Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.08.20. 12:32:33

Gyásznap a Poolnál, mindössze 27+5 millió FONTÉRT a Pool eladta Bentekét a Palacenak.. :cry: Ebből a pénzből jöhetne is Dahoud vagy Brozovic. :mrgreen:

Közben City kezdő:
Caballero; Zabaleta-Otamendi-Stones-Kolarov; Navas-De Bruyne-Fernandinho-Silva-Sterling; Agüero
TripleH írta:Gündi twiterre már csapott ki képet, hogy edzett vagy mi. :D
Na, az szuper, bennem valamiért októberi visszatérés volt. Bár ahogy nézem, még nem teljes értékű munkát végzett, de talán meglesz a visszatérés október előtt is.
TripleH
Entrenador del Barça

2016.08.20. 10:29:08

palesz77 írta: José focija egy "ébredező" Pep ellen nem biztos, hogy vesztes lesz. Mondom ezt úgy, hogy még nem láttam egyik csapat meccseit se, csak összefoglalókat, de szerintem ahhoz, hogy egy rangadón is hatásosan játssza a City Pep fociját, még idő kell. Főleg úgy, hogy Gündi akkor még sérült lesz, pedig szerintem neki elég fontos szerepe lesz.. Aztán lehet tévedek, remélem, de én nem idén várom tőlük a robbantást.
Gündi twiterre már csapott ki képet, hogy edzett vagy mi. :D
palesz77

2016.08.20. 10:05:28

Bob_Marley írta:Ibra meg halad, hogy azt az "álom" húszas határt elérje. :D
A Bajnokságban kell a 20 gól, vagy egész szezonban? :D
Messias2 írta:Szeptember 10.
Jegyezd meg ezt a dátumot. Ekkor fogja őket "beárazni" Pep. :D
José focija egy "ébredező" Pep ellen nem biztos, hogy vesztes lesz. Mondom ezt úgy, hogy még nem láttam egyik csapat meccseit se, csak összefoglalókat, de szerintem ahhoz, hogy egy rangadón is hatásosan játssza a City Pep fociját, még idő kell. Főleg úgy, hogy Gündi akkor még sérült lesz, pedig szerintem neki elég fontos szerepe lesz.. Aztán lehet tévedek, remélem, de én nem idén várom tőlük a robbantást.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.20. 05:36:16

Legyen kiélezett jó kis bajnokság és menetelhetnek is felőlem Európában az angolok (minden németet nyugodt szívvel ejthetnek ki) , de csak addig, amíg nem találkoznak spanyolokkal. :D Unja a fene ezt, én maximálisan élvezem, hogy a spanyolok oda-vissza verik Európát és ne is érjen véget soha. 8)

Ibra meg halad, hogy azt az "álom" húszas határt elérje. :D
Kép
Kép
Kép
TripleH
Entrenador del Barça

2016.08.19. 23:11:26

Én remélem, hogy mind az 5 nagycsapat idén letud tenni végre valamit az asztalra, kezd unalmas lenni, h 4-5 valamire való csapat van Európában, a többi meg csak arra jó, hogy meglegyen az elődöntőig/döntőig a meccsszám a bl-ben.
Messias2
Director del Fútbol

2016.08.19. 22:46:12

roby122 írta:Komoly csapat lesz az MU. Parádésan játszanak a Soton ellen.
Pogba egész jó, főleg, hogy nem rég kezdett el edzésbe állni. Ibra meg Ibra. :D
Kérdés, hogy amikor majd sűrűsödik a program akkor mennyire lesznek a toppon.
Szeptember 10.
Jegyezd meg ezt a dátumot. Ekkor fogja őket "beárazni" Pep. :D
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
roby122
Entrenador del Barça

2016.08.19. 22:37:40

Komoly csapat lesz az MU. Parádésan játszanak a Soton ellen.
Pogba egész jó, főleg, hogy nem rég kezdett el edzésbe állni. Ibra meg Ibra. :D
Kérdés, hogy amikor majd sűrűsödik a program akkor mennyire lesznek a toppon.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.14. 21:57:11

