Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálad nagyobb fanatikust megmondom őszintén nem ismerek. A Te hozzá állásod példaértékű.antiimperialista írta:Én fanatikus vagyokDrigo írta:Ma már csak az jár MAGYAR bajnoki meccsre, aki balhézni akar, vagy aki annyira fanatikus, mint az oldalon fellelhető néhány felhasználó.![]()
Én fanatikus vagyokDrigo írta:Ma már csak az jár MAGYAR bajnoki meccsre, aki balhézni akar, vagy aki annyira fanatikus, mint az oldalon fellelhető néhány felhasználó.
Ez az elszomorító,de nem meglepő.Bányász írta: Szintén a honi pontvadászat elé került az észt, a jordán, a szingapúri, az üzbég, a libanoni, a szudáni, az örmény, a lett, a zimbabwei, a szíriai és az angolai sorozat is…
Az utolsó örökrangadóGoDJonzen írta:lnézzd ezt meg ezek mindd fanatikusak nem hinném hogy csak 10en vannak :
http://www.youtube.com/watch?v=ydAdSdfyGUE
Köszi, ezt bóknak vettem.Drigo írta: Ma már csak az jár MAGYAR bajnoki meccsre, aki balhézni akar, vagy aki annyira fanatikus, mint az oldalon fellelhető néhány felhasználó.
A Népstadionban is voltak 120ezren ÉS?Mikor? Ma már csak az jár MAGYAR bajnoki meccsre, aki balhézni akar, vagy aki annyira fanatikus, mint az oldalon fellelhető néhány felhasználó. Na meg persze az a néhány szerencsétlen újságíró, akiknek ez munkaköri kötelességük.GoDJonzen írta:Sztem volt hogy tele voltak a lelátók egy Fradi-Útén ! Ha feljut a Fradi és a Puskásba fogják tolni a meccseiket a nyakamat tenném rá hogy az Újpest ellen lennének vagy 30 ezren! Hogy miért? Egyrészt rég találkoztak, ki vannak éhezve a szurkolók egy "kis" balhéra stb.! MEg mondom volt hogy teltház volt az Albert Stadionban!
Még az Albert stadion sem telik meg, akkor miért mennének annyian a Puskásba?30ezer ember?Na ne viccelj már. Ha első osztályban lennének, még akkor sem lenne 30ezer ember...GoDJonzen írta:MErt eleve nagyobb és szebb stadion mint a magyar átlag, és egy gyengébb meccsre is tuti kimenne 10k ember! Egy rangadóra meg akár 30k is! Akár...
Az új stadion csak jól jöhet én azt mondom ! De honnan lett a Fradinak hirtelen ilyen sok pénzze?:D
Ezért mondtam hogy milyen jó lenne addig a Puskásba tolnijuk a bőrt! MErt eleve nagyobb és szebb stadion mint a magyar átlag, és egy gyengébb meccsre is tuti kimenne 10k ember! Egy rangadóra meg akár 30k is! Akár...De szép is lenne egy Fradi-Újpest teltházas Puskásban
Shaw támadóközéppályás, vhol Peti mellett fog játszani.Ordog írta: De előtte vki árulja már el milyen poszton játszik:) Ezt még nem sikerült sehonnan megtudnom. Bár mintha a csatárt hallottam már volna...
Amúgy én fogok a legjobban meglepődni ha igaz lesz az amit a nemzetisportban írtak, miszerint 2008 második felében már elkezdik építeni az új stadiont:DD Ezen nagyot nevettem mikor olvastam...De ha már azon cikk fele beteljesül akkor én már boldog leszek:))
gagyi duma!Olyan vicces fiucska
Olyan vicces fiucska.GoDJonzen írta:És hol van itt Szandi?:D:D
ja má látom!
Figyellj nekem nem teccett! És ha vmi kívüről nem teccik az belülről meg pláne nem! Én módosítanék pár dolgon!
pl.: éttrem, söröző, véccea nőstényeknek is...akkor székek újítása már hamarabb kellett volna stb.! Ez az új mez is elég gagyi nem az igazi fradista!
Még a legelvakultabb utés szurkerek is belátják, h Fradi nélkül nem Nb1 az NB1.raulreal valószínűleg másnaposan írta: na ha tényleg lesz támogató akkor stabil kis másodosztályú csapat lesz a fradi a köv években.
Vazze....GoDJonzen írta:Hol lácc itt hölgyet?:D
A másik én még nem voltam abba a stadionba de láttam és egy bagolyfészek!:D
Puskásba tolják majd? Hú az jó!