Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az még nincs, de 1 év volt a szerződéséből, szerintem 20 millió nagyon max. Volt róla szó, hogy van egy 14 milliós kivásárlási záradék a szerződésében, ha az igaz, akkor meg a hülyének nem érte meg kb. De Gomesnél tuti nem lesz több..csababarca írta:az nagy.
árról info?
palesz77 írta:DahoudDortmund, hivatalos.
Ha marad Dembélé még egy évet, akkor ki nem hagyok egy meccset se..Brutál mennyi fiatal megy oda mostanság, bár lassan így fiókcsapat lesznek.
LG írta:Igazi szembeköpős forduló volt, Paliék verték a Dortmundot, a riválisok viszont nem tudtak nyerni.![]()
Thiagoval meg továbbra sem bírni, idén 1 szinttel a többi a kp. felett van. Én benne látom leginkább, hogy Iniesta méltó utódja lehetne. A bajorok gondolom nem nagyon szándékoznak elengedni, de talán van az a pénz...
Mekkora játékos voltMQuCsabi írta:Elvileg elsején szerdán lesz a hertha-s Marcelinho búcsú meccse. Erről tud valaki valamit?
palesz77 írta:Ousmane Dembélé vs Hertha Berlin
Sokat hibázik, de süt róla a tehetség.. Jó nézni a gyereket.
Nem semmi, tényleg nagyon különleges a mozgása, a meglátásai. Hosszú út van még azért előtte, le kell tisztulni a játékának és hozzá kell tenni a gólokat is, de most tényleg úgy tűnik, hogy a következő éra nagy alakja lehet. Jó lenne valami előszerződés-féle, de gondolom nagyjából egész Európa erre pályázik.palesz77 írta:Ousmane Dembélé vs Hertha Berlin
Sokat hibázik, de süt róla a tehetség.. Jó nézni a gyereket.
Fejeket érdemes volt nézni mikor kivédte aztán visszacsurgott..MQuCsabi írta:Tudta, hogy ez itt mar nem dont. Ettol fuggetlenul egy oltari gyoker, nem lehet igy mutogatni a sporinak. Plane ugy, hogy o most osszessegeben remekul fujt.
Remelem tizikkel tovabb megy a Herta
szerk.: na jooooo. Aki nem nezte, az is nezze meg utolag ezt a tizenegyes parbajt...
Új szabály van. 2x15be lehet meg egyet.fanbarca írta:Mi ez a 4. csere a Dortmundnál?
Én is nézem, kíváncsi leszek mit hoznak ki Paliék ebből.MQuCsabi írta:Herta ment felidoben 0-1re a Dortmund ellen, majd a masodik felido maaodik perceben egyenlitettek. Azota nagyon porog a Dortmund, Paliek pedig kuzdenek. A spori kicsit fujt is nekik, pl szerintem egy tiszta golt nem adott meg a Dortmundnak.
A Hertabol nagyjabol mar mindenki besargult, kivancsi vagyok, birjak-e ezt a hatalmas nyomast. Nagy csoda lenne.