Zozzy 5 írta:nagyon lutri az összes ilyen brazil, akiket látunk a brazil bajnokságban és az összeállított videókon hülyét csinálni az ottani védőkből. az, hogy ott kitűnik jelenthet belépőt Európába, de szerintem is előbb egy PSVhez, Lyonhoz, Fiohoz stb...ott mutatkozik meg igazán, hogy olyan védőkkel is tud-e szórakozni akik értenek is a védekezéshez úgy igazán. sajnálom, hogy nem vitték ki ezt a gansot meg neymart a VB-re, ha ott tolták volna azért már okosabbak lennénk.
az elmúlt pár év mindenesetre nem a nagy brazil tehetségek mellett szól. nem kell feltétlen süllyesztőben eltűntekhez visszamenni. ott van Robinho is, aki minden volt a beharangozóban, csak az nem ami lett belőle. egy penge brazil játékos, aki tud néha nagyon jól játszani, de az a ritkább és a hátán a csapatát sose fogja vinni az biztos.
a realban robinho kiemelkedőt tudott nyújtani és utolsó évében kb a premier l. legjobb játékosa volt. sajnos elszúrta a karrierjét és ezt én az ő számlájára írom. neymar-t nem féltem attól,hogy összetörik,mert láthattuk,hogy pl:a skótok ellen sem szeppent meg. ami elronthatja az az arca és emiatt nem szeretném,hogy nagy csapatba menjen.(max mu,saf szemmel tartaná). gansot féltem az olasz focitól. esetleg a milanba mehet,mert ott lennének pajtások is. gansot én spanyolországban tudnám elképzelni leginkább,bár sem a barca,sem a real jelenlegi kezdőjébe sem férne be. lucas viszont az a játékos,akit a 3 közül legelőször vinnék madridba. helye is lenne és kellene is ő minden szempontból. egyébként ha llorrentére kiadunk 30-35 milliót,akkor annyiból neymart is hozhatnánk

sokkal inkább bebuknám neymarral és dobnék ki az ablakon 30millát,minthogy llorrente futkosson elöl. kp-ra meg javi martinezben gondolkodunk? ő lesz a megoldás? lucas barátom is eljönne az árából és ő lehet megoldás,míg martinez soha