Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.09.02. 13:01:32

Bob_Marley írta:Na megint a svédek.... :lol:
Király
Laczkó-Korcsmár-Lipták-Varga
Badócz-Elek-Rudolf-Hajnal-Koman
Szabics
kezdőt írnak!
Csak meg lehet fogni őket, mert már nagyon illene!Okos szervezett játékot várok, ez a felállás jó lehet, s rengeteg múlik Rudolf-Koman játékán, mert nekik kötelező lesz visszazárni!Laczkó-Korcsmár részt picit lyuknak érzem, főleg hogy Elmander szeret elmozogni, s félő, hogy a bal oldalunkon veszélyes lehet!
Várom már a meccset egy szűk 1:0t szeretnék/várok!Kemény lesz, s ha mi kapjuk esetleg az első gólt, akkor úgy gondolom vége!Szóval a védekezésre nagyon kell figyelni, elől meg Szabics 80 évesen is berugdossa ha esetleg odakerül, s Hajnal meg egész ügyesen tudja forgatni a játékot!Rudolf meg új csapat, új lendület erőt adhat neki!
Szóval Hajrá fiúk!
Az a baj, hogy az 1-0-val annyit érnénk el, hogy nekünk minden meccsünket hozni kéne innentől, a svédeknek meg a hollandok ellen veszteni és még valaki ellen pontot kéne hullajtaniuk, különben pontazonosság és az egymás elleni eredménnyel bukjuk a második helyet.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.02. 12:34:57

lluisllach89 írta:Őszintén irigylem az örök reménykedőket már ami a magyar "futballt" illeti.

Csak én gondolom úgy hogy a 3. hely tökéletes a hollandok és a svédek mögött?
Tökéletes és előrelépés!És a realitás is ez, hogy a finneket meg kellene előzni!Viszont ha már van némi esély, akkor meg kell ragadni, s reménykedni még lehet!De egy esetleges vereséggel sem dőlt össze a világ a "minicél" megvan a 3ik kalapos tagsággal!
Kép
Kép
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.02. 12:24:46

Őszintén irigylem az örök reménykedőket már ami a magyar "futballt" illeti.

Csak én gondolom úgy hogy a 3. hely tökéletes a hollandok és a svédek mögött?
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.09.02. 12:19:39

Na megint a svédek.... :lol:
Király
Laczkó-Korcsmár-Lipták-Varga
Badócz-Elek-Rudolf-Hajnal-Koman
Szabics
kezdőt írnak!
Csak meg lehet fogni őket, mert már nagyon illene!Okos szervezett játékot várok, ez a felállás jó lehet, s rengeteg múlik Rudolf-Koman játékán, mert nekik kötelező lesz visszazárni!Laczkó-Korcsmár részt picit lyuknak érzem, főleg hogy Elmander szeret elmozogni, s félő, hogy a bal oldalunkon veszélyes lehet!
Várom már a meccset egy szűk 1:0t szeretnék/várok!Kemény lesz, s ha mi kapjuk esetleg az első gólt, akkor úgy gondolom vége!Szóval a védekezésre nagyon kell figyelni, elől meg Szabics 80 évesen is berugdossa ha esetleg odakerül, s Hajnal meg egész ügyesen tudja forgatni a játékot!Rudolf meg új csapat, új lendület erőt adhat neki!
Szóval Hajrá fiúk!
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2011.09.02. 08:21:51

Jelen állás szerint a hollandoknak 18, a svédeknek 15, nekünk 12 pontunk van. A hollandok ma megverik San Marinot, első helyen kijutnak. Akkor lehet esély a második helyre, ha megverjük a svédeket, ők meg majd kikapnak az utolsó fordulóban a hollandoktól, ha jól értelmeztem. Persze ehhez a magyaroknak a finneket is le kell győzni. Szerintem az utolsó meccsen -remélem nem- a hollandok tartalékolni fognak, így a svédek az döntetlent is elcsíphetik, ami ugye pontelőny. Plusz még a gólkülönbséggel, egymás elleni eredménnyel stb. nem kalkuláltam. Ha a terv szerint alakulna, pontszámban tudnánk utolérni a svédeket.
A küldetés nehéz, de nem lehetetlen. A játékosoknak vért kell izzadniuk a címeres mezért.

Hajrá magyarok! Mindent bele!
Kép
"And my heart will leave you never."
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.08.30. 20:30:30

Messa írta:Szerk.: Sándor Gyuri kerettag. :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:
Ez a vicc. Nemn is feltétlenül az, hogy kerettag, hanem miért őt hívta be? Dzsudzsák szélső, míg Sándor György inkább belső középpályás. Remélem már nem lesz sokáig kapitány. Egy vicc amit művel... Németh Krisztián, Lázár Bence... De Tőzsér Danit még egyszer sem hívta be a válogatottba. Pedig egyértelműen a BL-be jutó Genk egyik legjobbja, ha nem a legjobbja.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
BraunA
Jugador del Barça

2011.08.30. 20:25:59

Hali X szektorban lesz valaki? :D
Barca més que un club
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.08.29. 00:06:33

Óó, most nézem Dzsudzsák megsérült, ő sincs a svédek ellen.

Mit ne mondjak, ez hiányzott már csak. Így már tényleg emberfeletti lenne még az x is. A kezdő fele, ráadásul pont a legfontosabb játékosok hiányoznak... :x

Szerk.: Sándor Gyuri kerettag. :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
benjoBARCA
Barça B

2011.08.28. 00:07:46

Hamarosan elérkezünk a svédek elleni meccshez, amivel kapcsolatban szeretném megosztani a gondolataimat.
Először is, borzasztóan nehéz meccs lesz, mivel a helyzet az, hogy egy számunkra bravúros eredmény is alapvetően jó lehet az ellenfélnek. (Ki lehet sakkozni, milyen eredménnyel hogyan állnánk; nem túl biztató a helyzet...)
Egy nálunk jobb csapat ellen kell támadólag fellépni, erre szerintem jelenleg nincsenek meg az emberek. Mentálisan és fizikálisan is erősebbek nálunk, valamint összeszokottabbak és rutinosabbak. A svéd csapat egy szűk elitbe tartozik, számos elismert játékossal rendelkeznek. Ezzel szemben a mi csapatunk egy főként fiatalokból álló csapat, akik között vannak, akik a szűk merítési lehetőség miatt kerülhettek be a jelenlegi keretbe. Tény, hogy csapatszinten és egyénileg is nagy a lemaradásunk!
A válogatottunknak nincs vezére Juhász és Gera távollétében, Hajnal néha mutat valamit a tehetségéből, de fontos meccseken nem tud alkotni, ez nyilván nem csak az ő hibája.
Nem tudom, az edzőbá' milyen kezdőt és taktikát dolgoz ki a pénteki meccsre, de ami biztos: 1., Ha defenzíven játszunk, szoros eredményt érhetünk el, de az nem jó nekünk.
2., Ha felvállalunk egy erősen offenzív harcmodort, a svédek ki fogják a hibáinkat.
Borzasztó nehéz lesz sikeresen szerepelni, hiszen a nyomás nem a sárgákon lesz!
Ettől függetlenül tiszta szívből, hazafiként fogok szurkolni a fiúknak, és bízom egy jó eredményben! HAJRÁ MAGYAROK :!:

tippem a kezdőre (remélt kezdőm): Király - Varga, Korcsmár, Lipták, Laczkó - Koman, Elek, Hajnal - Rudolf, Priskin, Stieber (nagyon kéne előre Szalai, hátra Juhász)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.10. 21:44:58

albicelesteX írta:Mikor lesz a Svéd meccs?Bogdán maradhatna a kapuban,Királyékat el kéne már felejteni.
Szeptember 2, majd 6-a Moldovában!
Az eredmény nagyon jó, én nem emlékszem mikor vertük ennyivel Izlandot (valahogy a szenvedések ugranak be a 90es éveke eljéről közepéről :lol: )!
Hajnal nagyot játszott, Dzudzsák is feljavult a második félidőre!Vargának voltak nagyon szép szerelései!A játék döcögött, s nem tudni mit fogunk majd a svédek ellen teljesíteni!
Viszont lenne egy kérdésem, mert számomra nagyobb rejtély lassan mint a Kennedy gyilkosság, miért játszatjuk Juhászt folyamatosan, mikor tudjuk, hogy nem játszik a svédek ellen?!És most is becserélik....Elhiszem, hogy "el kell" adni, de ez számomra annyira logikátlan, hogy behívjuk a válogatottba és még be is cseréljük, ráadásul úgy hogy van elég baja Brüsszelben....

szerk: Bogdán nagyon profin nyilatkozik nem hiába látszik rajta, intravénásan kapja a profizmust külföldön, eszembe jut, hogy Gosztonyi mit makogott össze a 3ik félidőben a hétvégén, kontrasztként...!
Kép
Kép
Kép
albicelesteX
A Vadász

2011.08.10. 21:39:16

Mikor lesz a Svéd meccs?Bogdán maradhatna a kapuban,Királyékat el kéne már felejteni.
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.08.10. 20:44:34

5 volt DVSC játékost + egy aki még itt játszik.
Büszke vagyok :cry: :mrgreen:

Csernya hogy a francba került be a válogatottba... Persze ez egy barátságos.. De Király is ott van.. :D
Csak a loki! :D
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.08.10. 20:36:12

A második gólunk is szép volt. Nem tudom miért, de eddig nem volt szimpi Rudolf, tipikus magyar játékosnak tartottam, de azért néha megmutatja, hogy félreismertem kicsit.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.10. 20:35:24

Hajnalon látszik, hogy ő már azért játékban van, hatalmas zsugákat ad!Stuttgartban is jó volt a hétvégén!Ez a 2:0 eredmény szempontból nagyon jó, de picit pöröghetnénk jobban, igaz így augusztus elején 0 játékkal a lábakban érthető, viszont vészesen közelednek megint a gyilkos svédek....
Kép
Kép
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.08.10. 20:33:36

Rudi 8) Szép volt!
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.08.10. 20:27:30

Szép volt Voli! Jó lenne neki egy elsőosztályú csapatot találni, ott fejlődhetne igazán. Akár Spanyolországban is megmaradna.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.08.10. 20:23:05

Álmoskás játék, viszont ez a Koman gól szép volt!Hajnal csinál szép dolgokat, s azért Izland kevés veszélyt jelent, s jól meg is fogjuk őket!De körülményes a támadásvezetésünk!Viszont vezetünk 8) :lol:
Kép
Kép
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.08.09. 19:24:50

"A Magyar Labdarúgó Szövetség felhívja a szurkolók figyelmét, hogy szerdai Magyarország-Izland felkészülési mérkőzés napján a Puskás Ferenc Stadion pénztárai zárva lesznek, ezért a helyszínen nem lehet jegyeket vásárolni a 19.45-kor kezdődő mérkőzésre."
Korrekt :roll:
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.08.08. 11:33:24

Kapusposzton ideje lenne már megállapodni. Gulácsi képességei rendben vannak, fejben is rendben van, nem úgy mint a legtöbb magyar játékos...
Idén a Hull City-ben, ha minden jól megy első számú kapus, úgyhogy szerintem ideje lenne ha ő védene a válogatott kapuját.