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Oké, hogy jó a "légkör", de a lőtéri kutyát nem érdekli ha nem nyer a csapat. :D Egyelőre az eredmények nem nagyon jöttek én ezt írtam az elején is. Majd most kap egy teljes szezont lehet bizonyítani.
A Pool nem olyan helyzetben van jelenleg szerintem, hogy realis eselyuk lenne komoly trofeara - tavalyi EL donto ellenere. Ugyhogy naluk jelenleg az is elorelepes lenne, ha stabil top4-es csapatta alakitana at Klopp 1-2 ev alatt a klubot, utana meg lehet komolyabb neveket is igazolni, es bajnoki almokrol meg komoly gyozelmekrol fantazialni. De az meg nem most van szerintem, viszont Klopp Pooljanal en tobb eselyt latok ennek az eleresere, azok miatt amiket leirtunk mar. Atomot nem robbantott par het alatt, de szerintem erezheto az elorelepes, foleg ugy, hogy hosszutavu projectbe kezdtek elmeletileg, nem rogton kell az eredmeny.
Atomot nem robbantott, de eredményekben nem volt javulás, de hosszú projekt ezt elismerem. De ahogy be lett haragozva ahhoz képest szerintem csalódás eddig. Láttam pár meccsüket, meg Angliából ők állnak hozzám a legközelebb, óriási javulást játékban sem láttam. Egy hetedik hely meg nekem csalódás.

Helyezésre meg ugyanezt írtam, hogy ahhoz hogy igazán elinduljanak felfelé kellene a BL helyezés. Én is arról beszéltem, de nem olvastad el ezek szerint. :D Első három szerintem szinte adott, Spurs meg egységesebb és ott van az Arsenal, West Ham, Eveton is, meg talán a Leicester is. Ez az idegenbeli siker egy rivális ellen jó kezdet, de sokat kell még melózni, s nem csak a védelmen. Én Coutinhotól sem vagyok elájulva, nem csak mert nem elég konzisztens. Sok hibával játszik, sok eladott labdával. Hendersson szerintem is az ész és a legjobb középpályásuk.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.08.14. 21:34:24

Bob_Marley írta:Oké, hogy jó a "légkör", de a lőtéri kutyát nem érdekli ha nem nyer a csapat. :D Egyelőre az eredmények nem nagyon jöttek én ezt írtam az elején is. Majd most kap egy teljes szezont lehet bizonyítani.
A Pool nem olyan helyzetben van jelenleg szerintem, hogy realis eselyuk lenne komoly trofeara - tavalyi EL donto ellenere. Ugyhogy naluk jelenleg az is elorelepes lenne, ha stabil top4-es csapatta alakitana at Klopp 1-2 ev alatt a klubot, utana meg lehet komolyabb neveket is igazolni, es bajnoki almokrol meg komoly gyozelmekrol fantazialni. De az meg nem most van szerintem, viszont Klopp Pooljanal en tobb eselyt latok ennek az eleresere, azok miatt amiket leirtunk mar. Atomot nem robbantott par het alatt, de szerintem erezheto az elorelepes, foleg ugy, hogy hosszutavu projectbe kezdtek elmeletileg, nem rogton kell az eredmeny.
Tromort77

2016.08.14. 21:17:39

Origi-t nagyon összerakta, meg is lepődtem, hogy ma nem kezdette.

De én még Ings-re leszek kíváncsi. Burnley-ben egy predátor volt, aztán jött a sérülés és kihagyta az egész tavalyi szezont de mostmár egészséges és bevethető szép lassan. Fokozatosan építették fel az előszezonban és Klopp ragaszkodik hozzá és nagyon jókat mondd róla.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.14. 21:10:32

Oké, hogy jó a "légkör", de a lőtéri kutyát nem érdekli ha nem nyer a csapat. :D Egyelőre az eredmények nem nagyon jöttek én ezt írtam az elején is. Majd most kap egy teljes szezont lehet bizonyítani.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.08.14. 21:04:49

Lehet felreertheto voltam, en arra gondoltam, hogy a gyoztes mentalitas az, ami a legnagyobb valtozas. Vagyis en igy lattam, kepes a padlorol is felallitani a csapatot - nyilvan nem mindig -, es tobb jatekos is lenyeges formajavulason ment at az o regnalasa alatt. Eredmenyekben ez meg nem jott ki, konnyen lehet, hogy nem is fog egy darabig, de a legkor szerintem mas lett, kezdetnek meg ez is valami.

Tromort77 meg szinten jo dolgokat irt, osszessegeben szerintem erezheto az elorelepes. Csak Suarez tavozasa utan elegge megzuhantak, es melyrol kell alapbol is visszajonniuk, ugyhogy ez nem olyan latvanyos talan.

Messias2: Sturridge szerintem az egyik legjobb csatar lehetne manapsag, ha nem lenne folyton serult. Viszont Origiben is baromi sok van, Klopp jo hatassal is van ra, en inkabb epitenek ra jelen korulmenyek kozt. Gyors, eros, eleg technikas is, kepes egymaga megvillanni, jobbal, ballal, fejjel, kozelrol, tavolrol, mindenhogy veszelyes, megvan igazabol minden benne ami kell a poszthoz. Fejben kell erosnek lennie csak hosszutavon is, akkor o is top csatar lesz.
Messias2
Director del Fútbol

2016.08.14. 20:55:52

palesz77 írta: Tromort77-nek ebbe szerintem kivételesen igaza van.. :mrgreen: Mármint hogy Coutinho egyelőre a villanásaiból él meg, de kiegyensúlyozott teljesítményre nem képes. Nem sok olyan meccse van, ahol folyamatosan jó teljesítményt nyújt, olyan meg még kevesebbszer, hogy 3-4 meccsen keresztül is akár tartja a formáját. Én is komázom nagyon, eszméletlen dolgokra képes, de baromi sokat kell még fejlődnie. Ami pozitív, hogy Klopp alatt kicsit javult szerintem, most is sokkal kevesebbszer lőtt kapura ránézésre mint tavaly szezon elején, akkor amint meglátta a kaput már tüzelt, most meg 25-ről, szembe a kapuval - ami nála ziccer :D - is továbbtette sokszor. Úgyhogy szerintem mutatja a fejlődés jeleit, kérdés, hogy mennyi van még ezen kívül benne. Meg ugye az is, hogy hol lenne a legjobb, szerintem Ini régi posztján tudná leginkább kiaknázni a tehetségét, de ezt már átrágtuk itt egyszer.
Nyilván csak félig gondoltam komolyan a dolgot, meg Luchot ismerve nem valószínű, hogy itt fog kikötni a brazil a jövőben. Az ingadozó formáról nem tudok sok mindent írni, mivel ahogy írtam, amikor játszani láttam, szinte mindig jött az 1-2 zseniális villanás, talán az EL döntő az egyedüli kivétel. Egyébként szerintem nem emiatt lenne problémás a leigazolása, hanem amit te is írsz, hogy nincs meg az igazi posztja a rendszerünkben.

Palesz77 írta:
Javítva. :D
Na, neki csak pár meccsét láttam, de nem gonndolom, hogy Sturridge szintjét megütné. :P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.14. 20:53:22

Ezt így el is fogadom, mert valóban voltak pihentetések. De egy meccset felhozni szerintem nem lehet.

Én is ezt írtam idén válhat el a dolog, mert eddig nagy változást én nem tapasztaltam. A többiek viszont még inkább beerősítettek mint ők. BL helyezés bravúr lenne, Első hármas adja magát, negyedikre meg a Spurs jobban egyben van érzésem szerint. És ugye ott van az Arsenal, West Ham, Everton. Leicester is talán. Szóval fel kell kötni a gatyájukat és szerintem annyira meg nem jó a Pool továbbra sem.
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.08.14. 20:48:32

Bob_Marley írta:
Nagyon nem értek ezzel egyet, mert nem egy meccset kell alapul venni. Nagy fordítás volt, de abban a Dortmundnak is rendesen benne volt a "keze". Profi csapat nem engedhet ki ekkora előnyt, kidurrantom a labdát ha kell. A bajnokságban meg egyáltalán nem brillíroztak és egy idény megítélését leginkább a bajnoki szereplés határozza meg. Hazai blamák, idegenbeli ikszek, egyáltalán nem jöttek úgy az eredmények. EL szereplésük jó volt, ezt én is írtam, de a bajnokság koránt sem. És főleg egy Poolnál utóbbi sokkal mérvadóbb, de en bloc azért az EL a vége felé kezd érdekes lenni, míg bajnokságot olyan rég nem nyertek, hogy arra már csak veb emlékezhet. :mrgreen: De értem, hogy fel volt hozva egy példa, de a másik serpenyőbe meg berakok 10 ellenpéldát, hogy Stoke cityk nyernek az Anfielden és társai.
Több dolgot is figyelembe kell venni itt.
Rodgers elég mélyen hagyta ott a csapatot. Nyílván idő kellett amíg belerázódtak, de utána már jól látható, hogy az EL-ért beáldoztak mindent. Mert BL helyezést akartak az EL győzelemmel. Tavasszal nem egyszer volt, hogy szinte B csapattal álltak ki, csak azért, hogy az EL-re frissek legyenek. Ha a bajnokságra fókuszáltak volna akkor legjobb esetben is egy EL hely jöhetett volna össze. De a két frontra nagyon kevés volt a keret, főleg mert rengeteg sérültjük volt.
Időt kell neki adni, nem hozott robbanást, de már az EL döntő is bravúr volt. Idénre állhat össze a gépezet, mert már a játékosok is értik a rendszerét. Jó lesz az. Viszont a védelmet meg kell erősíteni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.14. 20:39:43

