hank1ee írta:
Ma elég vakon vagyok a PL-topikban

Ma nem kíméltem a topicot, nem csoda, ha túl sok volt.
Amúgy nem csak Kolarov küzdött hősiesen:
https://www.instagram.com/p/BKL3ph5Dfio/?hl=en
Ez meg...
https://i.imgur.com/F0w5UWU.jpg
palesz77 írta:
Csak a szokasos, rangadon gyozelem, kovetkezo bajnokin jon majd a botlas..
Par sort amugy tudnal irni a meccsrol, sajna nem lattam - lehet sok is.

Coutinho meg ugyse marad ki sokszor, most a nagy utazgatas miatt nem jatszott csak szerintem.
Nem minden mozzanatát láttam a meccsnek, de ami a legfontosabb, hogy a Firmino, Mané, Studge hármas gyilkolt. Volt bennük tempó, erő és kreativitás is. Studge a kapu előtt gyengébb volt, de mezőnyben jó volt. Szerintem ezt Coutinho csak elrontaná. Jót tett a csapatnak, hogy elől nem volt tömörülés. Nem próbált mindenki szervezni. Egyedül Firmino kapott szabadabb kezet. Coutinho-t vissza kellene tenni kp-ra mint anno Rodgers-nél volt néha. (Wijnaldum helyére) Ott osztogathatja a jobbnál jobb labdáit, de a kapu közelében pazarlás. Nagy gólok ide vagy oda, annyit nem ér.
Wijnaldum is most javult a korábbiakhoz képest. De benne még ennél sokkal több van. Lallana hozta a melót meg egy szép gólt, ha jól tudom ő is lett a MOM. Letámadásban remekel a csávó. Én Hendersonom meg felélett. VKP-t játszott, de sokkal jobban érezte a mozgást. Mellette 95%os passzpontossággal zárt, 62 passzból. A 3 rontott is hosszú indítás volt.

Hátul is remekül zárt vissza. A két gól előtti passza meg magáért beszél. Az első különösen szép volt. Stewart beállásával meg sűrűbben indulhatott előre ami még jobban feküdt neki. Ha ilyen ütemben jön vissza formába akkor meg fogod érteni, hogy mit szeretek benne.
Védelemben Lucas Leiva a buta hibáján kívül jó volt. Érdekes, hogy ő kezdett. Klopp nagyon bízhat benne. (Nagyon keresi a helyét.) Pedig Klavan is elérhető lett volna. (Sakho-ról meg nem is beszélve. Nem tudom volt-e már itt téma. Előszezonban hazazavarta az edzőtáborból Klopp, nem derült ki miért. Majd kölcsön akarta adni de Sakho nem volt hajlandó elmenni mert harcolni akar a helyéért. Edzéseken ott van, de keretbe nem jelöli.) Matip pedig megint remekül játszott. Biztos pont volt hátul. Megérte, főleg, hogy semmibe se került.
Milner és Clyne is jók voltak. Milner kezd beleszokni a pozícióba. Az az ember is hihetetlen. Pelle alatt még csatárt is játszott, most meg védő. Kincs egy ilyen játékos és nagy szó, hogy ennyi idősen is ilyen jól tud alkalmazkodni. Volt egy szép gólpassza is.
Migs-nek meg nagyon jót tett a konkurencia. Nagyon jól védett. Sok pontrúgásnál nem kímélte magát és rendre jól jött ki. Kapott is pár pofont.
Ez a meccs nagy fejlődést mutatott. Szép lassan helyre álltak a darabkák eddig és most ez ki is jött. Jól müködött összeségében mindenki. Ezt kellene valahogy továbbvinni és kiegyensúlyozotabb teljesítményt nyújtani és akkor ez egy nagyon jó kis szezon lehet. Jövőhéten pedig Chelsea-Liverpool.
Boccs, kicsit több lett, maradhat?