Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
XsNoDeX
Barça C

2010.10.13. 11:53:44

Ha értesz a focihoz akkor te is láttad hogy a hollandok kihasználták az hogy a svédek nagyon sz*rul játszottak.
És ha ellenünk is igy játszott volna a svéd csapat akkor mi is ütöttük volna őket.
Az meg a másik fele hogy egy 6 csapatos csoportból ahol 10 meccset játszunk ott elég 6 győzelem is a tovább jutásra erre példa a a 2010 selejtező is és ha úgy vesszük hogy 10 meccsből 4et játszottunk és 3 nyertünk és van hátra még 4 nyerhető meccsünk amiből 3 a Moldáv Finn SM válogatott és mellé csak a svédek ellen xelünk aminek megvan a lehetősége akkor nemes egyszerűséggel már továbbis jutottunk.
zsuni
Capitá del Barça

2010.10.13. 11:43:22

Ha csak azt vesszünk figyelembe hogy a Hollandok a Moldávok ellen csak 1 nullára tudtak nyerni akkor miről beszélnük?
vagy azt, hogy szétalázták svédországot. kontraszt.
XsNoDeX
Barça C

2010.10.13. 11:32:03

Hello Mindenkinek!
Neharagudj Rivaldo Abszolute egyet értek veled az alant irtakban kivétel az utolsó mondatod "Lehet egy jó csapatunk a 2014-es vb selejtezőire"
Ez a baj még mindig a Magyar focival.
Akár mikor, amikor egy új Szöv Kap. van színpadon és nyer mondjuk 3 mérkőzést, mindenkinek az az első mondata hogy a soron következő utáni nemzetközi tornára jó lesz majd a csapatunk.
Miért?
És azért nem tudnak "jól játszani" magabiztosan játszani mert nem adnak nekik bizalmat.
Természetesen az eddigi meccseknyerhetőek voltak de egy kis matematika és figyelembe vesszük azt hogy a csoport második helyén állunk akkor egyértelműen kijelenthető hogy akár a 2012 -es EB re is jók vagyunk.
Ha az utolsó 3 meccsünket is nyerni tudtuk akkor miért nem rughatnánk labdába a többi meccsen is.
Ha csak azt vesszünk figyelembe hogy a Hollandok a Moldávok ellen csak 1 nullára tudtak nyerni akkor miről beszélnük?
Röhögve meg van az esélyünk a kijutásra:D
Rivaldo11 írta:Hm. Nyertünk -hosszú idő után-egy hozzánk hasonló erősségű csapat ellen egy tétmeccset, ráadásul úgy, ahogy nem szoktunk.
Akik még most is azzal vannak elfoglalva, hogy mennyire pontatlanok, ötlettelenek, lassúak voltunk, azoknak ajánlanám, hogy fussanak neki, és lőjjék be még egyszer Magyarországot az európai futballtérképen. Nálam ez igenis nagy siker, és totál nem érdekel, mennyire gyenge, lassú, pontatlan (stb...) játékkal értük el. A múltban már több alkalommal szenvedtünk érdemtelen vereségeket, így örüljünk most duplán ennek a győzelemnek. Nem mondom, hogy sanszunk van kijutni, de ha a hollandok megütnék a svédeket stockholmban is, akkor még akár sanszunk is lehet a pótselejtezőre-bár egyelőre ez még nem a realitás. Ez a csapat annyival jobb, mint az előző, amennyivel több van a fiatal játékosokban. De ez még nem a csúcs, hosszútávon nagyon várom még Bogdánt, Gulácsit, Némethet, Debrecenit, Gosztonyit, és Futácsot is.
Lehet egy jó csapatunk a 2014-es vb selejtezőire.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.10.13. 10:42:44

Hm. Nyertünk -hosszú idő után-egy hozzánk hasonló erősségű csapat ellen egy tétmeccset, ráadásul úgy, ahogy nem szoktunk.
Akik még most is azzal vannak elfoglalva, hogy mennyire pontatlanok, ötlettelenek, lassúak voltunk, azoknak ajánlanám, hogy fussanak neki, és lőjjék be még egyszer Magyarországot az európai futballtérképen. Nálam ez igenis nagy siker, és totál nem érdekel, mennyire gyenge, lassú, pontatlan (stb...) játékkal értük el. A múltban már több alkalommal szenvedtünk érdemtelen vereségeket, így örüljünk most duplán ennek a győzelemnek. Nem mondom, hogy sanszunk van kijutni, de ha a hollandok megütnék a svédeket stockholmban is, akkor még akár sanszunk is lehet a pótselejtezőre-bár egyelőre ez még nem a realitás. Ez a csapat annyival jobb, mint az előző, amennyivel több van a fiatal játékosokban. De ez még nem a csúcs, hosszútávon nagyon várom még Bogdánt, Gulácsit, Némethet, Debrecenit, Gosztonyit, és Futácsot is.
Lehet egy jó csapatunk a 2014-es vb selejtezőire.
Rivaldo-A Legnagyobb.
antiimperialista
Director del Fútbol

2010.10.13. 10:30:19

Engem nem tudsz. Csak furcsának tartom a reakciódat a tegnapi meccs után. Mi bajod volt a támadásokkal? Ennyi helyzetünk nem szokott lenni egy meccsen. Azt gondolod, hogy tegnap más csapat többet támadott volna Helsinkiben? Igen a spanyolok esetleg, talán még a hollandok (akik hazai pályán úgy nyertek a finnek ellen 2-1-re, hogy a finnek kihagytak még 3 ordító ziccert).
Ha mást nem, legalább azt értékelhetnéd hogy óriási lélektani hátrányból sikerült visszajönni és megnyerni a meccset (segítek kicsit: meg nem adott szabályos gól aztán 2-0 helyett 1-1). Ilyen helyzetből még a legjobbak is csak nagyon ritkán tudnak nyerni.
19
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.13. 09:35:20

antiimperialista írta:Lionel85, szerintem csak provokálni akarsz, ha nem, akkor viszont szomorú, hogy ennyire nem érted a focit...
Kit akarnék mégis provokálni? :D Téged? :D Ugyanmár! Egyszerűen azt nem értem, hogy mindenki támadófocit ígért, ehelyett egy erősen döcögő meccset kaptam. Hogy nem értek a focihoz? Lehet. Nem lehet mindenki olyan agytröszt mint te...
Kép
Kép
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2010.10.13. 09:28:55

Kalap1988 írta:Miért nem te vagy a válogatott edzője, akkor több taktika lenne :D Emlékeztek egy bizonyos Koemanra. Na vele még nem lenne 6 pontunk se az biztos.
Ezt vele kapcsolatban pont rosszul hoztad fel, mert Koeman a legsikeresebb kapitányunk volt az utóbbi 24 évben, ha a pontokat nézzük... :)
Kalap1988 írta:Mikor láttatok utoljára olyan magyar csapatot, mely az utolsó percben nyeri meg a meccset? Mert küzd... Én nagyon rég. Talán a finnországi pótselejtezős győzelem volt az utolsó.
Ez valóban ritka, mint a pinty. De sajnos nemcsak a fociban. Hajlamosak vagyunk feladni a küzdelmet.
Épp erről írtam tegnap, hogy egyre több a profi mentalitású játékosunk, akik felvették a külföldi "stílust".
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2010.10.13. 09:27:03

Kalap1988 írta:Gera hajt az idősebbek közül, ezen kár vitatkozni. Juhász a védelem esze és ereje, szintén hajt. A többiek pedig a kezdőből nem idősek. Nem véletlen, hogy a fiatalok kezdenek... Mattheus-nál lehet küzdés volt, de nem emlékszem így megnyert meccsre.
Pont a legjobbakat emelted ki... Gera hiába hajtott, akkor egy rakás sz.r volt tegnap (is), ugyanúgy ahogy Juhász, és Laczkó! A védelem annyira rossz volt, hogy kár szavakat pazarolni rá. Ennek ellenére örülök, hogy nyertünk.. De csak azért, mert a mi csoportunkba van a 3 leggyengébb Európai válogatott kis túlzással.. Mert ha egy ilyen finn csapat nem tudta kihasználni a régen látott sza.r védelmünket, akkor még nálunk is rosszabbak... Elkeserítő.. Nagyon csalóka, hogy van 9 ponk.Mert ilyen rossz válogatottat mint a tegnapi, nem sokszor látni.. Hiába az akarás, ha nyögés a vége. Egervárit se tartom sokra. A tegnapi védelmet 1-1be ki kéne penderíteni!
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.13. 08:46:56

zsuni írta:
Miért nem te vagy a válogatott edzője, akkor több taktika lenne Very Happy Emlékeztek egy bizonyos Koemanra. Na vele még nem lenne 6 pontunk se az biztos. Na jó talán San Marino mellett megverjük Moldovát,de nem biztos. Nála nem volt taktika, itt azért már sokkal több van. Illetve még egy kérdésem lenne, ami lehet nagyon alapvető, de az utóbbi évtizedben nálunk hiánytermék: Mikor láttatok utoljára olyan magyar csapatot, mely az utolsó percben nyeri meg a meccset? Mert küzd... Én nagyon rég. Talán a finnországi pótselejtezős győzelem volt az utolsó.
mert nem vagyok Mezey bácsi haverja :lol: Koeman nocomment, ki nem állhattam a 10védő 1 sanyi felállást.
Én ugy emlékszem Mattheus kezei között volt elöször küzdös és hajtos a válogatott. De egyébként csak a fiatalok hajtanak, akiknek talán még ér is valamit a magyar mez, nem ugy mint a vén alibiző sztároknak
Hát azért nagyon öreg játékos nem is kezd. Gera hajt az idősebbek közül, ezen kár vitatkozni. Juhász a védelem esze és ereje, szintén hajt. A többiek pedig a kezdőből nem idősek. Nem véletlen, hogy a fiatalok kezdenek... Mattheus-nál lehet küzdés volt, de nem emlékszem így megnyert meccsre.
zsuni
Capitá del Barça

2010.10.13. 08:32:27

Miért nem te vagy a válogatott edzője, akkor több taktika lenne Very Happy Emlékeztek egy bizonyos Koemanra. Na vele még nem lenne 6 pontunk se az biztos. Na jó talán San Marino mellett megverjük Moldovát,de nem biztos. Nála nem volt taktika, itt azért már sokkal több van. Illetve még egy kérdésem lenne, ami lehet nagyon alapvető, de az utóbbi évtizedben nálunk hiánytermék: Mikor láttatok utoljára olyan magyar csapatot, mely az utolsó percben nyeri meg a meccset? Mert küzd... Én nagyon rég. Talán a finnországi pótselejtezős győzelem volt az utolsó.
mert nem vagyok Mezey bácsi haverja :lol: Koeman nocomment, ki nem állhattam a 10védő 1 sanyi felállást.
Én ugy emlékszem Mattheus kezei között volt elöször küzdös és hajtos a válogatott. De egyébként csak a fiatalok hajtanak, akiknek talán még ér is valamit a magyar mez, nem ugy mint a vén alibiző sztároknak
Kalap1988
Director del Fútbol

2010.10.13. 08:22:33

zsuni írta:
Amit Elek csinált a végén, az hihetetlen volt, ilyet magyar szűrőtől még nem is láttam...
elég szomoru hogy 20 év alatt magyarországon nem volt egy szürö, akinek eszébe jutott volna futni a labdával.
Összességében nem vagyok elégedett, hiába 3 pont, nekem nem tetszett a meccs. Ennél jóval magabiztosabban kellett volna győzni!
az eredményen kivül semmi extra nem volt a meccs. pontatlanság, lassúság. Szalai és Koman játszott, a többiek elalibiztek. Királygabi (mi az hogy ugy vetödik ki a ziccerre hogy hátrafele néz???) és a védelem 0, a középpályán Gera huzhatna a pecsába, Dzsudzsáknak meg lehetne passzolni, ha egyszer ö is akarná. Elek lassu és körülményes. Koman ér valamit, de inkább Rudikának kell a hely, mert sokkal jobban néz ki a nagy 0 teljesitményével. Vadócz so-so.
Taktika semmi természetesen, a nagy Egervári az égvilágon semmit sem talált ki, csak van 2 jó formában lévő fiatal játékosa, és egy nagyon jó kis balszélsöje. ennyi.
Miért nem te vagy a válogatott edzője, akkor több taktika lenne :D Emlékeztek egy bizonyos Koemanra. Na vele még nem lenne 6 pontunk se az biztos. Na jó talán San Marino mellett megverjük Moldovát,de nem biztos. Nála nem volt taktika, itt azért már sokkal több van. Illetve még egy kérdésem lenne, ami lehet nagyon alapvető, de az utóbbi évtizedben nálunk hiánytermék: Mikor láttatok utoljára olyan magyar csapatot, mely az utolsó percben nyeri meg a meccset? Mert küzd... Én nagyon rég. Talán a finnországi pótselejtezős győzelem volt az utolsó.
culinho
Capitá del Barça

