Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A szokásost a válogatottra értettem, Juve meccseket nem nagyon nézek, csak ha kínozni akarom magam Pogbával.Bob_Marley írta: És azzal, hogy Morata szerencsétlenkedő lenne azzal nem rétek egyet. Egy tehetséges fiatal spanyol csatár és az új generáció egyik legígéretesebb spanyol támadója.
Alcacer meg megtalálta a góllövő csukát.
Na emiatt írtam pl, hogy alulértékelt. Rendben, hogy most kihagyott egy helyzetet kis is volt sodródva, de mezőnyben rendre jó megoldásokat választott. És a kapu előtt pedig a csávó rengeteget fejlődött és remek befejező emberke lett. Direkt megnéztem a stajait is pl tavaly 8 gól 5 gólpassz 1300 perc alatt a bajnokságban, ez szerintem rendben van. Minden meccsre szinte jut egy gólpont.A többi dologgal nincsen gond, de Morata felé enyhe lenézést vélek felfedezni és meg kell védjem, mert szeretem a játékát.palesz77 írta:Hát, nem tudom. Hozta a szokásos elszerencsétlenkedős formáját szerintem, egyedül az akarás volt meg. Mondjuk pont ezért értem is, hogy miért kedveled, de egy Villához képest sehol nincs a srác sajnos.. Majd évek múlva talán - kétlem -, de szomorú, hogy jelenleg ő kezdő szint egy spanyol válogatottban. Nekem legalábbis..Bob_Marley írta:Mondjuk speciel Morata jól játszott
...
Csodálkoztam, hogy nem Nolito-t küldte,![]()
Hát, nem tudom. Hozta a szokásos elszerencsétlenkedős formáját szerintem, egyedül az akarás volt meg. Mondjuk pont ezért értem is, hogy miért kedveled, de egy Villához képest sehol nincs a srác sajnos.. Majd évek múlva talán - kétlem -, de szomorú, hogy jelenleg ő kezdő szint egy spanyol válogatottban. Nekem legalábbis..Bob_Marley írta:Mondjuk speciel Morata jól játszott
...
Csodálkoztam, hogy nem Nolito-t küldte,
Mondjuk speciel Morata jól játszott és a Juve-ban is az utóbbi meccseken gólok jönnek tőle.Ő is egy alulértékelt játékos egyébként nálam. Csodálkoztam, hogy nem Nolito-t küldte, Alcacer elég gyengén muzsikál mostanában a Valencia-ban. Mondjuk Luxemburg ellen kísérletezni lehet.palesz77 írta:Morata mondjuk nem nagy veszteség..Leon írta:Ha ez a favágás így folytatódik akkor nem lesz majd spanyol csapat ami kiálljon az ukránok ellen!A sérülés azért remélem nem komoly, de elég csúnyának tűnt sajna.
A Barcás különítményből a Piqué-Bartra duó jól tolja nagyon, viszont Busi és Alba nem annyira tetszik.
Morata mondjuk nem nagy veszteség..Leon írta:Ha ez a favágás így folytatódik akkor nem lesz majd spanyol csapat ami kiálljon az ukránok ellen!
Nem hinném ,hogy ez megvalósul....Gondolom a csapatok beleegyezése is szükséges lenne egy ilyen volumenű dologhoz, meg úgy alapból ez a felvetése az elnöknek vicc kategória pénz ide vagy oda. Bár olaszoknál ,mintha már eljátszották volna az Olasz szuperkupa meccsel nemrég ,ha jól emlékszempalesz77 írta:Tebas (Liga president): "In medium term, we'll play Liga and Copa matches abroad. Can't yet say where, we need permission of federations."
Csodálatos, remélem legalább Ázsia lesz a helyszín - igazából mi más lenne? -, jót fog tenni a csapatoknak a sok utazgatás, Bl-re tuti nem fog kihatni.. Undorító ami zajlik kizárólag a pénz miatt, nagyon remélem, hogy ez nem fog megvalósulni.
Többet mint Munir.roby122 írta:https://www.youtube.com/watch?v=oZBUR-WSHPA
Halilovic eltett egy szép gólpasszt. Mintha csak Messit látnám. Megnézném, most mit tudna mutatni az argentin posztján.
Nem értem a hasonlatot, hogy jó hogy nem elnöknek választották meg, mikor a csávó azért egy edző volt. Szóval nem az utcáról hívták be. Mondom még egyszer, hogy nyilván van benne "reklám" is, de maga a gesztus és a gondolat nagyon szép és emberi.Leon írta:Inkább szánalmas. Jó hogy nem egyből a Real Madrid elnökének választották meg a tagot!Bob_Marley írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ledzo.html
Van benne biztos propaganda is, de egy szép történet.![]()
Off de egyébként ez a pali korábban az ISIS-t támogatta és azért menekült el mert otthagyta őket és ezért vérdíjat tűztek ki a fejére.
A Celta ellen valóban melós lesz,de mostanában a Sevilla nem épp jó formájáról ismert.Mi is röhögve gurítottunk nekik 4et és csak azét lett szoros a vége mert a srácoknak 4 gól után nem volt kedve focizni.
Inkább szánalmas. Jó hogy nem egyből a Real Madrid elnökének választották meg a tagot!Bob_Marley írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ledzo.html
Van benne biztos propaganda is, de egy szép történet.
Úgy biza, nehéz lesz, de nem megoldhatatlan.Bob_Marley írta:Kőkemény lesz a hétközi vigói kirándulás....Sevilla elég gyengén kezdte a bajnokságot, de náluk nyerni bárkinek mindig nagy fegyvertény és a Celta eddig remekel.
Nagy szükség van ezekre a meccsekre. A klubVB okozta extra fáradtság szinte garantálhatóan 3-4 pont mínuszt jelent a csapat számára. Jó lenne úgy elmenni a klubVB-re h van minimum pár pont előny a riválisokkal szemben.etooka9 írta:3 forduló után csak mi vagyunk százszázalékosak.
5 vagy 6 szándékos és látványos kezezést nem látott.Nero. írta:Ez a Lahoz annyira egy komolytalan bohóc, hogy előre be kell nyújtani mindenféle kérelmet hogy ha lehet nekünk többet ne vezessen meccset. Tragikomédia ez az ember.