Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Ha jól emlékszem a 2 madridi kollégát nem 3 meccsre büntették, hanem 1-re. Ráadásul ez csak sárga volt, nem pedig kiállítás. Úgyhogy reklamálhatnak, de érzésem szerint nélkülük is meg tudnánk verni a Realt. Nem értem miért nem képes 1-2 ember elfogadni, hogy van olyan meccse minden csapatnak (most a Realnak), amikor semmi nem jön össze. Volt ilyen nálunk is, bezzeg akkor meg a hahotázás ment végig (Hercules, Arsenal, stb.). Azt meg különösen nem értem miért tartják ezek a böszmék (tisztelet a kivételnek) szerencsés csapatnak a Barcát? Szinte minden meccsen 65-70%-ban nálunk van a labda (ha nem többször), kihagyunk jópár helyzetet, majd a meccs végén az ellenfél kihagy egy ziccert és nyerünk 1 góllal. Azt nem veszik észre, hogy közben 4-5 gólt kellett volna lőnünk (ezek most pont erre a meccsre nem vonatkoznak), csak azt veszik, hogy Piqué kezezik (80x visszajátszották én láttam annak, a szakértők sem és egy kép alapján bírálnak, amikor már elhagyta a labda a mellét) és mekkora mázlija volt a Barcának. Csak a madridi testvéreknek szeretnék írni, hogy az nem mázli, ha 1 góllal nyer a csapat (ők aztán tudják), hanem az az ami esetleg most történt ellenük a Gijon ellenében. Bár a focit még mindig gólra játszák. Bár tudnék 1-2 mázlista meccset mondani a Realosoknak, amik elég makkerok voltak (Real-Villareal, Real-Sevilla, Real-Valencia, Sociedad-Real, Real-Mallorca). De akár a korábbi években hány, meg hány olyan meccs volt, amikor a Real az utolsó utáni pillanatokban húzta be a meccseit. Most meg, hogy a meccs vége felé rúgjuk a gólokat egyből mi vagyunk a szerencsés csapat. Szánalom a köbön.samy85 írta:Amúgy most követelika Busi, meg VV 3 meccses eltiltását mert a sárgalapok sportszerűtlen kikényszerítése náluk ezzel jár, és ha ők a bl-ben ezt megscinálták és büntették őket, akkor mi ne maradjunk bünti nélkül...
Megnyugtatlak, köze nem volt a kezéhez, jól láttad. (: A madridisták nem tudják elviselni azt a tényt, hogy már megint a Barcáé a bajnoki cím.David089 írta:Kár a madridistákkal foglalkozni....szánalamas, ahogy keresi egyik másik a kifogásokat.
Da ha mindenképpen bizonyítékot akarnak, h NEM volt kéz akkor érdemes megnézni, h amikor Piqué mellel átveszi a labdát, az pörög a levegőben, ha ezek után kézzel beleérne még akkor bizony SZERINTEM ez a pörgés megszűnt volna a jelentős irányváltás miatt, de jól látni, h amikor pattan egyet a labda még a pattanás előtt közvetlenül is pörög elég rendesen.
Én így láttam legalábbis.....
Vagy Londonban, de igazából sorolhatnánk. Ez van, tudjuk mi volt tavaly, mikor Sevillában nyertünk, a Marca címlapja megint egy meg nem adott 11esről szólt. Csakúgy mint a klasszikus, mikor VV meg Cr találkozott.zsoltman írta:Senki nem beszél a Sevillában Messi szabályos megnemadot goljáról!!
ez így is van,ha nem folyamatos az érintkezése a labdával. a melléről folytatta útját a kezére és így pöröghetett állandóan. nem számít,nem ezen ment el a bajnokság.David089 írta:Kár a madridistákkal foglalkozni....szánalamas, ahogy keresi egyik másik a kifogásokat.
Da ha mindenképpen bizonyítékot akarnak, h NEM volt kéz akkor érdemes megnézni, h amikor Piqué mellel átveszi a labdát, az pörög a levegőben, ha ezek után kézzel beleérne még akkor bizony SZERINTEM ez a pörgés megszűnt volna a jelentős irányváltás miatt, de jól látni, h amikor pattan egyet a labda még a pattanás előtt közvetlenül is pörög elég rendesen.
Én így láttam legalábbis.....
Miért ez eddig neked nem volt teljesen egyértelmű?Sanama írta:Ez már nevetséges. Holnap már az lesz,hogy Pique gólja miat kapott ki a Real,nem....?
nekem is fura hogy nem reklamált senki,viszont most már nekem is kéznek tűnik. mellel átveszi,de keresztbe menne tovább a labda,amit a karja megakadályoz. a videó ezt mutatja számomra. utolsó 2 ismétléscsababarca írta:Azért érdekes hogy mindig a realosok sírnak az ilyenek miatt,mint ez az állítólagos kezezés.
Valahogy nem láttam, hogy a villarealosok reklamáltak volna. Egyik sem. Edző sem.
Érdekes mindenesetre.
fehérlui1698 írta:A Bence által linkelt kép ebből a cikkből való:
http://rmcf.blog.hu/2011/04/03/88_verhetetlen_barcelona
krissz cimboránk unatkozott...![]()
Persze most nyilván savanyú a szőlő, de az egyenlő feltételek hiánya előbb - utóbb már unalmas lesz mindenki számára, még lehet, hogy néhány Barca szimpatizánsnak is. Ha már most nem az…
Ehh... ilyen dolgokat milyen színű pirula beszedése után ír az ember?![]()
Ezen nem nagyon tudok röhögni. Mindenkivel megesik, ellenben az gáz, hogy hatalmas pozitívumként kell fölfogni, hogy gratulált a Sporting öltözőjében.
Szerintem semennyire sem gyengülünk vele... Bár nem látok bele a Barca mindennapjaoba, az edzések levebonyolításába, de szerintem VV sok hasznos tapasztalattal rendelkezik , amit Pintotól tanulhat/tanulhatott..Pinto nagyon jó kapus...LG írta: nem baj, megérdemli, nem hiszem, h vele jelentősen gyengülnénk.
nagyon bízom benne,hogy most okosan dönt és feladja a ligát. kellenek a friss lábak a kupákbanBob_Marley írta:Megemlítem, hogy Mourinho teljesen normálisan bement a Sporting öltözőbe, s gratulált mindenkinek!S tett egy elég furcsa kijelentést, hogy matematikailag nem, de majdnem lehetetlen megnyerniük a bajnokságot...
Azért nem hiszem, hogy feladnák, s picit fura is ezt tőle olvasni!