Raul#7 írta:sokan leírtuk most ide, hogy: mi mindig utáljuk az ilyet, akkor is ha a mieink sportszerűtlenek, és amikor volt ilyen eset, akkor mindig meg is kapták a magukét tőlünk.
Persze, hogy utáltátok... Emlékszek mekkora felháborodás volt mikor tavasszal megcsinálta v.ki (de emlékszek egy kézzel beütött gólra is, amivel bajnokok letettek majdnem, akkor is hatalmas felháborodások voltak).
Egyébként még mindig nem értem hogy jön össze a kettő.
Hülyén igazoltunk, bepróbálkoztunk az UEFA-nál, jól beintettek nekünk (hálistennek).
Most pedig Mourinho meghúzott egy olyan lépést, amit már mások is 100szor.
De biztos én vagyok a degenerált bocsi.
Én meg továbbra is úgy gondolom, hogy ez csak egy újabb indok lesz Mourinho és Real osztására a későbbiekben. Pellegrinit miért nem osztották ennyire tavasszal? És ne hozd fel megint a színészkedést, mert tudod jól h. milyen José. Nem lesz ettől a palack dobálástól és sportszerűtlenségtől se jobb edző, se gerinctelenebb gazember...
a vastagított rész tekintetében nemértem akkor az előző hozzászólásaidat. ha emlékszel hogy mennyire felvoltunk háborodva a sajátjainkon, miért kérdezel rá kvázi az ellenkezőjét állítva?
vagy akkor itt irónia van, de nem éreztem, mert nincss igazad ezesetben.
Szerintem azt is teljesen érthetnéd, hogy miért kap ekkora osztás José. Pellegrininél pl nem volt egyértelmű, hogy játékos döntése, v edzői utasítás. Valamint Mou minden héten alkot valami undorítót, ellenben másokkal, nyilván egy idő után mindenki utálja, és mindenért megszólja erősen, ez teljesen természetes.
Azt pedig nagyon rosszul gondolod, hogy ezt előtte 100szor meglépték. Párszor igen, így ha valaki jó húzásnak tartja, akkor is csak José zsenijét veszi el ez a tény, máskülönben viszont nagyon kevesen alkalmazták ezt szerintem eddig, épp azért mert ilyen ocsmány. Pláne ilyen látványosan és ilyen mértékben.
A dőlt részhez pedig ahogy mondtam, nem fűzök hozzá többet, asszem tényleg az ön készülékében van a hiba.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila