NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
raulreal

2008.01.08. 10:39:54

ez csak a fradisták agyszüleménye hogy fradi nélkül nincs NB1...

csak nektek hiányoznak :)

amúgy se vok utés, hajrá kék-fehérek :)
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.08. 00:15:20

antiimperialista írta:
Drigo írta:Ma már csak az jár MAGYAR bajnoki meccsre, aki balhézni akar, vagy aki annyira fanatikus, mint az oldalon fellelhető néhány felhasználó.
Én fanatikus vagyok 8)
Nálad nagyobb fanatikust megmondom őszintén nem ismerek. A Te hozzá állásod példaértékű.

Remélem Krojf és Savi mellett egyre többet találkozhatok a Te hsz-eiddel is.

A birodalom visszavág?

Avagy újra itt van újra itt van a NAGY CSAPAT

Ne legyen több off!!!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.01.08. 00:06:56

Drigo írta:Ma már csak az jár MAGYAR bajnoki meccsre, aki balhézni akar, vagy aki annyira fanatikus, mint az oldalon fellelhető néhány felhasználó.
Én fanatikus vagyok 8) Sajnos már egyre ritkábban jutok el Szpari-meccsre :(
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.01.07. 23:45:31

Bányász írta: Szintén a honi pontvadászat elé került az észt, a jordán, a szingapúri, az üzbég, a libanoni, a szudáni, az örmény, a lett, a zimbabwei, a szíriai és az angolai sorozat is…
Ez az elszomorító,de nem meglepő. :cry: :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.01.07. 23:43:59

Hova jutottunk:

A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet kimutatása szerint a magyar bajnokság a 73. helyen áll a világranglistán. Az IFFHS rangsorát az angol Premier League vezeti a spanyol Primera División és az olasz Serie A előtt.

A magyar bajnokságot közvetlenül Venezuela és Guatemala előzi meg.

Szintén a honi pontvadászat elé került az észt, a jordán, a szingapúri, az üzbég, a libanoni, a szudáni, az örmény, a lett, a zimbabwei, a szíriai és az angolai sorozat is…

Azt hiszem ez azért erősen elgondolkodtató!Mégha erősen kérdőjeles is a lista!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
GoDJonzen

2008.01.05. 13:35:05

És milyen jó lenne ha ilyen rangadók lehetnének ha feljutna a fradi:
FRADI-UTE (+ visszavágó:D)
FRADI-DVTK(gyűlölik egymást ők is)
FRADI-HONVÉD
FRADI-DVSC
FRADI-Spartacus!
Azért sztem több néző lenne a tv-k előtt is meg a Stadionokban is!
el fuero
Entrenador del Barça

2008.01.05. 13:29:43

GoDJonzen írta:lnézzd ezt meg ezek mindd fanatikusak nem hinném hogy csak 10en vannak :
http://www.youtube.com/watch?v=ydAdSdfyGUE
Az utolsó örökrangadó :( kár, hogy kikaptunk, de jó nagy lesgólt lőtt Kovács Zoli (asszem ő volt).
GoDJonzen

2008.01.05. 13:23:40

Volt hogy a Puskásba jáccotta le az ÚTe az évzáróját a bajnokihajrát amikor elbukták ! MEnnyien voltak kint azon a meccsen? Sztem tuti voltak 15 ezren és akkor nem a Fradival jáccott! A fradinak vannak az országban a legnagyobb és legtöbb szurkolói/szurkolója! A lilák sincsenek kevesen! És amint már mondtam, ki vannak éhezve egy ilyen meccsre! Egy ilyen meccsre mindenki fanatikussá válik!:D
nézzd ezt meg ezek mindd fanatikusak nem hinném hogy csak 10en vannak :
http://www.youtube.com/watch?v=ydAdSdfyGUE
el fuero
Entrenador del Barça

2008.01.05. 13:21:34

Drigo írta: Ma már csak az jár MAGYAR bajnoki meccsre, aki balhézni akar, vagy aki annyira fanatikus, mint az oldalon fellelhető néhány felhasználó.
Köszi, ezt bóknak vettem. :lol: :P
off: myvipet mikor nézted meg utoljára? :D

Más:
Medgyesi is az Üllõi úton kezdi meg a felkészülést.
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.05. 13:13:57

GoDJonzen írta:Sztem volt hogy tele voltak a lelátók egy Fradi-Útén ! Ha feljut a Fradi és a Puskásba fogják tolni a meccseiket a nyakamat tenném rá hogy az Újpest ellen lennének vagy 30 ezren! Hogy miért? Egyrészt rég találkoztak, ki vannak éhezve a szurkolók egy "kis" balhéra stb.! MEg mondom volt hogy teltház volt az Albert Stadionban!
A Népstadionban is voltak 120ezren ÉS?Mikor? Ma már csak az jár MAGYAR bajnoki meccsre, aki balhézni akar, vagy aki annyira fanatikus, mint az oldalon fellelhető néhány felhasználó. Na meg persze az a néhány szerencsétlen újságíró, akiknek ez munkaköri kötelességük.

