2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
vagy azt, hogy szétalázták svédországot. kontraszt.Ha csak azt vesszünk figyelembe hogy a Hollandok a Moldávok ellen csak 1 nullára tudtak nyerni akkor miről beszélnük?
Rivaldo11 írta:Hm. Nyertünk -hosszú idő után-egy hozzánk hasonló erősségű csapat ellen egy tétmeccset, ráadásul úgy, ahogy nem szoktunk.
Akik még most is azzal vannak elfoglalva, hogy mennyire pontatlanok, ötlettelenek, lassúak voltunk, azoknak ajánlanám, hogy fussanak neki, és lőjjék be még egyszer Magyarországot az európai futballtérképen. Nálam ez igenis nagy siker, és totál nem érdekel, mennyire gyenge, lassú, pontatlan (stb...) játékkal értük el. A múltban már több alkalommal szenvedtünk érdemtelen vereségeket, így örüljünk most duplán ennek a győzelemnek. Nem mondom, hogy sanszunk van kijutni, de ha a hollandok megütnék a svédeket stockholmban is, akkor még akár sanszunk is lehet a pótselejtezőre-bár egyelőre ez még nem a realitás. Ez a csapat annyival jobb, mint az előző, amennyivel több van a fiatal játékosokban. De ez még nem a csúcs, hosszútávon nagyon várom még Bogdánt, Gulácsit, Némethet, Debrecenit, Gosztonyit, és Futácsot is.
Lehet egy jó csapatunk a 2014-es vb selejtezőire.
Kit akarnék mégis provokálni?antiimperialista írta:Lionel85, szerintem csak provokálni akarsz, ha nem, akkor viszont szomorú, hogy ennyire nem érted a focit...
Ezt vele kapcsolatban pont rosszul hoztad fel, mert Koeman a legsikeresebb kapitányunk volt az utóbbi 24 évben, ha a pontokat nézzük...Kalap1988 írta:Miért nem te vagy a válogatott edzője, akkor több taktika lenneEmlékeztek egy bizonyos Koemanra. Na vele még nem lenne 6 pontunk se az biztos.
Ez valóban ritka, mint a pinty. De sajnos nemcsak a fociban. Hajlamosak vagyunk feladni a küzdelmet.Kalap1988 írta:Mikor láttatok utoljára olyan magyar csapatot, mely az utolsó percben nyeri meg a meccset? Mert küzd... Én nagyon rég. Talán a finnországi pótselejtezős győzelem volt az utolsó.
Pont a legjobbakat emelted ki... Gera hiába hajtott, akkor egy rakás sz.r volt tegnap (is), ugyanúgy ahogy Juhász, és Laczkó! A védelem annyira rossz volt, hogy kár szavakat pazarolni rá. Ennek ellenére örülök, hogy nyertünk.. De csak azért, mert a mi csoportunkba van a 3 leggyengébb Európai válogatott kis túlzással.. Mert ha egy ilyen finn csapat nem tudta kihasználni a régen látott sza.r védelmünket, akkor még nálunk is rosszabbak... Elkeserítő.. Nagyon csalóka, hogy van 9 ponk.Mert ilyen rossz válogatottat mint a tegnapi, nem sokszor látni.. Hiába az akarás, ha nyögés a vége. Egervárit se tartom sokra. A tegnapi védelmet 1-1be ki kéne penderíteni!Kalap1988 írta:Gera hajt az idősebbek közül, ezen kár vitatkozni. Juhász a védelem esze és ereje, szintén hajt. A többiek pedig a kezdőből nem idősek. Nem véletlen, hogy a fiatalok kezdenek... Mattheus-nál lehet küzdés volt, de nem emlékszem így megnyert meccsre.
Hát azért nagyon öreg játékos nem is kezd. Gera hajt az idősebbek közül, ezen kár vitatkozni. Juhász a védelem esze és ereje, szintén hajt. A többiek pedig a kezdőből nem idősek. Nem véletlen, hogy a fiatalok kezdenek... Mattheus-nál lehet küzdés volt, de nem emlékszem így megnyert meccsre.zsuni írta:mert nem vagyok Mezey bácsi haverjaMiért nem te vagy a válogatott edzője, akkor több taktika lenne Very Happy Emlékeztek egy bizonyos Koemanra. Na vele még nem lenne 6 pontunk se az biztos. Na jó talán San Marino mellett megverjük Moldovát,de nem biztos. Nála nem volt taktika, itt azért már sokkal több van. Illetve még egy kérdésem lenne, ami lehet nagyon alapvető, de az utóbbi évtizedben nálunk hiánytermék: Mikor láttatok utoljára olyan magyar csapatot, mely az utolsó percben nyeri meg a meccset? Mert küzd... Én nagyon rég. Talán a finnországi pótselejtezős győzelem volt az utolsó.Koeman nocomment, ki nem állhattam a 10védő 1 sanyi felállást.
Én ugy emlékszem Mattheus kezei között volt elöször küzdös és hajtos a válogatott. De egyébként csak a fiatalok hajtanak, akiknek talán még ér is valamit a magyar mez, nem ugy mint a vén alibiző sztároknak
mert nem vagyok Mezey bácsi haverjaMiért nem te vagy a válogatott edzője, akkor több taktika lenne Very Happy Emlékeztek egy bizonyos Koemanra. Na vele még nem lenne 6 pontunk se az biztos. Na jó talán San Marino mellett megverjük Moldovát,de nem biztos. Nála nem volt taktika, itt azért már sokkal több van. Illetve még egy kérdésem lenne, ami lehet nagyon alapvető, de az utóbbi évtizedben nálunk hiánytermék: Mikor láttatok utoljára olyan magyar csapatot, mely az utolsó percben nyeri meg a meccset? Mert küzd... Én nagyon rég. Talán a finnországi pótselejtezős győzelem volt az utolsó.
Miért nem te vagy a válogatott edzője, akkor több taktika lennezsuni írta:elég szomoru hogy 20 év alatt magyarországon nem volt egy szürö, akinek eszébe jutott volna futni a labdával.Amit Elek csinált a végén, az hihetetlen volt, ilyet magyar szűrőtől még nem is láttam...az eredményen kivül semmi extra nem volt a meccs. pontatlanság, lassúság. Szalai és Koman játszott, a többiek elalibiztek. Királygabi (mi az hogy ugy vetödik ki a ziccerre hogy hátrafele néz???) és a védelem 0, a középpályán Gera huzhatna a pecsába, Dzsudzsáknak meg lehetne passzolni, ha egyszer ö is akarná. Elek lassu és körülményes. Koman ér valamit, de inkább Rudikának kell a hely, mert sokkal jobban néz ki a nagy 0 teljesitményével. Vadócz so-so.Összességében nem vagyok elégedett, hiába 3 pont, nekem nem tetszett a meccs. Ennél jóval magabiztosabban kellett volna győzni!
Taktika semmi természetesen, a nagy Egervári az égvilágon semmit sem talált ki, csak van 2 jó formában lévő fiatal játékosa, és egy nagyon jó kis balszélsöje. ennyi.
elég szomoru hogy 20 év alatt magyarországon nem volt egy szürö, akinek eszébe jutott volna futni a labdával.Amit Elek csinált a végén, az hihetetlen volt, ilyet magyar szűrőtől még nem is láttam...
az eredményen kivül semmi extra nem volt a meccs. pontatlanság, lassúság. Szalai és Koman játszott, a többiek elalibiztek. Királygabi (mi az hogy ugy vetödik ki a ziccerre hogy hátrafele néz???) és a védelem 0, a középpályán Gera huzhatna a pecsába, Dzsudzsáknak meg lehetne passzolni, ha egyszer ö is akarná. Elek lassu és körülményes. Koman ér valamit, de inkább Rudikának kell a hely, mert sokkal jobban néz ki a nagy 0 teljesitményével. Vadócz so-so.Összességében nem vagyok elégedett, hiába 3 pont, nekem nem tetszett a meccs. Ennél jóval magabiztosabban kellett volna győzni!
Csak igy tovabb!!!!!!!!!!!!!!!!!antiimperialista írta:Lionel85, szerintem csak provokálni akarsz, ha nem, akkor viszont szomorú, hogy ennyire nem érted a focit...
