Buitre írta:
Mourinhotól nemtudom mi ez a flegmaság, nemszokott ő ilyet.
Tipikus sarkítás részedről, elismerem, h Mou külön kategória, de hogy nem szokott nyugodt lenni... A meccsek nagyrészét így üli végig, flegmán. De nektek jobban tetszik, ha lehet szapulni, mert az menő itt
Szeretném ha jelentkezne az illető, aki váltig állította itt korábban, hogy Pepe nem egy hentes állat.
nem én voltam. de ez most semmi nem volt, nem volt veszélyes az ellenfélre, nem rúgott könyökölt. Másképp a tag nem gyógyult volna meg húsz mp alatt
Az eredményről annyit, hogy a madrid csak egy x-et érdemelt volna, de nem egy gijonnak kell őket megfogni.
ez a te véleményed. De gondolom a meg nem adott gól most nem számít, csak nektek.
végre egy csapat ami kicsit képes volt komolyan kiállni a madrid ellen.
A madrid pedig ilyen játékkal elbújhat, megint csak olyan forduló, ahol ha a két csapattól látottakat szembeállítjuk, a fehérek péppé lettek verve.
valóban rosszul játszottunk. Tartalékolunk

Egyrészt nagyon kérlek, hogy legközelebb egészben válaszolj egy hozzászólásra, mert ez így csak elküldve átlátható, válaszolni rá már elég rossz. Ezért is hangzik úgy a fórumszabályzat, hogy max két idézet, nem pedig hogy két lépcsős piramis.
Mourinhonál arra gondoltam, hogy meccs vége előtt 5 percel elhúzott. Nemtudom hova tenni. Ha te is, akkor nem látom hol ebben a sarkítás, fogalmam sincs h egyáltalán mire gondolhatsz. Hogy nem szokott ilyet? Sose láttam még.
Krisztináról már leírtam a véleményem, olvasd el mégegyszer ha gondolod, nem ismétlem magam.
Pepénél nézd meg újra a végefelé azt, ahogy les befújás után beleszált a srácba. Ha úgyérzed hogy ez nem veszélyes, akkor túltárgyaltuk a témát.
Nem megadott és megnemadott gólok alapján, sőt egyáltalán semmilyen részlet alapján nem szoktam megítélni, hogy melyik csapat mit érdemel. Csak és kizárólag a teljes játékkép alapján teszek ilyen kijelentést, mindig.
A Gijon játékánál is csak magamat ismételhetném.
A tartalékolást gondolom vicces megjegyzésnek szántad.
Buitre írta:Sokkal inkább arról, h a madrid nem érdemelte a 3at, csak 1et.
aha. szóval ez nem ért annyit, mint a ti győzelmetek, mert nem játszottunk jól és szépen. Ha ez az értékrended, akkor remélem akkor sem felejted el, amikor a Barca nyer nyögvenyelősen. Bár nem mintaha számítana, a 3 pont 3 pont.
Nyilván nem ismersz, és nem olvasod a fórum egyéb részeit sem, de elárulom, akkor sem felejtem el.
Egyébiránt nem hogy látványosan nem játszottatok, de veszélyesebben se, mint a gijon. Az elvárhatónál helyzetetek is jóval kevesebb volt, a legtöbb akció pedig kifejezetten gyermeteg próbálkozásokba halt bele. Ennél fogva nem játszottatok jól, és nem érdemeltetek 1nél több pontot.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila