Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erre azt mondom hogy Szusza stadion "A" oldal. Ott sose volt kerités csak egy szagatott korlát hogy be ne essenek a pályára a nézök. De ugye vannak csapatok akikbe nem szerelmes a média. A legutobbi mtk meccs után is egy megnevezni nem kivánt honlap az mtk-sok balhéjára azt irta férfiasodik az mtk tábor. Nálunk vagy a keleti csoport kiesöjelöltjeinél meg mindenféle hoolozás lett volna média részröl meg fröcsögés, mlsz felöl meg pár milla bünti, pontlevonás, stadionbezárás, kizárás. Ezért tartunk itt ahol. Ja és én siófokon a nagykeritésen is ugy mentem át mintha a gép elöl a budira mennék, az se volt akadály. Aki be akar menni, nem a kerités vagy a sövény fogja zavarni.Krojf írta:Komáim!
Mit villantotok arra, hogy Hemingway Kispest-elnök-tulaj
elkezdte bontani a Bozsik-stadion lelátóit és a küzdőteret elválasztó
kerítéseket?
Tisztára olyan, mint Angliában, nem?
Csak éppen ott még foci is előfordul néha!
Ahogyan ismerem a hazai szitut, valamelyik barom be fog futni
a pályára és randalírozni kezd!
A magyarországi ultralaza fegyelmi viszonyok nem kedveznek
ennek a szerintem korán meghozott döntésnek.
Ha máshogyan gondoljátok, akkor nyomassátok!
Kér erre Benneteket Krojf komátok.
Nem is tudom mit lehet erre írni! Szégyen enyhe kifejezés!Los Banditos írta:Bőcs - Ferencváros 3:3![]()
Ez már több, mint szánalom...
![]()
Ádám02 írta:Na mi van?Hol vannak azok a hsz-ek ahol az újpestet szidjátok?Döntetlent játszottunk...de ilyenkor nem irtok amikor a fradi is döntetlent játszik?
Hát én nem voltam kint sajnos mert az egyik töketlen haverom egész héten azt mondta hogy nem ő nem jön így meg mondom magamban én se megyek. Erre ma elmegyek faternek segíteni, itthon hagyom a telefonomat, hazajövök, jött egy sms. Cső! Meggondoltam magam. Ha van kedved kimehetünk a meccsre......Akkor kicsi választott el attól hogy földhöz b.sszam a telefontantiimperialista írta:Én is kint voltam a Szpari-Lokin, és nagyon dühös vagyok az elszalasztott győzelem miatt. A srácok jól játszottak, de sajnos egy barom ül a kispadon, aki az idétlen cseréivel tönkretette a csapat játékát![]()
Rég volt ilyen sanszunk legyőzni a Lokit... A hangulat nagyon nagy volt, sajnos már ott tartunk, hogy a debreceniek hazai pályán is leszurkolnak, bár amikor a tribün is rákezdett, nagyon zúgott a "HAJRÁ SZPARI!!!"
Vagy a villamos...Esetleg megszállta pont akkor az ördögZozzy 5 írta:Nem hiszem, hogy ezt komolyan gondolta, max elvitte a hév...![]()
Vagy nem. Mindenesetre ezzel a kijelentésével az én verziómat erősítiZozzy 5 írta:de ennél Csank is értelmesebb.
Nem hiszem, hogy ezt komolyan gondolta, max elvitte a hév...Scorpio írta:"Ha Kecskemét mezben menne ki a csapat, már vezetné pár ponttal a bajnokságot. SajnosaA meccseinket mindig közvetítik, az ellenfeleknek így könnyű készülni belőlünk. Rohadt nehéz játszani így" Csank János
Mester ezt maga se gondolhatja komolyan!