La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
Xanthor
Capitá del Barça

2015.10.16. 23:31:29

A Getafe megtalálta a módját a nézőszám növelésének. Elindították a "Getafinder" Tinder-re hajazó app-jukat, amivel a stadion különböző helységeiben lehet "összejönni" a kölcsönösen szimpatikus Getafe drukkerekkel. Teljesen normális. :D
A reklám:
https://www.youtube.com/watch?v=6cxxdTruzNc" target="_blank
mess2009
Director del Fútbol

2015.10.10. 08:13:34

nagyjából hasonlókat láttam én is....Morata:legaláb az alkata, a sebessége,már megvan a tapasztalat, játék inteligencia ? nőhet...
a barcások: Bartra, kifogástalan lassan oda jutok, hogy a kihagyása a Barcából valami hülye farkasvakságnak tűnik :mrgreen:
Pique: jó volt, Busi: amit nálunk csinál, Alba: sebesség de minek? nagyon pontatlan volt végig. az az akarás és gyorsaság amit a gólpassznál bemutatott, na az dícsérendő(még akkor is ha esetleg kint volt)
tetszett még nekem is Nolito, remélem jön és jobb lesz Pedronál...
csak meg mosolyogtam, hogy a gyengélkedő "barcavédelem" a válogatott tengelyében.. :)
és volt néhány pazar labdalevétel amikor mindig beugrott az előzőnapi válogatottunk meccsén látható bénázások sora.
mindazonáltal úgy látom, hogy egy jó csapattól az első félidei játékuk alapján bőven kikaphattak volna...
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2015.10.09. 23:30:35

Bob_Marley írta: És azzal, hogy Morata szerencsétlenkedő lenne azzal nem rétek egyet. Egy tehetséges fiatal spanyol csatár és az új generáció egyik legígéretesebb spanyol támadója.

Alcacer meg megtalálta a góllövő csukát. :D
A szokásost a válogatottra értettem, Juve meccseket nem nagyon nézek, csak ha kínozni akarom magam Pogbával. :mrgreen: De a válogatottban én még nem láttam a kapu előtt magabiztos énjét, ma sem azt hozta - az egy szem gólja is egy védőn pattant meg és úgy ment be. Gyors gyerek, ellenünk a Bl döntő elején jól is tolta - végére kicsit beszürkült -, de nálam még nem üti meg a szintet a kezdőhöz, nagyon sokat kellene ahhoz fejlődnie. A lent említett Paco gyerek például szerintem jobb a válogatottban - klub szinten hasonlóak voltak tavaly összességében ahogy nézem, legalábbis statok alapján. Mondjuk ha Costa, és Morata között kéne választanom, akkor én is Alvarora tenném a voksom, de jelenleg szerintem van nála jobb - pl Paco, de akár Nolito is -, Morata max csere lenne nálam.

Mindezt a 3-4-5 válogatott meccsük alapján mondom, amit láttam tőlük, szóval nem túl releváns a véleményem a témában.. :D

u.i.: Ha már így szóba kerültek megnéztem a tavalyi góljaikat, akit esetleg érdekelne.. :D
Morata Juvés és Ukrajna elleni góljai
vs
Alcácer bajnokikon, a Macedónok és Szlovákok ellen, a tavalyi Luxemburg elleni meccsen, plusz az egy és két gólja a Rayo elleni kupameccsekről
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.09. 22:43:56

palesz77 írta:
Bob_Marley írta:Mondjuk speciel Morata jól játszott
...
Csodálkoztam, hogy nem Nolito-t küldte,
Hát, nem tudom. Hozta a szokásos elszerencsétlenkedős formáját szerintem, egyedül az akarás volt meg. Mondjuk pont ezért értem is, hogy miért kedveled, de egy Villához képest sehol nincs a srác sajnos.. Majd évek múlva talán - kétlem -, de szomorú, hogy jelenleg ő kezdő szint egy spanyol válogatottban. Nekem legalábbis..:D
Na emiatt írtam pl, hogy alulértékelt. Rendben, hogy most kihagyott egy helyzetet kis is volt sodródva, de mezőnyben rendre jó megoldásokat választott. És a kapu előtt pedig a csávó rengeteget fejlődött és remek befejező emberke lett. Direkt megnéztem a stajait is pl tavaly 8 gól 5 gólpassz 1300 perc alatt a bajnokságban, ez szerintem rendben van. Minden meccsre szinte jut egy gólpont.A többi dologgal nincsen gond, de Morata felé enyhe lenézést vélek felfedezni és meg kell védjem, mert szeretem a játékát. :D Hajt, küzd a kapu előtt meg beteszi, nem egy bonyolult játék ez.

Nem nézek folyamatosan Juve meccseket, de a nemzetközi kupákban elkaptam őket már párszor meg összefoglalók, videók alapján. És azzal, hogy Morata szerencsétlenkedő lenne azzal nem rétek egyet. Egy tehetséges fiatal spanyol csatár és az új generáció egyik legígéretesebb spanyol támadója. RM jó hülye volt, hogy simán megváltak tőle, gondolom most Benzema helyett sem jönne rosszul.....

Alcacer meg megtalálta a góllövő csukát. :D
Kép
Kép
Kép
palesz77

2015.10.09. 22:09:21

Bob_Marley írta:Mondjuk speciel Morata jól játszott
...
Csodálkoztam, hogy nem Nolito-t küldte,
Hát, nem tudom. Hozta a szokásos elszerencsétlenkedős formáját szerintem, egyedül az akarás volt meg. Mondjuk pont ezért értem is, hogy miért kedveled, de egy Villához képest sehol nincs a srác sajnos.. Majd évek múlva talán - kétlem -, de szomorú, hogy jelenleg ő kezdő szint egy spanyol válogatottban. Nekem legalábbis..:D

Nolitot meg én se értem, pedig bombaformában van.

Bartra meg.. Baromi jó ma is, a csapat egyik legjobbja. Fabregas lasztija meg a gól előtt igen tetszett, kár érte, mert olyan szeme van, mint keveseknek, csak hát az akarat.. Isco vagy Thiago remélem még beállnak, kéne nekem a játékuk most mint egy falat kenyér. :D

Szerk.: Cesc de szépen megint, Paco meg jól ellőtte.

Szerk2.: Nolito mi labda. Es teljesen tudatos volt ott kotenybe.. Paco meg bejatszotta magat a kezdobe azthiszem. :D

Szerk3.: Nolito meg ha így játszana nálunk is, akkor jöhet.. :D 2 gólban is benne van már kb 10 perc alatt. Egyedül Munir és Sandro miatt sajnálnám.
Leon
Director del Fútbol

2015.10.09. 21:56:11

Jah érte nekem sem vérzik annyira a szívem! :mrgreen:
Csak nehogy a top3 védőnket leépítsék! [-o<

Bartra tanár mint legtöbbször,ezért 10-15 forduló múlva biztos megint kezdő lesz a Barcában! =D>
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.09. 21:55:12

palesz77 írta:
Leon írta:Ha ez a favágás így folytatódik akkor nem lesz majd spanyol csapat ami kiálljon az ukránok ellen! :evil:
Morata mondjuk nem nagy veszteség.. :lol: A sérülés azért remélem nem komoly, de elég csúnyának tűnt sajna.

A Barcás különítményből a Piqué-Bartra duó jól tolja nagyon, viszont Busi és Alba nem annyira tetszik.
Mondjuk speciel Morata jól játszott és a Juve-ban is az utóbbi meccseken gólok jönnek tőle.Ő is egy alulértékelt játékos egyébként nálam. Csodálkoztam, hogy nem Nolito-t küldte, Alcacer elég gyengén muzsikál mostanában a Valencia-ban. Mondjuk Luxemburg ellen kísérletezni lehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.10.09. 21:56:35-kor.
Kép
Kép
Kép
palesz77

2015.10.09. 21:33:11

Leon írta:Ha ez a favágás így folytatódik akkor nem lesz majd spanyol csapat ami kiálljon az ukránok ellen! :evil:
Morata mondjuk nem nagy veszteség.. :lol: A sérülés azért remélem nem komoly, de elég csúnyának tűnt sajna.

A Barcás különítményből a Piqué-Bartra duó jól tolja nagyon, viszont Busi és Alba nem annyira tetszik.
Leon
Director del Fútbol

2015.10.09. 21:20:51

Ha ez a favágás így folytatódik akkor nem lesz majd spanyol csapat ami kiálljon az ukránok ellen! :evil:

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Grácies Messi!
Gaizka
Barça B

2015.10.08. 10:13:44

palesz77 írta:Tebas (Liga president): "In medium term, we'll play Liga and Copa matches abroad. Can't yet say where, we need permission of federations."

Csodálatos, remélem legalább Ázsia lesz a helyszín - igazából mi más lenne? -, jót fog tenni a csapatoknak a sok utazgatás, Bl-re tuti nem fog kihatni.. Undorító ami zajlik kizárólag a pénz miatt, nagyon remélem, hogy ez nem fog megvalósulni.
Nem hinném ,hogy ez megvalósul....Gondolom a csapatok beleegyezése is szükséges lenne egy ilyen volumenű dologhoz, meg úgy alapból ez a felvetése az elnöknek vicc kategória pénz ide vagy oda. Bár olaszoknál ,mintha már eljátszották volna az Olasz szuperkupa meccsel nemrég ,ha jól emlékszem
palesz77

2015.10.08. 07:45:43

Tebas (Liga president): "In medium term, we'll play Liga and Copa matches abroad. Can't yet say where, we need permission of federations."

Csodálatos, remélem legalább Ázsia lesz a helyszín - igazából mi más lenne? -, jót fog tenni a csapatoknak a sok utazgatás, Bl-re tuti nem fog kihatni.. Undorító ami zajlik kizárólag a pénz miatt, nagyon remélem, hogy ez nem fog megvalósulni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.10.03. 23:37:25

Na ezért nem lőtt még gólt a Malaga, vártak a megfelelő találatra. :D
https://www.youtube.com/watch?v=jUy7PegbTKs

És 'Karesz' mesterhármasig meg sem áll. D: Emberhátrányban hozzák a meccset. Eddig is folyamat szoros csatákban voltak benne, most végre megtört náluk a jég.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.27. 14:25:58

Ez abszolút a mi fordulónk volt, kikapott az Atletico és döntetlen játszott a RM. Persze nagyon sok van hátra, de mindenhol vannak gondok pl a sérültekkel is és nem csak nálunk. Azért pl a Real-nál is sérült Ramos vagy éppen Bale a Tico-nál pedig Koke. Szóval ezeknek a fényében is nagyon becsülendő a 15 pontunk és bőven ad bizakodásra okot. Sevilla meg elég gyatrán kezdett, de otthon a lelküket is kifogják köpni és azért erősségre ők a spanyol élmezőny csapata még ha ezt nem is tudják eddig bizonyítani. Atletico-Real meg egymás ellen fogja küldeni,a következő is a mi fordulónk lehet. A matiné időpontoknál sokszor vagyunk fásultak, remélem azért Sevilla-ban ezzel nem lesz gond. A fővárosi meccsen pedig nagyon jó lenne egy iksz. :D Villarrealról pedig nem szabad elfeledkezni, remekül kezdtek. Szóval kiesések ide vagy oda, eddig azért nekünk alakultak a dolgok ebben a 6 fordulóban. Valencia is keresi önmagát és a többieknek is van gondjuk, viszont mi meg gyűjtögetjük a pontokat és voltunk már a Calderónban a Balaídosban és a San Mamésben is, semmi okunk a panaszra.
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.09.27. 14:19:23

roby122 írta:https://www.youtube.com/watch?v=oZBUR-WSHPA

Halilovic eltett egy szép gólpasszt. Mintha csak Messit látnám. Megnézném, most mit tudna mutatni az argentin posztján.
Többet mint Munir.
A Fifa egy szégyen
roby122
Entrenador del Barça

2015.09.27. 13:57:02

https://www.youtube.com/watch?v=oZBUR-WSHPA" target="_blank

Halilovic eltett egy szép gólpasszt. Mintha csak Messit látnám. Megnézném, most mit tudna mutatni az argentin posztján.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.22. 22:24:23

Valencia tényleg gödörben, Espanyol otthonában is kikaptak, pedig nem kevés pénzt áldoztak idén erősítésre, de nem tudnak még összeállni.

Grizi viszont eltett kettőt és az Atletico simán nyert is.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.20. 18:50:45

Leon írta:
Bob_Marley írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ledzo.html
Van benne biztos propaganda is, de egy szép történet.
Inkább szánalmas. Jó hogy nem egyből a Real Madrid elnökének választották meg a tagot! =D>
Off de egyébként ez a pali korábban az ISIS-t támogatta és azért menekült el mert otthagyta őket és ezért vérdíjat tűztek ki a fejére.

A Celta ellen valóban melós lesz,de mostanában a Sevilla nem épp jó formájáról ismert.Mi is röhögve gurítottunk nekik 4et és csak azét lett szoros a vége mert a srácoknak 4 gól után nem volt kedve focizni.
Nem értem a hasonlatot, hogy jó hogy nem elnöknek választották meg, mikor a csávó azért egy edző volt. Szóval nem az utcáról hívták be. Mondom még egyszer, hogy nyilván van benne "reklám" is, de maga a gesztus és a gondolat nagyon szép és emberi.

Sevilla beragadása azért picit meglepő, bár volt náluk játékosmozgás, de nem nagyon gyűjtögetnek pontokat. Valencia is botlott tegnap (ők is gödörben, Zenittől is kikaptak otthon) és a Bilbao s nagyon jól helyt áll most a Madrigalban. Igaz még az elején járunk, de többek között ezért is lenne nagy fegyvertény ma és majd Vigo-ban is nyerni, mert szépen meglehetne alapozni a jövőt. Elhozni kilenc pontot a San Mamés-Calderón-Balaidos katlanokból azért nagyon király lenne rögtön az elején.
Kép
Kép
Kép
Leon
Director del Fútbol

2015.09.20. 18:24:58

Bob_Marley írta:http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ledzo.html
Inkább szánalmas. Jó hogy nem egyből a Real Madrid elnökének választották meg a tagot! =D>
Off de egyébként ez a pali korábban az ISIS-t támogatta és azért menekült el mert otthagyta őket és ezért vérdíjat tűztek ki a fejére.

A Celta ellen valóban melós lesz,de mostanában a Sevilla nem épp jó formájáról ismert.Mi is röhögve gurítottunk nekik 4et és csak azét lett szoros a vége mert a srácoknak 4 gól után nem volt kedve focizni.

L4wandowski

Grácies Messi!
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.09.20. 16:48:03

Bob_Marley írta:Kőkemény lesz a hétközi vigói kirándulás....Sevilla elég gyengén kezdte a bajnokságot, de náluk nyerni bárkinek mindig nagy fegyvertény és a Celta eddig remekel.
Úgy biza, nehéz lesz, de nem megoldhatatlan. :D Állítom az idei Celta erősebb a tavalyinál. Azért csak az Európa Liga győztesét verték meg idegenben.
Meg fogunk izzadni ellenük, de ne legyen igazam! :D
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.20. 15:21:07

Kőkemény lesz a hétközi vigói kirándulás....Sevilla elég gyengén kezdte a bajnokságot, de náluk nyerni bárkinek mindig nagy fegyvertény és a Celta eddig remekel.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.09.18. 12:20:35

http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... ledzo.html
Kép
Kép
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.09.14. 15:27:21

etooka9 írta:3 forduló után csak mi vagyunk százszázalékosak. :mrgreen:
Nagy szükség van ezekre a meccsekre. A klubVB okozta extra fáradtság szinte garantálhatóan 3-4 pont mínuszt jelent a csapat számára. Jó lenne úgy elmenni a klubVB-re h van minimum pár pont előny a riválisokkal szemben.
A Fifa egy szégyen
etooka9
Capitá del Barça

2015.09.13. 22:37:31

3 forduló után csak mi vagyunk százszázalékosak. :mrgreen:
Kép
noname
Llegenda del Barça

2015.09.12. 22:22:17

Nero. írta:Ez a Lahoz annyira egy komolytalan bohóc, hogy előre be kell nyújtani mindenféle kérelmet hogy ha lehet nekünk többet ne vezessen meccset. Tragikomédia ez az ember.
5 vagy 6 szándékos és látványos kezezést nem látott.
Ez teljesítmény.
Tehát sorba:
Az Atleticonak nem adott meg egy egyértelmű tizenegyest.
Nekünk 3-at. Tovább kellett volna még egy piros Godinnak, amikor a gólvonalon kézzel védett, illetve 2-3 sárga a röplabdás kezezésekért.

Profizmus!
A Fifa egy szégyen
Nero.
Llegenda del Barça

2015.09.12. 22:19:13

Ez a Lahoz annyira egy komolytalan bohóc, hogy előre be kell nyújtani mindenféle kérelmet hogy ha lehet nekünk többet ne vezessen meccset. Tragikomédia ez az ember.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Válasz küldése