szerintem most nem lessz ennyi idő, mert cé azért mégiscsak cé....minden követ megmozgatnak majd hogy jó legyen a meccsre!daffy írta:neeem,csak azt írják,hogy 3 hét. az nálunk min 1 hónapsamy85 írta:az a helyzet cé csak egy meccset hagyki ami a madridot illeti, mert 3 hét a felépülése, és válogatott meccsk jönnek,ergo így sem-ugysem játszana.. a válogatott meg kit érdekel?
Barça vs. Real - El Clásico
- samy85
- Capitá del Barça

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Off:MessiFan írta: Valaki világosítson föl
Hát ugye van a virág, meg a méhecske, jön a méhecske rászáll a virágra….de mondhatnám azt is van a lekváros palacsinta, meg a vaníliás fagyi!
On:
Ha jól vettem ki a videóból akkor Rondaldo magánszáma miatt mutogatott Benzema, s Mourinho meg csenddre intett mindenkit!

Ezt nem értem. Marcelo szépen becselezte magát a védők mögé és odapasszolta Özilnek aki nagyon szépen bevarrta a kapuba a labdát. Benzema meg még nem tudom ki közben integetett hogy üresek és nem értették miért nem neki passzolt.. Hülyeség. Én ilyenért nem húznám fel magam hanem örülnék hogy 2-0.sneco7 írta:Nem csodálom,h kezd elegük lenni belőle. Kiváncsi leszek,h meddig fogják elnézni ezt neki,mind a társak,mind a szakvezetés. Nem csodálkoznék,ha egyszer csak robbanna a bomba a csapaton belül,ha idén még nem is,de hosszútávon még az is benne lehet,ha folytatódik. Szólni kéne neki,hogy nem a C.R. FC-ben játszik.levproff írta:Figyeljétek végig Benzemát és Mourinhot, kicsit kezd elegük lenni:
http://www.youtube.com/watch?v=PCho3XPY ... re=related
És ahogy olvasgatom a szurkolóknak is kezd már sok lenni.
Valaki világosítson föl

- sneco7
- Capitá del Barça
Nem csodálom,h kezd elegük lenni belőle. Kiváncsi leszek,h meddig fogják elnézni ezt neki,mind a társak,mind a szakvezetés. Nem csodálkoznék,ha egyszer csak robbanna a bomba a csapaton belül,ha idén még nem is,de hosszútávon még az is benne lehet,ha folytatódik. Szólni kéne neki,hogy nem a C.R. FC-ben játszik.levproff írta:Figyeljétek végig Benzemát és Mourinhot, kicsit kezd elegük lenni:
neeem,csak azt írják,hogy 3 hét. az nálunk min 1 hónapsamy85 írta:az a helyzet cé csak egy meccset hagyki ami a madridot illeti, mert 3 hét a felépülése, és válogatott meccsk jönnek,ergo így sem-ugysem játszana.. a válogatott meg kit érdekel?

- samy85
- Capitá del Barça
az a helyzet cé csak egy meccset hagyki ami a madridot illeti, mert 3 hét a felépülése, és válogatott meccsk jönnek,ergo így sem-ugysem játszana.. a válogatott meg kit érdekel?

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Meglesz nélküle a Madrid, sőt, összjátékban még jobbak is, ha nincs Cé a pályán. Igaz, amikor meg nem megy a csapatnak baromi jól jön, hogy sz@rja a gólokat. De egy Sportingot hozni fognak, Tottenham ellen meg ott lesz érzésem szerint.
valószínűleg nem játszik a sporting ellen sem,sőt akár a tottenham elleni első meccset is kihagyhatjahady írta:óóóó micsoda véletlen C.R.-nek pont ki kell hagynia a Chile meg Finnország elleni meccseket...ajajjajjjjjjjj......mindíg is csak egy c.......
- Lionel85
- Llegenda del Barça
A spanyol szövetségtől ilyet nem lehet elvárni. Már alap dolgokban is megmakacsolja magát, ha a Barcelonáról van szó, különösképpen vasmarkú. Nem hiszem, hogy lemondanának arról, hogy ingyen meccset rendezzenek. Főleg nem egy El Clásicót.