Megkövetem Koman Volit, előzetesen azt írtam, a támadók közül őt hagynám ki, aztán Egerváriék is így gondolták, de csereként Voli remekül szállt be a meccsbe, pazarul játszott!
Amit Elek csinált a végén, az hihetetlen volt, ilyet magyar szűrőtől még nem is láttam... Én sírtam Zuzák gólja után, aki ismer régóta, az tudja, miért...
A partjelzőre nagyon mérges voltam, az egyenlítő gól után azt hittem, elvette tőlünk a győzelmet a rohadék. Szerencse, hogy a srácokban volt annyi, hogy még ilyen lélektani hátrányból is megnyerték a meccset
SZÉP VOLT FIÚK!!!
Te túl sok Barca meccset néztél...Lionel85 írta:Katasztrófa!
Tudom, hogy egy San Marino elleni gázolás nem jogosít fel nagy reményekre, de ennél mégis többet vártam volna. De nem. Visszazökkentünk a töketlenkedős futballunkhoz. Előzetesen kétcsatáros játék volt papíron megadva, Dzsudzsi nyilatkozta is, hogy feküdne neki ez a felállás, de Rudolf inkább árnyékék volt Szalai mögött. Szóval megint nem mertünk igazából támadni.
A másik a két védekező középpályás. Elek Baldwin és Vadócz minek egyszerre? Ez a finn válogatott nem olyan vérengzős, mint ahogy nekiállt ennek a meccsnek a magyar válogatott. Egyszerűen nem mert nagyot húzni Egervári, ráadásul a jól teljesítő Komant kihagyta a kezdőből. Hatalmas hiba volt, de 45 percre rá belátta ő is.
A második félidő már jobban tetszett valamivel, de a finnek is ébredeztek, főleg 1-1 után. Egyszerűen nem értem, hogy engedhettünk ki, de Balázs megmentette a csapatot és végül nem az 1-1, netán az 1-2 után kell búslakodnunk, mert bizony az is benne volt.
Összességében nem vagyok elégedett, hiába 3 pont, nekem nem tetszett a meccs. Ennél jóval magabiztosabban kellett volna győzni!
Hajrá fiúk!
Na végre egy normális kommentátor!FtcSikiHun írta:http://www.youtube.com/watch?v=jV8_ViLY620fcbarca0827 írta:Gondolom a kommentátor reakciója lenne a lényeg.Én is meghallgatnám, mert túlüvöltöttem.
Kicsit vegyétek hangosabbra
Egervári észrevette, hogy hol kell változtatni és időben meg is tette. Halkan jegyzem meg hogy Pep az ilyen változtatásokkal gyakran a 80. percig vár, akkor meg már késő. Vannak hibák ez tény, de szerintem akkor is egy nagy lépés volt, mint ahogy az előttem szólók is megírták. Mindenesetre megértem az álláspontodat és félig-meddig egyet is értek veled.Lionel85 írta:Először is, köszönöm a jókívánságokat, neked is hasonló jókat! Csak utánad!matador írta:Baromira nem értek egyet.
Egyrészt egy nagyjából velünk hasonló játékerőt képviselő, de legalábbis hozzánk közel álló csapat ellen játszottunk TÉTMÉRKŐZÉST. A finnek a világranglistán bőven előttünk állnak. Mi a francért kezdtünk volna el idegenben két csatárral rohamozni?![]()
A másik. Észre kéne venni, hogy Európában szinte mindenki (leszámítva talán az angolokat a nagyok közül) mindenki egy csatárral játszik komolyabb meccseken. Európai kupaporondon szintén ez a helyzet. Egy ék, valamint két támadó szellemű szélső. A középpálya így meg van erősítve. Enélkül semmire se megy egy csapat. Chelsea, MU, Arsenal, Real, spanyolok... mi az istennek vállalna be pont a magyar válogatott egy ilyen felállást?
Amihez ugye nincs is meg a megfelelő két stabil középső középpályása. A két védekező teljesen jogos manapság komoly meccsen. Spanyolok, hollandok nem két védekezővel álltak fel még a könnyebb vb-meccseken is???
