Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Már linkeltem korábban.
Őszintén szólva amig Wenger ott van szerintem semmit nem fognak nyerni, ugyan azt nyomatjak minden évben. Az igazolasaikat meg hagyjuk, közepes játékosok, egy közepes csapatba.Tromort77 írta:Miért is?TripleH írta:Látom idén is max a 4. Helyet célozta meg a losernal
Újabb szép gól.
https://my.mixtape.moe/bhzlyn.mp4
Henderson nem rossz labdát adott.
Szerintem nálad van a gond. Nekem mindenhol jók ezek a fajta videók. Maximum 3 mp-t várni kell, hogy betlöltsön.hank1ee írta:
Csak szólok, hogy egyik videót se lehet lejátszani, nekem legalábbis nem működik egyik sem.
Csak szólok, hogy egyik videót se lehet lejátszani, nekem legalábbis nem működik egyik sem.Tromort77 írta:Miért is?TripleH írta:Látom idén is max a 4. Helyet célozta meg a losernal
Újabb szép gól.
https://my.mixtape.moe/bhzlyn.mp4
Henderson nem rossz labdát adott.
Miért is?TripleH írta:Látom idén is max a 4. Helyet célozta meg a losernal
a spori befújta kamura....PCsabi írta:94. percben csak behúztuk.
ezzel ki is fújt az öröme mára
Mindig is egy nagyon jó felépítésű jól védekező vkp volt, de Guardiola óta remekül érzi a labdakihozatalokat és a letámadást is. Tudja, mikor hol kell biztosítani. A labdákat pedig okosan játsza meg. Kevésbé körülményesen mint korábban.Veidt_madridista írta: Szerintem voltak már tavaly is nagyon jó meccsei. Ellenünk pl a BL-ben nemcsak hogy jól játszott, de a komplett emberhátrány Tourét is teljesen kompenzálta. Futhatott kb 14 km-t 90 perc alatt.
Szerintem voltak már tavaly is nagyon jó meccsei. Ellenünk pl a BL-ben nemcsak hogy jól játszott, de a komplett emberhátrány Tourét is teljesen kompenzálta. Futhatott kb 14 km-t 90 perc alatt.Tromort77 írta: Nagy győzelem ez a City-nek. Guardiola eddig a legjobb hatással Fernandinho-ra volt. Soha életében nem volt még ilyen jó.