Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pepe és Ramos nélkül lesznek, szerintem egy Xre jó lehet a Sevilla bár mostmár nem kell aggódni a Madrid miatt.Kash írta:Vicces, hogy a Real hétközben nem játszott, erre nekik is vasárnap lesz meccsük, mint enkünk, ráadásul az övék még később is kezdődik.
Szerk...:
Közben most jutott eszembe, hogy a Sevilla játszott csütörtökön az EL-ben. Nem szóltam.
bilbao, malaga, matracosok, celta, las palmas, sevilla, barca. egyik meccsen sem ők az esélyesek. a granada, a levante, meg az eibar ellen lehetne sanszuk, de a granada meg a levante kapar a bennmaradásért, az eibar meg bár pocsék formában van, még mákkal odaérhet az uefakupás helyre, ami egy ilyen kis csapatanak a plusz pénzek miatt iszonyat nagy motiváció.Capon írta:29. Granada - Esp.
30. Esp. - Bilbao
31. Málaga - Esp.
32. Esp. - Atlético
33. Levante - Esp.
34. Esp. - Celta
35. Las Palmas - Esp.
36. Esp. - Sevilla
37. Barca - Esp.
38. Esp. - Eibar
Szép lenne ezt a brigádot a másodosztályba küldeni, az utolsó előtti fordulóban.Capon írta: 37. Barca - Esp.
Ezért:visca el barca írta:a linken lemaradt a lényeg. miután beütötte a saját kapujába, olyan vadul reklamált a sporinál, h hihetetlen. mondjuk nekem a 100. megnézés után sem világos miért magyarázhatottNero. írta:A múltkor valaki kérdezte hogy Kamenit hogy-hogy nem vitte még el egy komolyabb csapat. Ilyenekért.
Én voltam a másik...Rinku írta:Illedelmesen szeretnék elnézést kérni, jelentem, én voltam.Nero. írta:A múltkor valaki kérdezte hogy Kamenit hogy-hogy nem vitte még el egy komolyabb csapat. Ilyenekért.Minden értek.
Illedelmesen szeretnék elnézést kérni, jelentem, én voltam.Nero. írta:A múltkor valaki kérdezte hogy Kamenit hogy-hogy nem vitte még el egy komolyabb csapat. Ilyenekért.
Így azért már magyarázhatóbb:visca el barca írta:a linken lemaradt a lényeg. miután beütötte a saját kapujába, olyan vadul reklamált a sporinál, h hihetetlen. mondjuk nekem a 100. megnézés után sem világos miért magyarázhatottNero. írta:A múltkor valaki kérdezte hogy Kamenit hogy-hogy nem vitte még el egy komolyabb csapat. Ilyenekért.
a linken lemaradt a lényeg. miután beütötte a saját kapujába, olyan vadul reklamált a sporinál, h hihetetlen. mondjuk nekem a 100. megnézés után sem világos miért magyarázhatottNero. írta:A múltkor valaki kérdezte hogy Kamenit hogy-hogy nem vitte még el egy komolyabb csapat. Ilyenekért.
Alfa írta:JézusomNero. írta:A múltkor valaki kérdezte hogy Kamenit hogy-hogy nem vitte még el egy komolyabb csapat. Ilyenekért.
Aduriz meg vágott egy mesterhármast ma is. Elképesztő formában.. H lehet ilyet csinálni
?
Közben a Valencia (talán) kezd magára találni.
JézusomNero. írta:A múltkor valaki kérdezte hogy Kamenit hogy-hogy nem vitte még el egy komolyabb csapat. Ilyenekért.
Aduriz meg vágott egy mesterhármast ma is. Elképesztő formában.
1 igazi csatárral letolni egy szezont, nem is értem komolyan.noname írta:Minő meglepetés.noname írta:Már ideje lenne h egy szervezett csapat helyrepakolja Zidane-ékat. Erre a Malaga ideális. Persze ilyenkor szokott a Real 10 perc után vezetni egy szöglet öngóllal meg egy tizivel.![]()
Már vártam. Semmi baj, nyer a Villarreal is és akkor a Real jó kis harcot vívhat a 3. helyért. Max majd pótselejtezőt játszanak a Fradival.