2010.10.13. 08:13:21

Ezer éve nem néztem válogatot meccset, de San Marino után tegnap 10 perc erejéig bekapcsolódtam az első félidőbe. Engem teljesen kiborított, hogy nem merünk mit kezdeni a labdával, a kapus és a védők csak belerugnak egy nagyot, aztán reménykedünk, hogy majd lesz valami. Pedig a győztes gól esetéből láthatjuk, hogy ha valaki mer vállalkozni, akkor abból könnyen helyzet lehet (Elek). Nagyon örülök, hogy ilyen jól állunk jelenleg, de ez a mentalitás szerintem kevés lesz. De ne legyen igazam.
zsuni
Capitá del Barça

2010.10.13. 08:02:05

Amit Elek csinált a végén, az hihetetlen volt, ilyet magyar szűrőtől még nem is láttam...
elég szomoru hogy 20 év alatt magyarországon nem volt egy szürö, akinek eszébe jutott volna futni a labdával.
Összességében nem vagyok elégedett, hiába 3 pont, nekem nem tetszett a meccs. Ennél jóval magabiztosabban kellett volna győzni!
az eredményen kivül semmi extra nem volt a meccs. pontatlanság, lassúság. Szalai és Koman játszott, a többiek elalibiztek. Királygabi (mi az hogy ugy vetödik ki a ziccerre hogy hátrafele néz???) és a védelem 0, a középpályán Gera huzhatna a pecsába, Dzsudzsáknak meg lehetne passzolni, ha egyszer ö is akarná. Elek lassu és körülményes. Koman ér valamit, de inkább Rudikának kell a hely, mert sokkal jobban néz ki a nagy 0 teljesitményével. Vadócz so-so.
Taktika semmi természetesen, a nagy Egervári az égvilágon semmit sem talált ki, csak van 2 jó formában lévő fiatal játékosa, és egy [auto_cenzúra] kis balszélsöje. ennyi.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.13. 07:42:19

Én valamilyen szinten egyet értek Lionel85el! Idegesítő pontatlanság volt az első félidőben!És nem Barca meccsekből indulok ki!Rúgtunk 1 gólt egy kp-s labdaszerzésből majd a végén egy kontrából!És nincsen ha a fociban, de ahogy a második félidő kezdődött, hát…ugyanúgy 2-3szor labdaszerzésből 4-4 vagy 3-3 lenne mentek a finnek!De nyertünk ez a lényeg, de azt mondani, hogy fejlődés szerintem nem igaz!Sajnos megint úgy érzem, hogy egy-egy jó eredmény után kezdik elhinni az emberek, hogy na majd most, meg igen fejlődünk, miközben NB1-es klubszinten probléma a pályakérdés, a játékosok fizetése, az edzőtábor, s Kis Pista játszik, mert papa éppen "celeb"!De ezek lényegtelenek, meg én úgy se értek a focihoz……
Szerk:Finnország Fifa ranglista 64, Mieink 51!
wuwu
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2010.10.13. 07:24:26

antiimperialista írta:Lionel85, szerintem csak provokálni akarsz, ha nem, akkor viszont szomorú, hogy ennyire nem érted a focit...

Megkövetem Koman Volit, előzetesen azt írtam, a támadók közül őt hagynám ki, aztán Egerváriék is így gondolták, de csereként Voli remekül szállt be a meccsbe, pazarul játszott!
Amit Elek csinált a végén, az hihetetlen volt, ilyet magyar szűrőtől még nem is láttam... Én sírtam Zuzák gólja után, aki ismer régóta, az tudja, miért...
A partjelzőre nagyon mérges voltam, az egyenlítő gól után azt hittem, elvette tőlünk a győzelmet a rohadék. Szerencse, hogy a srácokban volt annyi, hogy még ilyen lélektani hátrányból is megnyerték a meccset :D

SZÉP VOLT FIÚK!!!
Csak igy tovabb!!!!!!!!!!!!!!!!! =D> =D> =D> =D> =D>
Kép
A lehetetlen csupán egy szó, amivel a kisemberek dobálóznak!
FC Barcelona,Arsenal FC
antiimperialista
Director del Fútbol

2010.10.13. 01:13:26

Lionel85, szerintem csak provokálni akarsz, ha nem, akkor viszont szomorú, hogy ennyire nem érted a focit...

Megkövetem Koman Volit, előzetesen azt írtam, a támadók közül őt hagynám ki, aztán Egerváriék is így gondolták, de csereként Voli remekül szállt be a meccsbe, pazarul játszott!
Amit Elek csinált a végén, az hihetetlen volt, ilyet magyar szűrőtől még nem is láttam... Én sírtam Zuzák gólja után, aki ismer régóta, az tudja, miért...
A partjelzőre nagyon mérges voltam, az egyenlítő gól után azt hittem, elvette tőlünk a győzelmet a rohadék. Szerencse, hogy a srácokban volt annyi, hogy még ilyen lélektani hátrányból is megnyerték a meccset :D

SZÉP VOLT FIÚK!!!
19
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.10.12. 23:42:08

Szép volt fiúk ! Az eddigi eredményekre egy rossz szavunk se lehet.

A svédeken meg tényleg bosszút kell már állnunk... :twisted:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
BraunA
Jugador del Barça

2010.10.12. 23:30:56

Hali,
most értem csak haza, így csak most tudtam megnézni a gólokat.
Először is csak így tovább. Másodsorban ami nekem feltűnt az utolsó két meccsen - az más lapra tartozik, hogy San Marino milyen játékerőt képvisel - de nekem az tűnt fel, h nem "alibi"gólokat lőttünk. Eddig a gólok mennyisége és minősége (már ha van ilyen kifejezés) is ilyen vérszegény volt. Nem tudtom Ti, hogy vagytok vele, de nekem ez a legnagyobb változás, (ismét hozzáteszem, h csupán az utolsó két meccsből kiindulva) az előző évekhez képest.
Gratulálok a válogatott tagjainak, csak így tovább! HAJRÁ MAGYAROK
Barca més que un club
Katalán88
Capitá del Barça

2010.10.12. 21:37:40

Lionel85 írta:Katasztrófa!

Tudom, hogy egy San Marino elleni gázolás nem jogosít fel nagy reményekre, de ennél mégis többet vártam volna. De nem. Visszazökkentünk a töketlenkedős futballunkhoz. Előzetesen kétcsatáros játék volt papíron megadva, Dzsudzsi nyilatkozta is, hogy feküdne neki ez a felállás, de Rudolf inkább árnyékék volt Szalai mögött. Szóval megint nem mertünk igazából támadni.

A másik a két védekező középpályás. Elek Baldwin és Vadócz minek egyszerre? Ez a finn válogatott nem olyan vérengzős, mint ahogy nekiállt ennek a meccsnek a magyar válogatott. Egyszerűen nem mert nagyot húzni Egervári, ráadásul a jól teljesítő Komant kihagyta a kezdőből. Hatalmas hiba volt, de 45 percre rá belátta ő is.

A második félidő már jobban tetszett valamivel, de a finnek is ébredeztek, főleg 1-1 után. Egyszerűen nem értem, hogy engedhettünk ki, de Balázs megmentette a csapatot és végül nem az 1-1, netán az 1-2 után kell búslakodnunk, mert bizony az is benne volt.

Hajrá fiúk!
Te túl sok Barca meccset néztél...
Szerintem rohadtul mindegy, hogy-hogy nyerünk csak a három pont a fontos! főleg nekünk! Szép volt FIÚK!
Kép
Katalán88
Capitá del Barça

2010.10.12. 21:35:07

FtcSikiHun írta:
fcbarca0827 írta:Gondolom a kommentátor reakciója lenne a lényeg. :) Én is meghallgatnám, mert túlüvöltöttem. :D
http://www.youtube.com/watch?v=jV8_ViLY620

Kicsit vegyétek hangosabbra :wink:
Na végre egy normális kommentátor! :) utálom az olyat, aki kussban van.
Gratulálok a srácoknak szép győzelmet arattunk! csak így tovább!
HAJRÁ MAGYARORSZÁG!
Kép
CartmanBarca
Jugador del Barça

2010.10.12. 21:20:51

Lionel85 írta:
matador írta:Baromira nem értek egyet.

Egyrészt egy nagyjából velünk hasonló játékerőt képviselő, de legalábbis hozzánk közel álló csapat ellen játszottunk TÉTMÉRKŐZÉST. A finnek a világranglistán bőven előttünk állnak. Mi a francért kezdtünk volna el idegenben két csatárral rohamozni? :shock:

A másik. Észre kéne venni, hogy Európában szinte mindenki (leszámítva talán az angolokat a nagyok közül) mindenki egy csatárral játszik komolyabb meccseken. Európai kupaporondon szintén ez a helyzet. Egy ék, valamint két támadó szellemű szélső. A középpálya így meg van erősítve. Enélkül semmire se megy egy csapat. Chelsea, MU, Arsenal, Real, spanyolok... mi az istennek vállalna be pont a magyar válogatott egy ilyen felállást?

Amihez ugye nincs is meg a megfelelő két stabil középső középpályása. A két védekező teljesen jogos manapság komoly meccsen. Spanyolok, hollandok nem két védekezővel álltak fel még a könnyebb vb-meccseken is???

Csak példákat hozok, hogy kicsit el vagy szállva. Ha annyira akarsz, fuss neki nyugodtan a falnak, csak a válogatott esetében ennek nem sok értelmét látom
Először is, köszönöm a jókívánságokat, neked is hasonló jókat! Csak utánad!

Másodszor, mindenki hangoztatja, hogy nyerni kell, nyerni megyünk idegenben, kell a két csatár, ehelyett inkább a védekezés megy, a labdajáratás (már ha nálunk a labda). Fél óra alatt nem igaz, hogy nem lehet feltérképezni az ellenfelet és annak fényében támadóbbá tenni a csapatot. Értem én, hogy nem megyünk fejjel a falnak, de ha látom, hogy az ellenfél töketlen és az egy szem Forsellre van bízva a támadójáték, akkor inkább eggyel több támadószellemű játékost rakok be.
Egervári észrevette, hogy hol kell változtatni és időben meg is tette. Halkan jegyzem meg hogy Pep az ilyen változtatásokkal gyakran a 80. percig vár, akkor meg már késő. Vannak hibák ez tény, de szerintem akkor is egy nagy lépés volt, mint ahogy az előttem szólók is megírták. Mindenesetre megértem az álláspontodat és félig-meddig egyet is értek veled.
Kép

"No kérem szépen, ha most ez cirkusz lenne, akkor lenne egy csomó bohócunk."

-Hajdu B. a Barcelona-Arsenal (4-1) meccsen Messi 4. gólja után.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.10.12. 21:13:44

matador írta:Baromira nem értek egyet.

Egyrészt egy nagyjából velünk hasonló játékerőt képviselő, de legalábbis hozzánk közel álló csapat ellen játszottunk TÉTMÉRKŐZÉST. A finnek a világranglistán bőven előttünk állnak. Mi a francért kezdtünk volna el idegenben két csatárral rohamozni? :shock:

A másik. Észre kéne venni, hogy Európában szinte mindenki (leszámítva talán az angolokat a nagyok közül) mindenki egy csatárral játszik komolyabb meccseken. Európai kupaporondon szintén ez a helyzet. Egy ék, valamint két támadó szellemű szélső. A középpálya így meg van erősítve. Enélkül semmire se megy egy csapat. Chelsea, MU, Arsenal, Real, spanyolok... mi az istennek vállalna be pont a magyar válogatott egy ilyen felállást?

Amihez ugye nincs is meg a megfelelő két stabil középső középpályása. A két védekező teljesen jogos manapság komoly meccsen. Spanyolok, hollandok nem két védekezővel álltak fel még a könnyebb vb-meccseken is???

Csak példákat hozok, hogy kicsit el vagy szállva. Ha annyira akarsz, fuss neki nyugodtan a falnak, csak a válogatott esetében ennek nem sok értelmét látom
Először is, köszönöm a jókívánságokat, neked is hasonló jókat! Csak utánad!

Másodszor, mindenki hangoztatja, hogy nyerni kell, nyerni megyünk idegenben, kell a két csatár, ehelyett inkább a védekezés megy, a labdajáratás (már ha nálunk a labda). Fél óra alatt nem igaz, hogy nem lehet feltérképezni az ellenfelet és annak fényében támadóbbá tenni a csapatot. Értem én, hogy nem megyünk fejjel a falnak, de ha látom, hogy az ellenfél töketlen és az egy szem Forsellre van bízva a támadójáték, akkor inkább eggyel több támadószellemű játékost rakok be.
Kép
Kép
Kép
thierryhenry
Jugador del Barça

2010.10.12. 21:05:03

Tudom, hogy egy San Marino elleni gázolás nem jogosít fel nagy reményekre, de ennél mégis többet vártam volna. De nem. Visszazökkentünk a töketlenkedős futballunkhoz. Előzetesen kétcsatáros játék volt papíron megadva, Dzsudzsi nyilatkozta is, hogy feküdne neki ez a felállás, de Rudolf inkább árnyékék volt Szalai mögött. Szóval megint nem mertünk igazából támadni.

A másik a két védekező középpályás. Elek Baldwin és Vadócz minek egyszerre? Ez a finn válogatott nem olyan vérengzős, mint ahogy nekiállt ennek a meccsnek a magyar válogatott. Egyszerűen nem mert nagyot húzni Egervári, ráadásul a jól teljesítő Komant kihagyta a kezdőből. Hatalmas hiba volt, de 45 percre rá belátta ő is.

A második félidő már jobban tetszett valamivel, de a finnek is ébredeztek, főleg 1-1 után. Egyszerűen nem értem, hogy engedhettünk ki, de Balázs megmentette a csapatot és végül nem az 1-1, netán az 1-2 után kell búslakodnunk, mert bizony az is benne volt.

Hajrá fiúk!

De most őszintén mit vártál??????
Itt nem Messik szaladgálnak...
Abszolút jó eredmény, vendégként az egyik legfontosabb vetélytárs ellen kiállni támadó szellemben, nagyon kockázatos volt.
+, volt az az állítólagos les is, ami ha bemegy...(bár a ha-s mondatoknak...)Egyedül a meccs hajrájában mutatott védelem nem tetszik teljesen.
De a legfőbb probléma az, hogy sokan így állnak hozzá...(8-0után: csak egy San Marino.ezután: mutatott játék.)tényleg nem értem mit vártál...

Szép volt MAGYARORSZÁG
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.10.12. 21:02:56

Hajrá fiúk!
azért, ennyire telhetetlenek ne legyünk szerintem!nem is olyan rég, még égetünk, szenvedtünk még egy San Marino ellen is, nemhogy egy Finn válogatott szintű csapatot megverjünk tét meccsen... Most 2meccset lehoztunk, örüljünk neki, ne csak szidjuk őket! (nem azt mondom, hogy elégedjünk meg ennyivel, csak előbb hozzuk le így a meccseket, legyen akár még ilyen sikerből 10, csak jussunk ki könyörgöm valahova...)
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.10.12. 21:02:39

Lionel85 írta:Balázs megmentette a csapatot és végül nem az 1-1, netán az 1-2 után kell búslakodnunk, mert bizony az is benne volt.
Hála az égnek, hogy benne volt, mert végül ez is lett az eredmény. :)
Természetesen egyértelmű, hogy mire célzol, de nem bírtam ki, hogy ne kössek bele...
Válasz küldése