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Én arra leszek kíváncsi, hogy valóban fejlődik-e a Liverpool, mert ha jól emlékszem akkor pl Rodgers-szel nem voltak rosszabbak mint Kloppal. A hú de nagy áttörést nem hozta meg, sőt a tavalyi szezonjuk elég gyengére sikeredett, de az EL döntő szép siker.
Hát azért az EL menetelés szerintem tökéletesen mutatta a különbséget, a döntőt elbukták, tény - bár ugye ha 2-3 góllal mennek félidőre, más a helyzet lehet -, de azt a Dortmundot ahogy megverték, abba benne volt a különbség. Szerintem.
Nagyon nem értek ezzel egyet, mert nem egy meccset kell alapul venni. Nagy fordítás volt, de abban a Dortmundnak is rendesen benne volt a "keze". Profi csapat nem engedhet ki ekkora előnyt, kidurrantom a labdát ha kell. A bajnokságban meg egyáltalán nem brillíroztak és egy idény megítélését leginkább a bajnoki szereplés határozza meg. Hazai blamák, idegenbeli ikszek, egyáltalán nem jöttek úgy az eredmények. EL szereplésük jó volt, ezt én is írtam, de a bajnokság koránt sem. És főleg egy Poolnál utóbbi sokkal mérvadóbb, de en bloc azért az EL a vége felé kezd érdekes lenni, míg bajnokságot olyan rég nem nyertek, hogy arra már csak veb emlékezhet. :mrgreen: De értem, hogy fel volt hozva egy példa, de a másik serpenyőbe meg berakok 10 ellenpéldát, hogy Stoke cityk nyernek az Anfielden és társai.

Stoke ellen speciel pont nyertek. :D
Kép
Kép
Kép
palesz77

2016.08.14. 20:09:23

Messias2 írta:Nyáron meg érkezhet is hozzánk Coutinho. :mrgreen:
Tromort77-nek ebbe szerintem kivételesen igaza van.. :mrgreen: Mármint hogy Coutinho egyelőre a villanásaiból él meg, de kiegyensúlyozott teljesítményre nem képes. Nem sok olyan meccse van, ahol folyamatosan jó teljesítményt nyújt, olyan meg még kevesebbszer, hogy 3-4 meccsen keresztül is akár tartja a formáját. Én is komázom nagyon, eszméletlen dolgokra képes, de baromi sokat kell még fejlődnie. Ami pozitív, hogy Klopp alatt kicsit javult szerintem, most is sokkal kevesebbszer lőtt kapura ránézésre mint tavaly szezon elején, akkor amint meglátta a kaput már tüzelt, most meg 25-ről, szembe a kapuval - ami nála ziccer :D - is továbbtette sokszor. Úgyhogy szerintem mutatja a fejlődés jeleit, kérdés, hogy mennyi van még ezen kívül benne. Meg ugye az is, hogy hol lenne a legjobb, szerintem Ini régi posztján tudná leginkább kiaknázni a tehetségét, de ezt már átrágtuk itt egyszer.

Cannál is ez a helyzet amúgy, szép dolgokra képes, komoly meccseket is lerak - ő posztjából adódóan tényleg egész meccseken át is szokott néha -, aztán egyszer csak mintha kicserélték volna, és totál homály. Amit pl Coutinhoval az EL döntőben leműveltek, az szörnyű volt, pedig nekik kellett volna a játékot szervezni, és húzóembernek lenni.
Messias2 írta:Elég jó meccs volt. :D A Liverpool egyre jobban kezd "klopposodni". A Coutinho, Mané, Firmino hármas nagyon érzi egymást, Origivel kiegészülve halálos támadógépezet jöhet létre.
Javítva. :D
Bob_Marley írta:Én arra leszek kíváncsi, hogy valóban fejlődik-e a Liverpool, mert ha jól emlékszem akkor pl Rodgers-szel nem voltak rosszabbak mint Kloppal. A hú de nagy áttörést nem hozta meg, sőt a tavalyi szezonjuk elég gyengére sikeredett, de az EL döntő szép siker.
Hát azért az EL menetelés szerintem tökéletesen mutatta a különbséget, a döntőt elbukták, tény - bár ugye ha 2-3 góllal mennek félidőre, más a helyzet lehet -, de azt a Dortmundot ahogy megverték, abba benne volt a különbség. Szerintem.
Tromort77 írta:Coutinho in mixed zone: 'I'm fine. It was just cramp. Nothing more."

https://streamable.com/9hx7 :D
Helyes!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.14. 20:00:14

Én arra leszek kíváncsi, hogy valóban fejlődik-e a Liverpool, mert ha jól emlékszem akkor pl Rodgers-szel nem voltak rosszabbak mint Kloppal. A hú de nagy áttörést nem hozta meg, sőt a tavalyi szezonjuk elég gyengére sikeredett, de az EL döntő szép siker. ,

Arsenal meg már most elkezdte az idényt, sérülések, rögtön vereség otthon. El vannak átkozva.
Kép
Kép
Kép
Tromort77

2016.08.14. 19:56:27

Coutinho in mixed zone: 'I'm fine. It was just cramp. Nothing more."

https://streamable.com/9hx7 :D
Messias2
Director del Fútbol

2016.08.14. 19:46:58

Elég jó meccs volt. :D A Liverpool egyre jobban kezd "klopposodni". A Coutinho, Mané, Firmino hármas nagyon érzi egymást, Sturridge-val kiegészülve halálos támadógépezet jöhet létre.
Csak hát a fránya sérülések közbe szólhatnak...
Tényleg Coutinho sérüléséről van már valami hír??

Tehát a csatársor szerintem nagyon rendben van, a középpálya is jó lehet Wijnaldum elég korrektül mutatkozott be. Egyedül azt nem értettem, hogy Can miért nem játszott.

A komoly problémák a védelemmel vannak, Morenot szeptemberig mindenképp el kell adni, mert meccsek mehetnek el rajta. Mondjuk nem tudom, a piacon milyen szintű balhátvédek vannak. De ebben gyorsan kéne lépni, ha a harcban akarnak lenni a "nagyokkal". Illetve egy jó kh is elférne a keretben. MIndenesetre előre a bajnoki címért! Nyáron meg érkezhet is hozzánk Coutinho. :mrgreen:
Tromort77

2016.08.14. 18:27:45

Lallana általában támadóbb szellemű, előrébb is játszik, többet is vállal.
Coutinho le is sérült. :S
palesz77

2016.08.14. 18:17:31

Tromort77 írta:Lallana :twisted:
Az első gól előtti teljesítménye után ez a minimum volt.. :D Amúgy tényleg nem értelek, mert Lallana még többet is hibázik mint Can, bár kicsit előrébb játszik általában, az igaz.

Klopp nagyon bepörgette a csapatot a második félidőre, szétszedik egyelőre az Arsenalt.

Mané sebessége elképesztő, pár meccs alatt megkedveltem a gyereket. Mondjuk annyira sokat nem látok benne, de ez a szint pont neki való.

Hát ez is szép volt.. :D
Tromort77

2016.08.14. 18:11:57

Lallana :twisted: és Wijnaldum gólpassz. Szép összjáték volt.

Coutinho tipikus ez. Gól meg ilyen labdák, de amúgy meg képes totál eltűnni meccsekre.

Henderson tavaly előtt volt brutál jó, nem véletlenül lett utána CSK is. Akkor tényleg vezér volt. Remélem tud alkalmazkodni ehhez a taktikához és elkerülik a sérülések.
Messias2
Director del Fútbol

2016.08.14. 18:10:27

Az milyen támadás te jó ég!! Gyönyörű gól! :shock:
Egyébként megint Coutinho volt a zseni.

Asszem felülök a liverpooli banwagonra, legalábbis a PL-ben. :lol:
A védelmet kéne összeszedni, és akkor harcban lehetnének a "nagyokkal".
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.08.14. 18:09:54

Ellenünk mutatott játékhoz képest nagyon szezon eleji forma ez a Liverpooltól, de az Arsenaltól is. Fél szemmel nézem, de voltak elég érdekes hibák. Moreno szabálytalansága parádés volt. :D Kifelé megy a csatár és lekaszálja.

Közben megfordították, Lallana javított ős is nyakig benne volt a tiziben.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése