Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A mindenki szó szerintem nem állja meg a helyét. Akik utálják Mout, azok kaptak még egy okot, szóval most így éjfél után is szidhatják hogy valamelyest személyes elégtételt vegyenek, Mourinho meg épp most Hollandia legzamatosabb spangliját élvezheti hátradőlve.Szerintem azt is teljesen érthetnéd, hogy miért kap ekkora osztás José. Pellegrininél pl nem volt egyértelmű, hogy játékos döntése, v edzői utasítás. Valamint Mou minden héten alkot valami undorítót, ellenben másokkal, nyilván egy idő után mindenki utálja, és mindenért megszólja erősen, ez teljesen természetes.
Lehet h. már nem vagy ok képben, de ki írta erre a húzásra, h. ezzel Jose leveszi a terhet a játékosai válláról?:D Ez szöveg am is egy hatalmas baromság...Az a szöveg viszont már bosszant, amivel állandóan jönnek a madridisták, h Jose azért tesz meg ilyen lépéseket, hogy levegye a játékosairól a terhet..
jaja oké, látom én, de szerintem pár ember jobban felhuzta magát ezen a kelletténél. nem mindenkire értettemzsuni, neked is leírom, nincs itt semmi dühöngés, csak erősen megszólunk egy ilyen lépést. szvsz az az idiótaság, ha ezt valaki nem ítéli el.
Én nem akarok vitát generálni ezzel, csak példának hoztam fel, mert Andris azt írta h. ti elítéltek minden sportszerűtlenséget.nah idejutottunk, h már a "fényévente" 1 olyan hibás bírói döntést, ami nekünk kedvezett is felemlegeted? ezt nem kellett volna sztem...
De azért ne hasonlítsuk már össze a kettőt!?ha valaki minden 2.meccsén fejbe rúg valakit,akkor a legutolsó ilyen esetnél ne botránkozzunk meg,mert megszokhattuk tőle? talán ezzel a példával már érthető lesz.
Dehogynem, max nem ilyen látványosan, hanem tényleg lerúg valakit, vagy beszól a bírónak direkt. Biztos vagyok benne h. Pellegrininél is megbeszélték ezt csapaton belül.... Még nálunk is előfordult megye 1-ben és NB 3-ban egy szezonban többször is. Az edző is csak annyit mondott h. Ferikém igazán lerúghatnál v.kit a 2. félidőben.Azt pedig nagyon rosszul gondolod, hogy ezt előtte 100szor meglépték. Párszor igen, így ha valaki jó húzásnak tartja, akkor is csak José zsenijét veszi el ez a tény
a vastagított rész tekintetében nemértem akkor az előző hozzászólásaidat. ha emlékszel hogy mennyire felvoltunk háborodva a sajátjainkon, miért kérdezel rá kvázi az ellenkezőjét állítva?Raul#7 írta:Persze, hogy utáltátok... Emlékszek mekkora felháborodás volt mikor tavasszal megcsinálta v.ki (de emlékszek egy kézzel beütött gólra is, amivel bajnokok letettek majdnem, akkor is hatalmas felháborodások voltak).sokan leírtuk most ide, hogy: mi mindig utáljuk az ilyet, akkor is ha a mieink sportszerűtlenek, és amikor volt ilyen eset, akkor mindig meg is kapták a magukét tőlünk.
Egyébként még mindig nem értem hogy jön össze a kettő.
Hülyén igazoltunk, bepróbálkoztunk az UEFA-nál, jól beintettek nekünk (hálistennek).
Most pedig Mourinho meghúzott egy olyan lépést, amit már mások is 100szor.
De biztos én vagyok a degenerált bocsi.
Én meg továbbra is úgy gondolom, hogy ez csak egy újabb indok lesz Mourinho és Real osztására a későbbiekben. Pellegrinit miért nem osztották ennyire tavasszal? És ne hozd fel megint a színészkedést, mert tudod jól h. milyen José. Nem lesz ettől a palack dobálástól és sportszerűtlenségtől se jobb edző, se gerinctelenebb gazember...
ez mi?Raul#7 írta: És ne hozd fel megint a színészkedést, mert tudod jól h. milyen José. Nem lesz ettől a palack dobálástól és sportszerűtlenségtől se jobb edző, se gerinctelenebb gazember...
Persze, hogy utáltátok... Emlékszek mekkora felháborodás volt mikor tavasszal megcsinálta v.ki (de emlékszek egy kézzel beütött gólra is, amivel bajnokok letettek majdnem, akkor is hatalmas felháborodások voltak).sokan leírtuk most ide, hogy: mi mindig utáljuk az ilyet, akkor is ha a mieink sportszerűtlenek, és amikor volt ilyen eset, akkor mindig meg is kapták a magukét tőlünk.
Akkor most tényleg elolvasod végre, vagy megkérdezed még 3.szor is?Raul#7 írta:Olvastam én végig. Az előző vezetés pedig egy rakás szerencsétlenség volt, és nem ismerték pontosan a szabályokat, ez hogy jön ide?Kérlek olvasd már el az ez alatt lévő 1 oldalt. Ennek a mondatodnak csak a kötőszavai igazak.
más: egyébként ez nem új José hozomány a madridnál, nem is olyan rég volt az, hogy a vezetőség gondolta épp úgy, rájuk nem érvényesek a szabályok. Valami téli igazolásos Bl-ben játszós móka volt asszem.
Ha holnap v.melyik Barca játékos szándékosan begyűjtené a harmadik sárgáját, ahogy már (megtették máskor is, nem emlékszek pontosan h. Alves vagy Pique volt...), akkor is ekkora lenne a hányinger? Vagy csak josé váltja ki?...
Olvastam én végig. Az előző vezetés pedig egy rakás szerencsétlenség volt, és nem ismerték pontosan a szabályokat, ez hogy jön ide?Kérlek olvasd már el az ez alatt lévő 1 oldalt. Ennek a mondatodnak csak a kötőszavai igazak.
más: egyébként ez nem új José hozomány a madridnál, nem is olyan rég volt az, hogy a vezetőség gondolta épp úgy, rájuk nem érvényesek a szabályok. Valami téli igazolásos Bl-ben játszós móka volt asszem.
Ezt adom. Rengeteg az olyan hozzászólás amiben nyíltan vagy kevésbbé nyíltan utalnak itt is ott is rá hogy a madridista/barcás más emberfajból való ezért az ellen szurkolói közt több idióta van mint a sajátjai közt(van bőven mind2 táborban). Ami röhej kategória.Buitre írta: De ez alapján nem kellene úgy beállítsd, mintha a Real szurkoló egy alacsonyabbrendű állat lenne
Kérlek olvasd már el az ez alatt lévő 1 oldalt. Ennek a mondatodnak csak a kötőszavai igazak.Raul#7 írta: Érdekes h. tavasszal nem volt ekkora hányingere senkinek pedig akkor is megcsinálta ugyanez a két játékos, és nálatok is v. Alves vagy Pique, nem emlékszek már ki volt, de szándékosan gyűjtötte be az 5. sárgáját....
Akkor ne is viselkedjetek úgy mint az "alacsonyabb rend állatok" (tisztelet a kivételnekBuitre írta:Andris, ez igaz, az összes úgy sportszerűtlen ahogy van.
mert ide főleg az ugrálómakik jönnek, akik nem gondolkoznak csk mennek előre mint az ökör. Odaát is ugyanez a helyzet, több az idióta Barcas aránya mint itt. De ez alapján nem kellene úgy beállítsd, mintha a Real szurkoló egy alacsonyabbrendű állat lenne
mert ide főleg az ugrálómakik jönnek, akik nem gondolkoznak csk mennek előre mint az ökör. Odaát is ugyanez a helyzet, több az idióta Barcas aránya mint itt. De ez alapján nem kellene úgy beállítsd, mintha a Real szurkoló egy alacsonyabbrendű állat lennenálatok 1-2 kivételtől(elsősorban daffy!!!) eltekintve mindenki védi a "sajátjait" még olyankor is, amikor normális gyomrú ember már hányni tudna...