Iheanacho nagyon tehetséges és még sok ilyen tehetség van azon az akadémián. Guardiola alatt szerintem előfog jönni onnan pár név. Mert majd most kezdenek beérni a pár éve tett ifi vásárlások.
Sterling meg a Pool-ban is zseniális volt, csak a váltás és a transfer értéke elég nagy nyomást helyezett rá, de kezd visszatérni az önbizalma. Még mindig mocskosul fiatal.
Sérültnek nem sérült. Múlt héten is játszott 20 percet meg sok portál a kezdőbe várta, főleg Mane kiesésével. Szerintem szimpla taktikai döntés.
Szerk: Az bekezdés volt.
Szerk2: Eléggé szét van esve a Pool. A Burnley meg baromi keményen büntet.
Henderson nem vkp, nem is értem miért ott játszatja, főleg úgy, hogy mellette nincs másik kp igazából. Mert Wijnaldumnak nincs posztja, ott van mindenhol de közben sehol se. Hendi egyszer került a tizenhatos elé és rögtön gyönyörűen bejátszotta Sturridgenak. Ott kellene segítenie a támadásokat, nem hátul lennie.
A Coutinho-Wijnaldum-Firmino-Lallana négyes totálisan kioltja egymást. Coutinho meg hozza a szokásos egy jó meccs után rém gyenge meccset.
Innen nehéz lesz pontot szerezni, de nem lehetetlen, de az biztos, hogy változtatni kell valamit.
Nolito has scored more goals in three games (3) than compatriot Jesús Navas has in the past two seasons combined (2)