grgly50 írta: ↑2021.04.19. 14:37:21
Az én olvasatomban JPMorgan Chase nem támogató! Ő adja a pénzt! "A financiális hátteret a JPMorgan Chase biztosítaná – egyelőre 6 milliárd dollárral." Nem mindegy, hogy támogat valamennyivel, vagy ő a kasszás!
akkor finanszírozó, rugózhatunk ezeken a szavakon, de lényegtelen.
uefa mögött is ott állnak ezek a finanszírozók, ahogy a klubok mögött is, ne legyenek illúzióink.
továbbra sem értem a tv-s közvetítésekkel mi lenne a probléma.
eddig is voltak csomagok, és eddig is mindent tudtunk követni.
nyilván itt is az lesz a Szuperliga célja, hogy minél többen nézhessék, lehetőleg előfizetés formájában, nem streamen.
nem fogják tökön rúgni magukat, és kiadni valami féle őrült csomagdíjakat, amikre nem tudnak megállapodni az adott országok sugárzóival.
btw, sok részletet nem tudunk még, pláne nem a közvetítéseket, felesleges ezeken rugózni.
majd meglátjuk.
szerintem ebben egy jókora nyomásgyakorlás is van a klubok részéről az uefa, fifa felé.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."