Várom a fejleményeket
el fuero
Entrenador del Barça

2008.01.05. 13:08:17

Azok a régi szép idők...A kettős rangadók a Puskásban. :( :)
Mondjuk kár, hogy akkr még nem éltem. :D Legalábbis nem voltam akkor még Fradi meccsen. De most egyet kell értenem Godjonzennel, mert szerintem összejöhetne 20-30 ezer ember a stadionba. Márcsak azért is mert lilák is jönnének.
Na, de előbb fel kell jutni!!!!

Hajrá Fradi!
GoDJonzen

2008.01.05. 13:04:10

Sztem volt hogy tele voltak a lelátók egy Fradi-Útén ! Ha feljut a Fradi és a Puskásba fogják tolni a meccseiket a nyakamat tenném rá hogy az Újpest ellen lennének vagy 30 ezren! Hogy miért? Egyrészt rég találkoztak, ki vannak éhezve a szurkolók egy "kis" balhéra stb.! MEg mondom volt hogy teltház volt az Albert Stadionban!
el fuero
Entrenador del Barça

2008.01.05. 12:58:51

Ahova mi megyünk ott mindig jó hangulat van... :wink:
GoDJonzen

2008.01.05. 12:57:46

Aha most már értem köszönöm!
Végre nincs anyagi gondd! Igazán jó lenne már látni egy jó hangulatos meccset! MErt a Fradi-Utéra még egész jó kedvvel ültem/ülnék le a tv elé!
Drigo
Eurobarca Staff

2008.01.05. 12:57:30

GoDJonzen írta:MErt eleve nagyobb és szebb stadion mint a magyar átlag, és egy gyengébb meccsre is tuti kimenne 10k ember! Egy rangadóra meg akár 30k is! Akár...:D
Az új stadion csak jól jöhet én azt mondom ! De honnan lett a Fradinak hirtelen ilyen sok pénzze?:D
Még az Albert stadion sem telik meg, akkor miért mennének annyian a Puskásba?30ezer ember?Na ne viccelj már. Ha első osztályban lennének, még akkor sem lenne 30ezer ember...

És hogy honnan van a Fradinak ennyi pénze?Na erről járattam tegnap a pofám, NEM KELL MINDENBE BELSZÓLNI TUDATLANUL! Kicsit olvasgass, vagy ebben a topciban, vagy kérdezd meg a guglit.
el fuero
Entrenador del Barça

2008.01.05. 12:55:01

GoDJonzen írta: De honnan lett a Fradinak hirtelen ilyen sok pénzze?:D
Olvasd el
GoDJonzen

2008.01.05. 12:51:52

De szép is lenne egy Fradi-Újpest teltházas Puskásban
Ezért mondtam hogy milyen jó lenne addig a Puskásba tolnijuk a bőrt! MErt eleve nagyobb és szebb stadion mint a magyar átlag, és egy gyengébb meccsre is tuti kimenne 10k ember! Egy rangadóra meg akár 30k is! Akár...:D
Az új stadion csak jól jöhet én azt mondom ! De honnan lett a Fradinak hirtelen ilyen sok pénzze?:D
el fuero
Entrenador del Barça

2008.01.05. 12:45:23

Ordog írta: De előtte vki árulja már el milyen poszton játszik:) Ezt még nem sikerült sehonnan megtudnom. Bár mintha a csatárt hallottam már volna...

Amúgy én fogok a legjobban meglepődni ha igaz lesz az amit a nemzetisportban írtak, miszerint 2008 második felében már elkezdik építeni az új stadiont:DD Ezen nagyot nevettem mikor olvastam...:) De ha már azon cikk fele beteljesül akkor én már boldog leszek:))
Shaw támadóközéppályás, vhol Peti mellett fog játszani.

A stadionos témához én megint csak azt tudom elmondani amit én is olvastam. Szóval sztem nyáron ledózerolják az egészet, és addig a Puskásban játszuk a meccseinket.
De szép is lenne egy Fradi-Újpest teltházas Puskásban :P :twisted: :lol:
GoDJonzen

2008.01.04. 22:12:16

Olyan vicces fiucska
gagyi duma! :lol:
Ami közelebb van az csúnyább ezt még soha nem hallottad? ejjha!
Az a pálya nem volt szép de most végre lesz egy új szebb modernebb ennek csak örülni lehet!
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.01.04. 20:38:25

Elég komoly fejszerkezete van Paul Shaw-nak:) Tiszta Gravesen...:DDD Bíztatóan hangzik a nyilatkozata. Remélem össze fog törni 1-2 gyereket nb2-ben és megmutatja ki az úr a házban:DDD

De előtte vki árulja már el milyen poszton játszik:) Ezt még nem sikerült sehonnan megtudnom. Bár mintha a csatárt hallottam már volna...

GoDJonzen... napról napra egyre jobban bizonyítod mekkora tírpák vagy. Dehát ez az élet rendje. Hülyék mennek, hülyék jönnek............ már bocs, biztos csak a hatalmas önbizalom teszi veled.

Bagolyfészek.... úgy beszélsz baszki mintha nyugaton élnénk, mert azokhoz képest télleg vhol ott van, de nézzél már szét magadkörül, magyar viszonylatban még így is a jobbak közé tartozik. Főleg ha még újat építenek a helyére. höhö

Amúgy én fogok a legjobban meglepődni ha igaz lesz az amit a nemzetisportban írtak, miszerint 2008 második felében már elkezdik építeni az új stadiont:DD Ezen nagyot nevettem mikor olvastam...:) De ha már azon cikk fele beteljesül akkor én már boldog leszek:))
Szandi
Főnökasszony

2008.01.04. 19:35:39

GoDJonzen írta:És hol van itt Szandi?:D:D
ja má látom!

Figyellj nekem nem teccett! És ha vmi kívüről nem teccik az belülről meg pláne nem! Én módosítanék pár dolgon!

pl.: éttrem, söröző, vécce :D a nőstényeknek is...akkor székek újítása már hamarabb kellett volna stb.! Ez az új mez is elég gagyi nem az igazi fradista!
Olyan vicces fiucska. #-o
Ha meg nem voltál ott meccsen, ne használj ilyesféle jelzőket erre a stadionra.thenx. (mellesleg volt olyan forduló, amikor ebben a bagolyfészekben vagy hogy illetted, szal itt az NB2-ben több néző volt mint az NB1-ben :wink: )

És ha vmi kívüről nem teccik az belülről meg pláne nem! Én módosítanék pár dolgon!

Ekkora hülyeséget! Pl, vagy inkább nem is mondok példát. Gondokkozz, és majd rájössz. Remélhetőleg.
raulreal valószínűleg másnaposan írta: na ha tényleg lesz támogató akkor stabil kis másodosztályú csapat lesz a fradi a köv években.
Még a legelvakultabb utés szurkerek is belátják, h Fradi nélkül nem Nb1 az NB1.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
raulreal

2008.01.04. 11:29:05

na ha tényleg lesz támogató akkor stabil kis másodosztályú csapat lesz a fradi a köv években.

remélem az MTKs gyerekek most jobban bírják a tavaszt, na meg nyáron nem viszik el őket megint.
GoDJonzen

2008.01.03. 19:34:03

És hol van itt Szandi?:D:D
ja má látom!

Figyellj nekem nem teccett! És ha vmi kívüről nem teccik az belülről meg pláne nem! Én módosítanék pár dolgon!

pl.: éttrem, söröző, vécce :D a nőstényeknek is...akkor székek újítása már hamarabb kellett volna stb.! Ez az új mez is elég gagyi nem az igazi fradista!
el fuero
Entrenador del Barça

2008.01.03. 19:28:05

GoDJonzen írta:Hol lácc itt hölgyet?:D
A másik én még nem voltam abba a stadionba de láttam és egy bagolyfészek!:D
Puskásba tolják majd? Hú az jó!
Vazze.... :D Szandinak írtam :D :lol:
Öhöm, és nem bagolyfészek :!: :evil:
GoDJonzen

2008.01.03. 19:27:21

Hol lácc itt hölgyet?:D
A másik én még nem voltam abba a stadionba de láttam és egy bagolyfészek!:D