az eredményt Embarassed Látom a real nyert na mondom, de jó hogy nem néztem végig.
Ez a tipikus divatdrukker. Egy igazi várja, nézi, rágja alatta a körmét, utána gondolkozik rajta, de az itt lévő igazi Barca drukkerek is biztos tudják miről beszélek. Másnap jut az eszedbe, hogy "jaaa meg kéne nézni az eredményt"?
Így is van divatdrukker vagyok :lol: már 13 éve.
Úr sten hány meccset végig izgultam ezalatt az idő alatt, hányszor voltam idegbeteg és hányszor ugrottam ki a bőrömből. de neked van igazad az vagyok ahogy te is.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Xanthor
Capitá del Barça

2011.04.21. 20:53:19

Fecooo írta:ugye ez nem ért kiállítást? (még sárgát sem májenkónál...) főleg az arcát érdemes figyelni, a labdához köze nem volt...
Számomra is ez volt a legundorítóbb a sok alattomos megmozdulás közül. Videón az egész meccses durvulás (ez az eset 0:30-nál). A legundorítóbb ráadásul az, hogy ott is tartotta a lábát, esze ágában nem volt elvenni. Ha jól emlékszem Eduardonak hasonló eset után tört el a lába... Nálam is ez egyből piros.
Válasz küldése