-
- Llegenda del Barça
Őszintén? Sajnos nem nagyon. Ha mondjuk egy átlagos bajnoki meccs lenne, lehet elengednék, de mivel ez egy El Classico ebből jön be a legtöbb pénz ilyenkor. Meg lehet akkor már nem is lesz annyira aktuális. Sajnos.Krojf írta:Komáim!
Készülök írni a spanyol szövetségnek, hogy az áprilisi bajnoki 'clásico-t Japán számára ingyen és élőben biztosítsák egyfajta ajándékként és gyógyírként a rengeteg fájdalomra és lelki sebre.
A meccset így mindenki láthatná a japán állami televízióban és nagy körítést lehetne csinálni neki!
Szerintetek volna ennek realitása???
K.
Persze egy próbát megér, én szurkolni fogok

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Készülök írni a spanyol szövetségnek, hogy az áprilisi bajnoki 'clásico-t Japán számára ingyen és élőben biztosítsák egyfajta ajándékként és gyógyírként a rengeteg fájdalomra és lelki sebre.
A meccset így mindenki láthatná a japán állami televízióban és nagy körítést lehetne csinálni neki!
K.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
- levproff
- Director del Fútbol
Figyeljétek végig Benzemát és Mourinhot, kicsit kezd elegük lenni:

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
óóóó micsoda véletlen C.R.-nek pont ki kell hagynia a Chile meg Finnország elleni meccseket...ajajjajjjjjjjj......mindíg is csak egy c.......
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Igazából arra esély, hogy a Real, majd pontot veszít az majd a Klasszikusok környékén, a Villareal, a Bilbao és a Valencia elleni meccseken lesz. A Sevillát ugyanígy meg fogják verni (gondolom én). Madridi derbi meg egy vicc volt. Az első félidőben a Real 2 helyzetből 2 gólt lőtt, ráadásul nem is értem a 2. gólt De Gea miért nem ütötte ki? Az Atletico addig szerencsétlenkedett a legelején mire gólt kaptak. Aztán kihagytak mindent, majd jött a második. Aztán annyira ideges voltam, hogy lefeküdtem aludni. De hát, ha megnézem az eredményt és, hogy Forlánék mennyi helyzetet kihagytak az első félidőben, akkor itt egy x simán bent lehetett volna.samy85 írta:westrngom: az a baj hogy pep is keveset rotál.
ám a Madrid sorsolása nem mindegy... tényleg elég jó kis menetrend.. remélem elfáradnak
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Mourinho: "A mai meccs legjobbja a játékvezető és Casillas volt. Nem szeretem, ha a kapusomnak sok dolga akad, márpedig ma fantasztikus volt. Teixeira pedig jól kezelte a nyomást, talán adhatott volna egy tizenegyest Cristiano javára és kiállíthatta volna Ujfalusit, de ezt elnézem neki." -madridista.hu
hát ez gyönyörű. Most olyan nagyvonalú az isteni Jo5é, bezzeg ha nem nyertek volna, már máglyára vetette volna a bírót. Kétszínű patkány...
hát ez gyönyörű. Most olyan nagyvonalú az isteni Jo5é, bezzeg ha nem nyertek volna, már máglyára vetette volna a bírót. Kétszínű patkány...

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- kennyke04
- Entrenador del Barça
utánozás majom szokás
...
nah, azért Xabi Alonso tanár Úr kicsit megúszta a pirosat, Alatomos Arbeloa-n már nem is csodálkozom... persze még a levegővételért is sárgát kapnak...

nah, azért Xabi Alonso tanár Úr kicsit megúszta a pirosat, Alatomos Arbeloa-n már nem is csodálkozom... persze még a levegővételért is sárgát kapnak...
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
- Mihu
- Director del Fútbol
A Derbi Madrileno-nak kb annyi köze van a rangadóhoz, mint a hasonló nevű motor márkához....semmi....
Szerk: Utálom mind Mourinho-t, mind cét, de az kifejezetten tetszik, hogy a Special Five nem hagyja elk.rvulni a portugált. Többször rászólt, és nem hagyja neki hogy műsort csináljon. Most is ahogy sétált lefele csigatempóban, Mou hogy rászólt már hogy nyomás, gyerünk gyere lefele...Ez tetszik. Épp ideje lenne már hogy valaki letörje a csíráját ennek a hímkurvoidnak.
Szerk: Utálom mind Mourinho-t, mind cét, de az kifejezetten tetszik, hogy a Special Five nem hagyja elk.rvulni a portugált. Többször rászólt, és nem hagyja neki hogy műsort csináljon. Most is ahogy sétált lefele csigatempóban, Mou hogy rászólt már hogy nyomás, gyerünk gyere lefele...Ez tetszik. Épp ideje lenne már hogy valaki letörje a csíráját ennek a hímkurvoidnak.
hiába várja akárki is a pontvesztést madridi részről, nem látom esélyesnek azt, hogy pontokat veszítsenek a "nehéz" idegenbeli meccseiken.
- detabarca
- Capitá del Barça
Én azért nem nézem, mert livescore-on láttam, hogy 11. perc 1-0....gondoltam ennyit a reménykedésről. Most sem tartott ki sokáig az Atletico....lluisllach89 írta:Szokásos kisebbségi érzésük megmaradt. 0-1 óta nézem, voltak nagy helyzetei az Atletinek, Casillas fogott, meg irányítottak a matracosok, de Özil gyönyörű gólja megölte a meccset. Kb ennyi.detabarca írta:Nem nézem a meccset, de tudom az eredményt, úgyhogy lenne egy kérdésem? Ilyen jól játszik a Real, vagy ennyire [auto_cenzúra] az Atletico??? Esetleg mindkettő?
Ennél már csak az volt szebb mikor reménykedve leültem nah mondom most megfogják őket egyszer és Robinho az 1. percben betalált
Egyébként érdekes, hogy játékban mindig jók, csak a góllövés nem megy soha a városi rivális ellen.

Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
"A sportok királya a labdarúgás, a Barcelona meg a labdarúgás királya!"
(Johan Cruyff)
(Johan Cruyff)
-
- Director del Fútbol
Szokásos kisebbségi érzésük megmaradt. 0-1 óta nézem, voltak nagy helyzetei az Atletinek, Casillas fogott, meg irányítottak a matracosok, de Özil gyönyörű gólja megölte a meccset. Kb ennyi.detabarca írta:Nem nézem a meccset, de tudom az eredményt, úgyhogy lenne egy kérdésem? Ilyen jól játszik a Real, vagy ennyire [auto_cenzúra] az Atletico??? Esetleg mindkettő?
Ennél már csak az volt szebb mikor reménykedve leültem nah mondom most megfogják őket egyszer és Robinho az 1. percben betalált

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
Nagyon jó tempót diktál a Real, de az Atletico szvsz méltó ellenfél.detabarca írta:Nem nézem a meccset, de tudom az eredményt, úgyhogy lenne egy kérdésem? Ilyen jól játszik a Real, vagy ennyire [auto_cenzúra] az Atletico??? Esetleg mindkettő?
A játékvezető érdekes ítéleteket hoz, és nem a matracosok javára...
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
de ezt mind úgy, hogy kvázi nincsenek is a pályán .. jobb az Atma...csak nemtudnak gólt szerezni ..Messa írta:40.perc, Atletico 0-2 Real M.
Ma este nem fognak pontot veszíteni.

- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
40.perc, Atletico 0-2 Real M.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- detabarca
- Capitá del Barça
Nem nézem a meccset, de tudom az eredményt, úgyhogy lenne egy kérdésem? Ilyen jól játszik a Real, vagy ennyire [auto_cenzúra] az Atletico??? Esetleg mindkettő?
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
(Johan Cruyff)
(Johan Cruyff)