Amúgy ez az Izland elleni meccs sok mindenre lesz jó...Ja és csak Air Sanyit ne! [-o< :lol:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.08.08. 10:15:28

Tocy írta:2008ban, az se most volt már...de jogos. Air Sanyi megváltás lenne :D
De 2009-ben is még bőven jó volt Torres, csak aztán a sok sérülés felőrölte. Ettől függetlenül valóban nem lenne helye a spanyol válogatottban, de még inkább értem meg a spanyolokat, mint Németh behívását a magyar válogatottba. Ugyanis NK felnőtt szinten még abszolút semmit nem bizonyított, sem klubszinten, sem válogatott szinten.
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.08. 10:06:39

2008ban, az se most volt már...de jogos. Air Sanyi megváltás lenne :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.08.08. 10:02:28

Tocy írta:
Barcaman1993 írta:http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... al-2089649

Akkor most már tudjuk, hogy miért sincs sehol a magyar válogatott... Ez az ember egy ugyanakkora egy 0 edző, mint a korábbiak. Németh Krisztiánt is teljesen fölösleges volt behívni. Amennyi gólt lőtt arra bárki képes lenne közülünk. Ez a Lázár Bence meg ugyanaz, mint a Németh Krisztián. Könyörgöm 4 meccs 0 lőtt gól, 0 pont és óriási elpuskázott helyzetek tömkelege. Ez Lázár Bence teljesítménye. Erre most meg őt hívja be a válogatottba, hogy biztos jót tesz neki. Mondja már meg vki ennek az embernek, hogy a válogatott nem azért van, hogy 1-2 tehetségét vesztett játékost formába hozza, hanem azért, mert "ők képviselik az országot a világversenyeken" (bárcsak úgy lenne). Németh, most meg Lázár... Ez az egy komédiába megy át. Bezzeg azok, akik jól játszanak és teljesítenek azok nem kerülnek be...
Ez máshol is így megy, Torres mit keres pl a spanyoloknál...

Különben tényleg vicc, hogy ilyen emberek képviselik az országot, miközben vannak náluk jóval jobb formában lévők, akik meg tv-n nézik a meccset...
Azért Torres eldöntött egy EB döntőt :D

Air Sanyit kéne behívni, és a teljesítménye alapján leigazolná egy nagy klub, ami később ugyancsak a válogatott malmára hajtaná a vizet.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Tocy
Director del Fútbol

2011.08.08. 09:54:36

Barcaman1993 írta:http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... al-2089649

Akkor most már tudjuk, hogy miért sincs sehol a magyar válogatott... Ez az ember egy ugyanakkora egy 0 edző, mint a korábbiak. Németh Krisztiánt is teljesen fölösleges volt behívni. Amennyi gólt lőtt arra bárki képes lenne közülünk. Ez a Lázár Bence meg ugyanaz, mint a Németh Krisztián. Könyörgöm 4 meccs 0 lőtt gól, 0 pont és óriási elpuskázott helyzetek tömkelege. Ez Lázár Bence teljesítménye. Erre most meg őt hívja be a válogatottba, hogy biztos jót tesz neki. Mondja már meg vki ennek az embernek, hogy a válogatott nem azért van, hogy 1-2 tehetségét vesztett játékost formába hozza, hanem azért, mert "ők képviselik az országot a világversenyeken" (bárcsak úgy lenne). Németh, most meg Lázár... Ez az egy komédiába megy át. Bezzeg azok, akik jól játszanak és teljesítenek azok nem kerülnek be...
Ez máshol is így megy, Torres mit keres pl a spanyoloknál...

Különben tényleg vicc, hogy ilyen emberek képviselik az országot, miközben vannak náluk jóval jobb formában lévők, akik meg tv-n nézik a meccset...
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.08.08. 09:26:58

A kapusposztra oly mindegy kit raknak, mindegyik a potyagólok mestere, de szerintem ebben van szerepe a csapat egészének bizonytalanságának is. A minap belenéztem egy hazai mérkőzésbe és sajnálkozva nyugtáztam, mi még mindig ott tartunk, hogy kirugdossuk oldalra a labdát a nézők közé, így szabadítunk fel. No comment. Csak, hogy mit várhatunk a védelemtől.

Fülöp Marciról meg annyit, ő is lepkefogó, csak nála még pluszban ott van, hogy iszonyat botlábú. Remélem végre észrevették és ezért nincs ott.

GYŐZZÜNK MÁR LE VALAKIT AZ ISTEN SZERELMÉRE!!! ÁMEN
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.08.08. 08:20:53

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... al-2089649

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Válasz küldése