Csak példákat hozok, hogy kicsit el vagy szállva. Ha annyira akarsz, fuss neki nyugodtan a falnak, csak a válogatott esetében ennek nem sok értelmét látom
Másodszor, mindenki hangoztatja, hogy nyerni kell, nyerni megyünk idegenben, kell a két csatár, ehelyett inkább a védekezés megy, a labdajáratás (már ha nálunk a labda). Fél óra alatt nem igaz, hogy nem lehet feltérképezni az ellenfelet és annak fényében támadóbbá tenni a csapatot. Értem én, hogy nem megyünk fejjel a falnak, de ha látom, hogy az ellenfél töketlen és az egy szem Forsellre van bízva a támadójáték, akkor inkább eggyel több támadószellemű játékost rakok be.
Először is, köszönöm a jókívánságokat, neked is hasonló jókat! Csak utánad!matador írta:Baromira nem értek egyet.
Egyrészt egy nagyjából velünk hasonló játékerőt képviselő, de legalábbis hozzánk közel álló csapat ellen játszottunk TÉTMÉRKŐZÉST. A finnek a világranglistán bőven előttünk állnak. Mi a francért kezdtünk volna el idegenben két csatárral rohamozni?![]()
A másik. Észre kéne venni, hogy Európában szinte mindenki (leszámítva talán az angolokat a nagyok közül) mindenki egy csatárral játszik komolyabb meccseken. Európai kupaporondon szintén ez a helyzet. Egy ék, valamint két támadó szellemű szélső. A középpálya így meg van erősítve. Enélkül semmire se megy egy csapat. Chelsea, MU, Arsenal, Real, spanyolok... mi az istennek vállalna be pont a magyar válogatott egy ilyen felállást?
Amihez ugye nincs is meg a megfelelő két stabil középső középpályása. A két védekező teljesen jogos manapság komoly meccsen. Spanyolok, hollandok nem két védekezővel álltak fel még a könnyebb vb-meccseken is???
Csak példákat hozok, hogy kicsit el vagy szállva. Ha annyira akarsz, fuss neki nyugodtan a falnak, csak a válogatott esetében ennek nem sok értelmét látom
Lionel85 írta:Katasztrófa!
Tudom, hogy egy San Marino elleni gázolás nem jogosít fel nagy reményekre, de ennél mégis többet vártam volna. De nem. Visszazökkentünk a töketlenkedős futballunkhoz. Előzetesen kétcsatáros játék volt papíron megadva, Dzsudzsi nyilatkozta is, hogy feküdne neki ez a felállás, de Rudolf inkább árnyékék volt Szalai mögött. Szóval megint nem mertünk igazából támadni.
A másik a két védekező középpályás. Elek Baldwin és Vadócz minek egyszerre? Ez a finn válogatott nem olyan vérengzős, mint ahogy nekiállt ennek a meccsnek a magyar válogatott. Egyszerűen nem mert nagyot húzni Egervári, ráadásul a jól teljesítő Komant kihagyta a kezdőből. Hatalmas hiba volt, de 45 percre rá belátta ő is.
A második félidő már jobban tetszett valamivel, de a finnek is ébredeztek, főleg 1-1 után. Egyszerűen nem értem, hogy engedhettünk ki, de Balázs megmentette a csapatot és végül nem az 1-1, netán az 1-2 után kell búslakodnunk, mert bizony az is benne volt.
Összességében nem vagyok elégedett, hiába 3 pont, nekem nem tetszett a meccs. Ennél jóval magabiztosabban kellett volna győzni!
Hajrá fiúk!
azért, ennyire telhetetlenek ne legyünk szerintem!nem is olyan rég, még égetünk, szenvedtünk még egy San Marino ellen is, nemhogy egy Finn válogatott szintű csapatot megverjünk tét meccsen... Most 2meccset lehoztunk, örüljünk neki, ne csak szidjuk őket! (nem azt mondom, hogy elégedjünk meg ennyivel, csak előbb hozzuk le így a meccseket, legyen akár még ilyen sikerből 10, csak jussunk ki könyörgöm valahova...)Lionel85 írta:Katasztrófa!
Hajrá fiúk!
Hála az égnek, hogy benne volt, mert végül ez is lett az eredmény.Lionel85 írta:Balázs megmentette a csapatot és végül nem az 1-1, netán az 1-2 után kell búslakodnunk, mert bizony az is benne volt.